Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is idegesítettem magam egy fél órát.
Végén SkidRow-on ellenfélnél 2 pajzsos,meg egy gyerek aki végig GL.Az automata fegyverén is GL volt,meg vitte azt a Thmper nevü másodlagos fegyvert is.Tényleg nagy öröm volt.
Végén GL-es egy "Jeeee,Winner!" felkiáltással nyugtázta a történteket...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198018525225
Aimbot rendesen steam profilja nincs jelenti nem lehet az ottanival ha valaki valahogy máshogy tudja tegye meg kösz

HJa az eredmény a 4 frag kivétellel amíg összejött a package....Csak kés...Commando-t hozzáadva ellehet képzelni kinek mennyi esélye van egy ilyen roham ellen...
Az egyik szerencsétlennel szemberohantam elkezdett lõni,én be mellékutca végigsorozott de nemtalált,volt vagy 50 méterre,tárazásra nem volt ideje már mögötte voltam és slatty...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Care package hordozás tesztelve.
Mezei géppuskát cipelve stopping powerrrel is halálosan gyors lesz a futás,de kipróbáztam aljasan Géppityu+Leightweight....
Az eredmény qrvanyagsebesség, ez a pontszám (Meglett hamar a care package,kézbevettem és roham,az egyik körben mind a 6 ellenfelet lekéseltem kb 5 mp alatt commando perk nélkül a kezdõjüktõl kb 20-30 méterre) és egy rakás ugatás hogy kapcsoljam ki a speedhack-et...:)
Remélhetõleg javítani fogja patch,mert el fog ez hamar terjedni,ma már egy csapattal talkoztam akik használgatták...

Frank99
a flame-ról van szó, abból legyen elég....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Én mondjuk azt bírom mikor SD-be támadó/védõ feladattól függetlenül mindenki nekiindul,és kb 30 másodperc múlva már csak én vagyok egyedül életben.Aztán mikor nem tudom 1v3,1v4-be megnyerni,akkor még sokszor én vagyok a hülye.
Én nem mondom,néha egy meglepetésszerû "rush" az simán jó.Na de mindig?

A tükör nem nyír ki.
Sértetlen kocsira ugorva nem robban.De feketén füstölõ kocsira ugorva kigyulladt...
A levélen meg valószínû nem lehet átlõni,mert lõttem rá a falra célozva,és nincs golyónyom a falon ha útban van a levél.

armageddon666
akkor skilles vagyok :D mindig ellövöm mind a 4 végtagot :D pedig azok kisebb célpontok mint a test

@

bigapó
mondjuk ezek xbox-os videók. le kéne õket csekkolni pc-n is. ott más lehet.

egyszer volt double killem abból, hogy rálõttem egy GL-t az egyik ellenre és az onnan átpattant a másikra is :D

The Matrix has you...

gagax
hmmm:D érdekes dolgok vannak benne:D am most teljesen kiakasztott a játék vagyis inkább a játékosok... demolitionba bementem jóhiszemüen hogy majd játszok egy jót és kész..... erre a saját csapattársaim TDM nek gondolták a játékot és nem csináltak semmit csak öltek.... kérdeztem tõlük angolul h miért nem plantolnak defusolnak vagy valami ... elkezdik én miért nem csinálom o_O mondom én csinálok valamiot a gyözelemért és nem 1 személyes csapatvagyok elvileg o_O azt erre még én voltam a noob lámao_O na az ilyenek elhuzhatnak a q va annyukba......

Zseniális.Páncél-levél,gyilkos tükör,ráugrásra robbanó autó...
És a futás meg.Nem tudom,a 100 méter világrekordjától se lehetünk már messze.

bigapó
állitólag attól pontosabb lesz és kissebb a recoil. azt hiszem rpd-nél emlegette valaki. kipróbáltam és stoppingal is elég gyér a sebzése:)

The Matrix has you...

bigapó
fúú, ez a banános trükk nagyon odabasz. ilyenre nem figyelni má, komolyan mondom....

The Matrix has you...

Mát bocs de ez azért nem igy van.Az Intervention/Barrett+Stopping az esetek nagy részében "1shot1kill". Persze nem ha lábon lövöd,de testre általában az.
Ott borul a dolog ha rárakod a hangtompítót,mert akkor lemegy ilyen meggymag köpködõ szintre.De ahogy nézem ez az összes fegyverre igaz.

armageddon666
de normális játékban sniper = 1shot1kill :\ különben semmi értelme... ha közel hajolok a monitorhoz akkor ACOG is bõven elég, nem kell a sokszoros zoom... és az még nem is rángat...

@

bigapó
hát most minden szavamat had ne kelljen már megmagyarázni. cod4-ben sem volt mindig 1 shot 1 kill, még barettel sem.

akkor sem és akkor is elküldöm.:D mi volt ez? fagyás?

The Matrix has you...

pedig pont most akartam becsatlakozni a témába:DD

na mind1:)
bigapó
hát most minden szavamat had ne kelljen már megmagyarázni. cod4-ben sem volt mindig 1 shot 1 kill, még barettel sem.

The Matrix has you...

Shadow nyomj már rá léhyszi "válasz erre"-re mert nehéz találgatni h melyik része kinek megy...köszi :):)

ha nekem akart akkor amit írtam azt nem amcsi filmekbõl szedtem:D
bigapó
a scavenger miért jó hozzá? vagy Te sokat mászkálsz csipásként? az elég merész:)
a sitrepet még értem, meghallod, ha jönnek.

The Matrix has you...

armageddon666
gondolom csak lezárta az AK témát... és mivel tied volt témában az utolsó hsz...

@

armageddon666
ebben nincs csipa...
csipa az 1 shot 1 kill, de itt átlagosan 1,8 shot 1 kill...
és ha belegondolok, meg is értem a sok GLest... az legalább egybõl öl általában és egész pontos...

@

Az hogy nem rángat mint a vaddisznó,meg fmj-vel lehet nem kell fel senki utáána:D,amúgy meg barett kb gatyába volt mikor már kivolt találva az AK (és az hidd el nem akad el semmilyen körülmények között:)),csak lehet túl sok amcsi filmet néztél:),amúgy meg HC-n elég az M21-egy sima hangtompitóval 1lövés-1halál és Stopping Power-se kell nekem most ez van betéve(Scavenger Pro,Cold Blooded Pro,Sitrep Pro)
bigapó
jah, a rohadékok még használják, inkább ezt kéne végre patch-elni. nálam azonnali leave game az ilyen, úgyse hagyja abba, miért tenné?

The Matrix has you...

bigapó
amint irtam, aki tud csipával lõni az kiszed bárkit. én ezért használom ritkán, mert az van amit Te mondasz és uncsi egy idõ után. de aki skilles az tud :) érted :)

The Matrix has you...

bigapó
Te most direkt velem szórakozol?

The Matrix has you...

Bocs az OFF ért csak ezt gondoltam leírom mert sokan hülyeségeket írnak!!

Azért közel se úgyvan az...AK is akármikor elakadhat,azt is karban kell tartani,a különbésg csak h az M4-et sûrûbben kell,de kollégám mesélte,hogy nyáron õk elég sokat lõttek M4-el és neki nem volt akadása(mondta h nagyon lõszer függõ),most legutóbb meg 1 másik srácnak az AK lövésenként elakadt(frissen kapta és sztem ganés volt nagyon,pedig elvileg azok is tiszták voltak).Tényleg sokat szidják az M4-et meg istenítik az AK-t,de sztem csak ebben jobb strapabíróbb(erõsebb,de nem pontosabb már csak a lõszer maitt se).
Jobb ha nem látod :D
Elõrehajolva szélvészként rohan feléd, és nyissz, véged :D

armageddon666
Videó van róla? :D

@

hát 2 hónapi spórolt pánzem.... szal gondolhatod...

armageddon666
csipás? kiszed bárkit? CoD6? MW2? egy játékot játszunk? 2 hitbe nem feltétlen hal bele az ember... elég száni azért... (Barret .50, FMJ, Stopping Power Pro) Pedig az ha súrolja meghal... átmegy a páncélok nagyrészén... CoD4ben azzal lõttük le a Zackhaev vagy kinek a kezét... kicsit gyengült azóta :\

meg Interventionnek mi értelme? tök ugyanaz mint a Barret, csak ezt fel kell húzni minden lövés után és kisebb a tár...

@

Új móka a gyorsrohangálóknak...
Marathon+Leightweight+ commando....4 embert megöolnek és fogják a kezükben a CARE PACKAGE flakont...Gyakorlatilag 2szer olyan gyorsan futnak mint bármi mással.....
Próbázzátok...Viccesnek vicces csak feltünnek majd a használói...

Frank99
UTOLSÓ.

bigapó
nem azt mondtam, hogy ne beszélgessetek, de az AK VALÓ(!) életben történõ mûködése és egy játék az két különbözõ dolog. erre is van külön topik, engem is érdekel, de rohadtul nem itt.

The Matrix has you...

Csak beszélgetünk, mint mindenki más.

bigapó
én is ezt mondom <#idiota>

The Matrix has you...

Frank99
ÖLÉG legyen!

vagy ha mégis, mond meg mit látsz ellent mondásnak?

bigapó
lehetõleg ne itt vittasátok már meg az AK mûködési elvét...köszönöm.

The Matrix has you...

semmi ellent mondás nincs benn

bigapó
kicsit jobban kéne figyelned, hogy mit töltesz le. nem tudom van-e rá mód, hogy megváltoztasd a steam-es verzióra, de biztosan, csak lehet megint lóvéba lesz. tanulópénznek jó volt?

The Matrix has you...

Megvetted?

Frank99
neijesszgecc gecccc.

<#wink>

Arra céloztam, hogy ellentmondás van abban, amit leírtál!

vagy nemis kell steamre csak vhogy hogy tudjak végre multizni....mert direkt azért vettem meg hogy nekeljen a multival szenvedni erre tessék a kurva steam bekavar ! THX infiniti ward & activision ! Megvárom a BC2-õt hátha az visza adja a hitem...

tommygear
bigapó
jah és itt valaki emlegette, hogy akik ilyen nagy streak-et, emg gyors heliket hivnak azok csalnak. a példám is mutatja, hogy nem mindig csalókkal állunk szemben, egyszerûen ügyes és még mákos is vagy csak sok a noob az ellenségnél:)

The Matrix has you...

csõ nagy gázban vagyok
kb 3 hete megvettem a játékot de a 2.dvd hibás volt lefagyot mint sokaknak...a blokkot elhagytam így nem cserélték ki 576-ba (érthetó)
szal maradt az hogy a 60 kb/s netemmel letöltöttem csak olyan gondom van hogy én ökör a no steam változatot töltöttem le és most nem tok multizni... szal valakineke van ötlete hogy tudám rá varázsolni steam-re ? mégegy szer lenem töltöm... 2.5 hétig töltötem szal már rohadtul elegem van...

bigapó
csinálok már én is videót, hátha sikerül megint egy nuke:) legjobb streak-em 38 most:)

The Matrix has you...