Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csirkemell nélkül nincs élet!
Végülis aki ugrál,aszerint ez skill,aki meg nem ugrál,az kb az elsõ rész óta utálja az összes bunny-s emberkét.Ebben megegyezés úgy sem lesz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
belépek, pár kill
két tag volt egy klánból, az egyik valami kis szánalmas csíra, beírja, hogy noob bunny vagyok
köv meccsen megint, visszaírtam neki, hogy legközelebb már valószínûleg azért is sírni fog, ha rálövök
õk mindketten a hasalok ott, ahonnan pont egy pixel látszik belõle nevû szart játszották
végig sírt a gyerek szája, a végén, amikor már nem lett volna idõm visszaírni beírta, hogy gabe helyett gaybe-nek kéne írnom a nevem
csak azért írtam ezt le, mert ennyire szánalmas egyeddel még nem találkoztam, pedig hosszú a lista
azt meg nem értem, hogy a jump miért "noobság". szerintem igenis skill kell hozzá, nem úgy, mint a camphez, tubehoz és társaihoz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A scarral pedig favelán csináltam pár szép statot.
Hogy a wastelandos sniperkedérõl ne is beszéljek... 😄
(bocsi, ma dicsekvõs kedvemben vagyok😄 )
Be happy. :) Running!
Xbox Live: Lunatic HUN
ráálltam a g18-ra, iszonyat egy fegyver, olyan gyorsan jönnek belõle a golyók, hogy csak lesek😊 akimbo-ban halálos páros. természetesen marathon, lightweight, commando perkekel és harrier-chopper killstreak-el lehet legkönnyebben elérni. most viszont már derail-en és skidrown-n is megcsináltam, nem csak favelán.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Special Ops-ot szeretnél coop-an tolni!
Akinek van kedve vegyen fel
a nevem Kutyafulu
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
nemesfec
néha 1-2 capture the flag
TDM-ben is lehetsz óvatosabb, ált. én fedezem a seggét :-)))
Csirkemell nélkül nincs élet!
Pro: A célkereszt nem vált pirosra és a neved sem lesz látható
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
boldog karácsonyt mindenkinek, eddig nem volt netem most is ismerõstõl irok.
úgyhogy ha tud valaki rövid idõn bellül segitení.
amíg itt vagyok.
a probléma ott kezdõdött, hogy haverom ismerõse megvette a játékot.
nekem annyit mondott szó szerint, hogy feltette a srác a steam-et. Azután beirta a cdkulcsot. Majd elkezdõdött a telepítés, de mikor végigért az elsõ lemez és kérte a másodikat, a hülyegyerek kilépett az account-ból, és valami oknál fogva újat csinált.
Pontossan én se tudtam kideríteni hogy mit szerencsétlenkedett a srác.
a lényeg, hogy azóta se a régi se az új profilban nincs a játékok közt a cod6, és ha újra fel akarja telepíteni, akkor meg azt írja neki, hogy a cdkulcs már használatban van.
én erre mondom, hogy nem csoda hiszen 1x lehet csak aktíválni....
nade ha neki...ÁLLÍTÓLAG.....az elsõ accountban sem jelzi ki, a my games fül alatt, akkor erre most mit léphetne...
én mondom neki irjon a steam-re a support-ra.
vagy van más megoldás is. van magyar nyelvû segítség is?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Magamtól erre nehezen jöttem volna rá, hogy megmondjam õszintén eszembe sem jutott, mert x nálam mindig megy.
köszi megint
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Miután újraraktam a gépet és feltettem mw2-t, akárhogy próbálkozok felbontást meg hasonlókat állítani single-ben és multiban is, mikor leOK-zom mindig ledob az asztalra directx error-al. (vid kari driver + directx is legfrisseb van fent)
Újratelepítés elõtt tökéletesen mûködött minden, de most így alap beállításon pocsék játszani :S
Aki tapasztalt hasonlót vagy tud ezen téren segíteni, pls írjon.
ennél már csak azt szeretem jobban, amikor tudom h védik a hátamat, vagyis van 1-2-3 csapattárs mögöttem, ennek ellenére úgy lelõnek/lekéselnek hátulról, mint állat....
ezért is viszek magammal általában claymoret, mert vagy leszedi a lopakodó emberkéket, vagy csak jelzést ad, h figyelj mert jönnek onnan is...