Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez arohadt játék nem látja megfelelõen a gombokat. az oldalsó gombot a sima lövõgombnak, a másikat a célzó gombnak nézi. az egyiket meg nem is látja......
A görgõ jobb bal kattról nem is beszélve........kicsit ideges vagyok mert került 15 rugóba de nem tudom kihazsnálni a lehetõségeit......
minden szar progit má leszedtem hozzá de cseszik mûködni......
azt hittem a 134000-es varációnál erre nagyon kicsi az esély, ezek szerint mégsem.
The Matrix has you...
valszeg újra kell raknom szal örülnék ha vki elmondaná miket kell lementenem hogy visszatehessem õket késõbb......
mai napig bill + egérrel a legjobb
Letröltem minden szart ami a régi egerekkel kapcsolatos, de a G500-asom más gombjait nem nagyan látja, ha meg igen akkor altnak értelmezi a gombokaat...
Semmi más játék nál alkalmazásnál nincs ilyen gond...
Szerintem a játék maga õrölt meg... újrategyemm a game-t vagy van más lehetõség h jó legyen és lásson mindent...
Ha újrarakom a játékot akkor hogy teszem vissza a régi mentéseket (multyra gobdolok)
Elõre is köszi a válaszokat... BOLDOG KARÁCSONYT
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
mi a megoldás???
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
@
Csak én vagyok béna, hogy eddig 10 szerverbõl 10-en lagoltam?
Vagy van valami trükk, hogy ne lagoljak?
Nem hiszem, hogy a netemmel lenne a gond.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
The Matrix has you...
Valójában a Stingeremet maxoltam és közben lelõttem pár AC-130-at, és úgy Harrier-t, hogy közben felrobbantotta maga alatt a helikoptert 😊
Aztán Little Bird-öt is becéloztam, de mire elindult a rakéta, már kifelé tartott, de még lekapta, mert gyorsabb volt. Jól megkergette 😄
Viccesek voltak😊
The Matrix has you...
amúgy mivel boxos vagyok, így a steam nekem WTF kategória...
Kellemes Karácsonyt!
és ne egyetek túl sok halat mert a kövér mw2 játékost könnyebb lekéselni...😉
Xbox Live: Lunatic HUN
The Matrix has you...
De a multinál nem tudom hogy van.Ott ki-be kapcsolás nincs,de hogy mi az alap beállítása azt nem tudom.
persze gyakorlat teszi a mestert, de nem hiszem, hogy 1200 vagy még több dpi-t ki lehet belõle csikarni.
The Matrix has you...
most, hogy autoaim is van, így még felejtõsebb. csak az a baj, hogy pc-s videó alig van.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Parasite Eve 2, best game EVER!
The Matrix has you...
TOPIC alá mehet egy kis 5let fõleg azoknak akik SD-znek és ugyanúgy felqrja az agyukat az utolsó 1 perc alatt megszólaló telihangerõvel bömbölõ bõ félperces zene (nemhallani semmit tõle😄)...
Játék könvytárán belül van egy miles nevü könyvtár.
Nevezzétek át: milesMUSICOFF
És lõn csoda nuku zene az egész multiban,csak amikor szintet léptek.
Hja a csípõbõl csipulás meg szintén autoaim miatt felejtõs. Köszönjük a csodás xbox összefoglalót de az ilyenek pc-n elvéreznek😊
Boldog Karácsonyt mindenkinek!😊
aki tudni fogja válaszol, mert visszaolvas...vagy azt csak én szoktam? 😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
azért jó, mert van hogy eljátszok az ellenféllel, aki nem ismeri a RIOT hátrányait és nem tudja hogy kell kinyirni a használóját. volt,hogy megállt velem szemben, mert ugye nem tudta átlõni a pajzsot, én meg belevágtam a kést😊 de akkor is lehet, ha tárat cserél az illetõ😊 gyorsnak elég gyors, egy pillanat és már meg is halt, majdnem mint a puskagolyó😊
The Matrix has you...
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D