Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy, ahogy mondod ! (sajnos ez így van) <#levele><#levele><#zavart2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

newszepiking
vissza nem olvasva, csupán erre a hszra reagálva: tökéletesen egyetértek.
túl sokan, túl sokszor kiabálnak csítert.
tegnap este domination, több szerveren próbálkoztam:
akár mindenki lehetett volna csíter, kurva gyorsan futottak, kurva ügyesek voltak, én megpusztultam egy lövéstõl, nekik fél tár sem volt elég, sehol sem voltam, mindenki nagyságrendekkel jobb volt nálam.
mondhatnám hogy eladom a játékot, mert egy egész szervernyi csaló az mégiscsak sok.
lószart. lefeküdtem aludni. majd ma jobb leszek.
természetesen sarkítom a dolgot, természetesen vannak csalók, de egyrészt eloszlás miatt iszonyat kevesen, és azt gondolom, enyhén szólva is lehet tõlük élni.
az pedig, amit itt olvastam múltkor, miszerint - " mit mondotok, megvegyem-e a játékot, mert hallottam hogy nagyon sok a csaló...."- enyhén szólva nevetségesnek tartom.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

csuszi
követés sok kör alatt. mintha demot néznék.

MJ rulz Pink Team The Only One

armageddon666
Egyébként a cheaterezés "önvédelem" ... most mondja azt az ember hogy "hát, bénák vagyunk" ...
Én még nagyon kezdõ vagyok ebben a játékban, úgyhogy nem cheaterezek 😊 még nem tudom mik a lehetõségek... mi a reális és mi nem...

@

armageddon666
És arról a 2rõl honnan tudod hogy cheater? 😊

@

csuszi
csak megnéztem😊
1011 sd & domination.

csuszi
a több ezer az a több százezer játékosból 1-10% jobb játékosra vonatkozott. és a valóságos csalók száma, ennek töredéke. persze az elsõ cod1 félévemben én is minden marhára cheatet kajabáltam, csak szép lassan rájöttem, hogy béna vagyok, nem a másik a cheater, ideje kicsit gyakorolni hiszti helyett. én pl durván (most nem lépek be emiatt) 900-1000 sd - domination alatt 2!!!! cheater-rel találkoztam. tyyyûûûhhaaaa.

de persze ezt már párszor leírtam, hogy rengeteg magyarázat van "érdekes" megmozdulásra, kill cam alapján NEM LEHET megállapítani csalást. stat alapján pedig röviden: NEVETSÉGES.

mondjuk maradjunk annyiban, hogy ricsi (jcsr.keszo) is sokszor feleslegesen hisztizik hogy cheater az ellen, most Õ kapott egy kis ízelítõt baromságból😊

armageddon666
több ezer? a több tízezer közelebb áll szvsz a valósághoz...
hogy éppen Ti csaltok-e... sztem egy statképrõl abszolút nem eldönthetõ...

@

csuszi
#11810-11-12-78
jó lenne ha végre fognátok, hogy ha valaki jobb, nem feltétlen csal. sõt!!!! a többség nem csal, csak megy a rinya...

de biztos én is és ricsi is és még rajtunk kívül másik több ezer játékos csal...

ozimak
Kb ilyen...
Nem halok bele de kellemetlenség.
Meg milyen lehet ha két klán "vérre menõ" óriási csatában küzd.3-3,Overtime.Bomba felrakva.A védõ csapat utolsó embere odahasal hatástalanítani.Az ellenfél utolsó mesterlövésze biztos pontjáról célba veszi,levegõ visszatart,és akkor...Steam error....

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

akárhova lépek be mindenütt megy a nuke :-(
valami "...." nevû alak olyan pofátlanul aimbotozott persze a végén nuke... siralmas

HP+

RatBaG
a 26os winstreaket emiatt hagytuk félbe, pedig még 1-2 belefért volna...

Per Aspera Ad Inferi.

tommygear
belehaltok 5 percbe játék nélkül, am steam kliens frissítés volt
Már jó.
Elõbb megszakadt minden.Nagyszerû Steam...

Firerock
megjavult

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
mennyi ideig?

tommygear
jelenleg jó de nekem is szokott ilyenket
Firerock
nekem is ezt írja
majd reggelre megcsinálják remélem

Sziasztok újra nagy problémám akadt a játékkal valaki tudna segíteni benne?
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/fugu1983/uploads/ged.png

És hiába megyek az okra azt írja hogy lépjek be mert nem vagyok online de hát az vagyok pliz valaki
Firerock
neked se jó?

tommygear
majd jó lesz
Firerock
nektek megy a steam?
egyszer cska map végén kilépett és azóta nem tudok visszalépni
aztírja hoyg offlineban van és amikor indítanám a codot ezt kapom:

mûr újra is indítottam a gépet de az sem jó

Szerintem sem de talán specopsosni lehet..

Grove4
De szar,még ok,hogy egyszer újrakezdem,de hogy 8x?:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

HappyHunter
El kell érned a 8. prestige 2. leveljét.
El kell érned 7-szer a 70-es szintet és még 2 levelt.

Be happy. :) Running!

Grove4
Nézegetem itt a Title-ket,és írja,hogy pl.: Prestige 8 times and reach level 2.Ezt nem igazán értem,mármint tudom,hogy a mondant mit jelent,de ez a Prestige.es dolog,ez hogy van,hogy "Prestige 8 Times"????Már bocs,hogy itt lámáskodok,de ezt nem értem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Köszi

hyjal
25-ös killstreak-et kell elérned,szóval 25 ölést kell csinálnod zsinórban.

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince23
Sztem nem

Grove4
A tactical nuke-hoz is szükséges ,hogy halál nélkül végezzem el a 25 ölést?

Frank99
fenn a kép alatt

Kérem az anyázást befejezni, látszik asszem a törlés...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ezt nem értem az Xbox-osok nem ugyanazt a rendszert használják, mint a PC-sek? Tehát XBOX-ossal nem tudsz pl. Private meccset játszani hálózatban?

steam, origin: ACE_hun

Király, remélem ezeket a videókat tanulmányozzák a fejlesztõk is...

steam, origin: ACE_hun

Szega87
xbox360 meg tengeren túli = valószínûség konvergál a 0hoz

Szega87
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Nyilván,de azt tudom hogy olyan 2 giga ram,meg valami dupla magos prociban gondolkodik,úgyhogy azok aránylag jók lesznek.De ezzel a VGA-val nem vagyok képbe.

Hy fogtam egy cheatert...
Demolition aránya egyszer 70:10, másodszor 91:4
Az a baj hogy a neve 4 pont volt "...." 69-es szintû prestige 4-en
Ezekkel mit lehet csinálni???
Gideon Wieth
4650nel szerintem egész jól el tud vele játszani 😊 de nem csak a videokártyától függ 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Valaki nem játszik ATI 4650-es kártyával?Vagy nem tud róla hogy muzsikálna azon?
Ismerõsöm akar venni egy olcsóbb gépet,és ezt a kártyát nézte ki bele.De szeretne MW2-t is játszani.Elmegy aránylag,vagy azért jobb kártyában gondolkozzon?

Pedig abba kéne,hacsak nincs rajta hangtompító.Na meg testen kell lõni,ne lábon.Akkor az esetek többségében meg van egybõl.
Hát én az elsõ 70 szintet mentem Intervention-el,másodikat vegyesen,de nagy részt Barrett-el,mostani Prestigeben meg Assault fegyverrel vagyok.Majd következõ Prestige-ben visszamegyek valami Sniper-re megint.

Prince23
tmp
Köszi. Apropó 1 shot 1 kill intervention+fmj+stopping power és még így sem halnak 1 lövésbe . Te melyik fegyvert haszálod ?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Hát én másodlagosnak az elsõ shotgun-t Grip-el.
Perk meg Sleight of Hand,Stopping Power az 1shot-1kill-ért (ha vállalod hogy többet kell lõni vagy profin mindig headshot-ot lõsz akkor meg Cold Blooded),na meg a Ninja a HB ellen (esetleg a Steady Aim a hosszabb levegõ visszatartásért,de szerintem kifizetõdõbb hosszabb távon a sima lövést megszokni).

tmp
Sziasztok

Ti milyen másodlagos fegyvert és perkeket használtok távcsöveshez?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

HD JOHNNIE
Hát nagyon bízom benne, hogy az ump-hez nem nyúlnak!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

F E R I
Na kipróbáltam ezt a care package jelzõgránáttal való eszeveszett rohanást Skidrow pályán és mit ne mondjak, ha erre sokan rászoknak irtó gáz lesz... 25 halál mellett 50-et tudtam lekéselni, és sokszor olyan gyorsnak tûnt, hogy figyelni kellett, hogy ne akadjak fel valahol. Remélem ezt a következõ patch-ben orvosolják, mert tényleg olimpiai síkfutók rekordját döntögetõ überkatonákkal lesz tele minden pálya és tényleg sokszor nem elég a még a Gl-se, de még az 1887 akimbos-t is el tudtam intézni szembõl, bár inkább lehet õ volt egy pár tized másodperccel lassabb.

Csirkemell nélkül nincs élet!

Ezért nagyon nehéz pozitív arányt produkálni, nyert-vesztett meccsekbõl 😄

Hát lehet benne valami. Bár számomra azért pörgõsebb a dolog. Engem annyira nem szokott idegesíteni, nem szoktam olyan sokszor úgy murdelni, hogy HBés nyír ki. Lehet ezért se foglalkoztam még velük nagyon, aztán kitudja, hátha engem is felb*sz egyszer úgy hogy lesz negatív és nem csak közömbös véleményem 😊