Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Az utolsó meg.Inkább nem véleményezem... <#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
steam, origin: ACE_hun
Eddig ugy voltam hogy csak erjem el a hetvenet es milyen fasza lesz ak47-tel de miutan vegigvittem az utolso szintet egyszeruen muszaj volt egy fel nap utan elkezdeni a prestiget mert baromira zavart hogy jatszok, tok jol jon az exp de minek ugyse tudok mar tovabb fejlodni. szoval akarmennyire is fasza hogy minden unlockolva van egy ido utan inkabb elorol kezdi az ember.
MONDOM BÉKÉS!!
NINCS M4, NINCS AK47!!! <#eplus2>#eplus2>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
The Matrix has you...
egyébként eléggé hektikus a játék, sosem lehet tudni, hgoy mikor mit ad be, a távolságok is változnak, azaz nagyon sok múlik a szerencsén. ez már évek óta benne van a játékban és ez az amit nem tudsz kirekeszteni, mert nem rajtad múlik. lehet fejlõdni, mert aki játszik az egyre jobb, fõleg ha van stilusa. nekem például a rush, rohanok mint egy Rambo és tactical knife-al szarrá ölök mindekit. De, csak akkor ha szerencsém van és nincs sok shotis, gl-es, kemper. ilyen pedig kevés alkamakkor van. ja és a pálya is olyan. erre legjobb pl Skidrow, a sok sarok és szoba ideális a futok-késelek stilushoz. volt olyan, hogy a choppert csak késekkel szedtem össze 😊 az azért már nem semmi😊 volt is lolozás, mert nem magyarokkal játszottam. a külföldiek tudják értékelni, ha a másik jobb - vagy csak szerencséje van. Mi nem. Én akkor is tudok gg-zni ha vesztünk. persze nálam is elszakad a cérna a sok kisfaszú hackertõl, de ez ezzel jár sajna.
The Matrix has you...
Asszem megyek és nosztalgiázok kicsit a CoD4 karácsonyi pályáján.
Be happy. :) Running!
viccen kivül, cserélünk steam azonositót és lekésellek vagy amit kell, hogy meglegyen.
The Matrix has you...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Online Rádió: http://www.radioseven.se/

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
hiába ad a S&D 500 v. 1000 xp-t / kill , ott csak 1-2 ölés van körönként / általában/
Xbox Live: Lunatic HUN
az m21-re mehet a hangtompító , nála ez már nem hátrány, sõt...
én a stopping power-t nem használom, nekem/számomra nagyobb értéke van a cold-blooded(+pro)-nak...
tovább kockáztatok ha sniperrel vagyok, de én a Ninja-t se használom, helyette inkább a stedy aim pro-ot... és bízok a camouflage-ben 😉
a win/losses arány már engem se érdekel, beállt olyan 40-50 közé...
én pre2 5x. szinten vagyok, a kill 14xxx, a death 10xxx körül jár...
Xbox Live: Lunatic HUN
Éppen ezért nem is tudom pontosan melyik játékmód adja a legtöbbet.Kill-re asszem az SD,mert 1 kill,500XP.Csak hát benne van hogy 3-4x lelõnek körök elején,aztán akkor se xp,se játék,csak videózol 4x 2 percig.
MW1-be azt tudom a HQ volt még Xp nyerõ,mert ha tiétek volt a HQ,akkor pörgette a pontokat.
Igazából nagyobb különbséget vártam.Mert míg legelõször alap fegyverek a Intervention+valamilyen pisztoly volt,addig a második 70 szint alatt már a Barrett+shotgun/Machine Pistols párossal eresztettem el magam.Plusz ugye a pálya/játék ismeret "elvileg" több.
Ehhez képest a K/D arány valamennyit javult,de nyert/vesztett meccs arány tovább romlott.Igaz ez messze nem csak tõlem függ.Na meg jó 10 óra játékidõvel kevesebbe került ez a 70 szint most.
Amúgy Shotgun-ból messze az elsõ a legjobb szerintem,már ha nem akimbo megoldásba gondolkodunk persze.A Grip-el már elég pontos és a hatótáv is elfogadható.
Kipróbáltam egy darabig az M21-et is Barrett helyett,de szerintem ha huzamosabb ideig sniper-ként játszik valaki,annyira nem jó mint elsõre tûnik.Mert szerintem Sniper-nél elsõdleges cél az "egy lövés=egy halál" elv kéne legyen,de az M21 nekem még a Stopping Power+FJM töltény párossal is csak sebzést okozott nagyon sokszor,aztán az elmozduló ellenfelet már azzal se olyan könnyû újra meglõni.Hát a Stedi Aim Pro-val az,de onnan szerintem a Ninja elengedhetetlen a rengeteg HeartBeat-es miatt.

én is küldöm, ha kapok PONTOS webcímet.
várom
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
elgurult a sörösüveg bakker, jóéjt...
lvl70 hack
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
akkor no problémo
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a warez topicban 44-el leveleket látni képen, azek lvl hackesek, vagy van törés???
a következõ lvl 70