Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként igen, lényegében a CoD sorozaton. UO kiadása óta játszok.
apropó egyszer kéne egy ilyen SG-s private partyt tolni
singleben ugye amíg betölt egy videót látunk amikor elmondják a küldetést, a történetet lendítik tovább vagy hasonlók. A betöltés elõbb kész van mint a videó vége, és miután végigért a betöltõcsík, a videó megáll pár másodpercre, elindul rövid ideig hang nélkül, visszajön a hang, majd kis idõ után újra eljátsza ezt, egészen a végéig.
találkozott már vki ezzel a hibával? Van esetleg megoldás is rá?
DFTBA ಠ_ಠ
ám most 41-esen akimbo p90-el nyomom nagypályakon meg p90 vmi távcsövel meg fjm-el
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
Ahogy elnéztem, volna igény egy "nuke partyra", szal holnap estefelé vagy a délután folyamán kéne nyomni egyet, elvégre mégis csak nagyobb fun és kevesebb idegeskedés mint szolóban 😄. 4-5 player elég volna hozzá, elsõsorban core tdm és domi játékmódban volna célszerû csinálni, a messiást pedig körönként váltanánk.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
És nem lehet azt valahogy kikapcsolni, hogy játék közben állandóan bejelentkezzen friendsbe, ahogy a l4d-ek is?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
HC? Nekem cond4ben nagyon bejött... el sem tudom nélküle képzelni a játékot... itt nem tudom (még) milyen lehet.
@
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Játszik valaki ANAGLYF-el? hogy lehet legfaszábbra be kalibrálni?
Megéri azzal játszani?
Tud valaki valami linket adni?
Win7-em van.
Köszi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Telepítés->játszás😄
Per Aspera Ad Inferi.
Kumiho #2179
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
steam, origin: ACE_hun

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
addig aki akar vegyen fel steamen:
xxxpaulxxx
vagy Koppany
K/D az jó sztem viszont a win/lose az nagyon rossz... rengetegszer olyan szeróra dobott be ahol már ment a meccs és vsztésre áltunk...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mashol nem lehet átírni?
Nekem csak 27 a kill streakom. Nuke után még 2 embert adott rá.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Minden színhez tartozik egy számkód ami elé egy ^ (Alt Gr+3) karaktert kell írnunk.
a szinek számkódjait megtalálod a linken.
The Matrix has you...