Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lehet más program is csinál képet-videót.Azt tudom hogy nekem a FRAPS-al csak feketeséget vett fel...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Vagy kérjétek a Jézuskától vagy szülinapra vagy ilyesmi...
Wazzeg!!!
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Egyébként amit mondasz, az totál igaz, de azért azt se feltételezzük már, hogy egy magyar se csal.
Kumiho #2179
Marathonál gyorsabb a Marathon+Lightweigh kombó.(és elvileg annál is gyorsabb a Marathon+LW+Care Package jelzõgránátja a kézben).
Képet meg mondjuk a Xfire progival tudsz ha megy a játék közben.
Meg találkoztam olyan emberekkel is akik simán lefutottak pedig nekem is maraton volt ben de hogy hogy 2*olyan gyorsak
JAh és hogy lehet képet csinálni a játék közben elõre is kösz mindenkinek
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
látom, hogy du. óta 42 comment van, tudtam, hogy valami barom nyomja a cuccot, és lám, igazam volt....
tököm tudja volt-e csaló ott, de a gyerek nuke-ot csinált.
Amúgy van még jó pár ilyen elnevezés a különbözõ jelenségekre a nemzetközi fórumokon.
nekem csak egy gamel kapcsoltatos kédésem lenne, a Call of Duty Modern Warfare 2 van szó asszem a 3. pályán "oroszos" reptéren vagyunk , s mikor elindul a pálya 20mp mulva kidob a game egy hibaüzenetet : SaveDevice_Pc- TempSavegame: cannot open file for saving
sorral, s nemtudok tovább lépni, akárhányszor elinditom ezt a pályát ez történik.
Tudna vki segíteni v itt irjatok egy üzit, v a [email protected] msn címre .
Thx!
steam, origin: ACE_hun
kibaszott francia gyíkevõ, lvl hack, wh, aim minden amit szeretnétek...
mehet a levesbe
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csirkemell nélkül nincs élet!
a téma le van zárva<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
s az EMP ledobása közben, a villanásnál, lett pont vége a játéknak....
Xbox Live: Lunatic HUN
most egy darabig beállok a tactical-al szaladgáló hülyegyerekek sorába 😉
nem lehet h az valamilyen cheat hatására van, nem azt mondom h az itt lévõek csaltak, csak valahogy a "host" vagy egy másik játékos, felülírta a tiltást, vagyis már nem az EMP a legerõsebb kapható fegyver....?!
lehet h hülyeség, de már nem kevés dobozt lehívtam, de még sose volt benne... vagy ilyen szerencsés vagyok csak? nem hiába nem nyerek a lottón ... XD
Más játékkal egyébként tudtommal nem mûködik. Az 1 Eurósokkal sem, az csak arra jó, hogy tudj haverokat felvenni, és õket is tudd meghívni játszani, mert ha nincs eredetid, akkor ezt nem tudod megtenni. Annó a Beta Zero Gear-nél is csak emiatt volt érdemes felrakni a Beta-t.
steam, origin: ACE_hun
Nekem nagyon nem megy a GL 😄 Scaron sztem rajtahagytam, aztán ha már ott van használtam is, de alig öltem vele... néha viszont tényleg hasznos volt 😊 a baj egyébként akkor van szerintem mikor valaki CSAK azzal megy ...
@
Akkor sokat nem játszhatsz...<#buck>#buck>
Ez a roadrunner elnevezés tetszik.De hát ilyen minden partyban van vagy kettõ.Ha ezek miatt kilépkednék nem játszanék egy percet se.Inkább átkozom õket magamba,és probálom valahogy agyonlõni messzirõl.
Amúgy az Akimbo 1887-esek tényleg mintha kevesebben lennének.Lehet valamit tényleg csináltak velük utolsó patchben.Cserébe újra egyre több a GL vitéz.
Aztán mikor warezosból rászabadul 3x annyi,az nem biztos hogy jót tesz a rendszernek.
egyébként nem, mert kétlem hogy olyan sokat emésztene fel ez az iwszar... a szerverek meg a playereknél vannak... p2p... szóval marhaság 😊
@
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
bár azért kár...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
De addig marad az SP modnjuk arra kíváncsi vagyok hogy csak én nem jöttem rá vagy tényleg nem lehet megcsinálni azt hogy ugye egy kézbe fogod a riot shildet másikal lõsz.. ? tudja valaki ?
igaz már csak 2 hétig fog menni warez (elméletileg) mert vége lesz annak a Zero Gear Demónak amit mindenki csak azért töltött le hogy nyomhassa Mw2-t 😄
Csuszi barátom,ma délelõtt csak ez jött össze<#beka2>#beka2>
Killstreak😛redator,Harrier Strike,Pave Low(3x hívtam le a predator és a harriert,pave low-ot pedig 2x).
<#gun>#gun><#crazya>#crazya><#wink>#wink>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
egy kérdés. kaptam dobozban AC-130-at. viszont egy lövésbõl leszedték. észrevettem én, hogy sípol mint állat mert bemértek. de nekem kell az elterelõket használni vagy az automatán megy? ha nekem kell akkor alapkiosztásban melyik key-el?...
jah éjjel volt frissítés de engem nem dobott le. csak mikor befejeztem a gamet írta hogy letöltötte és, hogy akarom-e most újraindítani a steam-et. (Nem tudja valaki mik frissültek?)
Iszonyatosan szaggat mindenkinek. Élvezhetetlen.
De kinek mi az élvezhetõ? A "roadrunner"-re keresztelt elmebeteg, a sötét sarokban ücsörgõ camper, a gl-noob vagy a mindent bevetõ csíter.
Ezeken túl van néhány normális gémer, akikkel nagyon jókat lehet nyomni.
A játék meg még mindig tele van buggal.
HQ PRO: ellen elfoglal egy HQ-t, leszedek 3-at a tetõrõl, újra tárazok és megint ott van 3 az 5 fõs csapatból.
Ezek után 2 hétig el se indítottam.
Egyszerûen, ha csíter van, roadrunner vagy csak lagol: inkább lépek!
Nem érdekelnek a pontok, amik elvesznek. Nem azért játszok, hogy felbosszantsam magam.
Nem a csíterek számával van a baj, hanem hogy tehetetlen vagy.
Amúgy olvastam (gondolom sokan még) a készítõkkel lefolyt interjút, miszerint azért nincs dedikált szerver, mert sok panasz érkezett hozzájuk. A "panaszok" szerint az egyszeri játékos nem a szintjének megfelelõ ellent kap vagy épp zárt klánokkal szemben kell küzdenie.
Játszott már valaki ad hoc verbuválódott szabadcsapattal mondjuk rcp klánnal szemben? Darálás. Az fair ha egyszerre jön az Apache, Pawe Low és a Cobra?
Megvalósult valami abból, amivel indokolták ezt a förmedvény iw netet?
Kérdés: most lassan 2 hónap játék után mennyit kell várni, hogy egy Ground War vagy egy HQ Pro elinduljon? Nekem csak annyi idõbe, míg elkészül a kávém és megiszom.
lószart. lefeküdtem aludni. majd ma jobb leszek." ---- Jól látod, egyik nap fent, másik nap lent, senkinek sem megy mindig jól, nekem is volt már kör, hogy alig tudtam "szóhoz jutni", másik körben meg én aláztam a fél ellent... És sokszor a szerencse faktor is kell a jó eredményekhez, csak hát ezt már sokan csíternek nevezik, ez pedig az õ primitív gondolkodásuk szüleménye...
annyira nem illenek bele a hangulatba, hogy az nem igaz.
ráadásul egy csomószor kell sörétest használnom miattuk, amit útálok.😊
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
<#gun>#gun><#vomit>#vomit>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |