Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
NAT TYPE!! Megint!
SZóval jelenleg STRICT a nat type-m,hogy tom openra állítani?
NINCS ROUTEREM!!!!!Mikronetem van(ZNET).Nincs fix ip!Bejön a kábel a vevõtõl,belemegy egy ac/dc adapterbe(gondolom ez adja az áramot a vevõnek!)az adapterbõl egy switch-be megy a kábel,a switch-bõl van elosztva net, 2 gépre!Na Olvastam h ha routervan akkor be kell állítani valami portot UPnP-t asszem, és ha nincs router ?Akkor mit csináljak h Open legyek!Lehet h a szolgáltatónál kell érdeklõdni??Ja egyébként 2 hete van ez a net elötte parabola volt fix ip és egy accespont volt a parabola után és onnét jött a gépbe a kábel, és akkor még OPEN volt a NAT type-m!!
!Ennyi ha valaki tud segítsen!!
Te nem lõtted volna le fordított esetben?
@
steam, origin: ACE_hun
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
ja...upsz...nem :C
@
The Matrix has you...
Newton bácsi megmondta: hatás-ellenhatás. ha a lövéstõl elszállnának az emberek, a tüzelõnek lerepülne a karja.
mythbusters
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez pont egy totál irreális dolog (mythbusters idevágó része, ha esetleg nekem nem hiszel 😊. persze tény, hogy cseszettül jól néz ki
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ja és szerintem lehet domination is, hogy változatos legyen, mert a demolition úgyis max 3 körig megy, a másik kettõ meg lehet akkor hosszabb, a TDM unalmas hosszú távon, hogy nincs célja.
The Matrix has you...
Én jövök! steam: mmovar
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
The Matrix has you...
a kamerás dologra én is elég hamar rájöttem, nagyon jól ki lehet haszálni ezt benne. egyszer terminalon ki is idegeltem a többit: beálltam nagy köcsög módon kempelni a pilótafülkébe és már jó elõre láttam mikor jönnek fel a csúszdán, persze készültem is a fogadásukra. a végén mind a 4-en csak rám jöttek 😄
The Matrix has you...
a 3rd nézetnél pedig a kameranézetet nem egyszerûen fel lehet használni..
a katonából semmit se látni,mert pl, elbújik egy konténer mögött, de te a kamera segítségével már rég belátod az egész terepet... tudod h merrõl jön, milyen taktikával... esélytelen...
Xbox Live: Lunatic HUN
egyébként az is jó, hogy sörétestõl és néha robbanástól hátra repül vagy éppen elõre, ez megint nyom a realitás oldalán egyet. igen, sok minden nem, de ne legyünk már mindig negativak srácok 😊
The Matrix has you...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Csirkemell nélkül nincs élet!
grat
de ezzel a 3rd Person móddal enmtudok megbarátkozni
azért szoktam csak használni hogy fényképezzek😄
mert nagyon jól néz ki
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Eredeti játékkal, saját hoston
amúgy tényleg fontos h milyen játékmód, sõt a pályát is meg kell nézni...
a derial és a wasteland a sniper pályák...