Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyelõre ilyen.
A név természetesen nemzeti színekben.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

nekem hc-n lett meg az elsõ nuke,am nem tudom kiirta aki tudja skidrow-on hogy kell felmászni az vegyen már fel steamre:shadowdoom400
"Sokat szoktál SDzni vagy inkább a szolid csipázásból ered?"

Gyakorlatilag csak SD megy.Prestige elején kis TDM amíg az elsõ 8-10 szint összejön az alap cuccoknak,vagy ha valami cucchoz (FMJ töltény vagy ilyenek) már csak pár kill kell,akkor azt TDM-be csinálom meg.Aztán irány vissza az SD.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én a vectort hívtam vexornak 😄

Nem rossz statisztika, de ahogy elnéztem nem olyan túl nagy a kill / játszott idõ irány. Sokat szoktál SDzni vagy inkább a szolid csipázásból ered?

A magnum és a shoti jó párosítás snipernek core módban, a raffica pedig hc-ban is tökéletes választás. Normál játékmódban akár 1 sorozattal öl, akármilyen lõtávon, feltéve, hogy stopping power a tier 2-es perk (bár nálad ez nem kérdés, a fórumos "nick képedet" elnézve.)

Nem tudom, hogy milyen a class kiosztásod, de ha a mesterlövészkedés inkább kézre áll, akkor érdemes több sniper kombinációt összeállítani.

RatBaG
én két nappal ezelõtt döbbentem rá, hogy nem Africa, hanem Raffica...
<#kuss>

Per Aspera Ad Inferi.

Na kész az elsõ "Assaultos" Prestige-em.

Leginkább használt fegyver a SCAR,majd miután meglett az ACR.
Hát a Win-Loss arány drasztikusan megromlott az utolsó Prestige óta és -100 fõlé szaladt.Viszont K/D arányban lassan sikerül +800-ba tornázni magam,ezzel elégedett vagyok.<#buck>
Meg ebben a Prestige-ben az assistok is megszaporodtak.De ennek logikus magyarázata hogy eddig leginkább sniper-el ha eltaláltam valakit az ott marad,vagy el se találtam.Most meg a hangtompítós assault fegyverekkel sokszor csak sebzés sikerült,aztán valaki kilõtte elõlem (vagy helyettem ha engem már lemészárolt...<#whatever> )
Asszem most egy sniper Prestige jön.Intervention meg Magnum/Shotgun párossal az elején,majd ha megvan akkor ezt a M93 Raffica-t akarom kitanulni.Egyszer egy gyerek irtózatos mészárlást vitt vele véghez több pályán keresztül is...

Eleve nem értem ha én felveszem a G18 Akimbot a földrõl az már egy rövidebb sorozattal is elkezd felfelé rángatni.Alig bírtam egy embert lelõni vele.
Ezek meg a fél tárat rám lövik folyamatosan úgy hogy végig rám céloz minimális eltéréssel.

A GL az télleg imba, de a G18 akimbo-val nincs semmi gond. Múltkor egy csávó gránátvetõvel leölt HC S&D-ban kezdés után nem egész fél másodperccel a pálya másik végébõl, de mindezt Wasteland mapon!!! (Note: Ennél nagyobb távolság nem nagyon van a multiban.) Hát pislogtam néhány másodpercig...

Használati útmutató, hogyan lehet a G18 akimbonál is nagyobb szart összehozni, ami darál

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
UMP .45 /w akimbo/rapid fire
Bling
Stopping Power
Steady Aim

Más perk kiosztás is megteszi (pl. sprint&knife), de így van kiélezve a nagyobb DPS-re.

Valamivel jobban szór és minimálisan, de kisebb a RoF, mint a G18nak, de cserébe 2 találattal öl. Másodlagos fegyver helyett pedig, az elsõdleges helyét foglalja el, ami egy újjabb taktikai lehetõség (pl. ha kifogy, lehet használni az akimbos/FMJs 1887-at vagy a GL-t ;D)

Na megint sikerült egy komplett G18 akimbo/GL kompániába belefutnom.
Scrapyard G18,persze simán nyernek.Utána a Derail-en sima 4-1-re kiszívnak (ja ott nem lehet ész nélkül nyomni a rush-t lehet azért?)Ott már aki nálunk a legjobb volt az már szerintük Aim-os.
Aztán Highrise... minden kör elején GL esõ...Akkor léptem ki.

Bocs Lunatic, hülyeséget írtam, félre értettem amit írtál.

Szolóban is megoldható a dolog, de a partyt ajánlom (bár utóbbit még nem próbáltam).
Skidrow-n a tetõre az épület baloldalán lévõ(ha szembõl nézzük), lelógó szerkezet megmászásával, majd párkány-egyensúlyozás után, egy kis gyaloglással lehet feljutni.
Scavenger-rel mindig egy egységnyi cuccot veszel az adott fegyverbõl, ergo lõfegyverek esetén 1 tárat.

Nemtudja valaki hogy kéne megcsináljam a 2.nuke-Ot,ma többször is széthúzott az ideg ez miatt,majdnem mindeggyik pályán tudom a kemphelyeket,de valamiért mindig kipattintanak...skidrowon hogy lehet felmászni a tetõre?a scvanger el ha felveszek lõszert akkor mennyi lõszert veszek fel?
Hát én pár perce késeltem le 2 ilyen matricás emberkét is, mindegyiket többször is, de nem adott rá semmit.

Egyik sincs, de jól néz ki 😊

Complete The Denier challenge.(Ölj meg egy ellenfelet mielõtt eléri a 10 ölést és a killstreaket.)

Hát ehhez nagy mákra lesz szükségem...😊
gagax
ezek közül vmeik benne van eggyáltalán? és ha igen meikhez mit kell megcsinálni?😄 lisát néztem de ott van olyan ami nekem már megvan és ott meg nincs benne 😮

Firerock
úgylátom ez nincs is benne a játékban

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
és ehhez a tüzes cucchoz?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tmp

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Jah és ez volna a terv:

IW - az Infinity Ward tagságra utal 😄

<#wow2>
melyiket?😊
tommygear
azért challenget kell teljesíteni
kender levelet hányas level után kapom?😄

köszi
Rage47
tommygear
én ezt használom most

Nah megcsináltam én is a sajátomat. Jó kis generátor, pár pillanat alatt, néhány lépésbõl összerakta a title-t és majdnem olyan lett, mint az igazi 😄

Szega87
kár hogy statikus, meg reklámmal tûzdelt

Daell Drow
mert ezek a portok mw2
armageddon666
mivel pont nálam volt a rakéta és egybõl lõttem és mást nem láttam lõni :c
egyébként sztem 1 hitbõl megvan mind, csak a flare miatt elkerüli õket a rakéta néha... talán ACben van 2 adagnyi... szóval ahhoz kellhet 3 stinger, de a többihez max 2.

@

tommygear
ezt mér ide?
Daell Drow
hali, szarakodika router. ITT mit kell csinalni ilyenkor?
fasza😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RatBaG
*sem

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
a legtöbb helyen FF off, de egyébként semmit választhatsz a játékmódon kívül. max dobhatsz egy szavazatot, hogy az adott mapot skippeljétek <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Kövi a kérdés: ugye ebben a gammában is van olyan, hogy friendlyfire off?
És ugye írjátok hogy nincsenek dedicated szerók... de azért lehet szûkíteni a keresést úgy, hogy melyik mapon akarok játszani meg ilyenek?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
lol ez tele van olyannal ami nincs is benne a játékba 😮
pl a csupasz csaj meg ilyenek
Lunatic83
callsign generator
ha esetleg kell fórumba, bárhová...

én jelenleg ezeket a képeket használom a játékban....

Xbox Live: Lunatic HUN

hogy lehet vadászni az ilyenekre? Ha találkozol vele úgyis lelövöd (ha tudod), ha meg mással találkozol azt is úgyis lelövöd, mert különben Õ lõ le Téged 😄

steam, origin: ACE_hun

Sadist
Te gépágyúval rohangálsz a pályán?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lunatic83
nekem is jó lenne egy újabb szabad fegyverbeállítási lehetõség,
de kezdje el "elölrõl" a halál... 😉

megálltam pre2 70-nél
most inkább a challenge-k teljesítésére megyek rá...

Lunatic83
* Prestige 1: Extra Custom Class Slot (6 Total), New Emblem, New Title, "Prestige" Tier of Challenges, including Veteran and Mastery challenges for each weapon
* Prestige 2: New Emblem, New Title
* Prestige 3: Extra Custom Class Slot (7 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 4: New Emblem, New Title
* Prestige 5: Extra Custom Class Slot (8 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 6: New Emblem, New Title
* Prestige 7: Extra Custom Class Slot (9 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 8: New Emblem, New Title
* Prestige 9: Extra Custom Class Slot (10 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 10: New Emblem, New Title

szóval minden jutalom killstreak hülyeség... még az kéne h a pre10es cheaterek lehívják az egész killstreak sort 😉

Aha, akkor jól tudtam h minden páratlanért +1 kaszt, csak azért, mert többféle teóriát is hallottam. Legelõször azt, hogy csak az elsõ presztízsnél van bónusz (+ custom class). Aztán valaki azt mondta, hogy a különféle prestige szintekért, különbözõ jutalmak járnak pl. a negyedik elérése után még egy választható killstreak. Legutoljára pedig ezt, amit te is említettél most.

Lunatic83
minden második prestige-nél kapsz egyet

pre1 +2
pre2
pre3 +1
pre4
pre5 +1
...

Csak mondjuk az ACR-el célozni is kell,az Akimbo 1887-el meg beteríted a fél képernyõt és aki benne van annak annyi.És az ACR+Stopping-FMJ kombóra se hal meg az ellen egy lövésre hanem azért vagy 3 golyó kell neki.
De az biztos hogy az Assault kategóriából az ACR a legjobb.(mondjuk az AK-t nem próbáltam)

Nekem hasonló esetem volt egy 13 évesekbõl álló német klánnal. Lealáztuk õket egy "full random partyval" S&D-ban több körben is, erre a végén 5bõl 3 átírta a nevét az enyémre. No Comment

Ui.: Grat a szinthez <#eljen> Jól tudom, hogy kapsz még 1 extra classot a 3. prestige megkezdésekor?

Csak a pontosság végett:

UAV/Counter-UAV/Harrier/Cobra/Hind - 1 Stinger
Pave Low/Apache/"Helicopter" (Mi-28) - A flare miatt 2 Stinger
AC-130 3 - A 2 zavaró miatt 3 Stinger

Ez a szép amikor egyértelmûen hackelt játékos még szövegel is <#levele>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Szega87
az nem azt jelenti, hogy csak te lõttél bele <#pardon1>

armageddon666
nekem még semmibe nem kellett 2nél több rakéta O.o najó, ACbe talán

@