Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
nincs azzal gond, ne aggódj. azért köszi😊 csak pro vagyok és gyorsan fejlõdök 😄

The Matrix has you...

játszani,lustulni jobb XD

Fenrir
Azt, hogy a gyerek levelhack-elt, hogy a fegyvereket hamarabb megkaphassa még a kiadás idején és simán banolták érte.

Szóval ha lassan is, de VAC elõbb-utóbb mindet megtalálja és banolja.

A halál csupán a kezdet...

Frank99
hali.

én így 41 felé azt mondom, hogy nõzzél is egy kicsit. komolyan!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bigapó
jah, tényleg. ha félidõnél, jobb esetben 5 másodpercnél rak be és vesztünk - vagy nyerünk, tökmindegy- azt is számolja??
igazából már rég feladtam a harcot, hgoy pozitivban maradjak, mer pubon lehetetlen tartani a pozitiv mérleget, de hogy mindig akkor rak be és persze a vesztes csapatba, amikor már vége, az kicsit idegesitõ.

The Matrix has you...

DarkSector
emennyi ember is rég volt már a izé pubon...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bigapó
nemhiába lettem Body Pentium a haverok szerint. edzek is, meg kockulok is 😄

The Matrix has you...

DarkSector
azbasssna be...😄
én sem erre sem másra. itt a karácsony a kis lóvám is ajándékokra kell, nem költhetek magamra max kenyérrevalót.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem durva ez egy kockától <#hehe> Fú ma milyen gonosz napom van. <#nemtudom>

steam, origin: ACE_hun

Úgy hogy lehet hogy még egy 10-est össze kell adnotok a haverokkal. <#eplus2>

steam, origin: ACE_hun

bigapó
Tegnapelõtt megcsináltam Prestige 1-et, szép a plecsni😊 Azért durva, hogy ha megvan az 1000 kill Veteran II-ben, utánna a 3 már 2500-nál van. az nem kicsit sok ölés és játékidõ. akárhogy is számolom.

The Matrix has you...

bigapó
Szerintem Harrier strike-Chopper gunner-Nuke kombó az ami megbizható. persze mindig jöhet egy GL-huszár vagy 1887 Akimbo-vitéz.
Hozzáteszem, hogy nekem eddig kétszer sikerült összehozni Favelán, úgy, hogy a tetõn álltam, ahol Demolition-be bombát raknak le. amikor jönnek fel a lépcsõn akkor nem látnak eleinte, pár killt össze lehet hozni, hogy meglegyen a harrier, utánna már akár a chopper-el is meglehet a Nuke, ha elkapsz egy spawn helyet. Nyitott terep viszonylag, jól be lehet lõni ha jó a heli szöge. Xbox-on is igy csinálják és szerintem azzal sokkal nehezebb játszani, már csak a kar miatt is.
Sajnos a Nuke ilyen (szar)spawn-gyilkos és kemper dolog, de hát ha néha meg akarunk vakulni, akkor ezt kell csinálni😊

The Matrix has you...

DarkSector
ez magyarul mit tesz?

10x lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csõ all! ÕÕhm akkor most hány Prestige mod van a gameben?
Azért mert kicsit unfair lenne, hogy egy kis szerencsével kapott chopper gunner öléseket számolná a killstreakbe, holott csak 4et öltél meg érte, míg másnak 11et kell ölnie zsinórban...

Na ne már, komolyan?, de miért?....

Battlelog: Purga5

Lunatic83
az is jó, bár órákig lehetne vitatkozni h melyik a jobb, mind1. a lényeg:
1) Harrier Strike vagy Attack Helicopter /7 kill/
2) Chopper Gunner /11 kill/ esetleg már 9 kill-el Pave Low, bár azt még nem te irányítod... az AC-130-at , te irányítod, de avval nehezebb összeszedni a maradék kill-t...
3) Tactical Nuke

a Care Package és az Emergency Airdrop-ra nem szabad építeni, felesleges, mivel az általuk kapott gépek nem számítanak bele...
hiába ad helikoptert, az az által megölt embereket nem számolja...

Xbox Live: Lunatic HUN

Van valami módja a cheat jelentésének steam-en?
"someone" kolléga kicsit pofátlan..
Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Firerock
ez nekünk miben lesz jó?
kevesebb csíter?-egy ideig...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
na skacok én azthiszem megrendelem holnap a játékot😊
tudja valaki hogy meddig garantálják a multit?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

már két napja tudjuk<#beka3>

DarkSector
ebben 100%-ig egyetértünk...nah végre alakul ez...😄

Na patch érkezik? -->A Modern Warfare 2 hamarosan egy hatalmas tapaszt kap a fejlesztõktõl. Az eddigi ismert hibákat fogja javítani a patch, mint például a PS3-as Prestige hack-et, a végtelen lõszeres bug-ot, de még a korábban említett textúra hack-et is javítani fogja, a VAC-ot szintén felfrissítik, a „privát meccs"-es bug-okat is javítják, továbbá az .IWD fájlokba sem lehet úgy belepiszkálni majd, mint eddig.

Egyelõre a patch tesztelés alatt van, de hamarosan elkészül a végleges verzió, amit a Steam automatikusan le fog tölteni és telepíteni.

Én már kaptam 2 szer de mind 2 szer az ellen csomagját vettem fel 😄

nyuny01
A lvl hackerek annyira nem idegesítõek,legalább tudom mit várhatok el tõlük! 😄
Meg amúgy is nincs is annál szebb,mikor legyalázod õket! 😉

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Frank99
hát igen, a lvl hackereket sztem sem bannolták, van belõlük minden alkalommal.(vagy jönnek újak, sztem karácsony körül invázió lesz...)

de sebaj, ami késik, nem múlik...

DarkSector
tök fasza...belépek 15-20perc mire képes egy ku..a meccset összehozni hogy ne dobjon ki valami hibaüzenettel, ekkor meccsben oriási lagg, kilép és HOST disconnect.

én meg mondom erre:
tápegység disconnect.

DarkSector
eddig se tévedtem, de ezt saját szemeddel megnézheted, csak menj fel játszani szerverekre.
ne légy 99%-ban hitetlen...😄

oks. Akkor valószínû ez is a fa alatt lesz <#vigyor2>
Frank99
én a gyereknek most vettem meg. nemsoká' együtt toljuk majd

<#gun>

DöflingR
Simán megéri.

Hello. Most tervezném megvenni karácsonyra a játékot. Szerintetek megéri megvenni? Mert elég sok jót és rosszat hallottam már róla.
tommygear
akkor azt még nem kaptam 😄
DöflingR
De, azt dob 😊

tommygear
azt biztos nem, sztem már emp-t sem
Szega87
az elég durva lenne, 4 kill utan carepackage és utána nuke , biztos hogy nem

tommygear
<#idiota><#idiota>
Szega87
<#taps>

DöflingR
Nem. Vagy csak geci kicsi rate-el😄

az attack heli helyett harrier strike?(mert a heli még nincs feloldva)

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Atomot nem dob dobozba?care package-be vagy emergency airdropba?
RatBaG
attack heli -> chopper gunner -> nuke

Per Aspera Ad Inferi.

csuszi
😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Jaffa 2843
bízzunk benne hogy tévedsz, mint általában

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
level hekket nem fogja kibannolni.

tudnátok mondani egy jó killstreak tektikát a nukehoz?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Frank99
tegnap is találkoztam 3-mal....

viszont tényleg történhetett valami, mert szinte minden tegnap esti meccs jó volt, kiegyensúlyozottabb eredmények voltak, és ritka volt a 22-0 és társai. És már majdnem lvl 50 vagyok :-)))