Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
Annyit írtam, hogy eddig engedtem, de mivel jó szokás szerint kezdõdött az anyázás, tovább nem engedem.

én nem hiszem, hogy nem tudtok olvasni....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
videon láttam már ilyet :-)))

Nem szakértõi, de segítség: a 203-as típusú 40mm-es gránátok csak egy bizonyos repülési távolság után élesítik magukat biztonsági okokból.
Ez változó, de kb 15-20 méter.
Ezért nem robban fel közvetlen közelre leadott lövés miatt.
Egyszer nekem is sikerült közelrõl valakit fejbe eresztenem vele és kaptam is valami bigyó kitüntetést érte.
Bocs,lehet hogy én hülye vagyok,amennyiben így van majd törlöd ezt is,vagy nem írok majd ide többet,vagy nem tudom.
De már a múltkor se értettem mikor jött az a kedves apuka,akinek a 14 éves fiacskája csalt.Persze mindenkibõl kiváltotta a reakciókat,kibõl ezt,kibõl azt,aztán a vége az lett hogy még nekünk "normális" (normálisabb?) játékosoknak kellett elkussolni mert ne bántsuk már,meg nem témába vág.
Most megint jön egy ilyen okos.Igazából a kutyát nem érdekelné mit csinál (engem az se érdekelne ha a tesco csõdbe menne,de biztos nem attól fog amit a vásárlok lopnak el),de lopásával bejön még hencegni,még õ okoskodik mellé,ami viszont már valóban minimum furcsa.És most megint a vége az lesz hogy az a rossz aki reagál rá?
Valóban nem szorosan témába vág,ebben igazad van,de talán néha ez nem is akkora baj...
Ja és biztos vagyok benne hogy egy nap múlva már bõven más lesz a téma.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zotya10002
senki:-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
sürgõs:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Kitõl kérdezhetnék World at war ügyben pm-ben???

xxxpaulxxx

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ja és azt mondod h elég ha elsõ 6 teszt passed.De így is strict a NAT Type-m,az nem is fog változni ettõl??
RatBaG
RPG-vel tegnap vkit fejbe nyomtam, pedig az szó szerint úgy kóvályog a levegõben, mint a gólyafos...

Per Aspera Ad Inferi.

XD Ez szép!
Mi is a steam neved? 😊

Khandiszno:
Ok megvan googleban találtam megoldást már mind a 2 passed!!Faxa
Futtatásba->services.msc ,és megjelenik a szolgáltatások ablak, itt nekem manuálisra volt állítva az SSDP meg az Upnp host is .
Vááááúristendehülyevagyok!
Plz vegyen fel mindenki, aki akar újra, mert véletlen töröltem mindenkit a friendslitemrõl:S

balint1111
Van ebbe a játékba dx10?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Nem állt szándékomban 😄

Azért élõbe ne próbáld ki.

Ez esetben, viszont meglehet csinálni a "The Showt" a Nuke mellett egy játékban és a "Myth se lett busted"... Küld el az mw2es myth bustereknek a képet, biztos értékelik majd 😄

DarkSector
mi a probléma oka?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
igen ez igaz, de semmi se tökéletes.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Khandiszno:

THX az UPnP tesztet,nekem az elsõ 6-ban 2 is faliled is van!! Ez a kettõ!
-ssdp service automatic check
-upnp host service automatic check

Na google-ban keresgetek mi lehet a baj!
DarkSector
ez játék ember nem a valóság....😄

Jah, én is lõttem már párszor fejest GL-lel, de neked sikerült-e már predatorral? 😄

Nem tudom, megeshet. De nem lehetetlen túlélni a nukeot 😄

lol - A másik csávó pedig finalben volt, vagy mi?

Hazucc...

Jött a nuke, megsérültem, le last stand-ba, és úgy túléltem 😄
kép

Frank99
?

Sikerült túlélnem a nuke-ot 😄

Boron Power
Szerintem szimplán idõzítés lehet benne, hogy véletlenül se robbanjon az ellövõ pofájában.

Amikor már elhagyja a csövet a gránát az akkor megy kb. a leggyorsabban, legnagyobb erõvel, fõleg ha vízszinteshez közel lövöd el.

Frank99
olvastad mit írtam? Amennyiben a téma nem lesz befejezve.....

Hali, ecdkey.en lehet megvenni a jéátékot, valakinek van onnan mw2-je? mert most akarunk venni, de sehogysem jön össze 😄

10-et nemér ez a játék nekem, de 5öt simán, ha egyáltalán nem bannolnak le errõl XD
mNzJean
Ha nem lehetne néha jól összevitatkozni akkor nem is éreznénk jól magunkat <#nyes> Akit meg zavar egy kis véleménykülömbség az látogasson vallási topikocat ott nagy a szeretet . Sztm. ne törölj ennyi kell ....<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Frank99
ez így van, volt mar asszem 2 ilyen headshotom :-)))

nah én is erre gondoltam csak nem akartam hülyeséget mondani😊
Köszi ismét😄

DarkSector
nem bug ez azért van, mint a valóságban "kb" kell egy bizonyos erõhatás a robbanófejnek, hogy felrobbanjon.
ha rövidtávon lövöd el, akkor nem "üti" meg a fal a robbanófej elejét, és nem robban fel.

bár ezt konkrétan valami szakértõ is elmagyarázhatná, de lényegében ez van.

a töltényeknél pedig...némely tölténynél ez pont hogy a hátulját kell hogy érje, hogy a golyó "kirobbanjon" a hüvelybõl. de én se vagyok ebben túl nagy guru.
de nem bug az biztos.

Miley Cyrus
Amit linkeltek ide videot, hogy CoDMW2 MythBusters, abban benne van. Nézd meg, 5*-ös a video..(X360-as vid.).

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Noob tuber... Amúgy hasonló nekem is volt már 😄

Szega87
én már öltem úgy vele hogy terminalon a padlóra lõttem, mert hirtelen elém kerülõ ellenfél megzavart és a padlóról felpattanva gyomron lõttem és így hallt meg 😊

Valóban nem robban fel rövid távon, viszont így direct impact-el öl.

Kövi kérdésem:
Gl.... jól vettem észre, hogy rövidtávon nem robban fel, vagy ez csak bug?

Szega87
van 4 db biztosan

Nem tudjátok, hogy van SGs Gamer vagy MW2s group steamen?

Shadow, fölvettelek téged is, meg még pár embert, aki kiírta a steam nevét valamelyik posztjában.

Látod a lövést, még ha tompítója van akkor is.

ha van killkam akkor persze tudni lehet honnan lõ, de ha nincs, akkor honnan jössz rá?

steam, origin: ACE_hun

csuszi
csak annyi, hogy klántárs vett egy codot, nem volt benne a kulcs. cod4 azt hiszem de lehet cod2 volt.
rendelõs, futáros történet volt, ÉS TÉNYLEG NEM VOLT BENNE!! az volt a szerencséje, hogy nem 1bõl hiányzott, hanem egy teljes dobozból, gondolom sacc 10-12 game. így kapott másikat.

MJ rulz Pink Team The Only One

Kly amúgy Samsung i8510,az ulow nincs skillje,átlagon aluli,legalja.hu,ilyesmi,a kempelésrõl sniper-al kempelni az oké,de sima fegyóval buziság vagy félés,am meg ha valaki nem veszi észre hogy a sniper honnan lövi ki az meg is érdemli,Kly felveszel akkor friendsbe?
DarkSector
nm

hmm... köszi😊

DarkSector
red dot nem takar ki a látószögbõl.
a sight, meg szerintem elég sokat eltakar, viszont ellenben pontosabb talán, hiszen a másiknál ugye acsak az a lézerpont van.

Red dot és holografikus sight között mi a különbség kinézeten kívül?