Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ezek xbox-ról vannak, látszik a mozgáson. nem tudom, hogy ott mit lehet beállitani, nyomod egy irányba a kart 3 mp-ig akkor megcsinálja a teljes kört vagy mittomén, de akkor is iszonyat dolgokat csinálnak. a gl meg hát igen, az a legmákosabb dolog. nekem a késes tetszik, az nagyon tuti😊

The Matrix has you...

Hát én nem tudom.Kétszer is sniper-el ez a 360 fokos perdülés után lövés... Érdekes.
Az utolsó meg.Inkább nem véleményezem... <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
akik tudnak azoknak lehet szerencséje is 😊

Top 5 Killcam of the week 😊

The Matrix has you...

bigapó
amilyen elvetemültek az IW-sek, el tudom képzelni, hogy ma este jön ki a "nagypeccs" és az afgán pálya havas lesz vagy ami még jobb, nem havas, de tele lesz karácsonyfával és ajándékokkal, az égbõl meg ládák helyett kis, masnis dobozok hullanak, az AC-130 helyett Télapó és a rénszarvas brigád hohóózik. a többit rátok bízom 😉

The Matrix has you...

jaja.. game közben mindenkinek be kell faragnia egy fát a fegyvere csövébe..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

még sosem kerültél olyan közel, hogy lásd.. <#nyes>

Hát én még rohadtul nem néztem eddig, hogy az ellennek milyen festése van a fegyverén, csak elvonja a figyelmem 😊

steam, origin: ACE_hun

kkor ma csak késelni lehet? <#eplus2>

sztem jobban nez ki festessel es ezzel is felvagsz hogy milyen sok fejest lottél eddig.

Eddig ugy voltam hogy csak erjem el a hetvenet es milyen fasza lesz ak47-tel de miutan vegigvittem az utolso szintet egyszeruen muszaj volt egy fel nap utan elkezdeni a prestiget mert baromira zavart hogy jatszok, tok jol jon az exp de minek ugyse tudok mar tovabb fejlodni. szoval akarmennyire is fasza hogy minden unlockolva van egy ido utan inkabb elorol kezdi az ember.

Firerock
😊
viszont

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!

MONDOM BÉKÉS!!

NINCS M4, NINCS AK47!!! <#eplus2>

Sosem tudtam, hogy az mire jó, hogy a fegyveredre milyen "színt" raksz? Csak design?

Boldog karácsonyt!<#circling><#finom>

Grove4
A Challengeket lehet privát meccs alatt is teljesíteni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DöflingR
LoL😄 Honnan vetted?

boldog karácsonyt mindenkinek!<#integet2>

bigapó
nem mindig lehet tudni, hogy ki az aki sokat nyomta, mert nem kötelezõ használni a prestige jelvényeket.az már más kérdés, hogy szerintem jól néznek ki és inkább azt rakom ki, mert büszke vagyok rá😊

The Matrix has you...

bigapó
demolition. többféle játékot kipróbáltam, s&d-t nem sokat, de szerintem ebben van a legtöbb xp, ezenkivül izgalmasak a meccsek, persze jó csapattal. sok múlik a társakon és a klánok nem jelentenek semmit, nem mindegyik jó csapatban, csak haverok és ökörködnek vgy mittomén. a "tipius magyar" klán egyik diszes példányaival tegnap játszottam és nem akartak segiteni egyáltalán. mintha nem lennék velük. mikor ezért szóltam persze le lettem ugatva: "minek segitsek egy olyannak akit életemben nem fogok látni..." na ez milyen szöveg már? magyar mentalitás? vagy csak simán bunkó? az ilyenek miatt van ilyen szar win/lose arányom...

egyébként eléggé hektikus a játék, sosem lehet tudni, hgoy mikor mit ad be, a távolságok is változnak, azaz nagyon sok múlik a szerencsén. ez már évek óta benne van a játékban és ez az amit nem tudsz kirekeszteni, mert nem rajtad múlik. lehet fejlõdni, mert aki játszik az egyre jobb, fõleg ha van stilusa. nekem például a rush, rohanok mint egy Rambo és tactical knife-al szarrá ölök mindekit. De, csak akkor ha szerencsém van és nincs sok shotis, gl-es, kemper. ilyen pedig kevés alkamakkor van. ja és a pálya is olyan. erre legjobb pl Skidrow, a sok sarok és szoba ideális a futok-késelek stilushoz. volt olyan, hogy a choppert csak késekkel szedtem össze 😊 az azért már nem semmi😊 volt is lolozás, mert nem magyarokkal játszottam. a külföldiek tudják értékelni, ha a másik jobb - vagy csak szerencséje van. Mi nem. Én akkor is tudok gg-zni ha vesztünk. persze nálam is elszakad a cérna a sok kisfaszú hackertõl, de ez ezzel jár sajna.

The Matrix has you...

HappyHunter
Boldog karácsonyt minden játékostársamnak! 😄

Asszem megyek és nosztalgiázok kicsit a CoD4 karácsonyi pályáján.

Be happy. :) Running!

Szega87
kellemes fragekben gazdag ünnepeket mindenkinek! <#violent>

bigapó
ha jól emlékszem nekem már megvan az a title. Ha gondolod szivesen megb*szlak a Deák téren 😄

viccen kivül, cserélünk steam azonositót és lekésellek vagy amit kell, hogy meglegyen.

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Kellemes Karácsonyt,és sok Call of Duty-t Kiván a Becsehely Division.COD legyen veletek<#pias><#taps>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

zotya10002
Harcosok!!!Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

soo277
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!<#wave><#vigyor4><#violent><#violent><#violent>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Lunatic83
én a demolition-ra szavaznék ha a legtöbb xp-rõl van szó....
hiába ad a S&D 500 v. 1000 xp-t / kill , ott csak 1-2 ölés van körönként / általában/

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
a sniperrel egyetértek, az m21-el tényleg úgy kell lõni, hogy már szinte rá kell készülni a következõ lövésre/lövésekre , mert egy lövés nem elég... de ilyen lesz ha pl a barett-re hangtompítót rakunk, csak egy kicsivel lesz gyengébb, de az pont elég h ne sikerüljön mindig az egy lövés, egy halál elv....
az m21-re mehet a hangtompító , nála ez már nem hátrány, sõt...
én a stopping power-t nem használom, nekem/számomra nagyobb értéke van a cold-blooded(+pro)-nak...
tovább kockáztatok ha sniperrel vagyok, de én a Ninja-t se használom, helyette inkább a stedy aim pro-ot... és bízok a camouflage-ben 😉

a win/losses arány már engem se érdekel, beállt olyan 40-50 közé...
én pre2 5x. szinten vagyok, a kill 14xxx, a death 10xxx körül jár...

Xbox Live: Lunatic HUN

Hát én szinte csak S&D-t.Max ha valami fegyverre akarok valami cuccot behozni,vagy pl. a Ninja Pro-nak a halk menéshez az 50 "close range kill"-t megcsinálni,akkor bemegyek valami FFA-ra vagy TDM-re addig.De amúgy SD.
Éppen ezért nem is tudom pontosan melyik játékmód adja a legtöbbet.Kill-re asszem az SD,mert 1 kill,500XP.Csak hát benne van hogy 3-4x lelõnek körök elején,aztán akkor se xp,se játék,csak videózol 4x 2 percig.
MW1-be azt tudom a HQ volt még Xp nyerõ,mert ha tiétek volt a HQ,akkor pörgette a pontokat.

tommygear
milyen játékmódokkal jáccol leginkább? melyik adja a legtöbb xp-t?
Na sikerült az elsõ Prestige-el is végeznem.
Igazából nagyobb különbséget vártam.Mert míg legelõször alap fegyverek a Intervention+valamilyen pisztoly volt,addig a második 70 szint alatt már a Barrett+shotgun/Machine Pistols párossal eresztettem el magam.Plusz ugye a pálya/játék ismeret "elvileg" több.
Ehhez képest a K/D arány valamennyit javult,de nyert/vesztett meccs arány tovább romlott.Igaz ez messze nem csak tõlem függ.Na meg jó 10 óra játékidõvel kevesebbe került ez a 70 szint most.
Amúgy Shotgun-ból messze az elsõ a legjobb szerintem,már ha nem akimbo megoldásba gondolkodunk persze.A Grip-el már elég pontos és a hatótáv is elfogadható.
Kipróbáltam egy darabig az M21-et is Barrett helyett,de szerintem ha huzamosabb ideig sniper-ként játszik valaki,annyira nem jó mint elsõre tûnik.Mert szerintem Sniper-nél elsõdleges cél az "egy lövés=egy halál" elv kéne legyen,de az M21 nekem még a Stopping Power+FJM töltény párossal is csak sebzést okozott nagyon sokszor,aztán az elmozduló ellenfelet már azzal se olyan könnyû újra meglõni.Hát a Stedi Aim Pro-val az,de onnan szerintem a Ninja elengedhetetlen a rengeteg HeartBeat-es miatt.

tommygear
+ világ kockája 😄
am honnan a hír?
Aki újévkor (0:00 - 3:00) közt fog játszani, annak 4x XP szorzója lesz.

Miley Cyrus
Én ma játszottam, azt a gyereknek folyton változott a lvl-je. 😮

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Frank99
amúgy van aki ezt küldi?
én is küldöm, ha kapok PONTOS webcímet.

várom

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
naja. azt tudom, de már mindegy...
elgurult a sörösüveg bakker, jóéjt...

http://steamcommunity.com/id/Speaker_RUS/

lvl70 hack

modellmaker
amit én láttam level hacket, abban lehetett állítani, hogy milyen szintû akarsz lenni. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

báttyó02
hogy érted hogy level 44ezni? 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Frank99
ok

Frank99
és ott level 44-ezni???
akkor no problémo

tommygear
warez csak warezzal
báttyó02
van törés,de nem eredetisekkel,hanem 1.66on

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Frank99
gyerekek, a warezosok tudnak játszani nálunk?

a warez topicban 44-el leveleket látni képen, azek lvl hackesek, vagy van törés???

Frank99
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018123131

a következõ lvl 70

tommygear
<#worship>
Win Streak az egymás után zsinórban nyert legtöbb meccs.A Streak (KillStreak?) meg értelem szerûen az egymás utáni legtöbb kill meghalás nélkül.

tommygear
warez multi se nagyon zavarja már õket...
tommygear
barracksban a win streak meg streak mit jelent??
azt nem ertem hogy ha vannak ilyen apro pici bugok miert nem lehet oket kijavitani gyorsan miert van az hogy mar egy hete villamlabu emberek rohangalnak körbe körbe a palyan care package jelzocuccal es keselnek allandoan hatba. Tudom en hogy ott a shoti ellenuk de baromi szar ugy jatszani hogy ezt kell figyeld folyamat.