Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
perk ide, vagy oda, a pajzs csak akadályozz ..
ezért nem használják marathon+lightwight+commando( v. ninja) beállítással se...
helyette egy pisztoly és a tactical...
Xbox Live: Lunatic HUN
Kérdésem lenne hátha ti többet tudtok. Clanbasen hogy játszanak az emberkék szerver nélkül azaz pontosan dedikált (szép magyarosan 😊 ) szerver nélkül ? Hogy is müxik ez , akinek van tapasztalata az pls írja le. köszi
Voodoo
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nyár közepén írták hogy átáll mindenki Fiberpowerre. Örömvolt meg bódottá, duplája sebesség...Eddig is gyanús volt hogy épphogy a 3 megát eléri a sebesség...Na mareggel elszakadt a cérna,sebességteszt...25/2.5...Hívom õket: Ez kicsit levan maradva a fiber60-tól (azt írták azza állnak a goldosok)...Erre közölték hogy azért mert Chello gold megmaradt...Fél évig fizettem 9ezret egy olyan netért aminek a sebessége a fiber 30-al egyenlõ 6 gurigáért....Köszi chello upc...
Mindenesetre az ordibálás eredménye hogy már szerdán jönnek és nyomják befelé fiber120-ra szóval ha bekötik akkor összegyûlhetünk 18-an és nyomhatunk nagy sd-ket privátba gl akimbo és minden nyüg nélkül,ha érdekli a népet!😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egyébként érdekesek ezek a csaló figurák, egyértelmû -visszajátszás után is- pl. wallhack -nél beírom, hogy wallhack cheater, erre én vok' a noob.
de sztem lehet valami NODAMAGE cheat is, tegnap is találkoztam egy emberkével, akit folyamatosan vágtam késsel, és nem sérült, engem meg levágott.... és futott körbe, és mindenkit lekéselt/akimbozott és senki sem tudta megölni....
steam, origin: ACE_hun
bizony néha pisztollyal elõbb halok, mint a másik...
mindennek van elõnye-hátránya...
és van pálya (illetve csapat) aki ellen én is futok, hogy a hátába kerüljek, mert befekszenek a házakba, és ki nem jönnének semmiért sem....(fõleg ha van cheater az ellennél, hogy kicsináljam párszor :-))) )
vannak hibák a játékban, melyikben nincsenek... én is szidtam az akimbo 1887-et, kell 8 szint, és én is kipróbálom. Hiszen azért van a játékban. Használom a ranger akimbot is futkosva, de csak 1-2 pályán...
Sztem ezért ne piszkáljátok egymást, EZ nem csalás....
<#ejnye1>#ejnye1>
(megjegyezném az a fránya 5,56 lõszer se lehet olyan szar ha a "hülye" oroszok is csináltak AK 74 et)
jó játék a cod ne azért ne keverjük már a reális dolgokkal
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
még fejbe se adja baszod az 1-et.
MJ rulz Pink Team The Only One
Most én is a SCAR-al vagyok és hangtompító nélkül Stopping Power-al is kell az emberbe több lövés.Hangtompítóval meg csak úgy csattognak az emberen a kis x-ek mire megdöglõdik...
Érdekes más szerint meg az ACR van eltúlozva.De azt még nem próbáltam huzamosabb ideig.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Battlelog: Purga5
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
és még volt pofája beírni, hogy mi csalunk.. pff, kár, hogy nem tudtam rögzíteni az esetet videóként:/
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
@
@
ezt a faszpatkány-t (wh) valaki tegye már fel az iw fórumra megköszönném
http://steamcommunity.com/profiles/76561197988434327
ilyenkor az elsodleges fegyvert joforman nem is hasznalom, igy beraktam a pajzsot legalabb vedi a hatam. viszont en azt vettem eszre mintha a pajzs vissza fogna a sebesegemet futas kozben. ezt mas is tapasztalja, vagy csak en erzem ugy?
akik lámáznak majdnem kivétel nélkül bénák
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Csirkemell nélkül nincs élet!
nem arról az ugrálásról van szó, hogy megkeresem a kiálló pixeleket és felugrok a "világ tetejére"
szóval igen, az egyszerû "megnyomom a spacet, és közben célzok, ölök" játékmódomat lámázták le
tök jó, hogy sokan azért szidják a játékot, mert nem elég skill-alapú, mint pl. a Quake, erre benne van ez a lehetõség, és aki használja, az egybõl láma^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nekem az egy KEY, de mindegy :-)))
60 lvl felé járok, eddig még nem ugráltam, sõt talán hasalni is kényszerbõl szoktam (last stand) de innentõl majd ugrálok is....
kiba jól fogok kinézni commando, ninja, leight kezemben egy akimbo ranger, a hátamon egy pajzs, a számban egy dobókés, és 4 métereseket ugrok!!!!!!