Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Huhh, nem igazán értem, lássuk csak, ilyened van ugye, mármint a program (Logitech Set Point), külön típusokra vannak verziók, a megfelelõt kell letölteni, abban van egy ilyen fül:
A 4,5,10-es gombok az oldalsó gombok, oda én "keystroke assigmentet" rakok, abba meg bele tudod írni, hogy milyen gombnak feleljen meg. A 6-7 pedig a görgetõ jobbra-balra kattintása, azokra még nem raktam semmit. Tehát itt világosan látok mindent, ha a megfelelõ progit szedted le az egérhez neked is látnod kell!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Csirkemell nélkül nincs élet!
Vagyis mikor lelõttek és csak kúszni tudsz.
Be happy. :) Running!
Parasite Eve 2, best game EVER!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
2nál ölj meg valakit riot shieldel sp ben vagy spec opsban, ajánlom a repteres mapot
3nál ölj meg zsinorban 5 embert úgy, hogy mindegyik killnék más fegyvert használsz.
4nál ölj meg zsinorban 10 embert akimbos fegyokkal.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ezt valaki lefordítaná mik azok amik hiányoznak?
köszöntem.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Ezzel írtja a népet,vezetnek 3-2-re.6. körben 1v1-be maradok vele védõként.Hát bocs de nem volt kedvem a b..i fegyvere elé kirohanni hogy agyonlõhessen egy kattintásra.Inkább bevédtem az egyik lerakót,mivel nem jött az idõ vége felé átsettenkedtem a másikhoz hátha ott elkapom amint épp lerakja.Oda se jött,idõ lejárt 3-3.
Erre beírja hogy "you are noob".
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A profilt be tudom égetni meg megkreálni, természetesén én se tom a programot hozzáadni.
A kalibrálás alatt nemtom mit értessz... a menüben rámegyeke a gombokra, beállítom a gombokat (az extrákat) (xy) 1,2,3...
de mégse látja a játék.
mikor az oldalsó gombot választanám ki akk azt írja hogy az a left click vagy a right click.
Az oldalsó középsõt meg wheelnek látja, vagy alt-nak
Nem az a gond hogy nem látja a gombokat(illatve a görgõ bal jobbat télleg nem látja) hanem az hogy 2 gombot egynek lát...
HELP
Nekem is G500-am van. Van neki hivatalos kalibrálós progija, azt leszeded, és belõsz egy COD profilt a programban, ott szépen bekalibrálod a gombokat.
Namost van egy opció, hogy a profilokat programokhoz tudod csatolni, tehát ha pl fut a COD, akkor a COD profilt kapcsolja be. Na, ez nálam NEM megy, mert a Steamen belül indít valamit, akkor megy a COD, és azt nem tudom applikációként berakni. De semmi pánik a megoldás:
Az profilváltós verzió helyett, kapcsold be azt, hogy fixen egy profil menjen az egérnél, majd "Burn" a COD profilt az egér memóriájába. Utána Apply, aztán mehet a játék.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
ha ez sem segít akokr system reinstall
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Végre megvettem a játékot.Feltelepítem.Minden ok.Játszok vele és kb 20-30 perc után megakad,majd kékhalál és a gép ujraindul egy csinos system error kíséretében.Driver update?Várom az ötleteket.Elõre is kösz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem rossz kis cucc, de nem minden esetben a legjobb választás...
Elõre is köszi.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
az a furcsa, hogy normál játékból hogy dobottt téged be egy hackeres pályára vagy mire. aki a hostot adta annak kellett valamit ügyeskednie, nem?
The Matrix has you...
De pssszt!Hallgassunk,mert mindjárt kapunk a fejünkre hogy õk azt csinálnak a megvett játékukkal amit akarnak,ez csak kis csalás,és ha nem tetszik akkor takarodjak másik "szerverre".
TDM
- scorelimit hacked to 100.000
- unlimited gl
- non stop earthquake
- lot of cheaters
Háttérbe futott a wegame kliensem és felvettem videóra, de 200+ mbyte mire felér .... De majd linkelem. Egy szó mint száz undorító!
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
mindenki megtalálja a maga kedvencét elõbb-utóbb és mindenkinek más lesz rossz rajta😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nagyon tetszik 😄 Pergõs, nem vészes a lag, és az itt emlegetett durvaságokkal sem találkoztam... GL-t LVL6-nál megkaptam, aztán más híján felraktam az M4re... hát, nem tudom mi az imba rajta 😄 így elsõre nem nagyon tudtam használni 😊
amúgy Red Dot és Holographic között mi a gyakorlati különbség? O.o tök ugyanolyan a 2...
@
látszik a gyereken, hogy nyomta a gépemen, 1/5 óra alatt 14-es szintû lett :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Megvetted ezt a hülye játékot, vagy nem?
Ha nem, akkor húzzál a warez/off topicba, ha megvetted, meg normálisan írjad le a gondodat!
Addig töröllek innen, az tuti.
Boldog Karácsonyt!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...