Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen,valóban így müködik valóságos csata alakul ki a korlátozott fegyverekért 😄

Lunatic83
lyah, és akkor majd a saját csapattársad fog megölni, mert õ akar lenni a sniper, az lmg-s...stb...

Xbox Live: Lunatic HUN

Erre azért megoldás lehet az amit anno az AmericasArmyban csináltak adott pályán mondjuk 2 sniper 2 ember LMG vel í többi Assault

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

pisztácia
Teljesen egyetértek veled. Kell a halálnak a hasalás..

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Az a baj a kempeléssel hogy ilyen kis pályákon mint a codokban nem befolyásolja olyan drasztikusan az SD sebességét.
BF-ben legalább 10szer ekkora pályák lesznek amin ha mindenki nekiáll campelni bõdületes tetüségbe megy a game.
Olvastam a készítõk tesztjét,próbázták hasalással a game-t és próbázták úgy hogy a hasalást letiltották...Hasalással rövid idõn belül camp csatává alakult a game,minden hülye sniperre váltott és fûben hasalt,ez nagyban lassította a játékot,és mivel a pályák tényleg sokkal sokkal nagyobbak így nem valószínû hogy sok esélye van bárkinek is egy 500 méterre fûben heverõ csipát kiszúrni. Ezért döntöttek úgy hogy fekvés off...Nekem ezzel továbbra sincs bajom mert tényleg dögvész ha minden hülye átmegy csipába,de továbbra sem venném ki a lefekvést,hanem "idõhöz kötném"...
Tehát itt ne úgy képzeld a kempelést hogy 20 méterenként áll egy sarokban valami búza hanem úgy hogy mész a géppuskáddal és 2 km-rõl ellõ egy fûcsomó...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Jacek
COD MMO😊 ala hardwired😊

Állítólag az Infinity Ward nem tudja elkezdeni a Modern Warfare 3-at, mert szupertitkos projektként MMO-t fejleszt már több éve. Embereket vesznek fel a Sony Online Entertainmenttõl, bennfentes források szerint, az egyik alkalmazott ezek közül az EverQuest II. fõdizájnere. Egy Blizzardos dolgozót is mondanak, hogy besegít az Infinity Wardnál, hogy megvethesse lábát az MMO porondon. Az infók szerint a Call of Duty frencsájz folytatódik évenkénti új tartalom megjelenéssel, és az IW mellette akarja futtatni az MMO-t. Egyelõre nem tiszta, hogy a Call of Duty univerzumban játszódik-e, jóllehet errõl pletykák már régóta keringenek. Egyelõre ez az egész csak érdekes spekuláció.

pisztácia
Na, meg is lett a G18-as akimbo😊 elég zsir, de távolra...😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Frank99
okos.
akkor töröljem innen a fenébe? Mert mingyá' indul a vita :-()))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szega87
ez cod4hez van <#banplz>

Frank99
Player Health

Ugye hogy van olyan, akit nem lehet lelõné, késelni?

a többi is no comment.
szóval nem muszáj látni csak aimbotot + wallhacket, van itt annyi csalási lehetõség, hogy na.... és jó részét nem fogjuk észrevenni a játék közben....

sztem innen van a múltkori 2db gránát is....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

És ezeket meg lehet venni jó pénzért? Ez alapján lehet hogy sok jó játékosnak beállított júzer mind ilyet használ... és még killcam-ban sem mondod meg hogy csítel... Feltéve ha ez valós, és tényleg kiszûrhetetlen VAC által... Mondjuk ahogy látom ezek PB-re vannak kitalálva...

steam, origin: ACE_hun

Mivel Frank nem szereti, ha warezos vagy cheateres oldal van belinkelve, így csak a csít listát dobom be.
Vannak benne elképesztõ dolgok.
FEATURE LIST
Aimbot
Point/Health/Distance/FOV
Aim on key/full autoaim
Triggerbot
Aimthruwalls (kill enemies thru walls)
Location prediction (much better than other bots)
Bullet correction
No recoil
Priority system for target selection
Auto shooter
Grenade aimbot
Aim lock
Vector/Tag support
Humanised aiming
Random aiming
Ignore/Enemy lists

ESP
Player names
Player distance
Player weapon
Player health
Class icon ESP
Grenade/trapmines icon ESP incl. timer
Bounding boxes
Laserpointer
Playerstate indicator (Zoomed, moving)

Visuals
Crosshair
Crosshairnames
Threat warning
Kill stats
Superzoom
Grenade trace & prediction
Sniper scope removal
No Shellshock/no flashbang/no fog
3D radar/direction indicator
Multikill/headshot messages (with icons!!)

Automatism
Auto vote/kick
Auto name change
Auto grenade throwback

Chams
Colored models
Chams, colors customizable

Aequitas/CAL/ANY anticheat
Cvar unlocker
Autovote
Winamp spammer
Instant level up to 55
Config autosave/load (also by menu)
GUI/Menu
Multi-Mod support (works on any COD4 version, e.g. PAM)
Easy Setup

Sounds
Multikill sounds
Spree sounds

Spam
Console spammer (frags, winamp)
Custom killspam

PB
Undetected
Stealth hooking
Cvar hide
Clean screenshots
Enhanced PB protection
Dynamic polymorphism (beat PB signature scans

Wallhack
See players thru walls
pisztácia
köszi szépen a segítséget. És kezdõ COD-os vagyok azért írtam hogy duál😊
Amúgy most lettem 40-es, és most kaptam meg az M16-ot, sztem az új kedvenc fegyóm scar után😊

ChaosTeam
Én nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretem azokat a játékosokat, akik folyamatosan csak GL-el vagy rpg-vel ölnek... ez a tipikus "nem tudok célozni, ez majd talán segít fraget szerezni" típus... mert az, hogy 1x 2x használunk GL-t vagy rpg-t, az ok... nade aki mindig és a 10 fragbõl 11 GL vagy rpg...

Nade még mindig kevésbé idegesítõek, mint a hackerek...
Jeffjohnson
Ha nagyon akimbozni (dual-mód) akarsz akkor a G18 az ami talán a legjobb erre a célra. Machine Pistols között találod (Secondary fegyver) Ha eleget ölsz vele megkapod az Akimbot hozzá.

handgunból fölösleges az akimbo alig birsz értelmesen célozni legalábbis hc-n,azt mondom 1desert és fmj akit elkap annak kalapkabát...,duálba maximum sima játékmódokba sztem!
HD JOHNNIE
A barracks ban, challengeknél látod. Ölni kell velük és unlockkolja az akimbo-t, a duál módot, hogy a te szavaiddal éljek.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

pisztácia
Üdv. Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik fegyvert lehet majd duál-módban használni? Nekem olyan handgunbol, kellene, de nem tudom melyik típusból lehet, és mikor.
Köszi

Tegnap megin találkoztam egyértelmû csalóval. AIM és WH. Jól volt beállítva neki mert fejest nem lõtt sokat.
A killcam viszont lebuktatta. Ész nélkül tolta csak gyors tárazás és ami belefér húzta neki. Lekövetett mindenkit falon keresztül és rángatta össze vissza.
Így már 3 ra nõtt a csalóval való találkozásaim száma. Még mindig elhanyagolható. Igaz tegnap este ez az eset nagyon kiakasztott.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

HD JOHNNIE
Olvastam hogy ment a panasz a GL-re... No hát nekem is ki van mostmár a vinkyvilim velük... Nemtom mi van, eddig zsinórban 4 meccsen voltam, mindig más csapattal és mindig volt egy vérpistike aki scavengerrel felszerelkezve osztotta az áldást. Ezek csak most jöttek rá h a scavenger ad nekik GL-t???

Normálisan nem zavarna! Használja csak, kell is néha, kipiszkálni a pókot a sarokból, na de hogy mindig?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

nem te ölted meg 😄
amit care package-bõl,és emergency airdropból kapsz azt nem is fogja felszámolni ölésnek,mert gondolom más killstreak nincs berakva....
amúgy megsúgom neked kispajtás háborúba nem gl-z nek meg maximum mire te odanyúlnál ak-val már 300méterrõl kiszednek,akimbo-t nem látok hc-n(én csak only hc-t nyomok),shotik vannak de hát ne várd el hogy akár egy szimpla Spas-12 õt túléljél 15méteren belül akár játékba,akár élõben
de csicska ez a játék istenemXD
Mi az hogy én járgányokból osztott fragekért nem kapok killstreaket?😮

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Valami hír errõl? Mert a warez topicban nem volt róla szó... Mellesleg most már egyáltalán nem megy nekik...

steam, origin: ACE_hun

olvassak estimesét?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Én ezt a "kempelést" egyáltalán nem látom ilyen drasztikusnak.
Van egy védõ csapat,meg egy támadó.Védeni hasznosan úgy lehet ha kempelsz.Néha ki lehet "rusholni" meglepve ezzel az ellenfelet,de hosszútávon nem hinném hogy ez lenne a lényeg.Egy SD-ben,HQ-ban a védõ csapatnak az a feladata hogy védekezzen,nem pedig hogy a pályát körbefutkorászva szétlövesse magát.
Én SD-ben is felidegelem magam mikor védünk,társam lelövi a bombavivõt,az elejti a táskát,de nem hogy ott maradna védeni valahol a környéken ahol rálátása van (ezzel némi helyzeti elõnyt kovácsolva),hanem elmászkál és a következõ sarkon lelövik...
Támadóként meg aki kempel,az végülis magával szúr ki,hisz az idõ nem neki dolgozik.
Ahol kemp idegesítõ,és szerintem sincs helye,az a Dm,TDM.Hiszen az a "szabad" öldöklésrõl szól,igazi cél nélkül.Ott nem látom értelmét.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Utánnaolvastam...Az egyik helyen aztírják nemlesz...A másikhelyen aztírják hogy lesz de csak pc-n....Fene tudja,mindenesetre tény kemperjátékká változtatná a játékot, de ez így gáz megoldás,inkább raktak volna bele valami mérõt ami xy idõ után talpra rakja a parasztot...
Azért egy hasalás akciójátékban sokkal jobban hiányzik mint egy kihajolás...
Meglátjuk..Nem örülök a hírnek,bár ritkán csipázok és ez fõleg õket érinti,azért amikor rámlõnek szvíesebben vettem volna ha nem ugrabugrálva forgolódva kell fedezékbe szökdécselni,hanem hasravághatom magam hogy kisebb céltábla legyek...

CodMw2: Modra és egyebekre szerintem a kilátások szinte 0. Dedikáltról nincs hír. DLC tavasszal x360-ra pcrõl nincs hír,de mivel fizetõs lesz nem is érdekel,egy forintot nem adok ki többet COD játékra amíg nem kapunk dedikált szeró támogatást és modokat. Márpedig erre tavaszig valószínüleg nem sok esély van tavasszal pedig szépen átállás mindenképpen BF BC2-re (hmég aztis lefogom szarni ha nemtudok lefeküdni,MW2-t napról napra egyrejobban kezdem unni/utálni).......

Szeva.Írtam egy fogyasztóvédelmi alapítványnak egy e-mailt a problémámmal amire megkaptam a választ közvetlenül az igazgatótól.Ember leírta hogy milyen jogsértéseket követtek el ellenem és semmibe vették a 3 napos cserejogot is.Hiába hivatkoztak arra hogy jogvédett a termék,akkor is 100%-osan kötelezõ érvényû a cserejog.
Kinyomtattam a levelet és most már 3.-jára is visszamentem az üzletbe ugyanahhoz a flegma,lekezelõ nõhöz.Csaj csak rázta a fejét,fintorgott hogy ez nem így van,hiába a lemezhiba az nem az õ felelõsségük stb.Kérdezem õk nem profitálnak abból hogy árulják a gamet?Dehogynem!Félrevonult "valakinek" telefonálni és egy perc múlva olyan kezes bárány lett hogy nem hittem a szememnek.
Azonnal mentegetõzött és kérdezte hogy kérem-e a cserét vagy inkább a pénzt?
No még ilyet ez a kandi kamera vagy micsoda?Biztos fõnöke megmondta neki hogy fel lettem világosítva így ne szórakozzon velem mert ha tovább folytatjuk akkor õk szívják meg,de keményen.
Azért ez undorító,mégis hány embert baszhatnak át így a palánkon és sokan be is veszik a hülye elterelõ dumájukat.
Be akartam írni a vásárlók könyvébe,de asszony mondta most már kicsit kellemetlen a szitu,mert kapott a nõ utána rendesen tõlem,így otthagytuk a francba.
Egy pillanat alatt megkaptam az új játékot,ami frankón megy is hál istennek.....Még szerencse hogy leírtam az elõzõnek a cd kulcsát...ha õk ilyen patkányok voltak velem nehogy már még én szégyenkezzek.....haver örült neki....happy end:-)

kösz a segítséget mindenkinek.

Most olvasom a BC2 topikban,hogy abban meg majd nem lehet lehasalni ahogy írják...

Ma már csak ilyen agybeteg játékokat csinálnak? <#falbav>

Én is úgy gondolom,hogy nem az a baj hogy ennyi féle dolgot beleraktak.Hanem hogy sokkal nagyobb,érezhetõbb különbségek kellettek volna.Hogy ez az elõny/hátrány sokkal jobban érezhetõ legyen.
Ezért is baj hogy nincs semmiféle mod lehetõség,mert rengeteg dolog van a játékban,amibõl egy mod csapat lehet hogy marha jó játékot fabrikálna.De hát erre úgy tûnik esély sincs...

Én is errõl beszéltem 😄 Egyedüli megkerülhetetlen dolog, az a GL Hardcoreban, ez általában 100ból 99x halállal végzõdik... Viszont HC módban jóval kevesebb a GL és a közelharci specializáció (shoti, akimbos fegyók, commando stb.) legfõképp amiatt, hogy közelre szinte minden fegyver egy lövésbõl öl. (Mondjuk asszem pont emiatt a két tulajdonsága miatt szeretem a HCt 😄)

Hát nemtudom,az amikor 2db g18-al vagy uzival a gyerek skill címen rádront és meghalsz,majd a visszajátszásban aztlátod hogy nemis célzott összevissza rángatta az egeret és ellõtt,hiába küldtél bele 3-t AK-val 1 méterrõl....Na az minden csak nem egy ilyen játékba való..😊
A fegyverek balanszolása is,valahova egyrejobban a szar kategóriába kerülnek..
Lásd pl: M93 raffica. Burst módban lõ mint az M16 vagy a Famas...A különbség csak az hogy halálpontos még 100 méterrõl is és meg sem rezdül a célkereszt...Valamint 90%-ban ugyanúgy elég egy lövés (vagyis 3 skuló) az emberbe belõle mint az M16-ból...Egy szaros pisztoly...Akimbo-val kevesen használják (hálistennek még nemsoknak tünt fel+nehezebb megszerezni mint g18 akimbo,mert 1 pisztollyal tudnikell célozni nemcsak ravaszt húzni) ,mi próbálgattuk félpályáról is lelehet vele küldeni bárkit elég könnyedén...
G18...Stopping powerrel hangtompítóval szemtõlszemben SCAR vs G18--> g18 nyer mire az ak kilõ 3 skulót már bennedvan g18-ból vagy 5 amitõl fexel...Rengetegszer még az AK is elvérzik.

És még hosszan lehetne sorolni.
Az a baj hogy a játék szó szerint elment a pufók amcsihülyegyerekeknek való kategóriába. Régi Codoknál a pisztolyok mellékfegyóként szerepeltek,nem azzal rohangált az ember (és fõleg nem 2vel a kezében) és ölte az ellent 50-100 méterekrõl..No itt g18-al 50 méterrrõl akimbozva úgy ellõnek mint a szart,raffica-ról nem is beszélve.
A géppisztolyok pedig valamilyen szinten büntetve voltak hatótáv/pontosság téren...Na itt nem, automata stukkerok,halálpontos uzik,rezzenéstelen meggymagköpködõk...Telis tele olyan fegyver kombinációval a játék amivel még egy hülye is tud fraget szerezni csak nyomnikell az egérgombot és rángatni...

BF Bad Company-tól én is picit félek,mert Codos SD a kedvencem. De amekkora szar kategóriába süllyed ez a game,azt szerintem sokkal jobban fogom élvezni.

Apropó Cod7 Vietnam. Treyarch féle hulladék nem kérdéses. De már látom elõre (mivel a cod4bõl is koppintottak), az is akimbo és egyéb jósággal lesz megtöltve..😊

bigapó
errõl papolok már mióta 😄 mindegyiknek megvan az elõnye és hátránya amit ki tudsz használni és ami miatt meg tudod szivni 😄
ezért javaslom, hogy aki megcsinálja a nuke-ot, az kapjon érte több XP-t 😄

The Matrix has you...

Ez igaz, de mit kezd vele mid/long range-en? Semmit. Legfeljebb átvált primaryre, de addigra én már elhelyeztem 2-3 ólomékszert az agyvelejében...

Hát csak közbe kilõ annyi lövedéket hogy az a némi pontatlanság semmit se ér kiegyenlítésnek...

Igen.Semmi baj nem lenne ezzel ha lenne rendes beállítási lehetõség,és akkor lenne ilyen szerver,vagy host vagy akármi ahol az ilyen szemléletûek mint te,összegyûlnének,és akkor GL-ezhetnétek egymást napestig.Mert hát miért ne... Szerintem a nagyrésze hamar megunná hogy õt is felrobbantják fél percenként,de ez csak az én véleményem.
De akkor lenne olyan is ahol meg ez nincs,és akkor mindenki elégedett lenne.Mivel ilyen nincs így viszont nem tehetek mást mint hogy elviselem,de azért a véleményem had legyen már meg (úgyse érdekel senkit...).

Akimbo szerintem még simán elfér a játékban, elvégre is csak hipfire van és ennek a pontossága is csökkentve (bár pisztolyok esetén nincsen semmiféle büntetés), ergo "véges" a range. Egyedül azt tartom baromságnak, hogy két fegyvert ugyanannyi idõ alatt táraz be, mint egyet. Tárazás közben kinõ még két keze vagy mi van már? 😄

Én meg szinte csak SD-t játszok,úgyhogy én meg onnan tudom.Kb 6 másodpercig a kör kezdés után ki sem nyithatod a laptopot amin célzod a rakétát.Nyilván pont ezért hogy szétszéledhessen az ellenfél csapat.

bigapó
ezek sem minden esetben igazak.
GL-hez is kell kicsi tudás, mert a bunker "ablakán" belõni nem egyszerû,
ezenkivül késeltem már le akimbo-s 1887-et hordó ellenfelet úgy, hogy félig eltalált a szórása, de még éppen életben maradtam.

The Matrix has you...

A háború nem egy kb 150*150 méteres csatatéren zajlik,és fõleg nem mindig ugyanott,és fõleg nem mindig tudhatod honnan jön az ellenfél..😊
Hogy milyen fegyvert? Amihez kell némi célzási képesség és nem azon múlik a játék hogy ki kit vesz észre elõször és húzza meg a ravaszt...😊

GL: Semmi tudást nem igényel.
Akimbo 1887: Továbbra is túlpontos túlerõs és mégcsak nemiskell vele pontosan célozni.

Maga pedig az Akimbo: Nem illik egy ilyen játékban,gyakorlatilag egyik akimbo-s fegyverrel sem kell nagy célzási képesség,csak húzni a ravaszt és még ha félméterrel mellécéloz az ember akkor is a szórásból kap az ellen.

Némi felvilágosítás: a warezosok jelen pillanatban vígan tolhatják origisekkel egy pár napja megjelenõ megoldás óta.

Egyébként pingre észrevétel: meccsek elején választ hostot a game. Ha fos pingû helyre kerül az ember akkor hiába várja a következõ mappot ha a host bennmarad,mert csak akkor van hostváltás ha kilép az aktuálisan kiválasztott host...Így ha nem lép ki akkor mindig szar lesz a ping....Így minél több játékos van szar pinggel annál nagyobb az esélye a szar pingü játékoknak...
Pl: Ma beléptünk egy helyre...3-4 pályán keresztül szart hostot váltani a csodálatos IWnet,fosadék 2-3 "eres" pingünk volt...Kilépett a host (onnan tudtuk,mert neki volt csak maximum "eres" pingje",rámtette a game a hostot egybõl mindenkinél hibátlan ping...
Ennyit az IWNET csodálatos hostválasztó képességérõl...

Szega87
nagyon zsír , thx! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Szega87
free games account névvel magyar mw2 groupból próbált invite chaten megvágni valaki, figyeljetek oda, ment is a block!

bigapó
na ezaz😊 nekünk már minden ami használható ulow. lásd uzi, g18, shotik, acr stb stb...

The Matrix has you...

Bartn73
Nos GL most lettem 70-es de mégis rendszeresen használom hogy miért? miért ne! Elvileg igazi háboruba is GL-eznek(igen ez egy játék tudom) és senki nem mondja nekik hogy bazzéé ulow kocsög nehasználd mee fõbaszoda zagyam Röviden az a lényeg te életbemaradj a másik dögöljön meg és az senkitse érdekel hogy mivel ölöd meg csak hulla legyen Ez má vicces ám milyen fegyvert lehet akkor használni ami nem ulow?

bigapó
erre nem tudok válaszolni, nem sokat játszok SD-t😊 tudom, hogy SD kapcsán jött fel a téma, de nem gondoltam, hgoy annál kell maradni 😊 szóval esélyes a TDM és másféle játék.

The Matrix has you...

Az nem demolitionben volt? SDban elvileg 6 mpig nem lehet használni semmilyen killstreaket...

bigapó
rögtön spawn után lehet használni, megcsináltam, ezért irom 😊

Ha van Scavengered, nem 2 GL-rõl beszélünk.

Pro és Kontra, lehet hozni a dolgokat, de felesleges. nem fogják kiszedni, lehet Private módba nyomni és lehet nem játszani vele mig meg nem jelenik az az istenitett BF2, ami biztos szintén tele lesz bénaságokkal.

The Matrix has you...

Igen,kapsz 1 darab rakétát 5 kill-ért (tehát csináltál érte valamit),amit nem nyomhatsz el csak 6-7 másodpercel a kör kezdése után,így általában ha 2 ember megvan vele már jó.
Kis különbséget látok az alap körönként 2 GL lövedék és e-között.

Amúgy ebben a játékban milyen az a "megközelithetetlen hely" mert én olyannal még nem találkoztam.Ja,hát ha Highrise-on a Sniper kimászik a darura,oda nehéz utána menni,de szerintem oda nem is GL-t kell rálõni...
Én 2 prestige-t megcsináltam Sniper-ként,és nem mondanám hogy rám lõtték a GL-t túl sokszor.Na de amikor Assault-ként bementem a sûrûjébe...