Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
túl sokan, túl sokszor kiabálnak csítert.
tegnap este domination, több szerveren próbálkoztam:
akár mindenki lehetett volna csíter, kurva gyorsan futottak, kurva ügyesek voltak, én megpusztultam egy lövéstõl, nekik fél tár sem volt elég, sehol sem voltam, mindenki nagyságrendekkel jobb volt nálam.
mondhatnám hogy eladom a játékot, mert egy egész szervernyi csaló az mégiscsak sok.
lószart. lefeküdtem aludni. majd ma jobb leszek.
természetesen sarkítom a dolgot, természetesen vannak csalók, de egyrészt eloszlás miatt iszonyat kevesen, és azt gondolom, enyhén szólva is lehet tõlük élni.
az pedig, amit itt olvastam múltkor, miszerint - " mit mondotok, megvegyem-e a játékot, mert hallottam hogy nagyon sok a csaló...."- enyhén szólva nevetségesnek tartom.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Én még nagyon kezdõ vagyok ebben a játékban, úgyhogy nem cheaterezek 😊 még nem tudom mik a lehetõségek... mi a reális és mi nem...
@
de persze ezt már párszor leírtam, hogy rengeteg magyarázat van "érdekes" megmozdulásra, kill cam alapján NEM LEHET megállapítani csalást. stat alapján pedig röviden: NEVETSÉGES.
mondjuk maradjunk annyiban, hogy ricsi (jcsr.keszo) is sokszor feleslegesen hisztizik hogy cheater az ellen, most Õ kapott egy kis ízelítõt baromságból😊
MJ rulz Pink Team The Only One
hogy éppen Ti csaltok-e... sztem egy statképrõl abszolút nem eldönthetõ...
@
jó lenne ha végre fognátok, hogy ha valaki jobb, nem feltétlen csal. sõt!!!! a többség nem csal, csak megy a rinya...
de biztos én is és ricsi is és még rajtunk kívül másik több ezer játékos csal...
MJ rulz Pink Team The Only One
Meg milyen lehet ha két klán "vérre menõ" óriási csatában küzd.3-3,Overtime.Bomba felrakva.A védõ csapat utolsó embere odahasal hatástalanítani.Az ellenfél utolsó mesterlövésze biztos pontjáról célba veszi,levegõ visszatart,és akkor...Steam error....
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
valami "...." nevû alak olyan pofátlanul aimbotozott persze a végén nuke... siralmas
HP+
Elõbb megszakadt minden.Nagyszerû Steam...
majd reggelre megcsinálják remélem
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/fugu1983/uploads/ged.png
És hiába megyek az okra azt írja hogy lépjek be mert nem vagyok online de hát az vagyok pliz valaki
egyszer cska map végén kilépett és azóta nem tudok visszalépni
aztírja hoyg offlineban van és amikor indítanám a codot ezt kapom:
mûr újra is indítottam a gépet de az sem jó
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
El kell érned 7-szer a 70-es szintet és még 2 levelt.
Be happy. :) Running!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kérem az anyázást befejezni, látszik asszem a törlés...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Demolition aránya egyszer 70:10, másodszor 91:4
Az a baj hogy a neve 4 pont volt "...." 69-es szintû prestige 4-en
Ezekkel mit lehet csinálni???
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ismerõsöm akar venni egy olcsóbb gépet,és ezt a kártyát nézte ki bele.De szeretne MW2-t is játszani.Elmegy aránylag,vagy azért jobb kártyában gondolkozzon?
Hát én az elsõ 70 szintet mentem Intervention-el,másodikat vegyesen,de nagy részt Barrett-el,mostani Prestigeben meg Assault fegyverrel vagyok.Majd következõ Prestige-ben visszamegyek valami Sniper-re megint.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Perk meg Sleight of Hand,Stopping Power az 1shot-1kill-ért (ha vállalod hogy többet kell lõni vagy profin mindig headshot-ot lõsz akkor meg Cold Blooded),na meg a Ninja a HB ellen (esetleg a Steady Aim a hosszabb levegõ visszatartásért,de szerintem kifizetõdõbb hosszabb távon a sima lövést megszokni).
Ti milyen másodlagos fegyvert és perkeket használtok távcsöveshez?
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Csirkemell nélkül nincs élet!