Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83
nem csak te érzed úgy, mindenki...
perk ide, vagy oda, a pajzs csak akadályozz ..
ezért nem használják marathon+lightwight+commando( v. ninja) beállítással se...
helyette egy pisztoly és a tactical...

Xbox Live: Lunatic HUN

Vádá
Hello !

Kérdésem lenne hátha ti többet tudtok. Clanbasen hogy játszanak az emberkék szerver nélkül azaz pontosan dedikált (szép magyarosan 😊 ) szerver nélkül ? Hogy is müxik ez , akinek van tapasztalata az pls írja le. köszi

Voodoo

Fraps nekem nem rögzít videót a játékból...Pontosabban rögzít...De nemlátni a játékot,a videó végig a fegyverválasztó kép és a háttérben lehetlátni hogy fut a game...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

No megis volt az idei év utolsó idegeskedése + UPC supportal ordibálása...😄
Nyár közepén írták hogy átáll mindenki Fiberpowerre. Örömvolt meg bódottá, duplája sebesség...Eddig is gyanús volt hogy épphogy a 3 megát eléri a sebesség...Na mareggel elszakadt a cérna,sebességteszt...25/2.5...Hívom õket: Ez kicsit levan maradva a fiber60-tól (azt írták azza állnak a goldosok)...Erre közölték hogy azért mert Chello gold megmaradt...Fél évig fizettem 9ezret egy olyan netért aminek a sebessége a fiber 30-al egyenlõ 6 gurigáért....Köszi chello upc...
Mindenesetre az ordibálás eredménye hogy már szerdán jönnek és nyomják befelé fiber120-ra szóval ha bekötik akkor összegyûlhetünk 18-an és nyomhatunk nagy sd-ket privátba gl akimbo és minden nyüg nélkül,ha érdekli a népet!😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

zzeN
Fraps!?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Frank99
mivel veszed fel a videot (program?)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
sztem meg tudják nézni, vagy ezzel legalább felhívjuk a figyelmet a userre, nem tudom a VAC hogyan dolgozik, de biztos nem árt, ha van infójuk legalább arról, hogy ki a gyanús....

Egyébként érdekesek ezek a csaló figurák, egyértelmû -visszajátszás után is- pl. wallhack -nél beírom, hogy wallhack cheater, erre én vok' a noob.

de sztem lehet valami NODAMAGE cheat is, tegnap is találkoztam egy emberkével, akit folyamatosan vágtam késsel, és nem sérült, engem meg levágott.... és futott körbe, és mindenkit lekéselt/akimbozott és senki sem tudta megölni....

Szega87
én ha olyat látok felveszem videóra és feltöltöm wegame és youtubera és lehet linkelni mellé a vizuális bizonyítékot <#gonosz1>

Ezzel csak az a baj, hogy nem hivatalos, és ennyi erõvel bejelenthetsz így akárkit, kérdés hogy hogyan szûrje ki a beérkezett bejelentésekbõl a Steam, hogy melyik a valós, és melyik nem... Az sem megoldás hogy 1 emberre több bejelentés érkezik különbözõ júzerektõl, mert akár egy GL-es ellen összefoghat egy klán, és már érkezik is több 10 bejelentés, de attól még a GL-es nem lesz cheater... Másik kérdés meg lehet hogy a Te szemszögedbõl, egy Killcam-ból úgy tûnt, hogy cheater, de ebben nem lehetsz 100%-ig biztos... Sza'l ez nem épp a legjobb módszer a csalók kiszûrésére...

steam, origin: ACE_hun

Frank99
tegnap Afganon a lépcsõn ugrott egy felettem, kapott egy akimbo ranger duplát, és azon az íven repült egy kicsit visszafelé :-)))

Frank99
má' kinn is van....

Frank99
jónak tûnik, eddig nem tudtam, asszem kiteszem a bannerbe!

armageddon666
(egyébként nem komolyan mondtam, írott szövegben nem mindig egyértelmû)

@

Frank99
én is azt maxoltam ki, és egyáltalán nem túl erõs...(igenis 3-5 golyó)

bizony néha pisztollyal elõbb halok, mint a másik...

mindennek van elõnye-hátránya...

és van pálya (illetve csapat) aki ellen én is futok, hogy a hátába kerüljek, mert befekszenek a házakba, és ki nem jönnének semmiért sem....(fõleg ha van cheater az ellennél, hogy kicsináljam párszor :-))) )

vannak hibák a játékban, melyikben nincsenek... én is szidtam az akimbo 1887-et, kell 8 szint, és én is kipróbálom. Hiszen azért van a játékban. Használom a ranger akimbot is futkosva, de csak 1-2 pályán...

Sztem ezért ne piszkáljátok egymást, EZ nem csalás....

<#ejnye1>

Élõben a SCAR az FN SCAR Belga õsökön nyugvó csoda és amennyire tudom csak a különleges alakulatoknál van rendszerben és igen és a játékban szereplõ SCAR H attól H mert heavy azaz ugyan azt a 7,62-es lõszert lövi mint mondjuk az M14 vagy M60
(megjegyezném az a fránya 5,56 lõszer se lehet olyan szar ha a "hülye" oroszok is csináltak AK 74 et)
jó játék a cod ne azért ne keverjük már a reális dolgokkal

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

csuszi
az a max 1-2 lövés jó lesz 3-5-nek, és teljesen balanszozott fegyver.
még fejbe se adja baszod az 1-et.

MJ rulz Pink Team The Only One

Rage47
1-2 lövés?Hát maximum HC-ban.
Most én is a SCAR-al vagyok és hangtompító nélkül Stopping Power-al is kell az emberbe több lövés.Hangtompítóval meg csak úgy csattognak az emberen a kis x-ek mire megdöglõdik...
Érdekes más szerint meg az ACR van eltúlozva.De azt még nem próbáltam huzamosabb ideig.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mégvalami kb élõbe annyira jók ezek az amcsi fegyók,hogy az idõjárás miatt elsütni nem tudnád,kaliber miatt meg max elfáradt galambokat tudnál leszedni...esetleg...
kiegyensúlyozott? Te normális vagy akármelyik játékmódba 1 ,max 2lövés és csõ,sõt vannak olyan faszkalapok akik bekempelnek vele vagy odaérnek hozzád de te már beletüzeltél de neki 1golyó...am már sok embertõl hallottam hogy ulow fegyó!am meg tele van karácsonyi kis buzikkal (50kg-os Sztk szemüvegkeretes kocka csalókkal) akik az orrukat nem birják megtörülni ,ezek miatt nem lehet normálisan játszani....
Köszi. Egy csalóka nyalóka máris jelentve...

Battlelog: Purga5

aricsi
Ja és a scar-nak van a legkisebb tára,úgyhogy sztem kiegyensúlyozott.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Milyen fegyver a Scar? Ulow? Túl erõs,bugos? Nos igen erõs és pontos ezért pro fegyó te omg,és ezt ellensúlyozza hogy lassú a lõgyorsasága,ennyi a történet. Egyébként teljsen különböznek a vélemények a játékkal kapcsolatban úgy látom.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

mike0013
Én most ezt próbáltam ki... remélem beválik és kidobják a cheater fajtáját😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Szega87
ma este 2 haverommal kipróbáltam a warfeelinget 3on3 SD be valami svédek ellen játszottunk mr12 be. Az elsõ mapnak õk a highrise-t, másodiknak mi meg a favela-t választottuk. War/promod nélkül elég fura, meg ugye elvileg egy csomófegyvert nem lehet/nem kellene használni, a felcsatolható dolgokról nem is beszélve. A private match is nehezen configolható, fõleg hogy nem is mi voltunk a host. Azért az esti lamulásból rögzítettem klippeket, a használhatóból összedobok valami highlightot <#wow3>

Szega87
törölték már szerintem az iw forumtopicot vagy tévedek? <#nemtudom>

tommygear
helyes, hogy beírkáljátok ezeket, de am valaki küldi is tovább valahova innen a topikból? ha igen írja már le hova és kerüljön ki a bannerba, küldeném énis csak nemtudom hova kell
mike0013
aim+wh
és még volt pofája beírni, hogy mi csalunk.. pff, kár, hogy nem tudtam rögzíteni az esetet videóként:/

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Jaffa 2843
de õ nem az ugrástol lesz "láma"...õ már akkor is az amikor belép 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Roy Manson
tommygear
<#wilting>
armageddon666
mi az hogy rohangálsz??? sétálsz maximum... olyan idegesítõ mikor könnyû fegyverrel lightweighttel sprintelnek, és mellé van egy kis lagg is és semmit nme látok csak hogy haltam kés által... meg a fél csapat...

@

F E R I
vagy nem kell más játék csak a mario, fullos grafikával 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

tommygear
csak már uncsi hogy valaki mindig nyavajog valamiért, legyen az hogy belépünk a játékba és nem lõ senki csak rohangálunk 10 percig az talán jó lesz 😄
armageddon666
úgy bírom mikor ilyen hülye vitáknál sarkítanak a felek és annyi fasságot össze bírnak hordani 😄

@

tommygear
akkor miért nem építik bele a wh-t egybõl? hisz ez csak egy játék
Ja,mikor beugrik a akimbó shotgun-al azt egy kattintásra megdöglik mindenki aki a képernyõn rajta van,akkor tényleg én vagyok a béna hogy nem bírom lekövetni...

Amúgy rettenetes ulow fegyver a Scar és aki sokat ölt vele nehogy azthiggye hogy olyan pro.....túl erõs,és túl pontos ahoz képest hogy 8-as szinttõl lehet vele játszani...mondhatni bugos fegyó,olyan mint a css-be az icewordon a shotgun akárhova lõsz halál....
ezt a faszpatkány-t (wh) valaki tegye már fel az iw fórumra megköszönném
http://steamcommunity.com/profiles/76561197988434327
F E R I
miért?

Daell Drow
Van ez a fukozos kombo, marathon+lightwight+ninja+tacticalknife+magnum.
ilyenkor az elsodleges fegyvert joforman nem is hasznalom, igy beraktam a pajzsot legalabb vedi a hatam. viszont en azt vettem eszre mintha a pajzs vissza fogna a sebesegemet futas kozben. ezt mas is tapasztalja, vagy csak en erzem ugy?
Jaffa 2843
azért lámázzák az u grálókat mert a sok balfasz nemtudja lekövetni az ívet a célkereszttel és egyböl elkezd sírni.. tanuljön meg gyorsan célozni meg lõni aztán kész.. de neeeem a lámázás az sokkal könnyebb 😄
akik lámáznak majdnem kivétel nélkül bénák

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Igazából ha a GL-t rárakod a fegyverre már magában az egy óriási baj...

F E R I
Hagyd rájuk, úgyis lesz mindig vki, aki sírni fog minden szarért, ha sniperrel vagy, akkor köcsög campert írnak, ha elõttél minden lõszert és marad nálad még két gránát a Gl-hez akkor az a baj, ha simán tiszta célpontként szeded le menet közben az is baj, le kell szarni mindet, mert még õ játék közben idegeskedik ezek miatt, annál többet fog hibázni, és ez csak neked jó 😊

Akkor mért nem lehet felugrani 30 méter magasba?Onnan tök jól lehetne lõni a lent állókat.Végül is ez csak egy játék...

tommygear
már az ugrálás miatt is problémáztok?? énis gyakran beugrok sarkokra pl nem tudom miért lenne ez baj, ez egy játék nemkell annyira belemerülni a realitásba, codoknál fõleg nem 😄
ProGabe
az ugrálás annyit tesz, hogy pl. úgy megyek be egy szobába HQ meccsen, hogy beugrok, különben simán lekapnának, hisz' ott hasalnak a laptop mellett

nem arról az ugrálásról van szó, hogy megkeresem a kiálló pixeleket és felugrok a "világ tetejére"

szóval igen, az egyszerû "megnyomom a spacet, és közben célzok, ölök" játékmódomat lámázták le

tök jó, hogy sokan azért szidják a játékot, mert nem elég skill-alapú, mint pl. a Quake, erre benne van ez a lehetõség, és aki használja, az egybõl láma^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Frank99
kösszzz....

ha bunnyhopperkedni akarsz akkor press space+fire ;>

Frank99
nem sokat....
nekem az egy KEY, de mindegy :-)))

60 lvl felé járok, eddig még nem ugráltam, sõt talán hasalni is kényszerbõl szoktam (last stand) de innentõl majd ugrálok is....

kiba jól fogok kinézni commando, ninja, leight kezemben egy akimbo ranger, a hátamon egy pajzs, a számban egy dobókés, és 4 métereseket ugrok!!!!!!

nem de te látom sokat konyítasz hozzá 😊 am a nyusziugró lövés nem értem miért lamaság, na mind1