Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
de ez a vac egy hulladék b+ egy HULLADÉK, hát pb alatt betettél egy levelhacket cod4be kaptad egybõl a bant, itt meg küldözgetni a steam azonosítót amivel úgyse csinálnak persze semmit... miért nem bírják frissíteni a vacot vagy vmi?
más dolog hogy ma az egész iwnet egy lagparty volt
Ej,de sok baj lesz még itt ebben az éveben.Most még a fekete leves Karácsony után.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Ma még nem voltam.Biztos kibontották az ajándékot elõbb... <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
már itt vannak.
jáccottál ma?
akkor láthatnád...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
http://steamcommunity.com/profiles/76561198016533035

ez egy magyar pretg 10 -es....

szóltam neki, hogy nem kéne, lenoobozott, majd anyázott, és írogatott.
azt írta volt õ 70 level is, de megúnta, hogy lassan fejlõdik... írtam, hogy ebbõl banán lesz, de azt mondta, hogy nem értek ehhez a játékhoz....
hulljon!

Lunatic83
és a sok pogány már dec 24-e elõtt megvette... (11/10) XD

Xbox Live: Lunatic HUN

Hát de 24.-én este megkapja,gondolom még elõre nincs minden cheat bekészítve <#vigyor4> ,és akkor másnapra kikeresi,aztán már semmi se állhat az útjába...

De lehet csak az én világlátásom túl sötét és nem lesz újabb cheater roham.

Miley Cyrus
A döntö többség 24-én ünnepli, nem 25én.

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Frank99
http://steamcommunity.com/profiles/76561197982973282

következõ lvl 70-es noob.
még le is noobozott.

Várjál még 25.-én mi lesz.Karácsony este még szerintem sok fa alatt ott lesz a játék,aztán megkezdõdik a net feltúrása a különbözõ "hasznos kiegészítõkért"...

Frank99
ma este megint tele van a cucc csalókkal, falonátlövés, levelhack (1-2 szint) és tsai, ja +aimbot
annyira unom, hogy na...

RatBaG
mi a haverokkal pont azt szeretjük, ha klánnal rak össze. eleinte csak ketten multiztunk szóval volt mellettünk 4 random, de így is csomószor megcumiztattuk a full klán ellent. az a legjobb, komolyan, elõször beírják, hogy "lame win", aztán a köv zakónál ki is lépkednek... <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Miley Cyrus
Vegyél jobb netet.
Vagy ha jo a neted, akkor ne tölts le.

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

nem tudja valaki ,hogyan csokkenthetem a ping-emet,mert jatszanam a moder warfare 2 multiplayert de a ping em mindig 100 es nem enged csatlakozni sehova
még emlekszem is ra ,hogy Rundown melyik bokraban kaptam el<#puszis>(de amugy tenyleg a bokorban hasaltam amikor jött a gyerek hatulrol...)

Lunatic83
b+ , akkor ezt nagyon benéztem... akkor kiállok a térkép közepére és mindenkivel meg***om magam 😊))

Nekem szerencsém volt, tegnap meglett, és fel sem tûnt, most esett le, hogy mit is kaptam 😄

Ja a Gamer 365-ön (is) írják hogy 360-ra jött update.Akkor gondolom hamarosan pc-re is.Kíváncsi leszek mi változik,és milyen irányba...

modellmaker
Ezt akkor adja, ha olyan késel le, aki ezt használja.

"Get knifed by an enemy using this title."

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

hat nem tudom en ha jol emlekszem akkor kaptam meg ezt az infectedes logot amikor engem késeltek le és nem fordítva.

Frank99
http://steamcommunity.com/profiles/76561198016382231

level 70 csíra, kérem jelenteni....
kösz

Azt nem értem én sem SD-ben miért nincs ilyen "Mercenary" verzió mint TDM-ben,ahol nics klánosdi hanem teljesen véletlenszerûen dobálja össze az embereket.

Valóban hiába van akár 3-4 jó játékos is a "vegyes" oldalon,egy közepes klán csapat is szétszed 4-0,4-1-re örökké azzal hogy valószínûleg azok folyamatosan rádióznak egymással.

Lunatic83
most én teljesen elfelejtettem az atomot, helyette az "Infected" callsign-re vagyok rázizegve...
ezt a képet, csak akkor kapod meg ha olyat késelsz le, aki ezt a title-t használja...

tegnap egy elég szar szerveren játszottam elég sokáig, csak h meglegyen, de nem lett meg, b+...
az illetõt, állandóan a csapatomba osztotta be, pedig hol jól, hol rosszul játszottam, csak h változzon kicsit a beosztás...
egy idõ után meg átállította egy teljesen átlagos callsign-re...
erre még hozzájön, h sok-sok játékkal elõtte szerintem lekéseltem egy olyan illetõt, aki ilyen cuccal rendelkezett, örültem is mint majom a farkának, de a kör végén baxta odaadni a képet 😞

Lunatic83
mondjuk egy boxos oldalon láttam, de nem lennék meglepve ha nem csak a dlc-t kapnánk meg hamarabb 😉

//ma nemtudok felmenni a live-ra, így se megerõsíteni, se megcáfolni nemtudom a hírt///

Lunatic83
lvl70+1 felett van a prestige, ha megvan a 70-es szint utána még össze kell kaparni pár ezer xp-t

a csapat kiosztással én se mindig értek egyet, néha tényleg nem fairplay szabály szerint osztja le, szinte borítékolható elõre az eredmény...
persze már volt olyan hogy full teljes klán vs random emberkék, és ennek ellenére állandóan hoztuk ellenük a 4-0-át....

abban igazad van, h vannak olyan pályák aminél a védõk/támadók feladata nevetségesen könnyû, a másik alapból a vesztes oldalon áll...

ProGabe
éppen nem ment az oldal, amikor kerestem, köszi!

az a title már rég megvan, ahogy nézem emblémát (ami tetszik) csak prestige-ben ad. akkor lvl70 után jöhet kezdem is egybõl

amúgy amikbõl mostanra kezd kurvára elegem lenni:

- jó klán vs. random emberekbõl álló csapat (totál szívás)
- "kempelek 4 killig, úgyis esik valami jó. jééé chopper/ac130" típusú emberek, FUUUUUUUUU
- az imba mapek! egyrészt imbák, mert pl. a védõ csapatnak sokkal könnyebb a dolga, vagy fordítva. másrészt azért, mert vannak olyan helyek, ahonnan kurva nehéz kiszedni valakit, ha befészkelte magát

a csúcs: a blokkerek! hát bazmeg, ha nem haltam meg 1500-szor (szó szerint) balfasz blokkerek miatt, akkor egyszer sem. hihetetlen, mennyire hülyék az emberek. ezekhez jönnek hozzá azok, akik simán belemennek a golyózáporomba (és vagy elkezdenek anyázni, hogy TK-zok, vagy ugye én halok meg, játéktípustól függõen)

ja meg a matchmaking system. a "klán vs. random" szituáció. nálunk csak én és egy másik játékos volt pluszban. valaki lelépett a klánból, erre bmeg nem átteszi a másik jó játékost a klán csapatába??? FUUUUUUUUUUUUU!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát nekem egyelõre nem update-el semmit a steam.

Lunatic83
egy másik fórumon azt írják kijött a javítás, valószínûleg sokmindent javítottak, gyengítettek... s ez is ennek a hatása...

Lunatic83
többféle callsign van erre
kapsz prestige nélkül is ezért...PL
de prestige-vel is ad érte majd cuccot...PL

a teljes lista, h mit miért kapsz.....

Hát és nem volt igazuk? Nem kempeltél?

steam, origin: ACE_hun

-=RaF=- csapattal találkozott már valaki? Én tegnap éjjel futottam beléjük, úgy 2-3 kör után kezdtgem kiismerni a rusholó technikájukat, és szépen bevédtem egy házat. Egymás után 5x szaladtak a géppityum elé, majd beírták, hogy Fucking Camper! Loller! Imádom az ilyen vérpistikéket, akik nem bírják elviselni, ha valaki megöli õket. 😊
csak nekem fura ez vagy a demolition nem ad annyi expt. Egesz normalis k/d mellett 2:1re nyerunk es az egesz tök szoros leraktamn egy bombat ami fel is robbant meg hatastalanitottam vagy 3at es a vegen meg igy is csak 5000 match bonus. eddig meg mindig volt vagy 8-10k+. Mi alapjan pontoz ez egyaltalan matchbonusnal mert en igy mar nem ertem...

Firerock
jáááj
most elkezdi betölteni a pályát és aztán unable to connect host
ezt már eljátszotta 10x:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

srácok, modem-em van azzal nem tudom átállítani a Nat Type-ot?

ProGabe
prestige nélkül van értelme összehozni 500 fejest assault-tal? kapok akkor emblémát, vagy indítsak prestiget?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Frank99
tegnap este 5 körül legalább 10 kidobott engem is, és mire talált egyet, és végre elsõ voltam, akkor a meccs közben megszakadt, és sokat laggolt...

sokan játszanak, ez is gond lehet, majd késõbb (amikor a rikonyáló 10 évesek lefeküdtek, akkor szinte mindig talált servert...)

Firerock
nekem csak aztírja állandóan unable to connect host
és sokszor
Tp-link Routerem van

Lazarus
tûzfal vagy router blokkolja a portot, így mások nem tudnak közvetlenül rád csatlakozni ergo nem lehetsz host
Elfelejtettem leírni...
A játék során az online állapotom STRICT...
ez mennyiben befolyásolja dolgokat...
Hogyan tudom át váltani nem "STRICT-re"
Hy all...
A problémám még mindig megvan, azaz nem kapcsolódik olyan gyorsan a multihoz a game mint amilyen gyorsan kellene, meg elég sokszor le is dobál még a kapcsolódás alatt, és amikor lejátszottunk egy kört, akkor is leszór a többiektõl, azaz csatlakozhatok újra.
A hibagyûjteményben láttam hogy a routerben be kell állítani különbözõ portokat, beállításokat (az elsõ hiba), ez segíteni fog?
Mellesleg várható egy olyan nagyobb patch mint a COD5 esetében, ami új pályákat is jelentett?

(ui: egyre kevesebb cheaterrel találkozom...)
Firerock
nagyon szivesen😊

köszi,segített,ezer hála 😄😄
Firerock
azajó

ATI Readon x1600 van Windows 7 van feltelepitve,most ahoz szedek egy frissitest,ami direkt win 7-hez van
meg nem tudom
Firerock
segített?😄

koszi a gyors valaszt😊
Firerock
nézzél egy új videókártyadrivert a videókártya gyártód honlapján
ha ez sem segít akkor directX frissítés

Hello!!
Nem tudna valki segiteni,feltelepiettem a jatekot de amikor belepek minden szoveg kockas es kiolvashatatlan.Mit lehetne tenni?Elore is koszi
Firerock
74 talán