Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
A hülye regent tuti a konzolok miatt vezették be... macerás a health packok gyûjtögetése meg az állomásoknál gyógyítás... egyszerûbb beguggolni a fedezékbe.

egy konkrét példa... de egyébként még sok apróság van 😊

szinonima: leegyszerûsödés... egyre inkább a casual játékok nyernek teret... pro gaming eltûnik 😊

@

Prince23
Lehet majd jön egy patch jövõre, amelyekben a COD4-es fegyók lesznek benne. pl a jó öreg G36C vagy g4, r700

foxpal
Észre vettétek hogy single playerben benne van a Dragunov sniper fegyó multiba me nincs?😊 😄

Az offtopic miért jön be néha, néha meg nem (pl. most)?
F E R I
Nekem a FAL kicsit lassú a tûzgyorsasága, bár én vagyok hozzá gyenge, de az tuti, ha vki ráérez arat vele!

Csirkemell nélkül nincs élet!

wabisuke valöszínü megkene venni eredetibe 😄

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

V43 1105
Maga a multi felépitése már a mocskos konzol fosra hajaz...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nagyon jó kis fegyver a TAR 21.
Nálam a sorrend FAL, M16, TAR 21

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bocs nem értem rá vissza olvasni :S

valaki nem tudja hogy a multiplayer miért dobki azzal a szöveggel hogy steam connection failed??:S (de kb 1p tok gamelni:S)
F E R I
Nem tudom ki írta már, de kipróbáltam a TAR 21-et és hát tényleg nem rossz fegyver, most egy darabig tuti azzal nyomulok <#violent><#hehe>

Szega87
három szó:

ezt honnan veszed?

armageddon666
Egy szó:

elkonzolosodás

😞

@

"3-4 lövés kell a durva csipákból is"

Az csak a szokásos EA sebzésrendszer...<#rolleyes>

De legalább a kijelölt ember felet nem tudom hány másodpercig ott lesz egy szép nagy jel hogy ott van valaki,és ha odébb megy,a jel megy vele.Zseniális...

Bár BC2 kis idõ múlva lehet jó játék,mert arra lehet mod-okat csinálni,és az alap baromságokat átszerkeszthetik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ProGabe
eszméletlenül, kicseszettül imba már a játék. a már úgy jön a képbe, hogy kiismerték/tük, így tényleg mindenki szemét módon játszik

nagyon lesarkítva a dolgokat: non-HC azért szar, mert MINDENKI GL-ezik, HC meg azért, mert vonzza a csítereket a killcam hiánya. a kettõ között kéne valami

a lényeg, hogy ez így már nem FUN. tök jól összefoglalta valaki egyik játék alatt. csak ennyit írt: "yeah, only on IW.net". azt hiszem, ebben minden benne van

elnézegetve a bad company 2 videókat az sem lesz rosszabb. 3-4 lövés kell a durva csipákból is, egy kicsit nem figyelsz és elütnek (D😊, minden robban, bárhonnan jöhetnek

kezdem visszasírni a COD2-es riff-csatákat tuzsánon <#dumcsi>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jogos,valóban nem a lõtávot hanem a pontosságot növeli.Ám esetünkben mindegy,mert az Estate pályán volt a nagy házban az emeleti kis szobákban.Én bent álok a szobában,õ meg az ajtóba begyalogolt nekem féloldalt.Még a 4 méter is túlzó becslés szerintem,úgyhogy messze nem ezen múlt.

Ahhoz igen kiugróan jól kell játszani hogy a 4 méteres shotgun lövést,ami gyönyörûen a testére van célozva lábon kihúzza.Ez biztos valami extra skill lehet...

Denes888
A grip lényege, hogy mikor lövöd 1000-el az ellent, akkor ne húzzon annyira fel a fegyó, hanem csak kicsit.
A lõtáv nem nõ meg, csak pontosabban lõsz. Ezért is light machine gunoknál van.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

armageddon666
Jééé ennél ott voltam, nem? 😄 csak a késelés miatt 😄 az ismerõs 😄

@

davidka003
Átírod az IWD fájlokat .zip-re és akkor ki tudod csomagolni az összes hangot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

foxpal
Valaki nemtudja kiszedni a játékból azokat a hangokat amikor UAV van meg csomagot kaptál meg killstreak meg ilyenek?

Ez egy érdekes kérdéskör: vajon wallhack vagy tapasztalat és UAV?
Ha nézed a killcam-et ez csak nagyon kirívó esetben derülhet ki.
Én most úgy jártam Karachi pályán, hogy kilõttek egy ablakból.
A killcam-en az látszik, hogy a srác campel, ül az erkélyen és követi a mozgásom a szomszéd szobában és még van ideje fegyvert is váltani majd ablakhoz érve bumm.
UAV?
Hányan jártatok már úgy, hogy követtetek valakit az UAV-n és az annyira lassan frissített, hogy az illetõ egyszerûen lerohant miközben te pislogtál a kicsi sárga pontra?

Különben én is azon agyaltam, hogy az egyértelmûen csaló shithole-t felnyomom, mint a kúpot, de meggondoltam magam.
Ha már vettem valamit, azzal ne nekem keljen dolgoznom. Regelni, figyelni, screenshotolni, videózni, kikeresni, jelenteni.
Aztán elölrõl....szélmalomharc.
Szega87
gyönyörû volt, játszok haverral egyszer csak fekete képernyõ, error :S Most elösszõr látom legalább hogy van console mw2be 😄

Szega87

mmovar
van nuke dobozban. nézd meg a challengek-nél ott is van.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Én például múltkor írtam hogy az aimbotnak van olyan tulajdonsága hogy nem ránt be a fegyó én pl azt élbõl cheaterezem akinek ugyanolyan fegyoja van mint nekem ,nekem ránt mint állat neki meg nem na az tuti cheater...

Frank99
azért jó az közelrõl :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szega87
Minap egy magyar csapat ellen waroztunk 5on5 SD-t haverokkal és nagyon gyorsan meghalltam mp_favelan és közbe ment a videó a haverom meg ace-t lõtt. Kiszedtem, megszerkesztettem, felraktam youtube-ra. Aki érdekel nézze meg, ha tetszik kommentelj, aki akar subscribeolhat is 😄

armageddon666
Egyébként annyira idegesítõ a rinya az "OP" fegyverek miatt :\ ACRt bezzeg mindenki nyugodtan használhat... az nem imba hogy kb. zéró a recoil :\ ááá tényleg...

@

csuszi
tipikus:
ilyen cheat nincs. ugyanúgy halnak mint mások. errõl ennyit.

aki írja, hogy de geci szerencsés hogy nem találkozik cheaterrel, az nem szerencsés, hanem nem hülye...

amiket itt összehordtok, az nem más, mint amit nap mint nap látok a szervereken, amikor megy a sírás amikor valaki kiugróan jól játszik és lökik neki 3-4-en hogy szar cheater hacker.

MJ rulz Pink Team The Only One

V43 1105
Hát az az igazság hogy a muriról már lemaradtál.. lelett ugye gyengitve a cucc.. node marathon, lightweight commando hármas megmaradt, megspékelve egy M9 Tactical kniffal igazi Ninja feeling :"D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Valami tényleg történt a napokban. Tegnap 3 nukeot kaptam a nyakamba. Pedig eddig összesen volt ennyi.
Viszont fel is hígult a mezõny. Én is megkaptam, hogy csalok...49-17 pedig nem is eget rengetõen nagy szám.

Konkrétan csalóval is csak kétszer találkoztam. lvl hack is egyre kevesebb van. Ami viszont egyre bosszantóbb az a rendszer amibe bele vagyunk kényszerítve. Nonszensz, hogy még azt se választhatom ki milyen mapot akarok játszani. Bebasz valahova aztán lesz ami lesz. Persze mire jönnének azok amiket kedvel az ember akkor game lobby closed.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Frank99
én tegnap ranger akimboval szedtem le Derailon a lépcsõn együtt felsétáló barátot :-)))

de az legalább nem hord olyan messzire, mint a 1887...

még 6 szint, és +lesz nekem is :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

F E R I
Vagy az történhetett, hogy többen is váltottak Prestige-t és ugye nem vihetik tovább a megszerzett fegyvereket, mert úgy tényleg értelmetlen játszani, hogy veszendõbe megy a sok xp...

Amúgy leszarom, ha vki azzal akar érvényesülni, nem szabhatom meg én, hogy mivel nyomuljon...(ilyenkor folyamodok én is ellenük a már korábban ismertetett Marathon+LW+Commando+Care Package kombóra <#eplus2><#hehe><#gun><#violent>

Hát olyan nagy különbséget én se látok benne,de mintha kevesebb használó lenne.Akinél ott van,az ugyanúgy arat vele általában.Úgyhogy ha valamit csináltak is,túl nagy változás nem lehet.Maximum "profi" használói érezhetik.

F E R I
"Amúgy az Akimbo 1887-esek tényleg mintha kevesebben lennének.Lehet valamit tényleg csináltak velük utolsó patchben." --- Hát én nem tudom, mert 20-25 méterrõl úgy lekaptak vele többször is, hogy csak pislogtam, mint pocok a lisztben... közelrõl meg csinált egy pár multikill-t is az illetõ, mert voltak elõttem jó páran és egyszer csak mindenki halott két lövéstõl...

Igy már énis jártam, hogy 4 méterrõl nemkapja a shotit<#falbav> Nyomtam a gombot de semmi az a kis x még meg sem jelent..<#boxer>

armageddon666
Nem játszom régóta, de 2 lvlhackert láttam, és alapvetõen elkerültek a patkány játékosok... kellemes csalódás egyelõre 😄

@

Amúgy a Steam az elõbb megint bedõlt.Ez most már minden éjjel így lesz?

Igen kivételezett lehetsz te.
Délután gyereket grip-es (nagyobb lõtáv) shotgunal zoom célzással kb 4 méterrõl meglövöm,meg se érzi,majd fordulásból az akimbo xarával ledarál.Semmi lag vagy ilyenek nem volt.
Következõ pályán ugyanazzal a shotgun-al a társam Grip nélkül csipõbõl kb 2x olyan messze lévõ embert simán lelõ...
És most kb tudnék mondani fejbõl az elmúlt két napból vagy 10 esetet amire szerintem 10-bõl 9 ember élbõl azt mondaná csalás,de én a hülye fejemmel inkább gyártok mellé ilyen istentelen nyakatekert elméleteket,hogy miért nem az,és inkább le sem írom,meg se említem.

Firerock
nemtudom ti mivel játszotok
én eddig amióta megvan egy darab csalóval nem találkoztam,csak lvl hackerrel annak is 10alatt van a száma

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

RatBaG
nem tudom mi a kurva isten volt ma, de egyrészt akkora lag volt, mint még soha, másrészt dugig voltunk csíterekkel. komolyan, szinte nem is túlzok, ha azt mondom, hogy minden körben legalább 2 csaló volt a serveren.
pl az egyik tag elég hamar lebuktatta magát a wh-s megmozdulásaival, aztán mikor mindenki elküldte az anyjába, bekapcsolta az aimot is. hát a pofám leszakad 😄DDDD
valamit tényleg kezdhetnének anti-cheat fronton, mert ez kezd botrányos lenni. lassan már nem lehet egy normálisat nyugodtan játszani, mindig vannak páran akik tönkre basszák az irreális megmozdulásaikkal...

Per Aspera Ad Inferi.

LeWyTy
És az milyen mikor félóránként megszakad a netem a szolgáltató hibájából(nem tudnak vele mit csinálni<#idiota> , és nincs másik szolgáltató)
És általában ugyanez a téma:

Csak akkor rohadt irritáló mikor elsõ vagyok és az utolsó percben timed out Na ojankor van --.--<#falbav><#falbav><#falbav>
De kb minden 2-3. körben<#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
De azé azt meg kell hagyni ez a pontszám a többiekéhez viszonyítva elég abszurd.<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyomorék roadrunnerek ....<#levele><#levele><#boxer><#gunyos1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

"áll a paraszt becéloz a falon ACR-el elkezd lõni és kioldalaz"
HJah és nem nagyon lehetett az esetnek elõzménye....UAV nem volt látni nem láthatta hogy ott vagyok,hallani sem hallhatta és eleve a falon pont rám volt tartva a célkereszt😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Emberek.
Regezés STEAMPOWERED fórumra. Aktiválás...Aztán jön egy levél hogy aktiváltál.
Kikeresitek a VAC Discuccion, ott "How do I report a cheater? / How do I report a cheat site to VALVe?" topic. Ott van benn ocarD akinek a nevére egy kattintással lejön a SENT PRIVATE MESSAGE. És szépen megírjátok hogy cheater,milyen cheat+steam id...Esetleg videóval,képpel...
Ma 3 wh-val találkoztam, 2 azon bukott el hogy voltam valahol meghalok,visszajátszásban meg aztlátom hogy áll a paraszt becéloz a falon ACR-el elkezd lõni és kioldalaz. Esélyem nem volt mert amint kiért a sarkon eltalált. A 3. pedig a saját csapattársai kezdétk el fújni.
És igen. Megjelentek a CarePackage rohangálók is,ma 4-5 helyen is találkoztam leightweight + commando + CarePackage-essel--> ha jó a ping még nem nagy gond de ha kicsit is szar a pingjük még egy gl sem állítja meg õket...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

böröczk
De igen, ha már valaki "túl jó", az már biztosan csal. Legalábbis, mi, magyarok ezt feltételezzük. Ez egyébként nem csak ebben a játékban örökös probléma. : / Tény, hogy akadnak csalók, meg professzionális atomübermegahiperbrutáljó játékosok is : D

Kumiho #2179

ááá kösz akkor felrakom gyorsan 😄DDD
hyjal
Látom nem értetted mi volt a lényege a mondandómnak.
Nem azt mondtam hogy egy magyar sem csal<#nezze>.

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9