Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket természetesen a legtöbbször gyorsan elszavazza a nagy többség...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
az igaz, hogy kis pályán ahol sok a sarok, szoba ott nincs nagyon ellenfele a futkosásnak, de az csak 2-3 pálya és van 12...szóval😊
skill kell ide kérem, skill😄
The Matrix has you...
Érdekes olvasni a sirásokat😊 igen, azok, akárhogy is fáj. mindennek van elõnye és hátránya gyerekek, a cod-ban is megvan a ballance, csak ha ideges vagy nem tûnik igazságosnak. eleve minimum 4-6 ember van csapatonként, olyan nincs, hogy mindegyik egyféle fegyverrel menjen, egy csipás mindig lesz, ha ügyes akkor kiszed bárkit, jöhet az marathon meg light perkkel is, egy futkosós, mindig lesz, aki a kempeseket kiszedi elõbb utóbb, egy assault mindig lesz, egy rakétás mindig lesz és igy tovább.
ha nagyon mákos vagy, mint Én néha, akkor összejön a 7 kill és jön a harrier, ha nem lövik ki (szerencse), akkor jön a chopper, ezt sem lövik ki és megint szerencséd van, megvan a nuke, bye bye everybody.
de ugyanez megvan bármelyik killstreak-hez, bármelyik perkkel, mind mind szerencse, lagg, hostfüggõ, utóbbiak nem rajtad múlnak legtöbbször.
mindegyik fegyverhez, perkhez, mozgáshoz (jump pl) kell a skill, mert skillnek azt nevezzük, ha már jártasságot szereztél egy adott dologban, azaz öltél vele legalább egyszer igy tudod nagyjából, hogy mikor mit tudsz vele kezdeni.
mindig mindennek megvan a maga helye és ideje😊 csak tudni kell élni vele, na ehhez kell a skill...
The Matrix has you...
steam, origin: ACE_hun
azon a szerveren is késik minden amelyiken mindenkinek full pingje van.
dedikált szerverrõl még mindíg nincs hír? mert ez így egy elég nagy trágyadomb :S jó lenne rendes szervergépen, de így...
Alig találkoztam GLessel, akikkel találkoztam azok is tök normálisan használják... 2 olyan volt aki CSAK azzal ment, na az durva és idegesítõ volt...
Akimbo 1887-t alig láttam... de az sem volt olyan durva mint itt leírtátok :\ azért ha láttam felszedtem, és kipróbáltam... jó fegyver, de nem durvább mint akármelyik másik akimbo szerintem.
Engem személy szerint a Ninja, meg a rinyáló emberek idegesítenek...
noobtuber, noobcamper, noobakimbo, noobnoob... na ez idegesítõ 😊
@
Vízbõl kivett AKval te sem lõnél 😄
Ezt a marhaságot honnan vettétek?
Szépen olajozott karbantartott AK akadt már meg nálam lövészeten rövid sorozatok alatt,a tavaszi idõben amikor folyt róla a latyak meg a sár 2 tárat is kilõtt gond nélkül.
Bármi elõfordulhat az AK-val is.
Vízbõl kivett AKval te sem lõnél 😄
Az egyetlen fegyver amivel lehet tüzelni, miután kivették a vízbõl az egy barrett assautl fegyver, azt hiszem modell rec7 a neve.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az nyilvánvaló hogy a játék a pufók amerikai xbox csemetéknek kedvez (ergo noob low szerü képzõdmények ész nélkül).
Már a Cod4-ben is jelentkeztek a szindrómák,lásd: némadutás,ls,martyrdom.
Fogta a készítõ,amire sokat panaszkodtak pl: martyrdom,ls kiszedegették/átgyúrták--> nem is sokan használják.
Cserébe berakodd a pufókoknak heartbeatet, thermalt,akimbot leightweightot meg 5 méterrõl késelést (commando). Némafutás maradt.
Haggyán lenne a kommandós vérpisti a pisztolymellé rakott késsel meg a menekülõ cigót megszégyenítõ sebességével...De a pingek azért nem olyan jók hogy az ilyen megengedhetõ legyen.80-90 fölötti pngeknél már alig lehet õket ellõni,150 fölött csak annyit látni belõlük hogy suhannak mint egy szellem rálõsz lekésel. Visszajátszásban még a lövésed sem szerepel a lag miatt....
Claymore...Javították is meg szarabb is lett...Az amikor a paraszt nem hal a saját lába alatt felrobbanó cl-tõl alapból gáz...Arról nem beszélve amikor beállok a cl mögé 10 centire,ellövöm de semmit nem hat rám..😄 És persze cl a rohampistiket nemfékezi.
Valaki írt anno ide egy új noobfegyvert típust,nost aztkellmondjam köszönöm,kivállóan bevállik ez a fegyver az ilyen rohangáló barmok ellen....😄
RPD+GRIP+Silencer. Qrvasoktöltény,halálpontos nemrángat gyorsanlõ,rendszerint csakúgy lépegetnek ki a rohangálsok amikor bevetem😄DD
Akimbo 1887. Balanszolták a fegyvert a készítõ állítása szerint az uccsó patchben...Ez miben merül ki? Leightweight-al már sokszor nem elég a 2 (baljobb) lövés,hanem megint lõnikell vele. Stoppingpowerrel viszont továbbra is 1-2 lövés és 20 méterekrõl fekvés...Köszönjük,csodálatos balansz....
Csirkemell nélkül nincs élet!
a maraton nagyon nem kéne a perkek közé vagy legalább úgy tették volna bele, h mittomén nem 10mp-ig hanem 20ig tudsz futni nem az hogy sprintelsz végtelenbe, értelmetlen volt aki ezt kitalálta
Minden emberi számítás felrúgva,mire én elmegyek két utcát,ezek már akármelyik pontot elfoglalják.Ha nem feléd jön lelõhetetlen mert olyan gyorsan fut hogy képtelenség rendesen meglõni.A lerakott Claymore az maximum arra jó hogy kiröhögjön ,hát mire az bekattan ezek már a pálya másik sarkában vannak.Közbe persze késel commandoval,vagy nem hallod a Ninja miatt.
Most érzem hogy szabályosan undorodom az egésztõl.Amíg ehhez nem lesz valami rendes mod ami ezeket kiszedi,asszem nekem lassan elég lesz belõle.Az újdonság varázsa elmúlt,most már csak a dühítõ gusztustalanságok maradnak.Vagy beállsz te is közéjük,vagy nézed ahogy 10-bõl 7-8 pályán ezek sz...nak.
Az meg már milyen volt hogy a Ninja Pro-m is besült,1v1-be maradtam a gyerekkel,kinyír,erre látom a killcam-ben a szenzorán ott a piros pont...
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
a NAT Type-t csak routerrel tudom átállítani?
köszi
Chaser, Yesterday, 06:40 PM
"It feels like every day, more and more people are switching to pistol + tac-knife (or care package marker to make things even better) + lightweight + commando combo. Yes, getting loads of kills with this combo is ridiculously easy, it is imbalanced and generally extremely annoying. But what makes me even more mad is the fact that most of the people playing this setup consider themselves some kind of elite - probably lasting impression from CoD4. Since I know a few guys out there who are real pro knifers in CoD4 and I hold them in great respect, I'd just like to tell all the ♥♥♥♥♥♥♥♥ lag-runners out there: You are NOT elite knifers. What you're doing requires very little skill and is merely just abusing of imbalanced setup. Try getting some REAL skill or at least shut up, stop boasting with your 'amazing' knife skills and calling everyone campers."
Neon: Az szír,én is Digiznék de itt sajnos nincs,dsl meg köszönöm nem.
Ami meg a másik: az 5.45 lõszer az orosz hadseregben (is) alkalmazva van. Aki nem hiszi, keressen az orosz-grúz villámháborúról képeket.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
csak , hogy ne Offoljak:
Azt tartom érdekesnek, hogy pl az Mp5k mióta erõsebb mint a vector? A vector .45ös ACP golyókat lökdös kifele eszméletlen gyorsan és pontosan köszönhetõen a tüzelési mechanizmusának. Pici, könnyû, eszméletlen erõs... jövõ fegyvere?Amíg az Mp5k az csak az Mp5-nek 1 kisebb változata, szinte semmiben sem tér el tõle... az UMP45 is elvileg ugyan olyan erõs mint a vector... picit elnézték az adatokat az IW-sek 😊 vagy csak nem akartak 1 overpowered fegyót? bár a gl még mindig bent maradt... vagy pl a famas, az se burst firing módos...
Frankie, én vettelek fel steamen R.I.P. fazer néven 😉
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ez a prestige nem más mint h újra elölrõl elkezded a játékot...
cserébe kapsz új challenge-t, callsign-t, és 2 új szabad fegyverbeállítási helyet...
Xbox Live: Lunatic HUN
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ezenkívül újra csak az alap fegyverekkel, perkkkel fogsz rendelkezni...
Xbox Live: Lunatic HUN
Továbbá szerintetek meily a leghatásosabb Sniper Rifle?
steam, origin: ACE_hun