Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Vietcong óta várok egy vietnámi háborús gamere.
Kár hogy pont a TRÉyarch csinálja.:S
Rengeteg lehetõség van a témában, jól kell megcsinálni. A csehek megmuttaták az útat, lopni kötelezõ tõlük vietnám fronton.
Ez a spawnra kilõtt GL és tömeghalál ellen egyik legjobb példám, ha valakinek kigyûlik a Predator és Õt dobja be legelsõnek a pályára új körben, akkor ott el lehet érni az 5-ös killstreaket is, egybõl...na erre varjál gombot. Ezt is vegyék ki esetleg?
ehh...noobs 😄
The Matrix has you...
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"As of December 23rd 2009, the Akimbo Model 1887s have been patched and are no longer (officially) as powerful. If you add FMJ + Akimbo with Bling, the range will actually be longer than it was before the patch."
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
steam, origin: ACE_hun
Mert ember vezeti!
Kaptál már pawelowot, harriert meg helikoptert egyszerre?
Már javlinnel vadászom rájuk, de lehetetlen belõni õket, mire rögzíti a célt már rég lekaszál a "tulajdonosa" vagy annak a társa, de valószínûbb, hogy maga a gép.
De az se semmi, amikor spawnolsz a csapattársaddal, elindultok és egyszer csak ugyan arra a pontra egy ellen is spawnol, aki csak simán hátba lõ! Reptéren ez rendszeres.
Ma tanulságos meccset nyomtunk az OFG ellen Afgán pályán HQ-ban.
A srác respawn után elindul felém, amikor én a kõrakás másik oldalán futottam és leszed.
Killcamen ez úgy nézett ki, hogy spawnolt, azonnal körbenézett, majd egyenesen elindult a nagy vörös pont felé "You" felirattal és....
Az ilyen jelentekre már unom az UAV-s és "tapasztaltabb" magyarázatokat.
The Matrix has you...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Arról pedig hogy csak killcamban látszódik...Ezzel az a gondom hogy miért van az hogy pont a heartbeat miatt fordult rám rengetegszer az ellen és mért be (holott ninja)...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"There is a known glitch where if a player who is using the Ninja perk is killed by a player using a Heartbeat Sensor, the former player will show up on the killer's Heartbeat Sensor when watching the KillCam."
"A pletykagyárból jelentik, hogy a Call of Duty 7 Vietnamban fog játszódni, legalábbis az Activision nyakkendõsei témába vágó zenék és egyéb jogi tartalmak levadászásával töltik idejük nagy részét. Páratlan részrõl lévén szó a Treyarchnak kell célbaérnie valamikort idén télen, s ha hihetünk a neten keringõ pletykáknak, akkor olyan alapmûvekbõl merítenek ihletet, mint A szakasz, az Apokalipszis most és az Acéllövedék (Full Metal Jacket, ÁÁÁ!!).
Az Abstract360.com értesülései szerint mindemellett a Modern Warfare 2-bõl ismert karakterközpontú kavarásokra helyezik a hangsúlyt. Azaz legalább háromszor el fogunk patkolni a kampány során."
Azaz,akkor mégse én vagyok hülye.Õrület...
Ezzel együtt azt veszem észre hogy én is egyre többször vagyok úgy hogy elegem van már ebbõl GL-Roadrunner-Akimbo-HB Szenzoros játékból.És egyre többször jut eszembe hogy lehet a BC2-t mégis ki kéne próbálni...
Directx encountered an unrecoverable error
Check te readme for possible solution
Evvel a hibaüzenettel lép ki folyamatosan a játék.
Találkozott valaki evvel a problémával? Mi lehet rá a megoldás?
Addig a pályáig ahol víz alatt kezdõdik a küldetés fullon mûködött, azt a páylát végigcsináltam és nem enged tovább, az említett hibaüzenet miatt.
Elõre is Köszi!!!
Én egyébként egyre kevesebbet tolom,szinte mindenhol gl...Akimbo-val rohangáló leightweight hörcsögök...Commandósok 4méterrõl késeléssel...Heartbeatesek akiknek ráadásul egy új bug is kedvez (igen,egyretöbbször látom hogy hiába van ninja perk berakva,visszajátszásban kijelez a H😎...
Nem lesz itt sem dedikált szeró sem semmi...
Alig gyõzöm várni a BF Bad Company 2-t....
Elõzõ Codokkal évekig játszottam (kivétel a Cod5 Treyarch féle szemetet,az 1 hónap volt)...De ez is kezd merülni a szarban.
A SUPPORT meg gyakorlatilag semmi...
patchelgetnek hogy nemûködjön a warez...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Semmi keresnivalója nincs egy villámként cikázó alaknak ilyen környezetben.
Nincs baj vele az UT örök kedvenc, de nem örülnék egy translocatornak codban.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Csirkemell nélkül nincs élet!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
máma is volt mat strict is meg open is.
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
steam, origin: ACE_hun
Amúgy ma nem is nagyon leszek fent sztem... sok a dolog:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
@
Nekik is kell siker élmény. Másképp nem nagyon teremne babér nekik.
Viszont a futkosó gyerekek akik 5 méterrõl késelnek azok még bosszantóbbak. a GL legalább olyan mint az életben. Ez cikázok körbe körbe irreális baromság. Ezt úgy ahogy van meg kéne szüntetni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
1.nem tudom a szavaimba miért kötsz bele.
2.és igen, akkor arra majd nem reagálhatok?
írjál kötelezõ jellegû viselkedési kódexet<#pardon1>#pardon1>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Mert hogy egy Battlefield-ben van,és használják,az még valahol oké.Eleve ott vagy 30x (vagy mit tudom én hányszor) ekkora pályákon ugye van rá "hely".
De itt hogy megy 3 lépést,aztán a pálya 3 útvonalából kettõre beküld egyet-egyet,hát ez aztán marha jó.Persze a legprofibbak nem lövik el vaktába,jó az szemtõl szembe 8 méterrõl.
Meg ugye a legjobb akik már SD-ben az induló pontról lövik a másik induló pontra.Pl. 2-3 napja volt hogy Afghan pálya,támadók voltunk.Ott a támadók 3 irányba indulhatnak.Egybõl balra a sziklák közt a bunkerek hátuljához.Elõre középen a repülõgép roncsokhoz ki,vagy jobbra fel a dombtetõre.Na ezt a túlsó GL mesterek egybõl leredukálták egyre,mert se a bunker hátuljához,se a repülökhöz középre nem lehetett kimenni,mert kb 6 GL (3x2 lövés ugye) robbant a rajt után pár másodperccel ezeken az útvonalakon a közvetlen közelben. Most ki-ki eldöntheti hogy ez mihez van közelebb skill/köcsögség. (mert valahol skill is,én elismerem,csak nem biztos hogy ezt a skill-t én el akarom tanulni)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
köszönöm a kiegészítést. nah mostmár mindenkinek világossá válhat, hogy a valóságban is így mûkszik minden, és nem bug...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
maradjuk annyiban, hogy a téma be van fejezve.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak