Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a lényeg továbbra is az: a játék megjelenése óta összesen kb 50 embert ha banoltak....nem 2500-at!!!...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
steam, origin: ACE_hun
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
harrier+pavelow+chopper+LUCK <#action>#action><#duhos2>#duhos2><#idiota>#idiota>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
1x volt, hogy egy azon ember 4 pályán egymás után atomozott. Ügyes, vagy csaló ? Ki tudja...én minden esetre leléptem onnét😄 Bár nekem jönne be ez egymás után. (IRIGY VAGYOK)
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Sajnos ebbe az irányba tart a MW2 is nagy erõkkel...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
egyébként meg ne a csalókat jelentsétek, hanem a cheateket (oldal, vagy maga a fájl) küldjétek el PMben vagy postoljátok a VACosoknak...
@
Tényt írtam le csupán.
@
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tessét itt a VACBANNED oldal,benne az id-k.
Akit érdekel olvassa végig,bennevan hogyan számolt a gyerek,hogyankell nézni a VACBANNED-en a steamid-ket,bennevan a videólink a VAC kikapcsolásról....Minden...
Az IW pedig továbbra is hazudik mint a vízfolyás....2500 ember lebanolása MW2-ben...A nagy lófaszt....
Illetve lenne még1 kérdésem. Honnan a fenébõl tudni azt, hogy pub-nál ki a host? Értelemszerûen arra gondolok, hogy aki az elsõ a listában. De inkább valaki erõsítse megvagy magyarázza el. köszönöm!
Skyline: adnád azt a linket ahol meg lehet nézni kiket bannolt a vac?
Illetve lehet, hogy azért nincs a VAC listán az a 2500 accunt mert azt az iw-net bannolta nem? ezt nem tudhatod(juk)
Másrészt pedig sokan innen is át fognak oda vonulni ahogy az megjelenik.
Viszont valamiért lényegesen kevesebb van az MW2 ben egyelõre mint a COD többi epizódjában.
Ti must betudtok lépni játszani?...Mert nekem nem jön fel egy játékos se amikor várok rájuk.. -.-
Tg
IW fórumon hívta fel a népek figyelmét 1-2 napja egy fórumtárs:
1. Ugyebár anno nagy hírverés volt miszerint 2500 cheatert banoltak. Feltehetõleg hazugság ugyanis a VACBANNED oldalon a kérdéses hónapban összesen kb 30 ember került banolás alá,ergo a 2500-as szám egy hatalmas hazugság volt. A VACBANNED egy gyüjtõoldal,minden steamid szerepel rajta így lekérhetõ ki banolt ki nem, a fórumtárs utánnanézett és kb 30 embert számolt össze szeptember 11-tõl december végéig.
2. Arra is felhívta a figyelmet hogy hiába van valaki banolva,vígan játszhat tovább. Ezt egy banolt id-vel be is bizonyította ránéztem,és tényleg VAC szerint ID oldala szerint banolt volt mégis éppen MW2-ben volt...
3. Belinkelte a videót ami szépen elmagyarázza hogyan lehet VAC-ot hatástalanítani mindenféle probléma nélkül--> ban nem mûködik,hackek nem lefülelhetõk mivel VAC kikapcsolva játszol...
Ennyit az IWNET-rõl a VAC_ról és úgy általában az IW összes hazugságáról.
Persze csodálkozás van hogy nem törölték ezt a kis topikot iwfórumról....Persze hogy nem törölték,a pc-s fórumadmin 402 megint lassan egy hónapja nem tolta a pofáját a fórumra....PC SUPPORT....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egy harci játék fekvés nélkül...nevetséges szerintem.Aki kempelni akar,az a marha nagy BF pályákon térdelve is talál majd kismillió kemp helyet.Ez csak hülye kifogás valami olyan hiba miatt ami a konzol mivoltához köthetõ,és bármennyire is hõzöngött az EA hogy majd õk pc-re mennyire odafigyelnek,ezt már nincs kedvük megváltoztatni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198008975845
Gárgyás Mihály
Budapest, Budapest, Hungary
LVL Hackes csicska. Büszkék lehetünk rá mivel agya sincs. Nemcsak neki a clan többi tagjának se.