Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
Nálatok most hányas verziószám van pc-n?

Firerock
szívesen,jó játékot😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Gollo
Hello.. köszi a segítséget.. mondjuk ugyhogy semmit nemtudok angolul a Google forditó meg ööm.. na hagyjuk... 😄 amugy sikerült megoldanom a problémát... valamiért nem szerette az "Extra" Grafikát... lejebb vettem "High" -ra és most tökéletes müködik... de nagyon szépen köszönöm a segíséget...!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Egy idõben több gépen is fent lehet ugyan az a játékod, csak egyszerre nem tudsz belépni a steambe. Nekem is két gépen van fent a steam a játékokkal, semmit gond nem volt még ebbõl.

Frank99
így van, de természetesen egyidõben csak egy account élhet.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Garou
Átlõ a fedezéken. Csak azokat számolja, akiket így nyírsz ki. A sima killek nem adódnak hozzá.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Firerock
skacok ez a bullet penetration ez miez?
most lelõttem olyan robbanós tölténynel 25ember és csak 2-t írt be

Firerock
szerintem csak oda is feltelepíted és bejelntkezel a steamen

Ha a gyári játékomat át szeretném költöztetni egy másik gépre akkor elég ha eltávolítom a Steamen belül a saját játékok közül a helyi tartalom törlése parancsal a játékot és a másik gépre steam fel, bejelntkezem és feltelepítem a lemezrõl az mw2-t újra? (persze a mentéseket is átviszem amit a játék könyvtárában a Players mappában tárol).

Van még valami teendõ vagy így jó lesz ??? <#help><#help><#nemtudom>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Lazarus
Kicsit csalódott vagyok hogy augustal nem látszik heartbeat sensor ráközelítve, pedig a legelsõ könnyû gépfegyvernél teljesen jól látható. Tud valaki listát a neten hogy melyik fegyvereken látható még megfelelõen?
És akkor az még vajon beszámít a kill streak-be, vagy a következõbe? Vagy egyikbe se'? 😊

steam, origin: ACE_hun

ez így van, mikor kinyitottam a táskát nyissz ... de még célra vezettem :-)

HP+

Végig irányíthatod, majd ha becsapódott, azután éledsz újra.

Amúgy nem úgy volt még karácson elõtt jön a "giga" patch gyengített akimbo shotgun-al meg minden anyámkínja?
Mert akkor igencsak bele kell húzniuk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Firerock
de a biosban is látja az olvasót meg késõbb a windowsba is simán mûkdött,onnan telepítette az mw2-t is

Firerock
heló
bannerban van egy link
HIBAGYûJTEMény
nézd meg abban hátha taláslz megoldást😊

tommygear
azlehet
Szerintem csak becsapódik oda ahova még életedben utoljára irányítottad,de végig már nem irányíthatod ha kinyírnak.

tommygear
használtam énis ezért tudom, pl predator missle indítod akkor ugye közben laptopozol és ha megölnek akkor is még célba tudod irányítani a rakétát
Frank99
ok...

Frank99
úgy gondoltam, mikor cipeled magaddal, és használod és kinyírnak, így gondoltam...

de aki használta már az tudja...

idõnként érdekes csapatokkal játszottam ma, 1-10 szintûek, és olyan szintig ismerik a pályát, hasalnak, falon lõnek és hasonlók, hogy azt kell mondanom, vagy mindenki vérprofi lett, vagy itt vannak a level-esek újra....

egyébként akkor szép a játék, ha stohasztikus, magyarul 1x fent/1x lent, tényleg.

amikor valaki(k) mindig fennt- és közben überalles- akkor lehet gyanakodni.

meg kell nézni, hogy nyomulóban milyen eredmények vannak, lejjebb látható.

tommygear
nem veszted el ha megölnek, szép lenne
droidika
Banner alatt HIBAGYÛJTEMÉNY 11-es pont.

amit irtam azt csak plátoian irtam hogy de szar lehet egy olyan embernek aki...nem rad celoztam csak a nuke a dobozban dologrol jutott eszembe <#crazya>

DöflingR
(Y)

Frank99
97-re!

illetve találtuk :-)))

látom savanyú a szõlõ.. lehet sosem lesz többet, de hát ez van..

Frank99
lehet xar nekem, mert soha nem csaltam és nem is fogok online, és a gyerekem sem fog, mert azt látja, hogy a sok patkányt irtom és radírozom...

a sok büdös patkány meg örül és a faxát veri a monitor elõtt, mert összejött neki terminátor fej 10 prtsg, mert letöltött valamit valahonnan....

(mert máshol hol verné a sok csaló láma) és butaságokat beszél....

Frank99
igen mi is kivártuk, mivel ha meglõnek, elveszted, asszem 3,4 volt, mire hívtuk...

Frank99
ezek szerint összejött, én is néztem, mint Jenõ a moziban.
de magkapta karácsonyra, onnantól együtt megyünk...

és sosem csaltunk, és nem is fogunk. ÉN nem ilyen vagyok, és nem is engedem a gyereket, a múlt héten látva a csalókat azt mondta: vadásszuk le õket, nem érdekes mibe kerül..

NA, azóta vadászom a csalókat...

tommygear
am azt vettem észre hogy minél késõbb kéred a care package-t annál jobb cucc lesz benne
jaj szar lehet ha valakinek nem igen megy a game örül ha naponta 1szer eljut a care packageig az is dob egy nukeot es kinyirjak mielott felveszi 😞

Nyilván kicsi az esélye,de ezért gondolom hogy nem lehetetlen,csak éppen ezerbõl ha egyszer ha összejön...

Vagy nincs, vagy írtó kicsi az esélye. Emp-t nekem már min 10 szer dobott 😄

Frank99
sosem csalt, most így jáccottunk :-)))

Gollo
Hali all...!
Ma megvettem a játékot, és szerettem volna multizni... 2 mapot hajlandó betölteni a játék... ezek gond nélkül is mennek de az összes többin ez fogad...:

Valaki valamit?
elõre is köszi.

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Frank99
itt ültem mellette, valamit felvett, abban volt a Nuke, és az ellenségé volt...
azt kinyírta és felvette.

<#mf1>

csuszi
nekem kb 5 emp-ét. atom nincs.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
not attack. akkor is😊

De ez biztos?
Mert pl. EMP-t nekem egyszer már dobott.Egyszer mióta játszom...

no offense-t nem no attack!

flame off 😄

csuszi
tippem szerint fiad vetített, no attack. fiataloknál elõfordul, fõleg apa felé😊
dobozban nincs atom.

tommygear
beadta dobozba? na ne 😮
ellopott? Azt hogy lehet ellopni?

steam, origin: ACE_hun

Frank99
ma a fiam elengedett egy ellenségtõl ellopott Tactical nuke-ot, erre az ellenfél azt írta hacker.....

:-()))))
<#nyes>

DöflingR
Lehet csak boxon terjed..😄 De így még sosem nevettem szét magamat cod-ban😄

tommygear
nem hallottam még ilyenrõl
pisztácia
világos, köszi a segítséget.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DöflingR
Elõbb 2 magyar sráccal elkezdtünk x360-on hcsd-t tolni és valami eszméletlen volt.. Minden fel volt gyorsítva, 10x olyan gyorsan futottunk, meg úgy minden 10x olyan gyorsan zajlott. A "kommentátor" is ilyen egérhangon cincogott😄 Menüben is felgyorsultak a dolgok és szvsz ha a singl-t elindítottam volna az is így futott volna. Ez valami újabb szarság az mw2-ben?? Valaki találkozott már vele?

számítógép hiba: esetleg ha két memória van benne akkor vegyél ki egyet mert szokott olyan lenni hogy nem tetszik a gépeknek fõleg a régieknek a duplaoldalu memória vagy bal vagy jobb egyformákat kell bele rakni.

ha nem jo nincs ötletem
Ley Roland
Nem tudok angolul :S

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |