Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miley Cyrus
Ahhoz hogy tovább tartsa bent, nem az Iron Lungs kell?

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Miley Cyrus
Pontosabban célzol minden fegyverrel.
És am csökkenti a recoilt.

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

RatBaG
csípõbõl tüzelés pontosabb + sniperrel tovább tartja bent a levegõt...

Per Aspera Ad Inferi.

Daell Drow
hali, a steady aim pontosan mit csinal es mire jo?
azt irja hogy a csipanak pontosabb a lovese stb, de ha en pl mp5-el hasznalom akkor nem szor annyira?
Az tuti hogy valami mûködõ csalás van a sérülésre is.Elõbb gyerek egy laza 18-4-es statot nyomott.Az még egy dolog.Na de egyszer megyek,társam mászik fel a létrán ez meg elkezdi lõni,megyek közelebb vagyok tõle kb. 5 méterre hát egy tár a SCAR-ból majdnem elfogyott,de nem hatotta meg,a létrás gyerekrõl rám fordult és egy sima kis sorozattal lerendezett...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mascarun
Nekem még csak Stingerem van de azzal meg vagyok elégedve!
UAV, Pav Low, Helikopterek, Harrier-t le lehet velük kapni!
És ha elég szemfüles vagy még a dobozt szállító helit is le lehet kapni! Bár azt még csak egyszer sikerült mert nagyon gyorsak!

nem tudom nálam a fele classnúl be van téve vagy a Javelin vagy a Stinger azzal elég nagy eséllyel le lehet vadászni a repkedõ kis izéket
volt olyan hogy a megjelenõ AC re egyszerre 4 stinger indult
annyira nem nagy ászok azok csak foglalkozni kell velük kicssit

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Frank99
naná.
futni kell mint az állat fedél alá...
aztán nem minden bombán segít :-))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
persze, de ez egy ilyen játék...

Frank99
nálunk már volt Nuke dobozban, pont az ellenségtõl szedte el a fiam.... bár ezt már írtam korábban...

egyébként annyira meglátszik, ha van csaló a csapatban...

általában kiegyensúlyozott a játék, vannak különbségek, de nem NAGYOK, amikor hullik a nép mindenhol, és 3 percen belül 2 stealth, pav lov és ilyenek vannak, akkor azért nem igazán kiegyensúlyozott..

biztos vannak kiemelkedõ játékosok, de azért vannak necces dolgok, belelövök egy tárat, és nekem 1-2 golyó....

tudom, van commando, mikor rajtam a van belõle a PRO, akkor is elég 1-2 golyó, itt meg egy fél tár, és még hasal, és lõ...

vagy ha valaki prestige az erõsödik is? komolyan kérdem.

Mért kéne kivenni?Amig bent vannak be kell húzódni épületekbe,aztán meg lehet úszni.
Jó hát akkor én is felidegelem magam amikor ilyenkor a fél csapat rambózik tovább a nyílt terepen.De hát azokon nem lehet segíteni...

tommygear
vegyünk ki mindent és haggyuk bent az ammo-t csak... <#wow3>
ProGabe
az nem lehet. de a chopper gunnert és az ac-t is ki kéne venniük

meg a harriert is gatyába kéne rázniuk egy picit. van, hogy 1 perc alatt kiírtja a fél csapatot, van, hogy 3-at lõ egész végig

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na ma care package-ban volt az EMP<#gun> remélem legközelebb nuke lesz benne.<#ravasz1><#gun>

Frank99
Rundown volt, bocs...

Frank99
ma volt egy jó pálya, volt az Estaten játszottunk, az ellenfél bevackolta magát 1-2 házna, és nem jöttek ki... megkerültem õket ninja+commando+leigtweit -, bemegyek a hazba, a két ablakban kifelé les 1-1 ember, két vágás, 2 halál, a 3. pont lép a házba, dupla akimbo ranger 3. halál, a 4 fut, rámlõ, majd last standben 4. halál.....
ez úgy 3-4 mp alatt...

volt a társaktól lol...

aki tehát kemperkedik, legalább nézzen a háta mögé, vagy állítson oda valaki :-)))

ugyanitt megkerültem a "mocsár" mögötti házas területet, a deszkapalánk melltt futok a gyerek felé 90 fokról, melléérek, megállok, õ tölti a fegyvert... mellette álltam 1 méterre.... persze kés lett....

prts 2 volt, level 70...
vagy nem :-)))

<#nyes>

Eredetid van?Akkor ha belépsz a Multiba,jobb sarok

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Hali! Vki megtudná mondani h melyik verzió van most kint? köszi :)))

Garou
Érdemes megvenni, sok mindent továbbfejlesztettek, felturbóztak benne.

Csalók vannak, de nem vészes, van olyan nap hogy egyel sem találkozom.

KB 15 perce volt, hogy 6 magyar is volt velem a listán! Már vigyorogtam, de aztán leléptek, vagy engem rakott át máshova, sajnos nem jött össze a játék.:(

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Sziasztok!
Letöltöttem ezt a játékot és nagyon tetszett :) veteran on végignyomtam és most gondolkozok azon érdemes e megvenni eredetibe a multihoz.
Szerintetek érdemes megvenni? régi codokal az volt a tapaszalatom hogy olyan rettentõ mennyiségû hacker volt benne hogy 10-20 perc alatt felkaptam a vizet és nem tudtam vele játszani online :) persze ezek tört serok voltak de ahogy olvasgatom a forumot ugy látom eredetin is vannak elegen...
szerintetek érdemes megvenni? :)

Boron Power
Az ilyen hozzászólások nyugatnak meg, hogy jól teszem ha nem ingok meg és ez marad az elsõ cod amit nem veszek meg.

Nem azzal játszol akivel akarsz, nem olyan pályán amin akarsz(a privát match azért közel nem egyenlõ egy dedicated szerverrel), és nem tudod kibaszni, banolni aki csal. Sokszor 100-as ping közelében játszol, csak nem tudsz róla, mert hülye zöld csikokat raktak be pont azért, hogy fogalmad ne legye róla. Sima konzol átirat.

F E R I
Na ma olyat sikerült látnom Ground War-ban, hogy ki is léptem egybõl...
Nevét nem sikerült megjegyeznem, mert picit felbaszta az agyam... Két tárat lõttem közepes távolságról a fejére M4A1-el, majd Gl és a végén Semtex, és semmi, õ meg lövöldözött a vakvilágba... Na az ilyen hogy az anyjába csinálja??? Remélem minél elõbb kiszûrik az ilyeneket...

Csirkemell nélkül nincs élet!

NEOreg3
hello, nekem is ez a gondom vele, hogy a gamer pc-mben levõ dvd-író (valami NEC) az istennek se akarta beolvasni az 1. dvd-t, míg a 2.-at gond nélkül olvasta

viszont a laptopomban levõ dvd-író, meg egy másik gépben levõ mindkét dvd-író be tudta olvasni azt, így készítettem róla egy képfájlt, azt rábasztam egy hordozható vinyóra és virtuális meghajtóról már tudtam telepíteni

1.5 órám ment így rá csak a telepítésre, de még mindig gyorsabb volt, mint megvárni, hogy letöltse<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Marci0115
a menüben vagy egy olyan hogy accolades annak mi értelme van?

bandi007
Thx!
+mondom neki.

&#8206;\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

Jaffa 2843
attol tartok igen

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

http://steamcommunity.com/profiles/76561198018233266

100% aim bot és wh

Aki tudja, hogyan kell jelentse!

Denny Crane BMF néven tolta.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bandi007
csak akkor az egészet (12gb)le kell töltenie?

&#8206;\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

Jaffa 2843
hát max aktiválja a cd kulcsot steamen és telepiti netröl :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bandi007
Hy all!

Volt már vki olyan, hogy az 1-es telepítõlemezt semmilyen meghajtó nem látja?
Megvettem unokatesómnak karácsonyra és szegény szív vele...
Van vmi megoldás?

gagax
Rossz kép bocsi :S 3rd person CTF

gagax
Igazad van:D én maradok alapon :D figyeljétek meg az lessz a különleges a legvégén akinek csak 1X van végigtolva a multi :D am ma belefutottam egy srácba aki állandóan a nevem írta de nem mondta meg h mi a baja és egész mappon csak a nevemet írkálta xD :D3rd person CTF

Mert a Level Hack per pillanat még egyértelmû.
De most már lassan elérünk a határig ahonnan ránézésre nem lehet megmondani.
Van két ember,azokat rendszeresen látom éjszakánként játszani,és folyamatosan nyomják,fejlõdnek,és már a 6. Presitge-t kezdte az egyik.
Úgyhogy pár hét és nem lehet már megmondani.

Ez az egyetlen szituáció amikor azt mondom a Level Hack elfogadható.
Speciel én már nem tudom most mi kell ahhoz hogy a szintem megmaradjon ha a játékot újra kéne raknom.Van aki azt irja semmi,a Steam/IW tárolja azt annyi.Van aki szerint a players mappát tegyem el.Most Frank99 azt írja a "players es userdata" is kell.
Én már megbolondulok. <#idiota>

Marci0115
azér az egészben az a vicces hogy aki lvl hacker azt egyböl bannolják, pedig szerintem annyira nem rombolja a játék élményét, de minden nap találkozok vagy 10 wh-sal vagy aimossal és azt a kutya sem bannolja, ez a vicc az egészben

Frank99
amúgy ma egy csapatot találtunk, akivel sikerült 4-5 kört nyomni, ahol nem csaltak.
utána az összes pályán volt 1-2 walhack, aimbot...+ level hacker

fut a gyerek balra, és jobbra se nézve lõtt jobbra - halál.. aimbot...
a következõ pályán a pálya másik végébõl lõtte a népet házból-házba...

jó lesz vége lesz sz iskolai szünetnek, este 10 után talán nem lesz ennyi pöcsverõ kukiberci...

Frank99
én azt mondtam, hogy ha észreveszik, akkor bannolhatják,
de nekem mindegy...

nem tudsz olvasni...

Az egész players mappát helyezd át valahova máshova, és úgy indítsd. Elvileg a serveren tárolnia kéne a szintedet, mert ha pl. egy új gépen újrarakod, akkor oda is átkerül a szinted minden másolgatás nélkül. Ha máshogy nem megy, töröld, és installáld újra a game-t. A Single mentések is törlõdtek? Mert azokat azért másold ki, mert azokat nem tárolja a server.

steam, origin: ACE_hun

Vazzeg, eddig arról papoltatok, hogy a csalás az arról szól hogy elõnyt szerez jogtalanul, namost neki megvolt 1. prestige valahányas szintje, és most level70-re visszatenné, akkor ez milyen jogtalan elõny? Még kisebbre tenné vissza, mint ami volt neki... nem értem a logikátokat... Ha egyszer rendszerhiba miatt újra kell kezdenie, abban mi a csalás, ha ugyanoda visszarakja? Vicc amit mûveltek itt...

steam, origin: ACE_hun

Azt még nem mondtam hogy megvan a players mappába a mentés. Mert a fálj nevében van hogy 1_65 ergó 1. prestige és 65 szint. és ez azelõtti mentél mielõtt rendszerhibám volt. Csak van olyan fálj ami meg már azóta újult és megváltozott. szóval megvan csak nem azt tölti be gondolom. Mert úgy mûködik ez az egész mentél hogy van egy fájl ami a profilod menti, és e melett létrejön egy ugyanolyan fájl csak az backup fájl. Ezt próbáltam megcsinálni , vagy félreértettem vagy nem mûködik.

Quote:
A recent game crash or system error may cause your multiplayer stats to rollback to an earlier date or reset completely.

However, to protect your stats against this, backups for your stats are frequently saved to your Call of Duty: Modern Warfare 2 folder in Steam.

In the event of a rollback or reset, please locate your Modern Warfare 2 install folder:

Default Location: C:\Program Files\Steam\Steamapps\common\call of duty modern warfare 2\

Open the \players\ folder

Your multiplayer profile is updated regularly as a .stat *and* backup file.

Your original profile file will begin with: md202ef8d

Your backup profile file will begin with: md202ef8d.bak

In order to recover your lost data, please do the following:

Locate the profile and backup .stat files with the most recent "Date Modified" listed in Windows

Move your original profile .stat file to a new location (Creating a new folder and placing it here should be fine).

Rename your backup file by removing ".bak" from the file name.

Once you have finished this, launch Steam and re-test this issue.

If you require further assistance troubleshooting your game crashes, technical support for this title is handled by a third party support department - please follow the link below for instructions to contact the support provider for this title:

Title: Call of Duty: Modern Warfare 2
Link: http://support.st...-EOAV-1596

Please let us know if you experience further difficulties, or if you have additional questions or concerns.

Ha tudtok pls help , rohadtul nincs kedvem elõrrõl kezdeni... most unlockoltam volna 2. prestiget...<#duma>
Frank99
sztem ezt is figyeli a VAC....
nagyon egyszerû, lefuttatnak a statodon egy programot, ami megnézi mettõl/meddig hány pont, és ennyi.
lehet hogy most a sok majom egyéb csalóval vannak elfoglalva, de hogy ÉN nem kockáztatnám az accountomat, plána, hogy nekem vagy 10 csocsóm steames, és az összeset bannolnák...

Szega87
és ez kit érdekel? csal = bant neki

Garou!

Ezer köszönet... istenkirály vagy... hozzá tok már mindent rendelni a gombokhoz...
Több ilyen fórumozó kéne aki segít az embernek nem pedig lefikázza...
mert valljuk be ... ezek a fórumok 90%-ban az anyázásról szólnak

Mégegyszer GAROU ezer hála...
Marci0115
vannak olyan level hackek hogy annyira csal mennyire akar , ha elsö prestige 70re nyomja a kutya nem veszi észre hogy csalt

Frank99
a level hackért meg majd törlik a koplett steam hozzáfárásedet, és buktad a játékot és a pénzed...

Frank99
ezért kell minden kilépéskor menteni a players es userdata mappákat...
ekkor max az veszik el, amit azóta toltál..

Szia ! Egyik játékostársam akivel rendszeresen toljuk,ugyanigy járt. Nemtudta megoldani igy ujrakezdte. :(

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

V43 1105
Ölj meg négy ellenfelet úgy hogy a földön csücsölsz , last stand feeling..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mielõtt kikapcsoltam volna a multiplayert volt egy rendszerhibám, ujra kellett indítanom a gépet, minden rendben volt. Belépek a mutliba hogy rendbe tegyem a classokat és nézem hogy nem lehet belemenni.. 1. prestigbe jártam azon belül 66 szint és most megint LvL 1-en vagyok... Mindenem elveszett, de steamen ki van irva hogy mennyit játszottam. Már próbáltam visszaállítani ahogy a steam fóruumokon javasolták de nem sikerült. volt már valakinek ilyenje? Mert ha igen akkor mondja el hogy oldotta meg. Nem fogom elõröl kezdeni ugyhogy azt ne is javasoljátok. Ha nem lesz demokratikus megoldás akkor szerzek hozzá level hacket és folytatom onnan ahonnan abbahagytam. Ezért is utálom néha a steamet csak a baj...