Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mert ha nem SD vagy valami HC mód,akkor az összes esetben akit "le-sniperkedsz" a killcam-ben látja honnan lõsz,és ha nem mész el onnan,akkor respawn és 10 másodperc múlva rakja a hátadba a kést.
Igy szerintem a hangtompító totál értelmetlen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A beállításokat a következõként képzeltem el:
Játékosok száma: 10v10 (vagy hasonló nagyságrend, de nagyban függ ugye a jelentkezõk ill. jelenlévõk számától)
Játékmód: TDM/Demo (Ezek pörgõsek tudnak lenni, de igény esetén más is szóba jöhet), lehetõleg Hardcore minden^^
Scorelimit: fönt az egekben (hogy ne 5 perces legyen egy map...)
Killcam: Off TK: Off GL: Off Kemp: csak csipával
Megjegyzés: a második nuke után automatikusan kickeljük a playert ;D
Várom a véleményeket
Biztos hogy már sokan ,egkérezték, de nem tudom az összes hozzászólást végigolvasni idõhiány miatt(meg túl sok is van). Az a problémám hogy állandóan leáll a játék (eredeti), befeketedik a képernyõ és csak hang van. Videókártyára gondoltam de az egy ati radeon hd3870, ezen csak kéne menjen. A proci egy athlon 2800+2 giga ram-mal és win7-tel.
Ha valaki tudja mitõl lehet akkor pls segítsen.
thx elõre is
és elhasználtál "feleslegesen" egy perk-et és egy fegyverkiegészítést...
én inkább így ajánlom:
barret .50 - FMJ-vel , / silencer , Acog és társai felejtõsek /
Cold Blooded
Sleight of Hand
Steady Aim
természetesen mind3om Pro változatban...
+ camouflag
másodlagosra egy pp2000 vagy valami tacticallal felszerelt pisztoly
ennél csak az a hátrány h észreveszik a térképen h ha lövöldözöl.../ez ellen uav+ counter uav - nem kell minden kasztban az atomra menni/ de amúgy semmi, észrevehetetlen vagy, ha észrevesznek, akkor meg már késõ...
/szerintem/
Xbox Live: Lunatic HUN
de ami a lényeg h a hangtompítót el kell felejteni...
régen az m21-re esküdtem... most már inkább felejtõs...
barret 50 és csókolom...
Xbox Live: Lunatic HUN
nekem stoppingal sem volt a találati arányom, szóval inkább ezt használom. de tudod, kinek a pap...
The Matrix has you...
Szerintem ezzel nyírod ki a one shot-one kill-t.Stopping kell,és hangtompító nélküli sniper.Akkor a Intervention,vagy a Barrett már jó arányban adja ha testen lövöd.
The Matrix has you...
Fele-fele arányban volt one shot-one kill, nagy mák kell hozzá, Én lassú vagyok hozzá szerintem vagy õk túl gyorsak. cold blooded perket használom, az jobb szerintem.
Kipróbáltam a Magnumot is, hát az is elég brutál közelharcban, akimbo-ban meg aztán tuti nyerõ. volt, hogy triple kill jött össze vele😊
Mint korábban már mondtam, mindennek megvan az elõnye és a hátránya, azaz senkisem hallhatatlan, elõbb-utóbb mindenkit kiszednek. Ha elég jó vagy és noob az ellenfél, akkor van nuke-od 😊 vagy olyan statod, mint csusziéknak😊
És igen, nekik nem kell csaláshoz folyamodni, évek óta játszanak, mindegyik résszel és megvan a kellõ rutin a pro játékhoz. ennyi. Hasta la vista.
The Matrix has you...
off:készítettem egy kiegészítõt, mert már kezdek megfáradni a játék közbeni gépelgetéstõl. Régen volt ugye a blindelési lehetõség amikor elég volt egy bill. leütése egy számtalanszor ismételt szó mondat elküldésére, ellenben most ezt nem tették lehetõvé így keresgélhetem a betûket a sok sorry vagy n. p. küldésére. :-)
Kép nagyban.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
The Matrix has you...
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Hát igen, ez sztem is ésszerûbb lenne!
Csirkemell nélkül nincs élet!
Ninjánál meg lehetne, hogy ha sétál akkor hangtalan, ha fut akkor csak halkabb...
@
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ez még a sörétes puskásoknál is nagyobb genyoság.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Ellenfél Emergency Drop...
lenyúltam egy Predatort, egy AC130t, meg egy Precision Airstriket 😄 mondjuk csak 5 kill jött össze velük, mert szar vagyok a nagy repülõvel 😞 bezzeg ha chopper gunner van benne 😄
@
az az elnevézs hoyg enemy killstreak rewards
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha még nem késtem el, B.Ú.É.K!
Milyen nap van...? <#nemtudom>#nemtudom>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
steam, origin: ACE_hun
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Belelóg a szarba
Ha ránézek okádok
Boldog Új Évet Kívánok
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Emlékszem vki itt írta, hogy lelõtt egy csomót már és sehova nem számított bele, na akkor ezért mert nem volt a perk betéve.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]