Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végén SkidRow-on ellenfélnél 2 pajzsos,meg egy gyerek aki végig GL.Az automata fegyverén is GL volt,meg vitte azt a Thmper nevü másodlagos fegyvert is.Tényleg nagy öröm volt.
Végén GL-es egy "Jeeee,Winner!" felkiáltással nyugtázta a történteket...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aimbot rendesen steam profilja nincs jelenti nem lehet az ottanival ha valaki valahogy máshogy tudja tegye meg kösz
Az egyik szerencsétlennel szemberohantam elkezdett lõni,én be mellékutca végigsorozott de nemtalált,volt vagy 50 méterre,tárazásra nem volt ideje már mögötte voltam és slatty...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mezei géppuskát cipelve stopping powerrrel is halálosan gyors lesz a futás,de kipróbáztam aljasan Géppityu+Leightweight....
Az eredmény qrvanyagsebesség, ez a pontszám (Meglett hamar a care package,kézbevettem és roham,az egyik körben mind a 6 ellenfelet lekéseltem kb 5 mp alatt commando perk nélkül a kezdõjüktõl kb 20-30 méterre) és egy rakás ugatás hogy kapcsoljam ki a speedhack-et...:)
Remélhetõleg javítani fogja patch,mert el fog ez hamar terjedni,ma már egy csapattal talkoztam akik használgatták...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én nem mondom,néha egy meglepetésszerû "rush" az simán jó.Na de mindig?
Sértetlen kocsira ugorva nem robban.De feketén füstölõ kocsira ugorva kigyulladt...
A levélen meg valószínû nem lehet átlõni,mert lõttem rá a falra célozva,és nincs golyónyom a falon ha útban van a levél.
@
egyszer volt double killem abból, hogy rálõttem egy GL-t az egyik ellenre és az onnan átpattant a másikra is :D
The Matrix has you...
És a futás meg.Nem tudom,a 100 méter világrekordjától se lehetünk már messze.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ott borul a dolog ha rárakod a hangtompítót,mert akkor lemegy ilyen meggymag köpködõ szintre.De ahogy nézem ez az összes fegyverre igaz.
@
akkor sem és akkor is elküldöm.:D mi volt ez? fagyás?
The Matrix has you...
na mind1:)
The Matrix has you...
ha nekem akart akkor amit írtam azt nem amcsi filmekbõl szedtem:D
a sitrepet még értem, meghallod, ha jönnek.
The Matrix has you...
@
csipa az 1 shot 1 kill, de itt átlagosan 1,8 shot 1 kill...
és ha belegondolok, meg is értem a sok GLest... az legalább egybõl öl általában és egész pontos...
@
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Azért közel se úgyvan az...AK is akármikor elakadhat,azt is karban kell tartani,a különbésg csak h az M4-et sûrûbben kell,de kollégám mesélte,hogy nyáron õk elég sokat lõttek M4-el és neki nem volt akadása(mondta h nagyon lõszer függõ),most legutóbb meg 1 másik srácnak az AK lövésenként elakadt(frissen kapta és sztem ganés volt nagyon,pedig elvileg azok is tiszták voltak).Tényleg sokat szidják az M4-et meg istenítik az AK-t,de sztem csak ebben jobb strapabíróbb(erõsebb,de nem pontosabb már csak a lõszer maitt se).
Elõrehajolva szélvészként rohan feléd, és nyissz, véged :D
meg Interventionnek mi értelme? tök ugyanaz mint a Barret, csak ezt fel kell húzni minden lövés után és kisebb a tár...
@
Marathon+Leightweight+ commando....4 embert megöolnek és fogják a kezükben a CARE PACKAGE flakont...Gyakorlatilag 2szer olyan gyorsan futnak mint bármi mással.....
Próbázzátok...Viccesnek vicces csak feltünnek majd a használói...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
<#wink>#wink>
The Matrix has you...
kb 3 hete megvettem a játékot de a 2.dvd hibás volt lefagyot mint sokaknak...a blokkot elhagytam így nem cserélték ki 576-ba (érthetó)
szal maradt az hogy a 60 kb/s netemmel letöltöttem csak olyan gondom van hogy én ökör a no steam változatot töltöttem le és most nem tok multizni... szal valakineke van ötlete hogy tudám rá varázsolni steam-re ? mégegy szer lenem töltöm... 2.5 hétig töltötem szal már rohadtul elegem van...
The Matrix has you...