Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
ja, az SKILL???

hehe

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

space

Frank99
melyik skill az ugrálás????

F E R I
sztem is a g18 akimbo elég durvaság közelharcban, megkockáztatom, hogy még a model 1887 akimbo-nál is erõsebb (vagy legalábbis annak tûnik)

Csirkemell nélkül nincs élet!

A játékkészítõk noob-sága hogy megengedik.Teljesen irreális ahogy a nem tudom hány kilós fegyverrel,felszereléssel,4 méteres ugrásokkal jönnek be az emberek minden sarkon,miközben még célozva lõni is tudnak.Tiszta Quake meg Unreal...
Végülis aki ugrál,aszerint ez skill,aki meg nem ugrál,az kb az elsõ rész óta utálja az összes bunny-s emberkét.Ebben megegyezés úgy sem lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Vagy normálisan leírhatnád a problémád ahelyett, hogy itt nekünk kéne kitalálni mit akarsz.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ProGabe
játék indít -> shift+tab -> steam beállítások -> becenév

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Épp ez az, hogy nem ott akarom. Szerintem érthetõen tettem fel a kérdésem, de látom nem. Nem a Steam Friendsben lévõ nevemmel akarok játszani. Tudom, h kell átírni. Úgy értettem, h olyasmi módon, mint a Cs-be, játékon belül beállítani. vagy cfg-vel. Vágesz? Biz0906 hiába lámázol, olvasni kéne tudni.

ProGabe
lol

belépek, pár kill

két tag volt egy klánból, az egyik valami kis szánalmas csíra, beírja, hogy noob bunny vagyok

köv meccsen megint, visszaírtam neki, hogy legközelebb már valószínûleg azért is sírni fog, ha rálövök

õk mindketten a hasalok ott, ahonnan pont egy pixel látszik belõle nevû szart játszották

végig sírt a gyerek szája, a végén, amikor már nem lett volna idõm visszaírni beírta, hogy gabe helyett gaybe-nek kéne írnom a nevem

csak azért írtam ezt le, mert ennyire szánalmas egyeddel még nem találkoztam, pedig hosszú a lista

azt meg nem értem, hogy a jump miért "noobság". szerintem igenis skill kell hozzá, nem úgy, mint a camphez, tubehoz és társaihoz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Firerock
steam setting,Friend és nickname vayg valami ilyesmi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HappyHunter
Akkor én meg elmondom, hogy végre unlockoltam a tactical knife attachmentet usp-hez és ma végigpwnoltam mindenkit. <#eplus2>
A scarral pedig favelán csináltam pár szép statot.
Hogy a wastelandos sniperkedérõl ne is beszéljek... 😄

(bocsi, ma dicsekvõs kedvemben vagyok😄 )

Be happy. :) Running!

Lunatic83
én tegnap a M1014 Shotgun-nal szaladgáltam... rövid távon nagyon hatásos 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

bigapó
ma és tegnap összehoztam 4 nuke-ot 😊

ráálltam a g18-ra, iszonyat egy fegyver, olyan gyorsan jönnek belõle a golyók, hogy csak lesek😊 akimbo-ban halálos páros. természetesen marathon, lightweight, commando perkekel és harrier-chopper killstreak-el lehet legkönnyebben elérni. most viszont már derail-en és skidrown-n is megcsináltam, nem csak favelán.

The Matrix has you...

bigapó
pedig igaza van. amit megadsz névként azt jeleníti meg mindenhol. vagy akkor rossz a kérdés 😊

The Matrix has you...

Hát, reméljük.....

Szega87
akkor ezt õk is észlelni fogják és tenni fognak ellene

tommygear
kurvára képben vagyok eddig is tudtam ezt... attól még az iwnetet terhelik
Szega87
látszik nem vagy képbe, a warezmulti 66 os verziot használ és nem tudnak origisekkel játszani

tommygear
vmi új patch nem fog jönni? vagy már ennyire leszarják a warezmultit?
Modnjuk beírod oda azt?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy van-e mód rá, hogy ne a steam frendsben lévõ nevemet jelenítse meg játékos névként a game?

Frank99
fent a hibagyûjteményben talán találsz valamit...

sziasztok, mit lehet csinálni ha 4:3-ban jelenik meg a MW2 a 16:10-es monitoron? hiába állítom át a menüben is.
Sziasztok!
Special Ops-ot szeretnél coop-an tolni!
Akinek van kedve vegyen fel
a nevem Kutyafulu

pisztácia
Na az nagyon zsír skill😊 Köszi szépen a választ.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Prince23
felvettelek, de nemesfec nem létezik, azt írja ki... majd rajtad keresztül megoldom

Frank99
Frankiel
nemesfec

Prince23
CTF kedvenc módom egyébként

majd felvehetlek steamen?

Frank99
TDM-ben...
néha 1-2 capture the flag

TDM-ben is lehetsz óvatosabb, ált. én fedezem a seggét :-)))

Prince23
Milyen játékmódokban nyomultok?
ezekszerint a TDM kilõve.

Frank99
persze

Prince23
Gondolom te vagy az óvatósabb 😄D

Szivesen.<#wink>

Ez csak is steam hiba lehet, mivel, ha egyszer már aktiválva lett egy acchoz, akkor annak ott kéne lennie, bármit is csinál telepítés közben. Magyar supportról nem tudok, írnia kell egy szép angol levelet, mellékelve képet a játékról, a serialról és a blokkról.

F E R I
Igen, ma kétszer tapasztaltam én is, hogy hoz a kis heli nuke csomagot, bár az egyik esetben pont olyan helyre dobta az illetõnek, hogy szerencsére sehogy sem fért hozzá 😊

Csirkemell nélkül nincs élet!

Lunatic83
Sem az UAV, sem a hõ érzékelõ, sem az automata gépágyúk nem látnak, de még a légitámadás során is láthatatlan maradsz
Pro: A célkereszt nem vált pirosra és a neved sem lesz látható

pisztácia
helló. Egy olyan kérdésem lenne hogy mire jó a cold-blood nevû perk 2es skill? köszi elõre is

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
huh, nah hogyis kezdjem.
boldog karácsonyt mindenkinek, eddig nem volt netem most is ismerõstõl irok.
úgyhogy ha tud valaki rövid idõn bellül segitení.
amíg itt vagyok.

a probléma ott kezdõdött, hogy haverom ismerõse megvette a játékot.
nekem annyit mondott szó szerint, hogy feltette a srác a steam-et. Azután beirta a cdkulcsot. Majd elkezdõdött a telepítés, de mikor végigért az elsõ lemez és kérte a másodikat, a hülyegyerek kilépett az account-ból, és valami oknál fogva újat csinált.

Pontossan én se tudtam kideríteni hogy mit szerencsétlenkedett a srác.

a lényeg, hogy azóta se a régi se az új profilban nincs a játékok közt a cod6, és ha újra fel akarja telepíteni, akkor meg azt írja neki, hogy a cdkulcs már használatban van.

én erre mondom, hogy nem csoda hiszen 1x lehet csak aktíválni....
nade ha neki...ÁLLÍTÓLAG.....az elsõ accountban sem jelzi ki, a my games fül alatt, akkor erre most mit léphetne...

én mondom neki irjon a steam-re a support-ra.
vagy van más megoldás is. van magyar nyelvû segítség is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
én a fiammal megyek invittel, két ember is sokat tud segíteni, fõleg egyikõnk nyomulós, a másikunk óvatosabb...

Nagyon köszönöm BIKA95 <#nevetes1> .
Magamtól erre nehezen jöttem volna rá, hogy megmondjam õszintén eszembe sem jutott, mert x nálam mindig megy.
köszi megint
Szega87
az összes online fps ami mostanában jelenik meg pl : left 4 dead 2, modern warfare 2, battlefield bad company 2 akkor a legjobb ha haverokkal, ismerõsökkel egy csapatba harcolhat az ember. Sokkal nagyobb az élmény

Már újraraktam v 3x, de semmi, viszont az xfire-s dolgot még megpróbálom. thx
Ha van xfiréd akkor azt kapcsold ki és ugy probáld meg beállitani!Ha sikerült utána megint indisd el az xfiret és minden jó lesz.Nekemis ezt volt a probléma.

Lunatic83
igen, sajnos nincs csapatjáték... ha jön egy-egy ellenfél, még csak csak besegítünk egymásnak, de ahogy elmúlt a veszély, mindenki megy a maga feje után....

modellmaker
publicon nem érdemes számítani arra, hogy fedezzenek...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Csak egy tipp: telepítsd újra 😞

Lenne 1 kérdésem, inkább problémám mw2-vel.
Miután újraraktam a gépet és feltettem mw2-t, akárhogy próbálkozok felbontást meg hasonlókat állítani single-ben és multiban is, mikor leOK-zom mindig ledob az asztalra directx error-al. (vid kari driver + directx is legfrisseb van fent)
Újratelepítés elõtt tökéletesen mûködött minden, de most így alap beállításon pocsék játszani :S
Aki tapasztalt hasonlót vagy tud ezen téren segíteni, pls írjon.
Lunatic83
sokszor tényleg ez a baj, 8 emberbõl 8 csak egy irányba "néz"... mert azt hiszik ha ott van 1-2-3 ellenség akkor a többi is onnan fog jönni...

ennél már csak azt szeretem jobban, amikor tudom h védik a hátamat, vagyis van 1-2-3 csapattárs mögöttem, ennek ellenére úgy lelõnek/lekéselnek hátulról, mint állat....

ezért is viszek magammal általában claymoret, mert vagy leszedi a lopakodó emberkéket, vagy csak jelzést ad, h figyelj mert jönnek onnan is...

poruljartal
van aki media marktban vette meg ? mennyibe kerül ott? kurvaanyjukat már ,hogy nem írnak árakat a honlapon

tommygear
de, cod4ben