Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz 😊
Egyébként igen, lényegében a CoD sorozaton. UO kiadása óta játszok.

apropó egyszer kéne egy ilyen SG-s private partyt tolni

Kicsikiraly
na megvettem én is a játékot, minden sikerült telepítésnél, futni is egész szépen fut, de van egy apró probléma:

singleben ugye amíg betölt egy videót látunk amikor elmondják a küldetést, a történetet lendítik tovább vagy hasonlók. A betöltés elõbb kész van mint a videó vége, és miután végigért a betöltõcsík, a videó megáll pár másodpercre, elindul rövid ideig hang nélkül, visszajön a hang, majd kis idõ után újra eljátsza ezt, egészen a végéig.

találkozott már vki ezzel a hibával? Van esetleg megoldás is rá?

DFTBA ಠ_ಠ

nah most jöttem rá hogy a Scar-h thermal-al fost sem ér.még stedy-vel is baszottul hatraránt...

ám most 41-esen akimbo p90-el nyomom nagypályakon meg p90 vmi távcsövel meg fjm-el

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

Nem rossz stat, bár ahogy elnéztem FPS-en nevelkedtél te is...

Estét, nah végre egy aktivitás a topikban 😄

Ahogy elnéztem, volna igény egy "nuke partyra", szal holnap estefelé vagy a délután folyamán kéne nyomni egyet, elvégre mégis csak nagyobb fun és kevesebb idegeskedés mint szolóban 😄. 4-5 player elég volna hozzá, elsõsorban core tdm és domi játékmódban volna célszerû csinálni, a messiást pedig körönként váltanánk.

zooleeh
<#vigyor3>koszi ,az mar mas

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

A 70-es szintet még meg kell hogy csináld full-ra.Hogy a Barrack-ban az "XP Required" mellett 0 legyen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zooleeh
Sziasztok! most vagyok a level 70-en , mikor erem el a prestige szintet ,mert ezt nem nagyon ertem?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Miért írja ki állandóan meccs után, hogy disconnected from steam?

És nem lehet azt valahogy kikapcsolni, hogy játék közben állandóan bejelentkezzen friendsbe, ahogy a l4d-ek is?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

a játék a cdgalaxisból😊

HC? Nekem cond4ben nagyon bejött... el sem tudom nélküle képzelni a játékot... itt nem tudom (még) milyen lehet.

Szega87
mert a megszokott módokban általánossá váló futok mint állat és néha célzok itt nem jön be, mivel szinte mindenbõl 1 gólyó már halálos. Itt nem sûrûn látsz HC be marathon+lightweight+ninja combot. Sûrûbb a steady aim+cold blood+sleight of hand kombó

armageddon666
kipróbáltam ezt a HCt, de nekem nem jött be... igazából egy kiherélt CoD :\ és biza ebben vannak kemperek...

@

Amúgy a hc egy külön müfaj,aki arra rászokik(mint én😄),annak rendesen furcsák lesznek a rendes játékmódok,ahol van térkép,lõszerjelzõ,stb,de amúgy nem mindenki cold blooded-et használ hc-n,sõt mikor megcsináltam a nuke-ot 6-ból 5-nek nem volt,mondjuk az is igaz hogy hc-n senki nem megy heartbeatsensor-al meg thermal távcsõvel....
pisztácia
milyen pack?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

azért annak örülök, hogy dvd-n olcsóbb a gamma, így most nem kell leszenvednem 1 napon keresztül steamrõlXD

1280x1024

LeWyTy
Hajrá!!
Játszik valaki ANAGLYF-el? hogy lehet legfaszábbra be kalibrálni?
Megéri azzal játszani?
Tud valaki valami linket adni?
Win7-em van.
Köszi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nah végre megjött a pakk!😄
Telepítés->játszás😄

Szega87
nem akarok találgatni, de azt tudom hogy HC ben az okosabbak kb a nép két harmada cold bloodot használ, lehet te éppen abba az egy harmadba voltal akkor akin épp nem volt és termálos sniperrel kilógott a bal szemöldök sörtéd felsõ karéja. Persze az is lehet hogy csallt vagy mákolt, de nem kezdem el 😄

RatBaG
nem tudhatom, hogy konkrétan pl milyen távolságból történt, de amikor én hasalok a fûben és mozgok, engem is gyakran kiszúrnak. ráadásul csubakka-göncben vagyok, ugye sniperrel. vigyázni kell, a statikus fûben könnyen feltûnik egy mozgó rész, fõleg ha stabilan figyeli azt a területet...

Per Aspera Ad Inferi.

armageddon666
Én is ezt használtam, de akkor megváltoztatom 😄

@

Szega87
640*480 vagy 800*600ból van kivágva?😄

böröczk
hcsd-ben nálam ennél sokkal durvább volt, még a fejem se lógott ki a fûbõl, csak úgy találomra lehasaltam egy baromi nagy téren, elkezdtem kúszni oldalra, mert már körülöttem mindenkit kilõtt (mint a win killbõl kiderült), aztán puff, majd killcam mutatta ugyebár, hogy is történt, nos semmi nem látszódott ki belõlem, mindenhol fû, õ meg "találomra" pontosan odalõtt sniperrel, ahol én vagyok, haccáz kilométerrõl. Ez az egyetlen überfurcsaság eddig, amit így észrevételeztem én és akik akkor velem voltak..

Kumiho #2179

pisztácia
köszi

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Na ma találkoztam én is asszem egy AIM-os csávóval, szépen hasaltam egy részen, Õ jön egy ideig nem vett észre, épp cak a fejem lógott ki. Erre elkezdek lõni, kezdõ lévén nem ment a fejes elsõre, erre lelõtt. Nézem killcam-ot, ahogy elkeztem lõni õ ADS-be ment és abban a pillanatban a célzás rámugrott, és halál, asszem fejes is volt...

steam, origin: ACE_hun

Akkor itt az én statom is... Csak néha játszok MW2-vel 😊

NEOreg3
bannerban a PERKEK linkre kattintva magyarul elolvashatod az összes perk funkcióját

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pisztácia
Ja, és mire jó a ninja perk?

pisztácia
köszi szépen.

ChaosTeam
Azt csak neked mutatja sárgával a listában, de ha ráviszed az egered a nevedre, akkor ott már fehér lesz. Mindenki más alapból fehérnek látja..
Prof81
Zsir lenne,de legyen benne sex<#puszi>

mNzJean
Muhaha a Ninja Chief ........csináltassak neked egy Ninnyás logot SG re ? <#phone>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

pisztácia
Miért nem tudom a nevem fehérre írni? Piros fehér zöldet akarnék. piros meg a zold jo, de fehéret nem tudok írni. Elvileg ^3-at kell írni, de nekem akkor citromságra. Vki help

ma lesz meg a játék elvileg
addig aki akar vegyen fel steamen:
xxxpaulxxx
vagy Koppany a communityben

Szega87
szép stat, meg a 4day melletti 14k frag arra utal sokat DM-ezel

gagax
Szép <#worship><#eplus2>

gagax
Na vazz o_O enyhén felbas*ot a game.... felmentem elsõ szerver ahova felmentem AIM bot os o_O x firemon meg lehet nézni a videot...

Prof81
<#action>

Kly akkor felveszel friendsbe?😊
gagax
elfelejtettem írni hogy..
Steam:akangel93
Xfire:akangel
Aki akar vegyen fel =)

gagax
Áhh kössz 😄 azért jó lett volna 😄 Ha már itt tartunk

K/D az jó sztem viszont a win/lose az nagyon rossz... rengetegszer olyan szeróra dobott be ahol már ment a meccs és vsztésre áltunk...

Frank99
lesem, merre jár. aki csal lvl hackes, az ált. nem gyakorlott, inkább kemperkedik, nem rush-ol úgy....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

pisztácia
hát ez az, akkor meg CS be milyen nevem lesz?😊
mashol nem lehet átírni?

de akkor a többi játékban hülyén fog kinézni a neve😄

Csak az éppen aktuális élõ ellenfelek számolja még bele a nuke után szerintem.
Nekem csak 27 a kill streakom. Nuke után még 2 embert adott rá.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bigapó
Galériámba felraktam a statomat. jelenleg 16-os winstreak és 38 a Killstreak😊 ez persze Nuke-al sikerült. olyankor hozzáadja a 11 társat is, mint halottak, sõt lehet, hogy minket is számol 😊

The Matrix has you...

bigapó
azért mondtam, hogy neked csak a az altgr fontos, mert mw2-ben nincs console. szóval belépsz steamre, ott megkeresed a beállitásokat (van magyar nyelvû steam is😉 ) és megkeresed azt ahova a nevedet tudod beirni. ennyi.

The Matrix has you...

pisztácia
hát lol, nem vagyok ennyire kezdõ, de még a multiplayer options t se talalom. console-t h tudom elõhívni?

bigapó
bannerban is le van irva, ezt emelném ki belõle, mert steamben csak ennyit kel csinálnod.

Minden színhez tartozik egy számkód ami elé egy ^ (Alt Gr+3) karaktert kell írnunk.

a szinek számkódjait megtalálod a linken.

The Matrix has you...

pisztácia
Hali. lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy tudom beszínezni a nevem?
Köszi elõre is.