Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Gump
Na végre!
A Vietcong óta várok egy vietnámi háborús gamere.
Kár hogy pont a TRÉyarch csinálja.:S
Rengeteg lehetõség van a témában, jól kell megcsinálni. A csehek megmuttaták az útat, lopni kötelezõ tõlük vietnám fronton.
bigapó
Mikor szálltok már le a GL-rõl? unalmas mindig ezt olvasni a fórumon. Én sem szeretem, de ez van, ezt kell elfogadni. Egyébként sem sokszor vannak ilyenek, általában normális ellenfelek vannak, akik max egy-két alkalommal veszik elõ, még SD-ben is. Amúgy meg jogos és hatékony ellenfelei a Sniper és Kemper castnak...szerintem. ha egyszer megközelithetetlen helyen van az elllen, akkor egyszerûbb egy GL-t benyomni oda. Néha Én is használom, hogy fejlesszem a Danger Close perket. Mikor már megunom, hogy sokszor kiszednek vele, akkor rágyújtok én is a csövesre...

Ez a spawnra kilõtt GL és tömeghalál ellen egyik legjobb példám, ha valakinek kigyûlik a Predator és Õt dobja be legelsõnek a pályára új körben, akkor ott el lehet érni az 5-ös killstreaket is, egybõl...na erre varjál gombot. Ezt is vegyék ki esetleg?
ehh...noobs 😄

The Matrix has you...

aricsi
Ez a ninja heartbeat bug hülyeség, kizárt hogy ilyet benne hagytak,killcam bug biztos van, ha azt írják,még nem figyeltem,nem használják sokan.Próbáljátok ki haverral privátban azt kész😊Könnyen ki lehet deríteni.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Azért nem egészen... Tõlük tudom azt is páldául, h az akimbos 1887 még jobb, mint volt...

"As of December 23rd 2009, the Akimbo Model 1887s have been patched and are no longer (officially) as powerful. If you add FMJ + Akimbo with Bling, the range will actually be longer than it was before the patch."

Faszom kivan a sok gl's-kis köcsöggel nem birnak az ilyen buzik lõni eggyáltalán ezzel kompenzálják az ulow tudásukat,mindig akkor lõnek le mikor 1kéne valami killstreak-hez,nem tud valaki valami jó cod-os klánt?
armageddon666
megoldás: Cold Blooded...

@

modellmaker
Tegyük fel, hogy azok, akik warezolnak, megvették a játékot. Szal csak eredeti játékkal játszik mindenki. Viola, ugyanannyi játékos van, mint most, csak a warezeseknek is eredeti van. Attól még ugyanúgy lehet fosh az iwnet, ha sokan vannak rajta. Nem attól függ, hogy 3 milla origis, meg 2 milla warezos próbál felkúszni rajta keresztül. Ha nem ekkora számú játékosra tervezték, akkor így jártunk.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

szvsz a wareznak nem sok köze van sem nem a lagos szeróhoz, sem a rohangáló visítozó 8 évesekhez. Mivel a Warezosok nem tudnak origisekkel játszani, másrészrõl meg a játék P2P alapú, tehát az IW servereitõl független a ping. Az IW csak az embereket rakja össze, bár ezt is lassíthatja a warezosok léte, de a pingre nincs hatással a játékban.

steam, origin: ACE_hun

Hello emberek. Ismeri itt valaki a hTw magyar klánt?

A BF2-ben legalább esélyem van elbújni a helikoffer meg Halász Jutka elõl!
Mert ember vezeti!
Kaptál már pawelowot, harriert meg helikoptert egyszerre?
Már javlinnel vadászom rájuk, de lehetetlen belõni õket, mire rögzíti a célt már rég lekaszál a "tulajdonosa" vagy annak a társa, de valószínûbb, hogy maga a gép.
De az se semmi, amikor spawnolsz a csapattársaddal, elindultok és egyszer csak ugyan arra a pontra egy ellen is spawnol, aki csak simán hátba lõ! Reptéren ez rendszeres.

Ma tanulságos meccset nyomtunk az OFG ellen Afgán pályán HQ-ban.
A srác respawn után elindul felém, amikor én a kõrakás másik oldalán futottam és leszed.
Killcamen ez úgy nézett ki, hogy spawnolt, azonnal körbenézett, majd egyenesen elindult a nagy vörös pont felé "You" felirattal és....
Az ilyen jelentekre már unom az UAV-s és "tapasztaltabb" magyarázatokat.
bigapó
találtam Neked térképeket. Remélem ezek jók lesznek.

MAPS

The Matrix has you...

Mivel Steam nélkül nem megy,így akár "nyomhatod" azon.Amúgy nem értem a kérdés lényegét...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A codos wiki nénit a készítõk írták akik már azt is írták hogy az akimbo 1887-et balanszolták a patchben (nem,stopping powerrel ugyanúgy öl 20-30 mtéerekrõl 1 klikkre,igaz leightweight-al már nem), azt írták hogy nincsenek cheaterek mert ez az iwnet, és azt is rá merték írni a dobozra és a reklámokba hogy definitive multiplayer experience....
Arról pedig hogy csak killcamban látszódik...Ezzel az a gondom hogy miért van az hogy pont a heartbeat miatt fordult rám rengetegszer az ellen és mért be (holott ninja)...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A HBS ki van egyensúlyozva szvsz, de ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy csak 1 kasztomnál van berakva <#vigyor2>

melyiken jobb nyomni az xfiren vagy a steameN
De ha meg igy van,akkor mért nem patch-elik már meg.Eddig kb 3 embernek írtam be ezért majdnem hogy csaló,de aztán inkább hagytam a francba...

A codos wiki néni mondta

És ezt ki mondja,a szenzor használók? <#vigyor4>

melyiken jobb nyomni az xfiren vagy a steamen 😊
Nincsen semmiféle heartbeat sensor bug... illetve csak a kill cam közben.

"There is a known glitch where if a player who is using the Ninja perk is killed by a player using a Heartbeat Sensor, the former player will show up on the killer's Heartbeat Sensor when watching the KillCam."

Hardwired.hu:

"A pletykagyárból jelentik, hogy a Call of Duty 7 Vietnamban fog játszódni, legalábbis az Activision nyakkendõsei témába vágó zenék és egyéb jogi tartalmak levadászásával töltik idejük nagy részét. Páratlan részrõl lévén szó a Treyarchnak kell célbaérnie valamikort idén télen, s ha hihetünk a neten keringõ pletykáknak, akkor olyan alapmûvekbõl merítenek ihletet, mint A szakasz, az Apokalipszis most és az Acéllövedék (Full Metal Jacket, ÁÁÁ!!).

Az Abstract360.com értesülései szerint mindemellett a Modern Warfare 2-bõl ismert karakterközpontú kavarásokra helyezik a hangsúlyt. Azaz legalább háromszor el fogunk patkolni a kampány során."

Lunatic83
ugyanezt tudom csak én is mondani.. 😛

Xbox Live: Lunatic HUN

"Heartbeatesek akiknek ráadásul egy új bug is kedvez (igen,egyretöbbször látom hogy hiába van ninja perk berakva,visszajátszásban kijelez a H😎"

Azaz,akkor mégse én vagyok hülye.Õrület...

Én megmondom õszintén,nem nagyon vártam a BC2-t.Nem rajongok a Battlefield játékmenetéért,ahol meg majd megyek gyalogosként,azt a tankból-helibõl szétgyaláznak.Meg ez a lelövöm-respawn-lelövöm-respawn stílus se tetszik,mintha semmi súlya nem lenne annak hogy lelõttem valakit. (ezért is SD-zem szinte csak MW2-ben is)
Ezzel együtt azt veszem észre hogy én is egyre többször vagyok úgy hogy elegem van már ebbõl GL-Roadrunner-Akimbo-HB Szenzoros játékból.És egyre többször jut eszembe hogy lehet a BC2-t mégis ki kéne próbálni...

Hello!

Directx encountered an unrecoverable error

Check te readme for possible solution

Evvel a hibaüzenettel lép ki folyamatosan a játék.

Találkozott valaki evvel a problémával? Mi lehet rá a megoldás?

Addig a pályáig ahol víz alatt kezdõdik a küldetés fullon mûködött, azt a páylát végigcsináltam és nem enged tovább, az említett hibaüzenet miatt.

Elõre is Köszi!!!
armageddon666
Karácsony óta játszom, jó ha 20 heartbeat sensort láttam...

@

Apropó gl....Annyi buzerancia rohangál akimbo g18+marathon+leightweight+ninjával szar pinggel hogy már én is rendszerint használom,máshogy alig lehet ellõni az ilyen "skilles" buziakokat...

Egyretöbb az örjöngõ 8 éves és egyretöbb a lagos "szeró"...Mivel mûködik jelenleg a warez...
Én egyébként egyre kevesebbet tolom,szinte mindenhol gl...Akimbo-val rohangáló leightweight hörcsögök...Commandósok 4méterrõl késeléssel...Heartbeatesek akiknek ráadásul egy új bug is kedvez (igen,egyretöbbször látom hogy hiába van ninja perk berakva,visszajátszásban kijelez a H😎...
Nem lesz itt sem dedikált szeró sem semmi...
Alig gyõzöm várni a BF Bad Company 2-t....
Elõzõ Codokkal évekig játszottam (kivétel a Cod5 Treyarch féle szemetet,az 1 hónap volt)...De ez is kezd merülni a szarban.
A SUPPORT meg gyakorlatilag semmi...
patchelgetnek hogy nemûködjön a warez...

Bokafix2
Utóbbi idõben azt tapasztalom hogy a szerókon egyre több az õrjöngõ 8 éves. Mikor a mikróba beleüvölt... áh kibírhatatlan. <#shakehead> Ha eccer jáccok nem óvodásokkal akarok.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Még ez a HB Senzor ami sírba visz.Most megint új prestige,nincs ninja-m,azt akárki agyonlõ (na jó mondjuk amúgy is...) mert 30 méterrõl villogok a kijelzõjén.Na de már csak pár szint,azt vége a jó világnak... <#whatever>

Persze, de evvel az erõvel plazma vetõ is lehetne benne.
Semmi keresnivalója nincs egy villámként cikázó alaknak ilyen környezetben.
Nincs baj vele az UT örök kedvenc, de nem örülnék egy translocatornak codban.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

F E R I
Az egész játék életszerûtlen, ne várjátok már, hogy majd a Gl-t, meg a marathon-t megszüntetik... Hiába van egy "kisebbség", akik ezek nélkül szeretnének úgymond "minõséget" játszani, úgyis leszarják, mert odateszik a pozitívumokat, ahonnan többen sírnak, és igen egyre több azoknak a száma, akik már startkor ellövik a kezdõ 2 db gránátjukat...

Csirkemell nélkül nincs élet!

Blast shield (+ marathon) és baszhatják a glt coreban...

aricsi
Nincs dx10.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Ez viszont igaz, "roadrunner"-ek (itt tanultam a kifejezést <#vigyor4> ) még idegesítõbbek.

Annyi elõny bõven elég ahhoz hogy az összes "kulcs pontot" a pályán elérje az ellenség,és akkor már megint igencsak szopóka van.Nem mondom hogy reménytelen helyzet,de úgy már nem könnyû...

totus: nekem változott de néha ha belassul a wifi akkor átugrik strict-re.
máma is volt mat strict is meg open is.

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

balint1111
#12708???

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

És ha a helyeteken maradtok amíg nem robbannak a gránátok? Utána baszhatják már nincs több nekik 😄

steam, origin: ACE_hun

téged is visszavettelek😛
Amúgy ma nem is nagyon leszek fent sztem... sok a dolog:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

armageddon666
Szerintem nem skill bemagolni hogy hova kell célozni hogy odaessen a gránát... mármint... de, valamilyen szinten, de mégsem :S

@

A GL az igazán nooboknak való. Meggyõzõdésem, hogy nem is használja más.
Nekik is kell siker élmény. Másképp nem nagyon teremne babér nekik.

Viszont a futkosó gyerekek akik 5 méterrõl késelnek azok még bosszantóbbak. a GL legalább olyan mint az életben. Ez cikázok körbe körbe irreális baromság. Ezt úgy ahogy van meg kéne szüntetni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

newszepiking
"hogy a "játék megszerzésérõl" ír valaki, holnap valaki kihozza a TESCOBÓL a kabátja alatt, és felteszi ide röhögve, hogy ellopta, akkor az is a korrekt "játék megszerzése" ?"

1.nem tudom a szavaimba miért kötsz bele.
2.és igen, akkor arra majd nem reagálhatok?

írjál kötelezõ jellegû viselkedési kódexet<#pardon1>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Ettõl még a gránátvetõ a legnagyobb ...... ebbe a játékba.Még jobb lenne ha közelre is felrobbanna,legalább velem együtt döglik meg...
Mert hogy egy Battlefield-ben van,és használják,az még valahol oké.Eleve ott vagy 30x (vagy mit tudom én hányszor) ekkora pályákon ugye van rá "hely".
De itt hogy megy 3 lépést,aztán a pálya 3 útvonalából kettõre beküld egyet-egyet,hát ez aztán marha jó.Persze a legprofibbak nem lövik el vaktába,jó az szemtõl szembe 8 méterrõl.
Meg ugye a legjobb akik már SD-ben az induló pontról lövik a másik induló pontra.Pl. 2-3 napja volt hogy Afghan pálya,támadók voltunk.Ott a támadók 3 irányba indulhatnak.Egybõl balra a sziklák közt a bunkerek hátuljához.Elõre középen a repülõgép roncsokhoz ki,vagy jobbra fel a dombtetõre.Na ezt a túlsó GL mesterek egybõl leredukálták egyre,mert se a bunker hátuljához,se a repülökhöz középre nem lehetett kimenni,mert kb 6 GL (3x2 lövés ugye) robbant a rajt után pár másodperccel ezeken az útvonalakon a közvetlen közelben. Most ki-ki eldöntheti hogy ez mihez van közelebb skill/köcsögség. (mert valahol skill is,én elismerem,csak nem biztos hogy ezt a skill-t én el akarom tanulni)

LeWyTy
hát ezé nem látlak<#gonosz2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DarkSector
nah itt a rejtély kulcsa.
köszönöm a kiegészítést. nah mostmár mindenkinek világossá válhat, hogy a valóságban is így mûkszik minden, és nem bug...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zotya10002
Priv ment!!Köszi:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

mNzJean
Amúgy ennek a GL es dolognak bf2 ig nyúlik vissza a története , ott kezdték felfedezni az amúgy tehetségtelen játékosok ,hogy õk is tudnak ám 1-2 frag-et begyüjteni , nincs más dolguk csak odapukkantani a GL -el a másik lába elé. Aztán rájött a többség ,hogy ez mekkora kib..szás a többiekkel és szépen beleírták egy patch-be ,hogy a GL ne robbanjon közvetlen közelrõl ... Azóta több játék is átvette ezt a megoldást , pl cod4 cod6. Szóval inkább ezért nem robban egybõl a Gl nem pedig a valósághûség miatt .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Frank99
hogy a "játék megszerzésérõl" ír valaki, holnap valaki kihozza a TESCOBÓL a kabátja alatt, és felteszi ide röhögve, hogy ellopta, akkor az is a korrekt "játék megszerzése" ?

maradjuk annyiban, hogy a téma be van fejezve.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

mNzJean
Kérdezz , ha tudok segítek...

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info