Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
Amúgy egy kérdés miért a földet v mit nézel amikor a képet csináltad? 😊 Enyhe wh,aim 😄

Mindet megkapod a végére és ahogy haladsz elõre, egyre kevesebb szintlépés kell egy-egy unlockhoz.

Nem tudom vmibõl meg lehet tudni melyik játékra kapta,mindenesetre én lebanolnám végleg minden játékával együtt egyetlen csalásért bárkit.

De a lényeg továbbra is az: a játék megjelenése óta összesen kb 50 embert ha banoltak....nem 2500-at!!!...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hány kill streak-et lehet összesen kinyitni és mikor adja azokat? Már 32-es szinten vagyok és még csak 5-öt tudtam kinyitni...

steam, origin: ACE_hun

De tuti írták hogy csíter vagy 😄

Szega87
istencsászár

armageddon666
F2000 nagyon nem bejövõs 😞 pedig olyan jól néz ki...
FAL milyen? Használható? 😄

@

hyjal
Rundown.ez nem csít cimbi<#ejnye1><#vigyor2>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

armageddon666
ejj már megint csalsz és büszkélkedsz vele? <#idiota>

Amúgy grat. Ez melyik pálya?

@

hyjal

harrier+pavelow+chopper+LUCK <#action><#duhos2><#idiota>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

armageddon666
azt még nem sikerült bekalibrálni <#idiota> emulálva futtatom a CSSs cheatet és így nem megy 100on :CCC

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem, nem csalok... sokak számára valószínûleg érzõdik, de vannak akiknek nem, és teljesen jogos végülis, ezért is éreztem úgy hogy meg kell említenem.

@

Hát cheatelj ott is! <#hehe>

armageddon666
3rd personban lecheatereztek... jó lenne elérni ezt a szintet a simában is 😄

@

Neked is. Mér nem szólsz, B+. hogy tolod 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

V1
4 napja játszom, de nem tûnt fel ez a sok csaló 😄
1x volt, hogy egy azon ember 4 pályán egymás után atomozott. Ügyes, vagy csaló ? Ki tudja...én minden esetre leléptem onnét😄 Bár nekem jönne be ez egymás után. (IRIGY VAGYOK)

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

V1
B.Ú.É:K Pampikám 😄

V1
Dehogynem /Unnable to connect host/...Mert egy rakás fos ez az egész rendszer 😄

De jobban odafigyelnek hidd el,mert ott annyira nem kirivó a csalás mint itt....amúgy mi a faszért ir ja ki hogy Unnable to connect host??nektek nem csinál ilyet?
Hát én nem sokat CS-t játszottam,de az kb másról nem szólt.Ki csaló,hogy ,miért,az egész chat ezzel volt tele mikor lelõttek valakit.
Sajnos ebbe az irányba tart a MW2 is nagy erõkkel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szega87
counter strike source válogatott: Nomad 1.6 ban, tud mellette sourceolni, Benny szintén 1.6 ban, tud mellette sourceolni

Lehet, nem tudom, de szélmalomharc az biztos.

armageddon666
Szerintem mindenhol egységesen figyel a VAC-team...
egyébként meg ne a csalókat jelentsétek, hanem a cheateket (oldal, vagy maga a fájl) küldjétek el PMben vagy postoljátok a VACosoknak...

@

Azért lehet haver hogy CS-nél jobban odafigyelnek a cheat szürésre mint a Cod-nál....
Nem általánosítottam. Akkor azt mondtam volna, hogy minden CS játékos csaló.
Tényt írtam le csupán.

armageddon666
Ehhez forrást, mert szerintem a ban accra és nem játékra vonatkozik...

@

Szega87
nem szabd általánosítani! <#boxer>

Szega87
talán mert más játékra kapta a BAN-t? oldalt annyit ír ki csak hogy BAN on records, és azzal az adott játékkal nem tud gamelni, a többi accounton lévõvel meg tud!

Nézd meg, szinte mindnél ott figyel a CS. Az a csalás melegágya <#levele>

Lol menyi magyar....

titty
hello áhh megörülök mert nem tudok játszani mert valami nem jo a steammal és azt olvastam hogy csütörtökön már jó lesz ez igaz?

#12836 második bekezdésre valaki?

armageddon666
még anno voltak itt ilyen tweakek hogy FPS kiíratás, illetve hogy finomítsuk a pingjelzést. Ezt bemásolná mégegyszer valaki? vagy jó link is vagy valami forrás... illetve singlenél is mûködik? FPS igazából ahhoz kéne... ping meg multihoz

@

Frank99
lol a Prototyp3, Spike-t -at asszem én is bejelentettem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

megnéztem a videót. hát azért hálistennek érteni is kell a cheat engine-hez. legalább nem minden taknyos 8-10 éves tudja használni. az lenne jó ha mac-cím alapján is ban lenne 😊

Csalók voltak,vannak és lesznek,online gaming experience 😄...ha azt gondolja vki hogy az élet nem fair,akkor a játékhoz nem tudom mit szólna XD...

Iwnet nem tud banolni,csak a VAC.
Tessét itt a VACBANNED oldal,benne az id-k.

nem figyeltek oda sehol? Õszintén ez örökös probléma minden multinál. és ez így is lesz. valahogy van egy olyan érzésem hogy soha nem lesz erre megoldás.

VAC FAIL

Akit érdekel olvassa végig,bennevan hogyan számolt a gyerek,hogyankell nézni a VACBANNED-en a steamid-ket,bennevan a videólink a VAC kikapcsolásról....Minden...
Az IW pedig továbbra is hazudik mint a vízfolyás....2500 ember lebanolása MW2-ben...A nagy lófaszt....

jah igen és akkor most tudnak velünk játszani a nyanvadt warezosok is?

Illetve lenne még1 kérdésem. Honnan a fenébõl tudni azt, hogy pub-nál ki a host? Értelemszerûen arra gondolok, hogy aki az elsõ a listában. De inkább valaki erõsítse megvagy magyarázza el. köszönöm!

Skyline: adnád azt a linket ahol meg lehet nézni kiket bannolt a vac?
Illetve lehet, hogy azért nincs a VAC listán az a 2500 accunt mert azt az iw-net bannolta nem? ezt nem tudhatod(juk)

Szerintem ne kezdjük el itt a BC2 flémet. Nem ide való.
Másrészt pedig sokan innen is át fognak oda vonulni ahogy az megjelenik.

Ez nagyon sajnálatos. Valahogy még sehol nem figyeltek oda komolyan arra, hogy csalók ne legyenek.
Viszont valamiért lényegesen kevesebb van az MW2 ben egyelõre mint a COD többi epizódjában.

Az igen! És ha ez tényleg igaz. akkor már most áshatjuk magunkat. azthiszem inkább visszateszem a WarRock-ot 😊

Hali..
Ti must betudtok lépni játszani?...Mert nekem nem jön fel egy játékos se amikor várok rájuk.. -.-

Tg

Nem akarok elkeseríteni senkit...De ott van felül hogy lehet cheatereket bejelenteni...Ugyanakkor feltehetõleg szart sem ér.
IW fórumon hívta fel a népek figyelmét 1-2 napja egy fórumtárs:

1. Ugyebár anno nagy hírverés volt miszerint 2500 cheatert banoltak. Feltehetõleg hazugság ugyanis a VACBANNED oldalon a kérdéses hónapban összesen kb 30 ember került banolás alá,ergo a 2500-as szám egy hatalmas hazugság volt. A VACBANNED egy gyüjtõoldal,minden steamid szerepel rajta így lekérhetõ ki banolt ki nem, a fórumtárs utánnanézett és kb 30 embert számolt össze szeptember 11-tõl december végéig.
2. Arra is felhívta a figyelmet hogy hiába van valaki banolva,vígan játszhat tovább. Ezt egy banolt id-vel be is bizonyította ránéztem,és tényleg VAC szerint ID oldala szerint banolt volt mégis éppen MW2-ben volt...
3. Belinkelte a videót ami szépen elmagyarázza hogyan lehet VAC-ot hatástalanítani mindenféle probléma nélkül--> ban nem mûködik,hackek nem lefülelhetõk mivel VAC kikapcsolva játszol...

Ennyit az IWNET-rõl a VAC_ról és úgy általában az IW összes hazugságáról.
Persze csodálkozás van hogy nem törölték ezt a kis topikot iwfórumról....Persze hogy nem törölték,a pc-s fórumadmin 402 megint lassan egy hónapja nem tolta a pofáját a fórumra....PC SUPPORT....

Rage47
nincs fekvés a BC2ben?😄
Frank99
önjelölt elnök, biztos kubai szivart szív, miközben pálmafás lányok legyezgetik közben.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Battlefield-ben a sniper-ért?Ugyan már.Majd mikor a helikopter leszállón sorba állnak a játékosok hogy a felszállás után 50 méterrel történõ lezuhanás után visszakerülõ helibe õ szálhason be elsõnek.Aztán õ majd 60 méter után zuhan le...
Egy harci játék fekvés nélkül...nevetséges szerintem.Aki kempelni akar,az a marha nagy BF pályákon térdelve is talál majd kismillió kemp helyet.Ez csak hülye kifogás valami olyan hiba miatt ami a konzol mivoltához köthetõ,és bármennyire is hõzöngött az EA hogy majd õk pc-re mennyire odafigyelnek,ezt már nincs kedvük megváltoztatni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hajrá

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

w.I.w 0MISIKEX
http://steamcommunity.com/profiles/76561198008975845

Gárgyás Mihály
Budapest, Budapest, Hungary
-HUNGARY Multigaming Europe Wars Klán Elnöke vagyok.

LVL Hackes csicska. Büszkék lehetünk rá mivel agya sincs. Nemcsak neki a clan többi tagjának se.

Vagy mint Cod4 promod, a sniper-t nem droppolhatod.