Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Viszont kevesebb a csaló mint gondolod. Van ez tény, de nem vészesen sok.
Vagy nekem van szerencsém, hogy majdnem 4 nap játék idõvel csak kétszer futottam beléjük? A lvl hack az más tészta.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
azt hiszem a warezosokon kívül sokkal többen örülnek annak, hogy van olyan házigizda, aki naponta ránéz többször is a topicra, bár én sem vok' tökéletes, ez tény.
De az itt engem bizárgálók sem, sõt...
Amúgy eldöntöttem, hogy maradok, úgyhogy ne örüljetek.
Ahogy nézem, jócskán van olyan, aki látott csítert, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy vannak überek,vannak bénábbak (én) és igenis jócskán van csaló, max nem vesszük észre és/vagy nem veszünk róla tudomást.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
ám nem tudom a pálya nevét csapattárs rendeli az emergency drop-ot
elsö doboz: AC130 már kezdi felvenni erre a 2. doboz agyoncsapja XD
kibaszásbol felvettem az AC130-at a pave low-ot az ammo-t meg az uav-ot meghagytam neki ^^
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

Viszont ott egy "profi" WH-s.Azt egyszerûen képtelenség bebizonyítani.Õ meg vidáman tetszeleg a "szuper játékos" pózában,nyomja a noob-ozást,verheti a mellét.Te meg maximum nyelhetsz egyet mikor tizedszer lõ le,mikor pont akkor lép mögéd mikor háttal vagy,mikor pont akkor vár a sarkon amikor arra szaladsz,mert valamiért örökké (de legalábbis meglepõen sokszor) ugy történik hogy neki jön ki jól.
A Srác map elején közölte, hogy most szerezte be a legújabb hackjét, és tök állat, meg is mutadja nekünk.... Ezután elkezdett ölni mindenkit mindenfele azonnal fejreugró célkeresszel, én 1x akartam lekéselni, mentem mögötte hangtalanul hirtelen hátraarc bumm fejlövés.... ( hozzáteszem van cold blooded pro, Ninja pro és marathoon perkem ) tehát se térképen se szívdobogás detektorral nem láthatott és nem is hallhatott, mert némán mentem...
Nade nem telt el 4 perc a játékból, beírta, hogy "Na ennyik vagytok, viszlát noobok - ekkorra már mindenki erõsen anyázta... majd benyomta az atomot és vége lett a mapnak... ezután röhögve távozott....
Én nem szoktam lecsíterezi nagyon senkit, csak azokat, akiken egyértelmûen látszik... és igenis látszik amikor hirtelen ráugrik pont az ellenfélre a célkereszt és a világ másik végébe is lelõ alap kis USP-vel...
Az biztos, hogy vannak jó játékosok, de hiába hitegetjük magunkat, sajnos cheaterek is vannak, voltak és lesznek is...
Talán 10 kill zsinórban,úgy hogy nem használsz semmilyen killstreak-et?Az angol tudásom nem pont tökéletes...
Az mondjuk látszott hogy az egészben azt élvezi hogy a többi embert idegesíti,már aki nem hagyta ott rögtön.Mert lobby-n már mikor odamentem mondták hogy az osztrák gyerek igy csaló meg ugy,erre röhögve kérdezgette németül "hogy mi a probléma" már amennyit megértettem belõle.Meg valami 80 eurót emlegetett,talán annyiért vehette a cheater kollekcióját,nem tudom.
Kérdés nem is volt.2 Sd kör alatt 9-0,falon át,füstön át,messzirõl,közelrõl minden kill volt.
De lehet ez se csaló volt csak én halucináltam meg az a másik 4 ember aki elõttem lépett ki.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Az elsõ nem kérdés volt, csak észrevétel/megjegyzés. 😊
Köszi mindenkinek!
Ehhez a Modern Warfare 2-höz eleve vegyes érzelmekkel ültem le, itt is olvasgattam a kommenteket, 1887 akimbo, stb, mondtam magamba, azért ennyire csak nem lehet rossz a helyzet. Ma rá kellett jönnöm, hogy de. GL (gránát vetõ, bár sztem mire leírom, már válaszoltak😄) mindenhol, de tényleg mindenhol, nem úgy mint anno a 4be, akkor a commando meg egyéb szerencsétlen vérpisti perkekrõl ne is beszéljek. És ez a kisebbik gond, azért elég nagy %-ba sikerül pozitívat lõnöm még így is, de az állandó lagok, a gyenge hostok miatt iszonyatosan idegesítõek...
Nem tudom, hogy ezt hogyan gondolták, mert ha kevésbé lenne 12 évesekre kihegyezve a játék, és lenne dedicated, simán lenne olyan jó, mint anno a 4 volt. Így jelen formájában engem csak idegesít.
2. grenade launcher
3. ez csak az idõdtõl függ 😄 sztem jó dolog ha megvan minden fegyveredhez az összes kiegészítõ
4. szerintem nincs, pont hogy én egyre feljebb jutok egyre szarabbakat ad be nekem... szinte mindig csak uavot meg ammot kapok <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3> szerintem ezt is finomították a peccsben vagy nemtom régen minden második dobozom harrier vagy helikopter volt
2. GL: granat veto, ez egy fegyver kiegeszito.
3. ha elered a lvl70 szintet es ujra kezded akkor folosleges kimaxolni a tobbi fegyvert.
4. van nehany elmelet hogy mi alapjan dob esetleg,(minel kesobb dobod el, minel meszebb stb.) de idaig nagyreszben radom.
Olvasgatva itt a kommenteket, volna egy-két észrevételem, kérdésem:
1. Fõleg TDM és MTDM meccseket játszom, de olyan igazi csalóval még talán nem is találkoztam. Tudom magamról, hogy nem vagyok pro, tehát vannak nálam sokkal jobbak, ezért nem húzom fel magam minden death után, killcam-et is csak nagyon gyanús esetben nézem meg, inkább egybõl "F", és megpróbálom jobban csinálni.
2. Mi a túró az a GL?
3. Érdemes minél több fegyvert kimaxolni, vagy elég minden kasztból egyet? Egyelõre a TAR és az AUGH áll kézre nekem, de lassan ki kéne próbálnom a többit is.
4. Van valami egyenlet, ami alapján számolja, hogy mit dob a care pack? Low levelen fõleg UAV-okat kaptam, de mostanában egyre több a heli.
köszi
Per Aspera Ad Inferi.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"köszönjük jelenléted megvagyunk nélküled is!"
😊😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Meg az sem lehet véletlen, hogy az utóbbi 40 round-ból 20 NUKE-al ért véget és 80-100 kill között volt a "menõ". Ja és mindíg egy "NAGYBETÛS" játékos hülye névvel, egy szóközzel..... ??? Ez is véletlen...???
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
de csak addig amíg "rá nem jönnek", h ló***t se ért a csökkentés...
a szokásos futkosós perkek, és így már nem is baj ha nem lõ olyan messzire... majd befut a megfelelõ lõtávba és tsá...
Xbox Live: Lunatic HUN
az elõbb is S&D-ba belépett egy pre10 70-es
neve: Fuck Me BABYX, a neve elsõ része lila volt, a nagy betûk pedig a box gombjait mintázta!!!
az már más, h õ volt az elsõ aki meghalt...
Xbox Live: Lunatic HUN
Az már nem, ami tegnap volt. Srác a 2-ik light machine gunnal találomra szórta a terepet, és CSAK fejlövései voltak. CSAKIS. Utána rusholt, és szintén csak fejlövések, egyfolytában. Õ el lett küldve a búsba, persze le sem szarta. Meccs végén néztem, nem lépett le, így én váltottam. Egyébként sokszor nem találkoztam ilyennel. Minden nap nyomom fél-egy órát, heti egy ilyen akad. A többi csalást nem szoktam figyelni.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Szerintem meg mindkét fél igazat beszél , én is láttam már valódi csalókat , hiszen elég csak egy pillantást vetni cb-n a bann listára, az meg külön szégyen ,hogy napi szinten buknak meg magyarok .<#levele>#levele>
Viszont amirõl Csuszi beszél az is maximálisan igaz , sokszor átéltük már ezt ,hogy ha egy kicsit jobban megy a game egybõl csalót kiáltanak . Ezt mindenki saját vérmérséklete szerint éli meg , engem spec . kimondottan szórakoztat ha lecsalóznak .<#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]