Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
te nem akarok senki oldalára állni, és frank-nak is igaza van.
de azért érdemes megjegyeznem, mert ez mellett nehéz szó nélkül elmenni, hogy igazad van.
ez is lopás, ahhogy a warez, csak ez ahhogy te is mondtad azért szemetebb dolog, mert ezzel hiába biztosították be magukat kár ellen a tesco-sok, ez a MI pénzünkbõl lesz kifizetve, míg a warez nem... ráadásul ott ezzel ellentétben csak elméleti kár keletkezik. Vagyis nem terméket lopsz, hanem csak a jogot.

nah csak ennyit szerettem volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
már nem kell, sikerült végül.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Üdv. nem tudja valaki miért nem tudom megváltoztatni a steam jelszavam? Megnézné valaki hogy lehet-e most egyáltalán?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

newszepiking
befejeztem, de:
valaki a játék megszerzésével kapcsolatban ír valamit.
hadd reagáljak már rá.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Frank99
jaja

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
a következõ telefon-lopás kérdése, ez sem az a kifejezett MW2 téma....

zárd be a topicot egy idõre, aztán meglátjuk utána mennyi flém lesz😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Akkor átfogalmazom. Az a személyes tapasztalatom (mûszaki és bölcsész végzettség ill. ezeknek megfelelõ munkakörök), hogy az esetek nagy részében a delikvens csak akkor kapja vissza a tárgyat, ha az ügy lezárult. Természetesen ennek az általad is említett érdeksérelem az oka. Pontosabban az, hogy baszik hivatkozni rá. Nem feltétlen azért mert nem tud róla, hogy van ilyen, hanem mert a több havi "izgalom" miatt nem tudja elõkaparni a szürkeállományából ezt a fogalmat. Az igazságügy meg amilyen kényelmesen dolgozik, bizony általában szintán csak az ügy végén emlékezik erre a dologra.
Amit leírsz az igaz. De hát az általános tapasztalat mást mutat. Ergo számoljon vele, ha nem verte az asztalt eddig, akkor várhat még egy picit.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Frank99
Tisztelt gerinces és gerinctelen fórumozók!

2 napig normális hangnemben folyt a beszélgetés, azt hittem, megértettétek a szabályokat. Erre megint valami ökörséggel- a lopás a Btk, tetszik nem tetszik- idedícséri magát, és elvárja hogy tapsoljanak erre. Erre -természetesen- elindul az off, az anyázás.
ITT AZONNAL kéretik befejezni, ellenkezõ esetben az összes TESCO comment repül innen visszamenõleg is!!!

Elképesztõek vagytok, komolyan mondom, nem véletlen az aláírásom...

Mindig a vevõszolgálatnál, vagy a pénztárnál fel kell bontatni, hogy minden épségben benne van, és így nem lesz gond ha valami nincs vagy törött benne.

Már a cod4ben sem értettem a GL, Martyrdome,P90 körüli flémet... ha egyszer a játékban vannak ilyen fegyverek, akkor miért ne használhatná az ember
és lám... mindegyik benne is maradt a 6ban is... szóval... nem flémeltek eleget az emberek errõl😄

Mért nem bírja??? Nekem mindig megy mögötte az xfire és eddig semmi proléma nem volt!

pisztácia
Csá-csá.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van értelme a nagyobb sebzésû +-t választani? Számít vmit?

newszepiking
szerintem azzal hogy megvetted, elfogadtad hogy hiánytalanul, sértetlenül megvan benne minden.
ez legalábbis az alap. aztán méltányosságból persze sokmindent megtehetnek a kereskedõk.

az is tény viszont, hogy nem véletlenül alakult úgy, hogy a szoftvereket pl. nem veszik vissza, stb.
köszönhetjük ezt is az ilyen hulladék kis pondróknak. az ügyeskedõknek, és élelmeseknek.

Nincs ilyen szabály, hogy a büntetõeljárás befejezésével kaphatja vissza. Ha már a szakértõi vélemények (ha szükség volt rá) megtörténtek, és az eljárásban már nincs rá szükség, akkor vissza kell adni. De ha az illetõ nem erõsködik, hogy neki kell, akkor persze nem fogják megszüntetni a lefoglalást, ezért kell arra hivatkoznia, hogy szüksége van rá, és ha nem kapja vissza, akkor ezzel jelentõs érdeksérelem éri...

steam, origin: ACE_hun

Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy olyankor mi van, ha pl. megveszel egy ilyen játékot, akármilyet, és eleve gyárilag benne sincs a könyv, kifelejtették belõle. Biztosan gyártásnál/csomagolásnál elõfordulhat ilyesmi. Valószínû soha az életbe nem bizonyítod be, hogy nem volt benne. Kérdés hogy neked kell-e bizonyítanod, hogy nem volt benne, vagy nekik, hogy benne volt... Az meg csöppet gázos hogy 2 tanú elõtt bontod ki, hogy az efféle bizonyítást megkönnyítsd... 😄

newszepiking
a kempelésrõl.
szerintem is gusztustalan, ráadásul nem is igazán értem, hogy mi a jó abban, hogy néha kimondottan eldugott pályarészeken kussolva várja hogy valaki besasszézzon elé.
a rush-ról:
ellentétben a kemp-el, még kimondottan életszerütlen is, néha persze jólesik, meg célszerû is, de ennek élni....
akkor már jöhet az UT-is.azt erre találták ki.
a GL-rõl:
gl-el menni mint fegyverrel kimondottan okádék, de az tény - megint csak életszerûségre hivatkozva - hogy mondjuk az ember alkalomadtán beereszt egy gránátot - belépés elõtt mondjuk - oda, ahol jó eséllyel helyzeti elõnyt élvezõ, vagy akár kempelõ ellenfél van.

Kandurex
pff...végül is mit vársz, véded a kis tolvaj faszt és tapsolni fogok hozzá?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

böröczk
Hát az egyetlen játékmód, ahol szerintem elviselhetõ a kempelés, az a szörcs end disztroj, vagy a hc sd. De a többiben mindenki gyûlöli, és persze killcam visszanézése után jön is az anyázás, ugyanez vonatkozik gránátvetõre, amit én mondjuk elvbõl nem használok, legundorítóbb, amikor jön a heli, lelövöldözi a népet, majd kifgyieli a respawn helyet, és ismét végrehajt egy csoportos mészárlást. : D

Kumiho #2179

newszepiking
mmovar-ról, és a kis tesco-s sztoriról.

minden sarkítás és túlzás nélkül:
az ilyen faszok miatt tartunk még mindig ott, ahol tartunk.
faszaságnak, "élelmességnek" beállítva, még mindig divat lopni, amennyiben nem személy az, aki a károsult, mondván, "kibírja az a cég...". Ebbõl a szempontból valóban nem változott semmi a rendszerváltás óta.
A legdöbbenetesebb azonban számomra az, amikor valaki ezt az egészet gond nélkül, büszkén elmeséli, a helyett, hogy szorítaná a pofáját, örülve annak ami összejött neki.
"Savanyú a szõlõ?"
te nem vagy ép.

ja, és még valami.
senki ne gondolja azt, hogy az ilyen jellegû lopást túl mély szakadék választja el a bûnözés egyéb megnyilvánulásaitól.
ma ez, holnap más, ma a tescótól, holnap tõlem.
ja, és nem kenyeret.

szarházi.

böröczk
Nem, igaza van, ez retek undorító dolog.

Kumiho #2179

Természetesen nem szeretnék, de nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy ezt vagy hasonló trükköt magán emberrel is eljátssza. Ettõl még nem szép dolog és elítélendõ.
Viszont nem gondolom, hogy az itt kapott leoltás eredményre vezet az offoláson kívül.
Mindenki beáll a sorba és nyomja...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ez mondjuk jogos és elfogadható magyarázat.

koschwarz
ez a lopós sztori anélkül is elfogadhatatlan, hogy nem írja be, azzal együtt meg egyszerûen felháborító. és amit kifejezetten veszélyesnek tartok ebben az egészben, hogy nem szimplán ellopta a boltból a dvd-ket, hanem ilyen "agyafúrt" módszerrel csinálta meg.

ezen gondolkozz el: szeretnél egy ilyen munkatársat? vagy iskolatársat? ne aggódj, megcsinálja veled is, ha valami olyanra fájna a foga, ami neked van meg...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mNzJean
Talán azért akadt ki ennyire mindenki mert , úgy kezdõdött a dolog ,hogy valaki leírta ,hogy hogy megszívta a tescoban vásárolt játékkal ,mert karcos volt a dvd és nem cserélik vissza . Ez mindenkibõl együttérzést váltott ki .Erre a barátunk beírja ,hogy õ bizony kilopkodja a játékokat a tescobol . Meg még sokan rajta kívül ezt csinálják nem titok, de õmiattuk sajnos az ügyfélszolgálatnál mindenkit eleve tolvajnak néznek.
Szal. valami ilyesmirõl van itt szó.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

És neked mitõl lesz jobb, ha itt arc nélkül személytelenül leoltod és jól megmondod a magadét. Vagy így engeded ki a gõzt?

Kandurex
Attól még nem megyek lopni a tescoba, vagy pennybe...kapj már a fejedhez

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szálljatok azért kicsit magatokba. Egyrészt ez bõven OFF itt. Igaz az is, hogy leírta.
Nem szép dolog hencegni vele, de attól még nem kéne álszentnek lenni.
Gondolom itt mindenki olyan becsületes, hogy soha még egy bliccelés se volt. Szigorúan a 10 parancsolat keretei között mozogtok...

Ótvar kis tolvaj cigány vagy .......

És én még sosem írtam le ezeket a szavakat. A többiektõl én kérek elnézést...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

BaLeeX
Te aztán igazán fasza gyerek vagy. Majd aki meg megveszi a szépen visszacsomagolt lemezedet, mondván fóliás bontatlan és papír nincsen benne az meg miattad szopja majd a f@szt, idegeskedik, stresszeli magát, esetleg utazhat vissza a tescoba reklamálni.

És ráadásul még idejössz és elújságolod, hogy milyen piti kis gerinctelen csaló vagy. Respect.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Milyen telód van és mi a herém az a ulow? 😄

-nem,am meg pajtás ha már 2 nél többször lõ ki ugyanaz a sniper és nem szúrtad ki,akkor neked a pasziánsz-nál a helyed!(sry a helyesirásért,de telóról irok)
am nem meg jól tetted ha tesco ilyen ökör,bár ezen szerintem nem sokat spóroltál na mind1,bocs akit sért de csak az ulow köcsögök gl-z nek semmi értelme nincs,am meg kemp nélkül elég nehéz összeizzadni 25 fraget,de fogadni mernék ha kimásznék sniperral a kemppozicióból sima pisztolyal meggyürnélek.......
Mi lenne, ha etikai kérdéseket nem itt vitatnátok meg?

nálam egyszerûen fel ismerte
de próbáld meg a beállitások - játékoknál manuálisan hozzáadni, ha automatikusan nem ismeri fel

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

zotya10002
Akkor írd már le hogy kezeli az xfire!!Mert ki szeretném próbálni!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

hát nálam semmi baja

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

zotya10002
Akkor mindegy!:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Prince23
Xfire-t nem bírja MW 2.

juuuuj akkor biztos azt a karton sört is elloptad😮XD

zotya10002
Sziasztok!Xfirével hogyan lehetne a gamét felismertetni?

mmovar
tescoba nem fogják levonni dolgoztam ott mûszaki részlegen még régen. és az oktatáson mindenrõl beszámoltak. pl.: arról is, hogy 15 milla (akkoriban) a keret a lopásokra illetve megsérült termékekre. pl ha húzom ki a békával a sok sört és leborul nem kell kifizetnem sokszor történ ilyen. sõt még olyan is volt hogy kollega targoncával átment a falon 😄 pontosabban nem engedte le a villát rajta az áruval és jött ki a raktárból vele 😄 😄😄 öt sem rugták ki vagy kellett kifizetnie semmit. ja és még minden biztosítva is van. amit a biztosító nem fizet azt a erre félre tett 15 millából fedezik. ja és azt is kihangsúlyozták egy ilyen kis tacskó mint móvári kapnak 15 millát a nagyobb tacskok többõl gazdálkodnak.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Azt a telefont csak a büntetõeljárás befejezõdése után kaphatod vissza. (jogerõs itélet megszületése) Addig bizonyíték és lefoglalva marad. Én pont ezért a büdös életben nem vásárolok "kínai" piacon. Ill. nem veszek használt terméket. (jó tudom, van aki az újat nem engedheti meg - a suliból meg tuti kinézik) Az meg hogy a multit meglopod, az egy tévedés - nem egy helyen, ha nagy a hiány, hát a hülye dolgozó "elszámolta", nem baj, levonjuk a fizetésükbõl. Na ez a sajnálatos valóság.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Prince23
Xfireral miért nem bírja a maximum beállításokat az MW2? ha kikapcsolom, akkor megy, ha online vagyok xfire akkor direct x hibát ír ki a pálya betöltése után:S

mmovar
õszintén... Érdemes? természetesen örülnék ha visszakapnám. csak körülményesség szempontjából kérdem. mert ha le kell járnom gyõrbe ez miatt párszor akkor már nem biztos, hogy érdemes. Ha levélben is megoldható akkor mindenképpen megpróbálom.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Nem kell ész nélkül, csak óvatosan kell haladni elõre. Most képzelj el egy olyan játékot, ahol FFA-ban mind a 8 ember lefekszik egy camp helyre, és ott várja a többit. 😄 Jó játék lehet, nem? 😄

Kérd a kapitányságon a lefoglalás megszüntetését, és számodra a visszaszolgáltatást, ha az eljárás során már nincs rá szükség... Feltételezhetõen a szükséges szakértõi vizsgálatokat már megcsinálták, vagy megcsinálhatták ennyi idõ alatt. Hivatkozz arra hogy a telefon helyett egy másik telefont kellett kölcsön venned, és jelentõs érdeksérelem ér, ha nem kapod vissza mielõbb...

mNzJean
"nuke-ot a legtöbben campbõl csinálják"

Mitõl jobb az ha ész nélkül rohangálsz a pályán ? <#violent>

" a jó camp helyekre már alapból szórom a granyot, meg a GL-t "

A GL-t itt nem reklámoznám , nem leszel tõle szimpatikusabb ..<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

tommygear
a szégyen pofádat azt
mmovar
ez így van! megvan a jegyzõkönyv is róla. én mosonmagyaróvári vagyok de gyõri RK-ra kellett mennem mert onnan idéztek. szóval igen a gyanúsított megvan a telot elkobozták. azóta sem kaptam meg. ez nyár-on történt még... és az is gyanús, hogy egy okos telo volt aki ismeri õket érteni fogják mit gagyogok van olyan software ami lopás ellen van. nem lehet törölni a bootba íródik és tulajdonképpen teljesen láthatatlanul fut. nem blokkol semmit. csak ha egy másik sim kerül bele akkor küld a megadott telszámra (ami a sajátom) egy üzenetet. sim, telo, tel szám stb egyéb azonosítókat észrevétlenül. sõt gps koordinátákat is elküldi hogy hol van a telo. (ha van benne gps) na most ez még a mai napig nem történt meg. vagyis még vagy a lefoglalt cuccok között van vagy olyan sim van benne amin nincs lové.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -