Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem hiszem, hogy nem tudtok olvasni....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ez változó, de kb 15-20 méter.
Ezért nem robban fel közvetlen közelre leadott lövés miatt.
Egyszer nekem is sikerült közelrõl valakit fejbe eresztenem vele és kaptam is valami bigyó kitüntetést érte.
De már a múltkor se értettem mikor jött az a kedves apuka,akinek a 14 éves fiacskája csalt.Persze mindenkibõl kiváltotta a reakciókat,kibõl ezt,kibõl azt,aztán a vége az lett hogy még nekünk "normális" (normálisabb?) játékosoknak kellett elkussolni mert ne bántsuk már,meg nem témába vág.
Most megint jön egy ilyen okos.Igazából a kutyát nem érdekelné mit csinál (engem az se érdekelne ha a tesco csõdbe menne,de biztos nem attól fog amit a vásárlok lopnak el),de lopásával bejön még hencegni,még õ okoskodik mellé,ami viszont már valóban minimum furcsa.És most megint a vége az lesz hogy az a rossz aki reagál rá?
Valóban nem szorosan témába vág,ebben igazad van,de talán néha ez nem is akkora baj...
Ja és biztos vagyok benne hogy egy nap múlva már bõven más lesz a téma.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Per Aspera Ad Inferi.
Mi is a steam neved? 😊
Ok megvan googleban találtam megoldást már mind a 2 passed!!Faxa
Futtatásba->services.msc ,és megjelenik a szolgáltatások ablak, itt nekem manuálisra volt állítva az SSDP meg az Upnp host is .
Plz vegyen fel mindenki, aki akar újra, mert véletlen töröltem mindenkit a friendslitemrõl:S
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
THX az UPnP tesztet,nekem az elsõ 6-ban 2 is faliled is van!! Ez a kettõ!
-ssdp service automatic check
-upnp host service automatic check
Na google-ban keresgetek mi lehet a baj!
Amikor már elhagyja a csövet a gránát az akkor megy kb. a leggyorsabban, legnagyobb erõvel, fõleg ha vízszinteshez közel lövöd el.
10-et nemér ez a játék nekem, de 5öt simán, ha egyáltalán nem bannolnak le errõl XD
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Köszi ismét😄
ha rövidtávon lövöd el, akkor nem "üti" meg a fal a robbanófej elejét, és nem robban fel.
bár ezt konkrétan valami szakértõ is elmagyarázhatná, de lényegében ez van.
a töltényeknél pedig...némely tölténynél ez pont hogy a hátulját kell hogy érje, hogy a golyó "kirobbanjon" a hüvelybõl. de én se vagyok ebben túl nagy guru.
de nem bug az biztos.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Gl.... jól vettem észre, hogy rövidtávon nem robban fel, vagy ez csak bug?
Shadow, fölvettelek téged is, meg még pár embert, aki kiírta a steam nevét valamelyik posztjában.
steam, origin: ACE_hun
rendelõs, futáros történet volt, ÉS TÉNYLEG NEM VOLT BENNE!! az volt a szerencséje, hogy nem 1bõl hiányzott, hanem egy teljes dobozból, gondolom sacc 10-12 game. így kapott másikat.
MJ rulz Pink Team The Only One
a sight, meg szerintem elég sokat eltakar, viszont ellenben pontosabb talán, hiszen a másiknál ugye acsak az a lézerpont van.