Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kempeltél ezerrel, mi? 😄

steam, origin: ACE_hun

hulye kerdes de controls\action menupontban nem probaltad atallitani? a görgö oldalso gombja nalam se mukodik. sztem nem is baj mert jatek kozbe konnyen megnyomod veletlen.

Hát nem tudom,nekem eddig MX518-am volt,az is Logitech.Azt én simán bedugtam,minden külsõ progi nélkül tökéletesen mûködött.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
mennyi az fps-ed átlagban?

The Matrix has you...

Ezt nem hiszem el... g500-am van
Ez arohadt játék nem látja megfelelõen a gombokat. az oldalsó gombot a sima lövõgombnak, a másikat a célzó gombnak nézi. az egyiket meg nem is látja......
A görgõ jobb bal kattról nem is beszélve........kicsit ideges vagyok mert került 15 rugóba de nem tudom kihazsnálni a lehetõségeit......
minden szar progit má leszedtem hozzá de cseszik mûködni......
Daell Drow
En meg be segitettem egy klannak szabotalni.😊
bigapó
a fene, ugyanezt a title-t és emblem-et szoktam használni Én is 😄
azt hittem a 134000-es varációnál erre nagyon kicsi az esély, ezek szerint mégsem.

The Matrix has you...

nem tudom en nem csinaltam vele(g500) semmit csak bedugtam mukodott mindenhol mwben is. logitech oldalan szedd le hozza a segedprogramot hatha segit valamit de elmeletileg nelkule is mukodnie kene.

Szega87
steam cloud tárolja

Hol vannak a multi meg a single mentések a játékban...
valszeg újra kell raknom szal örülnék ha vki elmondaná miket kell lementenem hogy visszatehessem õket késõbb......
tommygear
hát azért fps-t nagyon nem szaros kontrollerekre terveztek anno <#smile>
mai napig bill + egérrel a legjobb
Hy a game azóta nem tudja kezelni a több gombos egereket amióta feltettem egy másik egeret.
Letröltem minden szart ami a régi egerekkel kapcsolatos, de a G500-asom más gombjait nem nagyan látja, ha meg igen akkor altnak értelmezi a gombokaat...
Semmi más játék nál alkalmazásnál nincs ilyen gond...
Szerintem a játék maga õrölt meg... újrategyemm a game-t vagy van más lehetõség h jó legyen és lásson mindent...
Ha újrarakom a játékot akkor hogy teszem vissza a régi mentéseket (multyra gobdolok)
Elõre is köszi a válaszokat... BOLDOG KARÁCSONYT
100%-osan sosem tudod kikapcsolni konzolon,minimális rásegítés mindig van,annó próbálgattuk ps2-n ps3-on és bogzokon....Mindenhol volt minden fps-ben egy minimális rásegítés azontúl hogy te kikapcsoltad-e a menüben az esetleges rásegítést.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Frank99
feltettem a gyereknek is (természetesen megvettem!), router mögött játszanánk, de hiába invitálom, megjelenik a playerek között, de ha valahova bemegyek játékbe, õ nincs ott.

mi a megoldás???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szega87
én nem kockáztatnék, törlés ( akár windowst is 😄D )!

tommygear
ja régit letörlöd új fel és ennyi...
sztem ne tedd be a warez mentéseket 😄
armageddon666
Na megkaptam MW2t... de még fenn van a tört 😄 szóval hogy cseréljem le õket? régi töröl, új feltesz, azt ennyi? Illetve mentéseket átrakjam, vagy lényegtelen multi szempontjából? ... (vagyis ráérek még egyszer végigjátszani 😊)

@

Prince of Máté
Karácsonyra megvettem magamnak a MW2-t, elsõ benyomás:
Csak én vagyok béna, hogy eddig 10 szerverbõl 10-en lagoltam?
Vagy van valami trükk, hogy ne lagoljak?
Nem hiszem, hogy a netemmel lenne a gond.

Na igen, auto aim van akkor ezt kár is feltenni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bigapó
Van aki ilyen zenét hallgat játék közben 😄

Hamster Song

The Matrix has you...

bigapó
Tegnap többször is csodát tettem😄

Valójában a Stingeremet maxoltam és közben lelõttem pár AC-130-at, és úgy Harrier-t, hogy közben felrobbantotta maga alatt a helikoptert 😊
Aztán Little Bird-öt is becéloztam, de mire elindult a rakéta, már kifelé tartott, de még lekapta, mert gyorsabb volt. Jól megkergette 😄
Viccesek voltak😊

The Matrix has you...

Lunatic83
kösz, de inkább kihagynám szent este ezt.. XDD
amúgy mivel boxos vagyok, így a steam nekem WTF kategória...

Kellemes Karácsonyt!
és ne egyetek túl sok halat mert a kövér mw2 játékost könnyebb lekéselni...😉

Xbox Live: Lunatic HUN

bigapó
igazából nem is érdekes, nem játszunk velük úgyse..szerencsére😊 illetve akkor igen, ha megvan neki pc-n is. ezt ugyan kétlem, de ki tudja.

The Matrix has you...

Fpocok
Ja, csak a sok konzolos hülye lenni kikapcsolni multiban...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha single-t játszol ott ki lehet kapcsolni a rásegítést a legtöbb konzolos fps-nél.Én kiszoktam,mert helyettem egy kicsit se célozzon a gép.
De a multinál nem tudom hogy van.Ott ki-be kapcsolás nincs,de hogy mi az alap beállítása azt nem tudom.

bigapó
há gondoltam, hogy nem olyan, de akkor is könnyebb. de érteheõ, hisz a kar egy fos célzáshoz 😄
persze gyakorlat teszi a mestert, de nem hiszem, hogy 1200 vagy még több dpi-t ki lehet belõle csikarni.

The Matrix has you...

bigapó
ha szépséget néznénk, akkor nálam a kés az elsõ, szerintem azzal nehezebb frag-elni, mint csipával. jó mindkettõ nehéz, de akkor is😊
most, hogy autoaim is van, így még felejtõsebb. csak az a baj, hogy pc-s videó alig van.

The Matrix has you...

Õh azért nem úgy kell elkézelni mint pc-n hogy odaugrik bárhonnan a célkereszt,de ha közelrecéloz akkor biza oda "célzódik" szóval rásegítés.

bigapó
Én szeretem hallgatni a Rangers Victory zenét 😊 persze s&d-ben fontosabb a hang, még szerencse, hgoy ritkán játszom olyat😊

The Matrix has you...

Fpocok
Hát igen, az autoaimes csipás killekhez nem kell skill. Viszont a gránátos az vicces volt, jól beletalált a lyukba, azt pont sokan voltak ott...

Parasite Eve 2, best game EVER!

bigapó
tudtam én, hogy valami turpisság van benne. játszottam cod3-at xbox-on és elmondhatom, hgoy kurva szar karral játszani fps-t. GTA-ban is be van kapcsolva nálam, mert azt meg azzal jó, de a célzás egy botrány. autoaim, beszarok. beépítettt csalás 😄

The Matrix has you...

HJa majd elfelejtettem.
TOPIC alá mehet egy kis 5let fõleg azoknak akik SD-znek és ugyanúgy felqrja az agyukat az utolsó 1 perc alatt megszólaló telihangerõvel bömbölõ bõ félperces zene (nemhallani semmit tõle😄)...

Játék könvytárán belül van egy miles nevü könyvtár.
Nevezzétek át: milesMUSICOFF

És lõn csoda nuku zene az egész multiban,csak amikor szintet léptek.

Xboxos top5 killcam videók csodálatosak. A pörgõs csipás ellövés kapásból Autoaim (xboxon bekapcsolható rásegítés), a késdobós jópofa késfelpattanós mázli, a gl nocomment nagy tudás nem kell hozzá fõleg ha az ember már tudja hol a spawn /gyülekezõpont. Sõt nemhogy nem kell hozzá tudás,inkább szánalmas.😊
Hja a csípõbõl csipulás meg szintén autoaim miatt felejtõs. Köszönjük a csodás xbox összefoglalót de az ilyenek pc-n elvéreznek😊

Boldog Karácsonyt mindenkinek!😊

Nem. Xp-t sem kapsz akkor.

faszom,h állandóan connecting lost van:S

Én meg azt gondoltam, hogy az számít milyen szép frag. A repteres pl nagyon jó.

Daell Drow
tudom, en csinaltam. csak a hangulat miat raktam, majd ha lesz a 6ban akkor onan nis veszek ki.<#vigyor2>
Szega87
ez cod4

Firerock
ez egyre jobb😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Daell Drow
Kellemes karacsonyt mindenkinek.

Békés boldog akimbo 1887 néküli Karácsonyt kívánok mindenkinek 😄

csak hülyeségbõl írtam. kiváncsi voltam, van-e ember aki rákattan 😄D

bigapó
szerintem elõbb is azért nem válaszolt senki, mert nem játszunk private-ban😊
aki tudni fogja válaszol, mert visszaolvas...vagy azt csak én szoktam? 😄

The Matrix has you...

bigapó
itt azt kell nézni, hogy mekkora makk és hány kill van belõle. nem azt, hogy a gl egy lúzer fegyver. benne van a játékban addig mig nem játszol private-ban ahol lehet majd tiltani egyes dolgokat, ha egyáltalán lesz olyan.

The Matrix has you...

Grove4
Challengeket lehet privát meccs alatt is teljesíteni??

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

A GL es az nagyon szar. Top 100 ba se fér be.

bigapó
szerintem jól használható, kicsit kell vele gyakorolni és persze megint a szerencse szól bele. van hogy tök közel van és szembe veled, de az uccsó pillanatban elmozdul - akár lagg is lehet - és már nem is találtad el. volt, hogy el akart futni mellettem - mert RIOT Shield-nél használom - fordultam, eldbtam és talált. ezek a lepattanós dolgok meg megint csak gyakorlat kérdése. megfigyelni, hog mikor hogy pattan el. ezzel még nem foglalkoztam, ezt csak privát match lehet szerintem, ott van rá idõ ezzel bibelõdni.
azért jó, mert van hogy eljátszok az ellenféllel, aki nem ismeri a RIOT hátrányait és nem tudja hogy kell kinyirni a használóját. volt,hogy megállt velem szemben, mert ugye nem tudta átlõni a pajzsot, én meg belevágtam a kést😊 de akkor is lehet, ha tárat cserél az illetõ😊 gyorsnak elég gyors, egy pillanat és már meg is halt, majdnem mint a puskagolyó😊

The Matrix has you...

RNadal1203
Boldog Karácsonyt mindenkinek!<#violent><#violent><#puszis><#integet2><#pias>

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Ja a dobókés érdekesnek tûnik.Csak nem tudom mennyire lehet körülményes a használata.De asszem a most induló Prestige-emben kipróbálom.