Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más dolog hogy ma az egész iwnet egy lagparty volt
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jáccottál ma?
akkor láthatnád...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ez egy magyar pretg 10 -es....
szóltam neki, hogy nem kéne, lenoobozott, majd anyázott, és írogatott.
azt írta volt õ 70 level is, de megúnta, hogy lassan fejlõdik... írtam, hogy ebbõl banán lesz, de azt mondta, hogy nem értek ehhez a játékhoz....
hulljon!
De lehet csak az én világlátásom túl sötét és nem lesz újabb cheater roham.
következõ lvl 70-es noob.
még le is noobozott.
annyira unom, hogy na...
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live: Lunatic HUN
"Get knifed by an enemy using this title."
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
level 70 csíra, kérem jelenteni....
kösz
Valóban hiába van akár 3-4 jó játékos is a "vegyes" oldalon,egy közepes klán csapat is szétszed 4-0,4-1-re örökké azzal hogy valószínûleg azok folyamatosan rádióznak egymással.
ezt a képet, csak akkor kapod meg ha olyat késelsz le, aki ezt a title-t használja...
tegnap egy elég szar szerveren játszottam elég sokáig, csak h meglegyen, de nem lett meg, b+...
az illetõt, állandóan a csapatomba osztotta be, pedig hol jól, hol rosszul játszottam, csak h változzon kicsit a beosztás...
egy idõ után meg átállította egy teljesen átlagos callsign-re...
erre még hozzájön, h sok-sok játékkal elõtte szerintem lekéseltem egy olyan illetõt, aki ilyen cuccal rendelkezett, örültem is mint majom a farkának, de a kör végén baxta odaadni a képet 😞
//ma nemtudok felmenni a live-ra, így se megerõsíteni, se megcáfolni nemtudom a hírt///
a csapat kiosztással én se mindig értek egyet, néha tényleg nem fairplay szabály szerint osztja le, szinte borítékolható elõre az eredmény...
persze már volt olyan hogy full teljes klán vs random emberkék, és ennek ellenére állandóan hoztuk ellenük a 4-0-át....
abban igazad van, h vannak olyan pályák aminél a védõk/támadók feladata nevetségesen könnyû, a másik alapból a vesztes oldalon áll...
az a title már rég megvan, ahogy nézem emblémát (ami tetszik) csak prestige-ben ad. akkor lvl70 után jöhet kezdem is egybõl
amúgy amikbõl mostanra kezd kurvára elegem lenni:
- jó klán vs. random emberekbõl álló csapat (totál szívás)
- "kempelek 4 killig, úgyis esik valami jó. jééé chopper/ac130" típusú emberek, FUUUUUUUUU
- az imba mapek! egyrészt imbák, mert pl. a védõ csapatnak sokkal könnyebb a dolga, vagy fordítva. másrészt azért, mert vannak olyan helyek, ahonnan kurva nehéz kiszedni valakit, ha befészkelte magát
a csúcs: a blokkerek! hát bazmeg, ha nem haltam meg 1500-szor (szó szerint) balfasz blokkerek miatt, akkor egyszer sem. hihetetlen, mennyire hülyék az emberek. ezekhez jönnek hozzá azok, akik simán belemennek a golyózáporomba (és vagy elkezdenek anyázni, hogy TK-zok, vagy ugye én halok meg, játéktípustól függõen)
ja meg a matchmaking system. a "klán vs. random" szituáció. nálunk csak én és egy másik játékos volt pluszban. valaki lelépett a klánból, erre bmeg nem átteszi a másik jó játékost a klán csapatába??? FUUUUUUUUUUUUU!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kapsz prestige nélkül is ezért...PL
de prestige-vel is ad érte majd cuccot...PL
a teljes lista, h mit miért kapsz.....
steam, origin: ACE_hun
most elkezdi betölteni a pályát és aztán unable to connect host
ezt már eljátszotta 10x:S
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sokan játszanak, ez is gond lehet, majd késõbb (amikor a rikonyáló 10 évesek lefeküdtek, akkor szinte mindig talált servert...)
és sokszor
Tp-link Routerem van
A játék során az online állapotom STRICT...
ez mennyiben befolyásolja dolgokat...
Hogyan tudom át váltani nem "STRICT-re"
A problémám még mindig megvan, azaz nem kapcsolódik olyan gyorsan a multihoz a game mint amilyen gyorsan kellene, meg elég sokszor le is dobál még a kapcsolódás alatt, és amikor lejátszottunk egy kört, akkor is leszór a többiektõl, azaz csatlakozhatok újra.
A hibagyûjteményben láttam hogy a routerben be kell állítani különbözõ portokat, beállításokat (az elsõ hiba), ez segíteni fog?
Mellesleg várható egy olyan nagyobb patch mint a COD5 esetében, ami új pályákat is jelentett?
(ui: egyre kevesebb cheaterrel találkozom...)
ha ez sem segít akkor directX frissítés
Nem tudna valki segiteni,feltelepiettem a jatekot de amikor belepek minden szoveg kockas es kiolvashatatlan.Mit lehetne tenni?Elore is koszi