Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként volt már nekem is ilyen, hogy ugrásból Sniperrel valakit lelõttem, ez valóban nem skill. Láttam hogy ott van a fal után, aszem akkor is UAV-bõl, bezoomoltam, felugrottam, mákom volt mert pont a szálkeresztbe került az ember, onnan meg már csak bal egérgomb és ennyi. Persze ha minden második ölésem ilyen lenne akkor az kissé már gyanús...
steam, origin: ACE_hun
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Ja és egy plusz custom class helyet is kapsz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De bele haraptam a billbe amikor sniper bezumolva urgrasbol fejen lo😄 tudom mak(skill duma nem kell ez nem skill)😄
kivétel a title és a másik😄
késõbb rájöttem:Callsign😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
deszeretem... elküldeni a picsába az ilyen embereket😄
@
Estate pályán , a ház körül kommandóztam egy acr-el, néha bementem a házba egy M1014-el..
<#rinya>#rinya>
Xbox Live: Lunatic HUN
egyéb: meguntam ezt a rinyálást GL és 1887 miatt, úgyhogy inkább beletörõdtem. Nem idegesít egyik se, mostmár csak a care package bugos noobok idegesítenek meg a lightweightesek kicsit...
Azt gondolom, hogy ki mennyire aktív volt... de van erre valami pontos szorzó?
Nem tudom ki hogy van ezzel, de én szeretnék egy jót játszani (mert amúgy nem rossz gém), de az ilyenek elrontják számomra az élményt, hiába megy viszonylag jobban. Mondjuk én is hibás vagyok, kussban kéne elviselnem..
ennyire eleged lett?
HP+
és a Aug egy nagyon jó fegyó😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A pajzsal ugyanolyan gyorsan fut mint bárki más (vicc),ha utolér,és rád ver kettõt (illetve HC egy) akkor meghalsz (vicc).
De lexarom TDM-be mit csinál,de mikor SD-ben beáll egy sarokba és semmit se lehet vele kezdeni,közbe ha haverjaival van akkor még a mikrofonba esetleg nyomja is hogy mi történik körülötte az már szerintem igencsak idegesítõ.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ehhez forrást pls, mert supportnál írják, hogy fölösleges bejelenteni, mert nem törõdnek vele. Lehet küldeni cheatsiteokat meg cheateket nekik, de személyeket nem lehet feljelenteni...
ACE: gondolom codwikia-ról
@
valaki tud nekem segíteni hogy egyálltalán nem talál servert a game honna mi lehet a baja?mert ismerõsöm mondta hogy le kell szedni valmi dll fájlt csak nem toom honnan valaki tudna nekem esetleg linket küldeni elõre is köszönöm
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Scientia potentia est.
Lag alatt ne azt értsd hogy teleportál az ellenfél,ugrál a kép...Hanem pl: Kifordulsz egy sarkon ott az ellen lõsz kapásból elöbb mint õ erre meghalsz...Visszajátszás: Kifordulsz a sarkon ellen lõ...A te lövésed sehol..---> Lag...
Szintén a lagnak köszönhetõ rengetegszer,hogy fél méterrõl kitárazol az emberen rádfordul és 1 skulóval lelõ...Visszajátszásban persze amit te 1 skulónak éltél át az már legalább 4-5 lövés...
Admin mi alapján banol: PB shoot például igen sok wh-t buktatott...Aimosokat nem nehéz kiszûrni..Ezek mindenképpen több és jobb megoldások mint a SEMMI--> a VAC ami könnyûszerrel kikapcsolható és nem ismer fel semmi cheatet MW2-ben (az összes MW2 ban bejelentések alapján történt) ,vagy a webet telehazudni 2500 kibanolt emberrel...😊
És mindenképpen többet ér annál,mint amikor a support fórumon az emberek kérésének és cheaterek bejelentésének hatására nem ban következik,hanem gyorsan a topicok törlése..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Scientia potentia est.
Scientia potentia est.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami olyasmit ír, hogy "get 40 bullet penetrarion kills with FMJ attached weapon".
Na pl. snipernél én felvettem ezt az FMJ-t már megöltem vagy 20+ embert biztos, de még mindig csak 1/40. Valamit rosszul csinálok?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
holo vagy red dot
az acog mint megannyi más fegyverre , erre se jó
Csirkemell nélkül nincs élet!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
RPD + Silencer + Holo. vagy Acog
Stopping Power Pro-val
@