Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Szóval ha lassan is, de VAC elõbb-utóbb mindet megtalálja és banolja.
A halál csupán a kezdet...
én így 41 felé azt mondom, hogy nõzzél is egy kicsit. komolyan!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
igazából már rég feladtam a harcot, hgoy pozitivban maradjak, mer pubon lehetetlen tartani a pozitiv mérleget, de hogy mindig akkor rak be és persze a vesztes csapatba, amikor már vége, az kicsit idegesitõ.
The Matrix has you...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
én sem erre sem másra. itt a karácsony a kis lóvám is ajándékokra kell, nem költhetek magamra max kenyérrevalót.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
The Matrix has you...
Hozzáteszem, hogy nekem eddig kétszer sikerült összehozni Favelán, úgy, hogy a tetõn álltam, ahol Demolition-be bombát raknak le. amikor jönnek fel a lépcsõn akkor nem látnak eleinte, pár killt össze lehet hozni, hogy meglegyen a harrier, utánna már akár a chopper-el is meglehet a Nuke, ha elkapsz egy spawn helyet. Nyitott terep viszonylag, jól be lehet lõni ha jó a heli szöge. Xbox-on is igy csinálják és szerintem azzal sokkal nehezebb játszani, már csak a kar miatt is.
Sajnos a Nuke ilyen (szar)spawn-gyilkos és kemper dolog, de hát ha néha meg akarunk vakulni, akkor ezt kell csinálni😊
The Matrix has you...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Battlelog: Purga5
1) Harrier Strike vagy Attack Helicopter /7 kill/
2) Chopper Gunner /11 kill/ esetleg már 9 kill-el Pave Low, bár azt még nem te irányítod... az AC-130-at , te irányítod, de avval nehezebb összeszedni a maradék kill-t...
3) Tactical Nuke
a Care Package és az Emergency Airdrop-ra nem szabad építeni, felesleges, mivel az általuk kapott gépek nem számítanak bele...
hiába ad helikoptert, az az által megölt embereket nem számolja...
Xbox Live: Lunatic HUN
"someone" kolléga kicsit pofátlan..
Elõtte és utána is van jópár hozzászólás arról, hogy kiket, mivel kaptak el eddig.
A halál csupán a kezdet...
kevesebb csíter?-egy ideig...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
tudja valaki hogy meddig garantálják a multit?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Egyelõre a patch tesztelés alatt van, de hamarosan elkészül a végleges verzió, amit a Steam automatikusan le fog tölteni és telepíteni.
Meg amúgy is nincs is annál szebb,mikor legyalázod õket! 😉
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
de sebaj, ami késik, nem múlik...
én meg mondom erre:
tápegység disconnect.
ne légy 99%-ban hitetlen...😄
<#gun>#gun>
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
viszont tényleg történhetett valami, mert szinte minden tegnap esti meccs jó volt, kiegyensúlyozottabb eredmények voltak, és ritka volt a 22-0 és társai. És már majdnem lvl 50 vagyok :-)))