Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Museum bónusz pályán van egyáltalán cél?
"Meglehet csinálni" azt a pályát?
Mert én csak mászkálni tudok rajta, fegyvereket nézni, meg ilyenek... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szerintetek megéri?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Most találkoztam egy Pre 10-es gyerekkel,szinte csak fejeseket adott..
1 percen belül meg volt az atomja!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
puniherhu , magyar srác, nem lõ kimagaslóan, de hogy elõbb lõ, mit elõbb lõ, úgy fordul rád, hogy tudja, falon át is lazán lövöget. Igazából nem érdekel ki ismeri innen, ki nem, meg milyen rég játszik, de 2 olyan barátommal HQ -ztam akik szintén régi motorosok. 100% ra merem mondani nem tiszta
Battletag: Muhee#2716
Hello!
A Campaign részt végigvittem, ha minden igaz (ha Endgame az utolsó pálya neve) - de a fõmenüben még mindig csak 50%-ot mutat ennél a résznél.
Ez csak azért van, mert nem találtam meg az összes tárgyat, vagy van még ez a rész tovább is?
(Tudom, a spec.ops rész is van még, de azt külön mutatja.)
Remélem érthetõ... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
olyan másodperc/lövedék aránnyal... egy idõ után már csak a folyamatos robbanásokat lehetett látni... nagyon durva volt....
szerencsémre csapattársaim voltak, így nem én voltam az áldozat...
ennek ellenére a kör végén otthagytam õket...
Xbox Live: Lunatic HUN
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mert azzal lehet csak eladni ha aktiválva van e-mail-re, különben megcseszheti aki átveszi tõled...<#vigyor2>#vigyor2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Itt véget is ért a játékom, mert csak rá vadásztam XD
Ha kész lesz akkor kimaxolom a többit.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
- Sentry ( 5 kill )
- Harrier ( 7 kill )( de csak mert bombázás után marad a levegõben 😊 )
- Share Package ( 8 kill )
Create2d(smk_cc116_atlas,2048,4096,0,894720068)failed: 80070000e=Run out of memory
Mi lehet a baj?
Plíz help!
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Viszont aki egy kiegyensúlyozottabb,"normálisabb" (?? végülis mi a normális ??) játékra vágyik,az is megtalálná a helyét.
Bár azt megnézném,hogy a sok GL-es,akimbo shotis,marathon-lightweight emberkébõl hánynak tetszeni ez,hogy ha a szerveren mindenki csak ezekkel menne.Akkor is jó lenne ha õ is kapna egy GL lövedéket minden második SD körben,vagy más játékmódban 10-20 másodpercenként?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ebben meg aki moddol valamit, az lényegében hacker.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha Hc-re és atomra akarsz gyúrni akkor Attack heli/harrier de inkább attack heli...Aztán Heli pilot/Ac130 de inkább helipilot mert alacsonyabban repül és agyonházas mapokon is gyalul. 3. nuke.😊
Ha SD akkor UAV,preda,carepackage,több pontot úgyis ritkán érsz el halál nélkül,de ha bízol magadban valamelyiket cseréled amivel akarod...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
komolyan nem értem mire jó (mondjuk sok mindent nem értek pld sabotage közben miért kell kempeli valahol a pálya egy tök érdektelen részén vagy miért kell akimbo shotival rohangálni valaki felvilágositanai hoigy ezeket az embereket mi élteti?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Xbox Live: Lunatic HUN
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.