Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
ezt eredetin gondolod?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Eleve szerintem ott kéne kezdeni milyen játékmód.
Mert ha nem SD vagy valami HC mód,akkor az összes esetben akit "le-sniperkedsz" a killcam-ben látja honnan lõsz,és ha nem mész el onnan,akkor respawn és 10 másodperc múlva rakja a hátadba a kést.
Igy szerintem a hangtompító totál értelmetlen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Arra gondoltam, a hétvége valamelyik napjára kéne szervezni egy kis új évi lövöldözõs mókát.

A beállításokat a következõként képzeltem el:

Játékosok száma: 10v10 (vagy hasonló nagyságrend, de nagyban függ ugye a jelentkezõk ill. jelenlévõk számától)
Játékmód: TDM/Demo (Ezek pörgõsek tudnak lenni, de igény esetén más is szóba jöhet), lehetõleg Hardcore minden^^
Scorelimit: fönt az egekben (hogy ne 5 perces legyen egy map...)
Killcam: Off TK: Off GL: Off Kemp: csak csipával

Megjegyzés: a második nuke után automatikusan kickeljük a playert ;D

Várom a véleményeket

köszi a tippet utánanézek
Daell Drow
szerintem tulmelegszika vga.
Hali mindenki.
Biztos hogy már sokan ,egkérezték, de nem tudom az összes hozzászólást végigolvasni idõhiány miatt(meg túl sok is van). Az a problémám hogy állandóan leáll a játék (eredeti), befeketedik a képernyõ és csak hang van. Videókártyára gondoltam de az egy ati radeon hd3870, ezen csak kéne menjen. A proci egy athlon 2800+2 giga ram-mal és win7-tel.
Ha valaki tudja mitõl lehet akkor pls segítsen.
thx elõre is
Lunatic83
a silencer gyengíti a fegyvert, a stopping pedig erõsíti, de ez a kettõ "kioltja" egymást, vagyis van egy alap snipered, annyi elõnnyel h nem látnak a térképen ha lõsz.. de simán észrevesznek, csak áttolnak a képernyõn egy thermot és világítasz benne mint egy karácsonyfaizzó...
és elhasználtál "feleslegesen" egy perk-et és egy fegyverkiegészítést...

én inkább így ajánlom:
barret .50 - FMJ-vel , / silencer , Acog és társai felejtõsek /

Cold Blooded
Sleight of Hand
Steady Aim
természetesen mind3om Pro változatban...
+ camouflag
másodlagosra egy pp2000 vagy valami tacticallal felszerelt pisztoly
ennél csak az a hátrány h észreveszik a térképen h ha lövöldözöl.../ez ellen uav+ counter uav - nem kell minden kasztban az atomra menni/ de amúgy semmi, észrevehetetlen vagy, ha észrevesznek, akkor meg már késõ...

/szerintem/

Xbox Live: Lunatic HUN

Az lehet hogy kiegyenlíti,csak akkor még mindig ott vagy ahol a part szakad,mert az elsõ lövésed nem lesz halálos sokszor,csak ha fejbe nyomod egybõl....

armageddon666
Silencer és Stopping Power kiegyenlíti egymást csipánál.
Silencer nélkül meg fölösleges

@

foxpal
biztos nemfog jönni olyan ha nincs singlebe se...

newszepiking
BUÉK mindenkinek.
<#taps>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Lunatic83
én is a cold-blooded-ra szavazok,
de ami a lényeg h a hangtompítót el kell felejteni...

régen az m21-re esküdtem... most már inkább felejtõs...
barret 50 és csókolom...

Xbox Live: Lunatic HUN

bigapó
azzal sem volt jobb az arányom.

The Matrix has you...

bigapó
az lehet, hogy kinyirom a one shotot, de nehezebb engem is megtalálni 😉
nekem stoppingal sem volt a találati arányom, szóval inkább ezt használom. de tudod, kinek a pap...

The Matrix has you...

"cold blooded perket használom, az jobb szerintem"

Szerintem ezzel nyírod ki a one shot-one kill-t.Stopping kell,és hangtompító nélküli sniper.Akkor a Intervention,vagy a Barrett már jó arányban adja ha testen lövöd.

Jacek
azt jelenti😊

bigapó
a kurwa az az ami nálunk kurva? vagy mást jelent? mert én is szoktam látni beirni, meg van, hogy én is csak a sima v-set használom.

The Matrix has you...

Jacek
Nekem a legjobb amikor a lengyelek folyamatosan kurwa-t irogattak ram😊 pedig csak harmukat ugyan ott megoltem vagy 3x 5 perc alatt😊 minek campelnek egy helyen😄 nickembol meg azt hittek lengyel vagyok😄

bigapó
Természetesen Én is megkaptam a magam cheater jelzõjét már - naná, hogy nem vagyok az. Highrise-on történt a dolog, thermal-os barrettel nyomtam és ugye ott a reluxákon is át lehet látni azzal, valószinûleg ezt nézte be ûberpró barátunk, azt mondta, hogy küldi az azonositómat a steam-nek. Remélem ennyi alapján nem fognak bannolni.
Fele-fele arányban volt one shot-one kill, nagy mák kell hozzá, Én lassú vagyok hozzá szerintem vagy õk túl gyorsak. cold blooded perket használom, az jobb szerintem.
Kipróbáltam a Magnumot is, hát az is elég brutál közelharcban, akimbo-ban meg aztán tuti nyerõ. volt, hogy triple kill jött össze vele😊

Mint korábban már mondtam, mindennek megvan az elõnye és a hátránya, azaz senkisem hallhatatlan, elõbb-utóbb mindenkit kiszednek. Ha elég jó vagy és noob az ellenfél, akkor van nuke-od 😊 vagy olyan statod, mint csusziéknak😊
És igen, nekik nem kell csaláshoz folyamodni, évek óta játszanak, mindegyik résszel és megvan a kellõ rutin a pro játékhoz. ennyi. Hasta la vista.

The Matrix has you...

droidika
Helló és b.u.é.k. mindenkinek!
off:készítettem egy kiegészítõt, mert már kezdek megfáradni a játék közbeni gépelgetéstõl. Régen volt ugye a blindelési lehetõség amikor elég volt egy bill. leütése egy számtalanszor ismételt szó mondat elküldésére, ellenben most ezt nem tették lehetõvé így keresgélhetem a betûket a sok sorry vagy n. p. küldésére. :-)

Kép nagyban.

TDC Geronimo
érte*

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nagy retardáltak osztogatták a díjakat vagy csak sokat kaptak érted 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bigapó
elõzõ hsz neked ment😊

The Matrix has you...

bigapó
két challange is van, egyik a perk-hez a másik a killstreak-ekhez.

The Matrix has you...

bigapó
A FAL tényleg erõs fegyver, a tûzgyorsasága az egereden és az ujadon múlik 😉 nekem bevált, utóbbi idõban azzal nyomom, ha nem rusholok😊

The Matrix has you...

Prince23
Hali skacok! Elõször is Boldog Új Évet Mindenkinek!! Lenne egy nagy hiba. Lehet kivesézett ez a téma, de a bannerban a hibagyûjteménynél megtaláltam de nem értem. Szal a hiba az az lenne, hogy a NAT nincs nyitva. Ha simán rádugom a gépet a modemre akkor minden okés de a routernél kiírja. Megértettem, hogy portokat kell nyitni. De azt nem vágom, hogy külön kell a TCP, UDP vagy azzal a Both-al meg, hogy milyen ip-kell mellé. Az amivel kimegy a game itt nagyon elakadtam. Légyszi segítsetek ha tudtok. Már nagyon meguntam dugdosni az UTP-t<#wilting> Köszönöm!!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

F E R I
"Ninjánál meg lehetne, hogy ha sétál akkor hangtalan, ha fut akkor csak halkabb..."

Hát igen, ez sztem is ésszerûbb lenne!

Csirkemell nélkül nincs élet!

armageddon666
azt kéne megcsinálni hogy ha könnyû fegyver van kézben akkor gyorsabban futunk... ez akkora marhaság... attól még ott lóg a csóka hátán a mordály... ha ez ki lenne szedve, akkor legalább a carepackages rohangálás megszûnne...

Ninjánál meg lehetne, hogy ha sétál akkor hangtalan, ha fut akkor csak halkabb...

@

Igen ez a jelenség is elég bosszantó. Valahogy el van cseszve, hogy ilyen super heroes szaladgálnak normális karakterek között. Ezt kéne kivenni. a GL-t és a terminátorokat. Sokat dobna a játékon. Bár a játékosok fele meg sírna, hogy semmi overpower cuccot nem tudnak használni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kivagyok ettõl a játéktól, egy rakásbaromarcú állandoan futkos hangtalanul és szétkésel mindenkit. lelõni se egyszerû mert gyors, mikor már egy bizonyos távolságba kerül lelöhetetlen.

ez még a sörétes puskásoknál is nagyobb genyoság.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

armageddon666
HÁHÁHÁHÁHÁ

Ellenfél Emergency Drop...
lenyúltam egy Predatort, egy AC130t, meg egy Precision Airstriket 😄 mondjuk csak 5 kill jött össze velük, mert szar vagyok a nagy repülõvel 😞 bezzeg ha chopper gunner van benne 😄

@

Firerock
ha lekéselsz egy sentry gun-t vagy lelõssz egy olyan helit ami hozza a care package-et akkor azért is
az az elnevézs hoyg enemy killstreak rewards

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

reggelt'

Ha még nem késtem el, B.Ú.É.K!

Milyen nap van...? <#nemtudom>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ja, BUJÉK!

steam, origin: ACE_hun

Frank99
BUÉK!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

B.U.É.K. Mindenkinek,és sok Atom-ot.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

soo277
B.U.É.K all players

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

HD JOHNNIE
BUÉK! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

zotya10002
Akkor !!!Tarka disznó farka
Belelóg a szarba
Ha ránézek okádok
Boldog Új Évet Kívánok

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

New Year, New Hopes!

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!
wesker24
BÚÉK !
B.Ú.É.K.

Daell Drow
buek
B.Ú.É.K minden kedves fórumtársnak és sok sok KILLSTREAK-et <#violent><#nezze><#email>
BUÉK

Prince23
Én akartam az elsó lenni, de így már csaka második jut nekem.

BÚÉK

zotya10002
B.U.É.K.!!!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

HD JOHNNIE
Lehet noob vagyok vagy mi 😄 de csak most jöttem rá, hogyha a cold blooded perk bent van és úgy lõsz le helit, vagy harriert vagy akármit, akkor azt számítja challenge-nek.

Emlékszem vki itt írta, hogy lelõtt egy csomót már és sehova nem számított bele, na akkor ezért mert nem volt a perk betéve.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

V43 1105
Nekem MP5 hiányzik ... mármint a COD4 féle sima gyári verzió .. na az Blinggel .. úúúhhúúú 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h