Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg nagyjából 3 pálya van ahol a futkosók kivédhetõk.A Derail,az Estate és a Wasteland.Nyilván a méretük,és a rajtuk lévõ aránylag nagy szabad terület miatt,ahol valóban egy jobb sniper esetleg könnyen kilövi õket.
Ezeket természetesen a legtöbbször gyorsan elszavazza a nagy többség...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem írtam félre semmit, max annyi, hogy én nem könyvekbõl, internetrõl, meg televízióból szerzett tapasztalatok alapján mondtam véleményt.

HD JOHNNIE
szép 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Szega87

Valami nincs rendben nálad, vagy nagyon félreírtál 😊

Szega87
csak mire te megkaptad a játékot a karácsonyfa alá addigra kiadtak egy frissítést ami levette az erejét és jelentõs mértékben a hatótávolságát

bigapó
jah, hozzáteszem, mert nem tudok szerkeszteni, hogy aki futkos az smg-vel teszi, mert az a legkönnyebb (vagy a handguns, abból is a tactical knife), azok pedig nem visznek el messzire, vagyis nem pontosak, tehát neki közel kell kerülnie, egy assault vagy lmg fegyó bármikor kiszedi, hiába rohan...tapasztalat😊
az igaz, hogy kis pályán ahol sok a sarok, szoba ott nincs nagyon ellenfele a futkosásnak, de az csak 2-3 pálya és van 12...szóval😊
skill kell ide kérem, skill😄

The Matrix has you...

bigapó
Sziasztok!

Érdekes olvasni a sirásokat😊 igen, azok, akárhogy is fáj. mindennek van elõnye és hátránya gyerekek, a cod-ban is megvan a ballance, csak ha ideges vagy nem tûnik igazságosnak. eleve minimum 4-6 ember van csapatonként, olyan nincs, hogy mindegyik egyféle fegyverrel menjen, egy csipás mindig lesz, ha ügyes akkor kiszed bárkit, jöhet az marathon meg light perkkel is, egy futkosós, mindig lesz, aki a kempeseket kiszedi elõbb utóbb, egy assault mindig lesz, egy rakétás mindig lesz és igy tovább.
ha nagyon mákos vagy, mint Én néha, akkor összejön a 7 kill és jön a harrier, ha nem lövik ki (szerencse), akkor jön a chopper, ezt sem lövik ki és megint szerencséd van, megvan a nuke, bye bye everybody.

de ugyanez megvan bármelyik killstreak-hez, bármelyik perkkel, mind mind szerencse, lagg, hostfüggõ, utóbbiak nem rajtad múlnak legtöbbször.

mindegyik fegyverhez, perkhez, mozgáshoz (jump pl) kell a skill, mert skillnek azt nevezzük, ha már jártasságot szereztél egy adott dologban, azaz öltél vele legalább egyszer igy tudod nagyjából, hogy mikor mit tudsz vele kezdeni.

mindig mindennek megvan a maga helye és ideje😊 csak tudni kell élni vele, na ehhez kell a skill...

The Matrix has you...

És azt nem vettétek észre, hogy azóta szarakodik ennyit az IW, amióta lehet warezolni?

steam, origin: ACE_hun

amúgy titeket nem idegesít hogy a sima MW -hez képest sokkal de sokkal laggosabb a játék? ledobál állandóan, új hostot keres majd nem talál.
azon a szerveren is késik minden amelyiken mindenkinek full pingje van.

dedikált szerverrõl még mindíg nincs hír? mert ez így egy elég nagy trágyadomb :S jó lenne rendes szervergépen, de így...

Hát a "wh-m van a falat nézem" kategória az már nagyon buta.Sajnos van egy olyan érzésem az évek alatt már kinevelõdött itt egy "pro wh-s" réteg,akit már nem lehet ilyenekkel megfogni,és "ésszel wh-zik".

armageddon666
Szerintem minden fegyver úgy jó ahogy van...
Alig találkoztam GLessel, akikkel találkoztam azok is tök normálisan használják... 2 olyan volt aki CSAK azzal ment, na az durva és idegesítõ volt...

Akimbo 1887-t alig láttam... de az sem volt olyan durva mint itt leírtátok :\ azért ha láttam felszedtem, és kipróbáltam... jó fegyver, de nem durvább mint akármelyik másik akimbo szerintem.

Engem személy szerint a Ninja, meg a rinyáló emberek idegesítenek...

noobtuber, noobcamper, noobakimbo, noobnoob... na ez idegesítõ 😊

@

Ha nem lennének csiterek akkor természetesen nincs szükség az akimbó 1887-re.Csak hát vannak,és játszani is szeretnék...úgyhogy szinte kötelezõ!Nekem legalábbis bevált!Azt nézheti a falat,ott vagyok.....bummmm!Úgyhogy kell ez a fegyvertípus is!

plussz hogy az Ak sohasem akad el,hiába vizes,sáros,poros és nem kell karbantartani...
Vízbõl kivett AKval te sem lõnél 😄
Ezt a marhaságot honnan vettétek?
Szépen olajozott karbantartott AK akadt már meg nálam lövészeten rövid sorozatok alatt,a tavaszi idõben amikor folyt róla a latyak meg a sár 2 tárat is kilõtt gond nélkül.
Bármi elõfordulhat az AK-val is.

az AK nagyon strapabíró<#nyes>

Azért ablakot fedezéknek használni, már kell oda a merészség XD

Vízbõl kivett AKval te sem lõnél 😄

Az egyetlen fegyver amivel lehet tüzelni, miután kivették a vízbõl az egy barrett assautl fegyver, azt hiszem modell rec7 a neve.

Garou
A szaladgálósak sokszor ugyanazon az útvonalon mennek körbe-körbe. Kivárod és szétlövöd mikor nyomja a következõ kört. Egyébként meg ahogy lent is írták Machine Gun és hadd szóljon. Meg kedvenc "szivatásom" mikor hívogatja az UAV-okat, meg a heliket én meg egybõl lövöm le õket az égrõl. Akkor szintén szoktak anyázni. Két-három Stingeres a csapatban ha használják is a cuccost totál letakaríthatják az ellenséges légitevékenységet.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Discovery-t azóta nem nézek mióta a világ top10 fegyverében nem említették Magdi nénit...<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Low perkek...
Az nyilvánvaló hogy a játék a pufók amerikai xbox csemetéknek kedvez (ergo noob low szerü képzõdmények ész nélkül).
Már a Cod4-ben is jelentkeztek a szindrómák,lásd: némadutás,ls,martyrdom.
Fogta a készítõ,amire sokat panaszkodtak pl: martyrdom,ls kiszedegették/átgyúrták--> nem is sokan használják.
Cserébe berakodd a pufókoknak heartbeatet, thermalt,akimbot leightweightot meg 5 méterrõl késelést (commando). Némafutás maradt.
Haggyán lenne a kommandós vérpisti a pisztolymellé rakott késsel meg a menekülõ cigót megszégyenítõ sebességével...De a pingek azért nem olyan jók hogy az ilyen megengedhetõ legyen.80-90 fölötti pngeknél már alig lehet õket ellõni,150 fölött csak annyit látni belõlük hogy suhannak mint egy szellem rálõsz lekésel. Visszajátszásban még a lövésed sem szerepel a lag miatt....
Claymore...Javították is meg szarabb is lett...Az amikor a paraszt nem hal a saját lába alatt felrobbanó cl-tõl alapból gáz...Arról nem beszélve amikor beállok a cl mögé 10 centire,ellövöm de semmit nem hat rám..😄 És persze cl a rohampistiket nemfékezi.
Valaki írt anno ide egy új noobfegyvert típust,nost aztkellmondjam köszönöm,kivállóan bevállik ez a fegyver az ilyen rohangáló barmok ellen....😄
RPD+GRIP+Silencer. Qrvasoktöltény,halálpontos nemrángat gyorsanlõ,rendszerint csakúgy lépegetnek ki a rohangálsok amikor bevetem😄DD

Akimbo 1887. Balanszolták a fegyvert a készítõ állítása szerint az uccsó patchben...Ez miben merül ki? Leightweight-al már sokszor nem elég a 2 (baljobb) lövés,hanem megint lõnikell vele. Stoppingpowerrel viszont továbbra is 1-2 lövés és 20 méterekrõl fekvés...Köszönjük,csodálatos balansz....

F E R I
maraton ellen marad a Gl gyerekek, ha nincs más akkor azzal le lehet szoktatni õket!

Csirkemell nélkül nincs élet!

Amúgy meg simán bekapcsolod a Discovery-t (valamelyiket) amelyiken a világ legjobb Top 10 kézifegyvere van,gondolom nem kell ecsetelnem melyik az elsõ...
tommygear
hát igen elég undorító lowperkek :S
a maraton nagyon nem kéne a perkek közé vagy legalább úgy tették volna bele, h mittomén nem 10mp-ig hanem 20ig tudsz futni nem az hogy sprintelsz végtelenbe, értelmetlen volt aki ezt kitalálta
Hát nem mindeggy mert az AK-lõszer az szinte mindent átszakit,nem igen bújnál el te semmilyen ablak,ajtó mögé ,minden falat szaggat és még a vasúti sint is átviszi,és 300méterig pontos,asszem még a golyóálló mellényt is lazán viszi szóval nem mindeggy mivan a kezedben,plussz hogy az Ak sohasem akad el,hiába vizes,sáros,poros és nem kell karbantartani...szemben az m4-el amivel maximum az amerikai filmekben látott napsütéses idõben tudsz lõni...úgyhogy nem mindeggy mivan a kezedben....,na de elkanyarodtam a játéktól😊
Azért hogy mekkora egy gusztustalan ocsmányság ez a Marathon-Ligtwight egybe,azt csak most látom igazán hogy a sniper-ról áttértem assault-ra,és be kell menni közéjük harcolni.
Minden emberi számítás felrúgva,mire én elmegyek két utcát,ezek már akármelyik pontot elfoglalják.Ha nem feléd jön lelõhetetlen mert olyan gyorsan fut hogy képtelenség rendesen meglõni.A lerakott Claymore az maximum arra jó hogy kiröhögjön ,hát mire az bekattan ezek már a pálya másik sarkában vannak.Közbe persze késel commandoval,vagy nem hallod a Ninja miatt.
Most érzem hogy szabályosan undorodom az egésztõl.Amíg ehhez nem lesz valami rendes mod ami ezeket kiszedi,asszem nekem lassan elég lesz belõle.Az újdonság varázsa elmúlt,most már csak a dühítõ gusztustalanságok maradnak.Vagy beállsz te is közéjük,vagy nézed ahogy 10-bõl 7-8 pályán ezek sz...nak.

Az meg már milyen volt hogy a Ninja Pro-m is besült,1v1-be maradtam a gyerekkel,kinyír,erre látom a killcam-ben a szenzorán ott a piros pont...

armageddon666
Buták vagytok...
Akimbonál nem táraz hanem kicseréli a fegyvert <#idiota>

@

tommygear
hát még õ 😄

Akkor valószínûleg menni fog pld a P90-es tárazása is aminek a tetején van a tár. 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Szega87
õ is az akimbora szavaz 😄

Szega87
javaslom a tomb raider címû filmet, az övön lognak a tárak 😄 akimbo pisztolyozik a lara croft is

Srácok nem azért de szerintem fölösleges azon vitázni hogy mi mennyire erõs. Szerintem tök mindegy hogy egy 5,56-os M4 el vagy egy 7,62 es AK val lövik át valakinek a tüdejét elfekszik és kész (pld nem hiszem hogy a Brazil lázadók vagy a vízbõl ép kimászó SEAL kommandósok golyóálló mellényt hordanának)szal a fegyverek "ereje" sajna elég relatív pld az FMJ lõszer mint "upgrade" egy érdekes dolog, alapból a hadi löszerek 99%-a FMJ, maradnak a páncéltörõ robbanó-gyújtó és egyéb egzotikumok. Az akimbo mint olyan sajnos egy vicc, a mai napig érdekel az hogy, hogy lehet tárazni úgy hogy közben nem engedem le a másik fegyvert. (most azt hogy így hogy lehet célozni hagyjuk) Lehetne sorolni még a dolgokat amik érdekesek Kell egy egyensúly a játékba de szerintem nem a realitás talaján kéne keresni a magyarázatokat.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

srácok kérdeztem már de még sajna nem kaptam választ...

a NAT Type-t csak routerrel tudom átállítani?

köszi

Prestige-nél az alap challange-ek törlõdnek ugyan de megjelenik a VETERAN rész ami sosem törlõdik akármikor prestige-t váltasz (így pl pontosan tudom hogy már 1241 embert öltem le Spas12-vel a játék legeleje óta<#idiota>).

Szega87
megtetszett egy komment steam fórumról:

Chaser, Yesterday, 06:40 PM

"It feels like every day, more and more people are switching to pistol + tac-knife (or care package marker to make things even better) + lightweight + commando combo. Yes, getting loads of kills with this combo is ridiculously easy, it is imbalanced and generally extremely annoying. But what makes me even more mad is the fact that most of the people playing this setup consider themselves some kind of elite - probably lasting impression from CoD4. Since I know a few guys out there who are real pro knifers in CoD4 and I hold them in great respect, I'd just like to tell all the ♥♥♥♥♥♥♥♥ lag-runners out there: You are NOT elite knifers. What you're doing requires very little skill and is merely just abusing of imbalanced setup. Try getting some REAL skill or at least shut up, stop boasting with your 'amazing' knife skills and calling everyone campers."

Ace: 6 fel 18 emberre bõven elég a jelenlegi is 80-100 közti pinget adott ennyi embernek.

Neon: Az szír,én is Digiznék de itt sajnos nincs,dsl meg köszönöm nem.

Az Mp5k azért erõsebb, mert hiába a rövidebb csõ, a parabellumnál így is megvan a ~375m/s kezdõsebessége, szemben a vector smg féle .45 ACP lõszer ~300 m/s- ével (azt meg máshogy nem tudták leszimulálni, hogy a para lõszernek jóval jobb a "páncéltörõ" képessége -falátlövés stb- a nagyobb "energiasûrûség miatt", a katonák meg elvileg mellényt viselnek itt is)
Ami meg a másik: az 5.45 lõszer az orosz hadseregben (is) alkalmazva van. Aki nem hiszi, keressen az orosz-grúz villámháborúról képeket.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Frank99
ok

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
este...

rosszul írod, 120Mb vagyis kb 15MB/s viszont a 10Mb up eléggé szar... TvNetwork 50/25ös netje most lett bekötve nálam és eléggé zúz, eddig a maxom 2.5 MB/s volt uploadban =) az már kicsit több mint a fibershit 10Mb/s upja ami kb 1.25MB/s 😄 bár ha azt nézzük már 500kB/s upload is elég ahhoz, hogy lagg nélkül hostolj... a fiberrel az a legnagyobb probléma sztem, hogy hiába gyors meg minden de ha az elkezd letölteni akkor ott áll meg a gép 😄 15MB/s... rengeteg :S

csak , hogy ne Offoljak:
Azt tartom érdekesnek, hogy pl az Mp5k mióta erõsebb mint a vector? A vector .45ös ACP golyókat lökdös kifele eszméletlen gyorsan és pontosan köszönhetõen a tüzelési mechanizmusának. Pici, könnyû, eszméletlen erõs... jövõ fegyvere?Amíg az Mp5k az csak az Mp5-nek 1 kisebb változata, szinte semmiben sem tér el tõle... az UMP45 is elvileg ugyan olyan erõs mint a vector... picit elnézték az adatokat az IW-sek 😊 vagy csak nem akartak 1 overpowered fegyót? bár a gl még mindig bent maradt... vagy pl a famas, az se burst firing módos...

V43 1105
elég az a 30 , 25nek is és majd pofira esel haver bekötette és hát nem úgy jön ahogy kéne <#idiota>

Frankie, én vettelek fel steamen R.I.P. fazer néven 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mmovar
üdv! vissza igazolsz steam-en? köszi

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Grove4
Köszi szépen,akkor ráfekszek azokra,amiknél a csík viszonylag közel jár a végéhez,és irány a Prestige.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Frank99
köszi, megnézem

januártól nekem is új netem lesz, mármint csomagváltás diginél. TopNetre váltunk BaseNetrõl, úgyhogy 80mega le, 30fel. úgyhogy mehetünk majd 18an játszani szivesen hostolok 😄

Lunatic83
de elkezdheted, ha majd újra elérhetõ lesz...
ez a prestige nem más mint h újra elölrõl elkezded a játékot...
cserébe kapsz új challenge-t, callsign-t, és 2 új szabad fegyverbeállítási helyet...

Xbox Live: Lunatic HUN

Grove4
Tehát ha jól értelmezem,akkor azt mondod,hogy tõrlõdnek azok a challangek,amik eddig folyamatban voltak,pl lenullázódik a 40 helikopter lelövés,és nem is kezdhetem el újra,akkor ez így szar:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Amúgy megsúgom neked ha már ilyen nagy fegyverszakértõ vagy,hogy az AK-74,az nem 5.56-os ,hanem 5.45-ös lõszert lõ de nemhasználják állitólag mert olyant roncsol azokon akikre rálõnek hogy nem engedélyezik csak az AK-47-et!HC-n bizony 1lövés kell neked valami rossz a fegyódon vagy nem tudom de pl nekem az FN FAL-bõl 1lövés és csõ.....amúgy meg pont a SCAR-osok mondják hogy az ACR rossz, az pont jól van kitalálva 48-as szinttõl lehet elérni,gyengébb de pontosabb mint a SCAR,ja és nem 1órát kell játszak(8.szint) hogy legyen egy hiper szuper fegyóm.........
Lunatic83
minden statisztikád törlõdik, de kapsz új challenge-t ami már nem törlödik ha esetleg újra pre szintet lépnél

ezenkívül újra csak az alap fegyverekkel, perkkkel fogsz rendelkezni...

Xbox Live: Lunatic HUN

Grove4
Ha belépek Prestigeb,akkor a függõben lévõ challangeim elvesznek?Teszem azt lõj le 60 Helikoptert Stingerrel,és megvan 40,akkor azok elvesznek?Vagy majd ha Újra kiunlockolom a fegyvert folytathatom tovább?
Továbbá szerintetek meily a leghatásosabb Sniper Rifle?

Cseszheted a 120 MB-es Fiberedet, ha az uploadja csak 10 Mbit... 😄

steam, origin: ACE_hun

Szega87
wegame.com on regisztrálsz és letöltöd a klienst hozzá, ott választhatsz mínõséget is. Pl nekem HD be veszi fel és nem szaggat E8400el 1024*768ban. F8ra bindeltem a screenshotot, F9re a videófelvételt