Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre ilyen.
A név természetesen nemzeti színekben.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Gyakorlatilag csak SD megy.Prestige elején kis TDM amíg az elsõ 8-10 szint összejön az alap cuccoknak,vagy ha valami cucchoz (FMJ töltény vagy ilyenek) már csak pár kill kell,akkor azt TDM-be csinálom meg.Aztán irány vissza az SD.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A magnum és a shoti jó párosítás snipernek core módban, a raffica pedig hc-ban is tökéletes választás. Normál játékmódban akár 1 sorozattal öl, akármilyen lõtávon, feltéve, hogy stopping power a tier 2-es perk (bár nálad ez nem kérdés, a fórumos "nick képedet" elnézve.)
Nem tudom, hogy milyen a class kiosztásod, de ha a mesterlövészkedés inkább kézre áll, akkor érdemes több sniper kombinációt összeállítani.
<#kuss>#kuss>
Per Aspera Ad Inferi.
Leginkább használt fegyver a SCAR,majd miután meglett az ACR.
Hát a Win-Loss arány drasztikusan megromlott az utolsó Prestige óta és -100 fõlé szaladt.Viszont K/D arányban lassan sikerül +800-ba tornázni magam,ezzel elégedett vagyok.<#buck>#buck>
Meg ebben a Prestige-ben az assistok is megszaporodtak.De ennek logikus magyarázata hogy eddig leginkább sniper-el ha eltaláltam valakit az ott marad,vagy el se találtam.Most meg a hangtompítós assault fegyverekkel sokszor csak sebzés sikerült,aztán valaki kilõtte elõlem (vagy helyettem ha engem már lemészárolt...<#whatever>#whatever> )
Asszem most egy sniper Prestige jön.Intervention meg Magnum/Shotgun párossal az elején,majd ha megvan akkor ezt a M93 Raffica-t akarom kitanulni.Egyszer egy gyerek irtózatos mészárlást vitt vele véghez több pályán keresztül is...
Ezek meg a fél tárat rám lövik folyamatosan úgy hogy végig rám céloz minimális eltéréssel.
Használati útmutató, hogyan lehet a G18 akimbonál is nagyobb szart összehozni, ami darál
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bling
Stopping Power
Steady Aim
Más perk kiosztás is megteszi (pl. sprint&knife), de így van kiélezve a nagyobb DPS-re.
Valamivel jobban szór és minimálisan, de kisebb a RoF, mint a G18nak, de cserébe 2 találattal öl. Másodlagos fegyver helyett pedig, az elsõdleges helyét foglalja el, ami egy újjabb taktikai lehetõség (pl. ha kifogy, lehet használni az akimbos/FMJs 1887-at vagy a GL-t ;D)
Scrapyard G18,persze simán nyernek.Utána a Derail-en sima 4-1-re kiszívnak (ja ott nem lehet ész nélkül nyomni a rush-t lehet azért?)Ott már aki nálunk a legjobb volt az már szerintük Aim-os.
Aztán Highrise... minden kör elején GL esõ...Akkor léptem ki.
Skidrow-n a tetõre az épület baloldalán lévõ(ha szembõl nézzük), lelógó szerkezet megmászásával, majd párkány-egyensúlyozás után, egy kis gyaloglással lehet feljutni.
Scavenger-rel mindig egy egységnyi cuccot veszel az adott fegyverbõl, ergo lõfegyverek esetén 1 tárat.
Hát ehhez nagy mákra lesz szükségem...😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
IW - az Infinity Ward tagságra utal 😄
melyiket?😊
köszi
egyébként sztem 1 hitbõl megvan mind, csak a flare miatt elkerüli õket a rakéta néha... talán ACben van 2 adagnyi... szóval ahhoz kellhet 3 stinger, de a többihez max 2.
@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Per Aspera Ad Inferi.
És ugye írjátok hogy nincsenek dedicated szerók... de azért lehet szûkíteni a keresést úgy, hogy melyik mapon akarok játszani meg ilyenek?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ha esetleg kell fórumba, bárhová...
én jelenleg ezeket a képeket használom a játékban....

Xbox Live: Lunatic HUN
steam, origin: ACE_hun
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de kezdje el "elölrõl" a halál... 😉
megálltam pre2 70-nél
most inkább a challenge-k teljesítésére megyek rá...
* Prestige 2: New Emblem, New Title
* Prestige 3: Extra Custom Class Slot (7 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 4: New Emblem, New Title
* Prestige 5: Extra Custom Class Slot (8 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 6: New Emblem, New Title
* Prestige 7: Extra Custom Class Slot (9 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 8: New Emblem, New Title
* Prestige 9: Extra Custom Class Slot (10 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 10: New Emblem, New Title
szóval minden jutalom killstreak hülyeség... még az kéne h a pre10es cheaterek lehívják az egész killstreak sort 😉
pre1 +2
pre2
pre3 +1
pre4
pre5 +1
...
De az biztos hogy az Assault kategóriából az ACR a legjobb.(mondjuk az AK-t nem próbáltam)
Ui.: Grat a szinthez <#eljen>#eljen> Jól tudom, hogy kapsz még 1 extra classot a 3. prestige megkezdésekor?
UAV/Counter-UAV/Harrier/Cobra/Hind - 1 Stinger
Pave Low/Apache/"Helicopter" (Mi-28) - A flare miatt 2 Stinger
AC-130 3 - A 2 zavaró miatt 3 Stinger
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!