Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem volt már olyan, hogy láttam UAV-ba, hogy egy ember gubbaszt a sarokban, fullra nem voltam a közelében, az UAV-n kívül nem láttam sehol, de FMJ-s géppityuval szépen a házon keresztül lelõttem a gecibe. Na persze mindjárt WH-s voltam... Ez is egy ellenpélda arra, hogy kurvára el lehet nézni, hogy valaki valóban WH-zik, vagy valami miatt látta, hogy ott van a gyerek, és csak elszór egy sorozatot rá, hátha még ott van.
Egyébként volt már nekem is ilyen, hogy ugrásból Sniperrel valakit lelõttem, ez valóban nem skill. Láttam hogy ott van a fal után, aszem akkor is UAV-bõl, bezoomoltam, felugrottam, mákom volt mert pont a szálkeresztbe került az ember, onnan meg már csak bal egérgomb és ennyi. Persze ha minden második ölésem ilyen lenne akkor az kissé már gyanús...

steam, origin: ACE_hun

aricsi
#12988 -re nyem kaptam választ.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Amúgy még a csíter témára visszatérve rossz is meg jó is hogy nincsenek adminok.CoD4-ben én is,meg jelenlegi/volt klántársaim közül is jópáran ki voltunk tiltva szerókról,persze nem csíteltünk csak olyanok voltak a statok hogy ihajj.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

LÉnyegében olyan, mint ha elölrõl kezdenéd az egészet, kivéve, hogy megmaradnak a hívójelek, és kapsz új challengeket, amik viszont köv prestigre nem fognak elveszni.
Ja és egy plusz custom class helyet is kapsz.

értem köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jacek
Nekem pl kotel idegeim vannak😊 turom a GL/rohangalosbuzik/mindent magyarul mert ez van ezt engedi a jatek..

De bele haraptam a billbe amikor sniper bezumolva urgrasbol fejen lo😄 tudom mak(skill duma nem kell ez nem skill)😄

Firerock
minden nullázóódik
kivétel a title és a másik😄
késõbb rájöttem:Callsign😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bár még nem érint, de lenne egy olyan kérdésem, hogy azt tudom, hogy Prestige-nél elveszt az ember mindent és újra kell kezdeni, de ha pl megszerez egy fegyvert akkor rögtön meglesznek rá pl a attachmentek, vagy azokat is újra meg kell szerezni?

hmmm lightweight+marathon->cikkcakbafutás->késelés
deszeretem... elküldeni a picsába az ilyen embereket😄

armageddon666
Hát nem tudom... nekem gyárihibás 1887em lehet mert nem olyan jó mint hallottam :\ kicsit messzebb visz mint a Ranger, de csak minimálisan... FMJt meg még nem tudok rátenni, és akkor ugye a marathonnak is annyi...

@

Lunatic83
nekem tegnap 21nél állt meg a cucc, lejárt az idõ , azt hittem eret vágok magamon... simán meglett volna az atom, ha van még egy kis idõ,
Estate pályán , a ház körül kommandóztam egy acr-el, néha bementem a házba egy M1014-el..

<#rinya>

Xbox Live: Lunatic HUN

én is a harrier, chopper, nuke -t használom és be szokott válni.

egyéb: meguntam ezt a rinyálást GL és 1887 miatt, úgyhogy inkább beletörõdtem. Nem idegesít egyik se, mostmár csak a care package bugos noobok idegesítenek meg a lightweightesek kicsit...

1nuke-ot már csináltam hc-n,de a második sehogyse akar összejönni,valaki adjon már tippet hogy a SuB Base-n,Afgán-on melyiket érdemes használni Chopper Gunner v AC 130?vagy eggyáltalán milyen killstreak kombót?mert most nekem harrier(7),chopper(11),nuke(25) vagy nem igy kéne összetegyem?! Ha késõbbire teszem az a baj hogy kiszúrnak már 7nél is elég gázos a téma....
a végén ezeket a +xy xp-ket mi alapján osztja?
Azt gondolom, hogy ki mennyire aktív volt... de van erre valami pontos szorzó?

csabush
Én azon agyaltam ma játék közben, hogy vajon hány évesek játszanak ezzel. Adott egy pálya, HQ, nem fényezni akarom magam, de elég magasan elsõ voltam, de még ilyenkor is felkúrja az agyam a vérpistike, aki akimbo 1887 (ami gyengítve már csak a fél mapot viszi át) plusz gl társaságában rohangál. Ezek után megkérdõjelezem a tudását, erre az a válasz, hogy ez skill, majd mindenki mellé áll és az egész szerver attól vízhangzik, hogy én mekkora egy noob vagyok, mert általában az a noob, aki ilyeneket szid... Mint mondtam elsõ voltam, tehát csak egy meglátásomat közöltem, nem az volt, hogy a srác miatt egyfolytában haltam.
Nem tudom ki hogy van ezzel, de én szeretnék egy jót játszani (mert amúgy nem rossz gém), de az ilyenek elrontják számomra az élményt, hiába megy viszonylag jobban. Mondjuk én is hibás vagyok, kussban kéne elviselnem..

😮
ennyire eleged lett?

Azért egy egyéni csaló listát igazán tehettek volna a játékba, játék közben bejelölöd a csalót (hasonlóan a némításhoz), aztán ahol ez a szemét játszik oda többet téged nem rak be, más játékokban tökéletesen mûködik.

HP+

Rage47
minek nyávogjak? nem tudok semmit tenni. inkább töröltem a gamet.
akimbo 1887et télleg gyengítették 😞 😄

lvl 33
és a Aug egy nagyon jó fegyó😄

Hát akkor csak én nem tudok.Sima gránát az leesik elé,3 centirõl felrobban és kiröhögi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

na nemár nem lehet vele semmit kezdeni... egy gránát vagy semtex azt jóvan... sarokba nem is kell nagyon célozni a gránáttal ill. semtex-el...

Van egy ember,akit nem lehet lelõni szembõl,ha pedig úgy tartja kedve elõkapja az akimbo cuccát,és ledarál a pi...ba.
A pajzsal ugyanolyan gyorsan fut mint bárki más (vicc),ha utolér,és rád ver kettõt (illetve HC egy) akkor meghalsz (vicc).
De lexarom TDM-be mit csinál,de mikor SD-ben beáll egy sarokba és semmit se lehet vele kezdeni,közbe ha haverjaival van akkor még a mikrofonba esetleg nyomja is hogy mi történik körülötte az már szerintem igencsak idegesítõ.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

armageddon666
Ha eredeti semmi DLLt ne szedj le mert VAC megbasz

@

armageddon666
eredeti? ...

@

Milyen a neted?

armageddon666
"(az összes MW2 ban bejelentések alapján történt)"

Ehhez forrást pls, mert supportnál írják, hogy fölösleges bejelenteni, mert nem törõdnek vele. Lehet küldeni cheatsiteokat meg cheateket nekik, de személyeket nem lehet feljelenteni...

ACE: gondolom codwikia-ról

@

sziasztok
valaki tud nekem segíteni hogy egyálltalán nem talál servert a game honna mi lehet a baja?mert ismerõsöm mondta hogy le kell szedni valmi dll fájlt csak nem toom honnan valaki tudna nekem esetleg linket küldeni elõre is köszönöm
Szerintem már unja mindenki a sírásodat a VAC ban, 2500-as hazugság meg a lag miatt, ne játssz, és akkor nincs ilyen gondod...

Ezeket az információkat honnan szeded?

BaLeeX
Ja akkor csak az angol skillemmel van probléma, kösz. 😄

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Kly
Az RPD az egyik legjobb LMG a játékban szvsz. Ez az egyetlen olyan fegyver, ami "semmilyen bûntetést sem szenved el" ha silencert csatolnak hozzá. A base damage ugyanúgy 40 marad (nem csökken 10-zel), tehát semmilyen veszteség sincs. A fegyver használatakor jó szolgálatot tesz a silencer + grip attachment kombináció, stopping powerrel.

Scientia potentia est.

Nem voltál olyan szerón ami lagol na ez felettébb érdekes (gyakorlatilag nem hiszem el),mert én szinte állandóan olyan "szerón" vagyok (amíg nem kerül rám vagy hasonló netesre a host) amin lag van...
Lag alatt ne azt értsd hogy teleportál az ellenfél,ugrál a kép...Hanem pl: Kifordulsz egy sarkon ott az ellen lõsz kapásból elöbb mint õ erre meghalsz...Visszajátszás: Kifordulsz a sarkon ellen lõ...A te lövésed sehol..---> Lag...
Szintén a lagnak köszönhetõ rengetegszer,hogy fél méterrõl kitárazol az emberen rádfordul és 1 skulóval lelõ...Visszajátszásban persze amit te 1 skulónak éltél át az már legalább 4-5 lövés...

Admin mi alapján banol: PB shoot például igen sok wh-t buktatott...Aimosokat nem nehéz kiszûrni..Ezek mindenképpen több és jobb megoldások mint a SEMMI--> a VAC ami könnyûszerrel kikapcsolható és nem ismer fel semmi cheatet MW2-ben (az összes MW2 ban bejelentések alapján történt) ,vagy a webet telehazudni 2500 kibanolt emberrel...😊
És mindenképpen többet ér annál,mint amikor a support fórumon az emberek kérésének és cheaterek bejelentésének hatására nem ban következik,hanem gyorsan a topicok törlése..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kly
A kulcsszó a "penetration kill". A lövedéknek át kell mennie vmilyen akadályon (pl. fal) mielõtt célba ér és megöli az ellent.

Scientia potentia est.

Prince23
<#levele><#levele>

Kly
Riot + blast shield jól muzsikál együtt, szinte minden robbanást túl lehet vele élni, a pajzsra dobott semtexet is az esetek 50%ában.

Scientia potentia est.

Úgy tudod eldobni, hogy ha felveszel egy fegyvert pajzs helyett, ekkor leesik a gránát a pajzsról, de még mindig ott lesz, tehát robban. LÉnyegében esélytelen így megúszni a semtexet, mert nagy mák kell, hogy pont legyen ott egy fegyver, és még el is tudj pucolni 😄

hát valamin keresztül kell lelönöd. ajót, ablak, fal stb... csak azt számolja.

Aki szívesen csatizna...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://steamcommunity.com/groups/sghu

BaLeeX
Extended mags unlockhoz ami kell az pontosan mit jelent?

Valami olyasmit ír, hogy "get 40 bullet penetrarion kills with FMJ attached weapon".
Na pl. snipernél én felvettem ezt az FMJ-t már megöltem vagy 20+ embert biztos, de még mindig csak 1/40. Valamit rosszul csinálok?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

látom nem csak én vagyok beszíva ma más is félrebeszél

Lunatic83
hülyeséget beszéltem

holo vagy red dot

az acog mint megannyi más fegyverre , erre se jó

F E R I
Én is rászoktam az RPD-re, nagyon hálás kis fegyó 😊 Csak nekem a Holo meg az Acog vhogy nem áll kézre, inkább red dot, vagy thermal a nagyobb pályákra...

Csirkemell nélkül nincs élet!

értem köszi... akkor erre nem lesz szükségem. ugyan is utálom a HQ-t <#duma>

túlélheted vele a robbanásokat, hq-ban ajánlott szintén

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Lunatic83
és a mini térkép is megszûnik...

Lunatic83
a legújabb "drágaszágom":
RPD + Silencer + Holo. vagy Acog
Stopping Power Pro-val

armageddon666
azt ha felveszed akkor kevesebbet sebeznek a robbanó dolgok... hogy mennyivel azt nem tudom. Viszont a látószög erõsen lecsökken...

@

na annyit beszéltünk a pajzsról, hogy rosszul tettem fel a kérdést. nem a rios shild érdekel hanem a blast shild az mi a frász?

armageddon666
ha leguggol akkor nem :C

Hellsing, ha van dobókésed máris nem csak öklelni tudsz...

@