Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez milyen fegyó am és kb hanyas szintnél kapom meg?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ez jó teknika,elisemerem jóvolt
de akkor is SZEMÉÉÉÉÉÉT😛
#11003:kurvaideges vagyok még mindig😄
steam, origin: ACE_hun
csak nem basznak át
"Az internetes engedmény igénybevételéhez kérjük, hogy itt, a honlapunkon keresztül adja le rendelését.
Csomagküldés esetén a házhozszállítás várható ideje: 2009. december 21., hétfõ"
Köszönöm
Off vége
Nem kell hinni minden hülyének 😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
11:50kor😊
szerintetek mikor fog megjönni?
köszönöm mindenkinek aki segített eddig
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ezt nektek hackerek<#mf1>#mf1>
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ja és a Care Package-et hozó kis helit is ki lehet lõni, csak gyorsnak kell lenni. elég szemét dolog az ellent ezzel szivatni 😊
The Matrix has you...
meg ha mindenki Stingerrel rohangál, akkor úgyis oly mind1 😛
most én a Stinger+Scavenger Pro-ra fogok átállni, mert már nagyon kellene a Cold-Blooded Pro...
Xbox Live: Lunatic HUN
Per Aspera Ad Inferi.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Az Én kedvenc zeném 2:45-tõl van. de csak az eleje amit szoktak multiban adni, az a pár másodperc mikor mutatja, hogy ki nyert. ott nagyon hangulatos 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
én laza 55ös szinten vagyok, és azé nyomtam jópár orát...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez szerintem a megjelenés óta játszhat éjjel nappal.
Prestige 6-os gyerek.

folyton kibasz, ha meg bejutok akkor akkora ultra laggok vannak mint állat
én is a harrier-chopper-nuke-t ajánlom
azért jobb a Harrier ,mint az AttackH, mert az elõtt két vadászgép is megtisztítja a terepet.....
Xbox Live: Lunatic HUN
azo na néven akarom megcsinálni az újat