Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

A Museum bónusz pályán van egyáltalán cél?
"Meglehet csinálni" azt a pályát?
Mert én csak mászkálni tudok rajta, fegyvereket nézni, meg ilyenek... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Firerock
erõsen gondolkodok a megvétel mellett
szerintetek megéri?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bandi007
#10719-re valaki?

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

nyuny01
Hogy lehet Steam-en profilt keresni?
Most találkoztam egy Pre 10-es gyerekkel,szinte csak fejeseket adott..
1 percen belül meg volt az atomja!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ostoba fajankó <#eplus2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Japep

Köszi. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szega87
http://steamcommunity.com/profiles/76561198008086923

puniherhu , magyar srác, nem lõ kimagaslóan, de hogy elõbb lõ, mit elõbb lõ, úgy fordul rád, hogy tudja, falon át is lazán lövöget. Igazából nem érdekel ki ismeri innen, ki nem, meg milyen rég játszik, de 2 olyan barátommal HQ -ztam akik szintén régi motorosok. 100% ra merem mondani nem tiszta

Zickler
Végig kell vinni minden nehézségi fokozaton, össze kell gyûjteni az összes laptopot, és végig kell vinni a MUSEUM bónusz pályát is.

Battletag: Muhee#2716

Japep

Hello!

A Campaign részt végigvittem, ha minden igaz (ha Endgame az utolsó pálya neve) - de a fõmenüben még mindig csak 50%-ot mutat ennél a résznél.
Ez csak azért van, mert nem találtam meg az összes tárgyat, vagy van még ez a rész tovább is?
(Tudom, a spec.ops rész is van még, de azt külön mutatja.)

Remélem érthetõ... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Lunatic83
lyah, boxon, a reptér pályáján... "védték" a folyosót ami a gépre vezet...
olyan másodperc/lövedék aránnyal... egy idõ után már csak a folyamatos robbanásokat lehetett látni... nagyon durva volt....

szerencsémre csapattársaim voltak, így nem én voltam az áldozat...
ennek ellenére a kör végén otthagytam õket...

Xbox Live: Lunatic HUN

Új núb weapon van: Silenceres RPD. (nem rángat semennyit se)

V1
Béna vagy, így mindenki csal a te nézetedbõl. <#violent> Kidobott pénz volt ez a játék <#falbav>

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

DarkSector
az igaz...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Azt meg lehet változtatni. És akkor az övéjérõl fog menni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
jah és e-mail-t is árulsz mellé?
mert azzal lehet csak eladni ha aktiválva van e-mail-re, különben megcseszheti aki átveszi tõled...<#vigyor2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
De ha mégis, én 9k ért árulom a team fortress 2 és mw2ös accomat. MW2ben 2prestige 26 vagyok 😛

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
jah cod6-ban is sok a swarc...😄

Prince23
Terminator shoti 😄

rofl..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Rage47
HC TDM volt. Volt egy pillanat amikor jó ötletnek tûnt azt tolni XD

sima tdm ben nem

Saját csapattárs hogy lõtt le amikor a csapatsebzés reflect?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Milyen bunkó emberek vannak. Egy ellenfél sniper, hívott "segély csomagot" és lekezdte felvenni a kicsiket , és meg lelõttem. felvettem egy herriert, és veszem fel a következõt, amikor lelõ a csapattársam, hogy Õ vegye fel, és még bocsánatot sem kért. -.-
Itt véget is ért a játékom, mert csak rá vadásztam XD

én m4 amíg prestige t csinálom.. hamar meg lehet szerezni a thermalt hozzá, meg az fmj lõszert.. a végén meg AK.

Ha kész lesz akkor kimaxolom a többit.

Garou
Assault rifle-ból illetve submachine-bõl melyik a legjobb? Most pörgettem ki fullosan a Vectort, mással eddig nagyon nem is voltam, de szerintem elég keveset sebez. Viszont a tulajdonságoknál van nála is kisebb sebzésû, De amikor azokat kipróbáltam úgy tûnt, hogy valamiért mégis jobb. Szóval kicsit zavaros nekem, hogy mi alapján mennek a tulajdonság kijelzések. Szerintetek miket érdemes használni ezekbõl a fegyverfajtákból?

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Szega87
HC-n szinte mindenki cold blooded, szóval UAV/Counter-UAV, predator és társai felejtõsek, a bombázások meg csak random mennek és nagyobb az esély hogy te halsz meg TK miatt, én a következõket javasolnam:

- Sentry ( 5 kill )
- Harrier ( 7 kill )( de csak mert bombázás után marad a levegõben 😊 )
- Share Package ( 8 kill )

bandi007
Vki találkozott már ilyen hibaüzenettel:
Create2d(smk_cc116_atlas,2048,4096,0,894720068)failed: 80070000e=Run out of memory

Mi lehet a baj?
Plíz help!

THX

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Hát ez igy van.Ezért támogatnám én is a rendes szerveres megoldást.Aztán az arra létrehozott szerveren tõlem aztán halálra GL-ezhetik magukat 20-an egyszerre,nyomhatják az akimbó shotgun-t,meg ki ami neki tetszik.
Viszont aki egy kiegyensúlyozottabb,"normálisabb" (?? végülis mi a normális ??) játékra vágyik,az is megtalálná a helyét.

Bár azt megnézném,hogy a sok GL-es,akimbo shotis,marathon-lightweight emberkébõl hánynak tetszeni ez,hogy ha a szerveren mindenki csak ezekkel menne.Akkor is jó lenne ha õ is kapna egy GL lövedéket minden második SD körben,vagy más játékmódban 10-20 másodpercenként?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Evil
Ezért van más játékokban moddolási lehetõség modolt szerveren, mindenki megtalálja a magának valót. És nemlesz tõle csaló.
Ebben meg aki moddol valamit, az lényegében hacker.

De hogy élvezik...<#rolleyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A headshotból mennyi a max challange?

Mire akarod?
Ha Hc-re és atomra akarsz gyúrni akkor Attack heli/harrier de inkább attack heli...Aztán Heli pilot/Ac130 de inkább helipilot mert alacsonyabban repül és agyonházas mapokon is gyalul. 3. nuke.😊

Ha SD akkor UAV,preda,carepackage,több pontot úgyis ritkán érsz el halál nélkül,de ha bízol magadban valamelyiket cseréled amivel akarod...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

valaki mondhatna értelmes killstreak összeállitást,mert nekem ami most van nem mindig jó,care package,predator,emergency airdrop,általában hc-n nyomom úgyhogy 9killnél többet nem érek el...valaki tudna mondani egy jó összeállitást?
Szega87
nagyon sokan felvettek fórumról, köszönöm! <#integet2>

csak valaki mesélje el nekem hogy mi a jó a cheat-ben?
komolyan nem értem mire jó (mondjuk sok mindent nem értek pld sabotage közben miért kell kempeli valahol a pálya egy tök érdektelen részén vagy miért kell akimbo shotival rohangálni valaki felvilágositanai hoigy ezeket az embereket mi élteti?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Ennyit az IW rendszerrõl.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DarkSector
mondtam én hogy elbaszták....

DarkSector
jah volt hir az unlimited ammo-ról.

xboxon?

Lunatic83
akkor délután mégis csak jól láttam... két GL-es csávó ,egy kátyusát megszégyenítõ tûzgyorsasággal és mennyiséggel lõtték kifelé a cuccost....

Xbox Live: Lunatic HUN

tommygear
miért már orvosolták a hibát?
Hasznos volt, jól megszopatta a privát hackek készítõit...ezért is volt a tegnap esti steam frissítés.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

én csak röhögök mostmár ezen...

tommygear
király <#eljen>
*Én még nem értem el egyikel sem az 1000-t,azért gondoltam,hogy tovább is számol.

Ja oké,akkor sorry. Én még nem am le eg

Prince23
Állítólag már nem kis bombákat kellsz majd plantoljunk, hanem nukot.... lenne egy Globa termonuklear war SD....

tommygear
kössz