Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
igen ez igaz 😄
szinte meg all egy pilanatra a jatek ha meglatom hogy jon felem egy pajzsos.
sebezhetetlen vagy, és mi a szart érsz vele ha csak 'öklelni' tudsz? 😄
ráadásul ha futsz vele akkor ugyanúgy letudnak szedni, ha már 2en jönnek veled szembe akkor véged
egyedül hq-ban van értelme, máshol nemsok

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Jacek
nem tom en sokszor szetlovom a cipojet a pajzs alatt😊

Daell Drow
eleg sok haszna van, en hasznalom is az egyik classban. pl HQban nagyon jol lehet vedeni vele az elfoglalt pontot.

ezzel kapcsolatban lenne egy kerdesem, ha riot shieldemre radobnak egy semtexet, akkor elvileg letudom dobnia pajzsot es igy nem robbanok fel.
lehet ilyet? es meik gombal?
armageddon666
Nem... Riot shielddel tulképp sebezhetetlen vagy f2f, és akkor ott az instantkilles dobókés, amit egy pillanat alatt kidob a pajzs mögül... eléggé durva...

mégis kipróbáltam...

Riot Shield, Akimbo 1887, Throwing Knife, Marathon, Lightweight, Commando? ... Commando a pajzs lökéstávát nem növeli gondolom, úgyhogy azt lecserélem valamelyik másikra... talán SitRepre, és akkor szép lassan fejlesztgetem...

OMEGA RED: igen, ez nagyon mókás, hogy a brutálpörgõs szaladgálós játék szinte megfagy mikor megjelenik valaki pajzzsal 😄 mindenki megáll hogy hú most mi legyen 😄

@

viszont egy kérdés a riot shildnek mi a fene haszna van? illetve hátránya tudom csõlátás...

Jaffa 2843

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

én egyszer használtam reptéren 😄 de ahogy te is írtad inkább elkerültek vagy visszafordultak. olyan jókat kacagtam mikor a futkosos gyerek belém botlott meglátott megállt és inkább vissza írány...

dobókés ennyi erõvel minden más fegyverrel 'geci tud lenni'
a pajzs tdm-ben meg hasonló ilyen támadó jellegû játékmódokban még hátrány is, és semeddig nem tart kijátszani

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

eightmiles
Fel se tûnt, hogy kihagytad, én odaolvastam alapból <#idiota>

F E R I
*jut eszébe (kimaradt) 😊

Csirkemell nélkül nincs élet!

F E R I
Na ezt hogy a jó anyjukba csinálják? Átírnak vmi fájlt vagy mi? Egyáltalán kinek jut ekkora szószerint égbeemelkedõ baromság?

Csirkemell nélkül nincs élet!

armageddon666
Hát ha egyedül van az ellenfél akkor azért közel lehet jutni... legalábbis én elég hatásos voltam vele... mondjuk ha ellenem van akkor nem tud semmit :\ Egyszerûen nem figyelek rá, legyen más gondja, úgyis rohangál mindenki, szal ha elõkapja a másodlagos fegyvert, elég nagy eséllyel pont jön egy társam, és pont lelövi mielõtt még árthatna nekem... ha fut felém akkor ott a láb, ha pedig ARRA akarok menni amerre õ van akkor simán megkerülöm és megbököm vagy lelövöm...

Szóval egyáltalán nem OP... tényleg a dobókés tud geci lenni vele, de egyáltalán nem biztos hogy eltalál 😊

@

pff
mindössze ütni tud ha elõ van véve a pajzs és az is csak akkor ér valamit ha elég közel jut hozzád

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

armageddon666
Hát lagg mostanában elég sûrûn van nálam 😞 illetve olyan helyekre rak be mert más is mondja...

Pajzs meg tök jó 😄 HCben még nem néztem, de simában jópofa 😊 mondjuk imbábbnak hittem 😄 csak bénák ellen jó... a komolyabbak simán kiszednek... egyedül a dobókés a szívatás 😄

Én Dual Glock + Riot Shield + Dobókést használok a Riotos classnál 😄 bár még nem sûrûn használtam... csak kis szûk pályán látom értelmét, ott is inkább TDMbe... egyébként csapatmunkával még durvább lehet, mozgó fedezék ^^

@

armageddon666
Na nekem megvan 😄 Akimbo is... de azt még nem próbáltam ki, lefáradtam 😄

@

Jaffa 2843
cod4-ben is volt ilyen liftjump. amit ha ügyesen csináltál felrepített a map fölé. lehet ez is ilyen

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jah, elsõre nekem is ez jutott az eszembe... hogy mi alapján kick-el vajon az admin, az alapján hogy Õt lelõtte-e vagy Õt idegesíti-e... aztán leszarja hogy más jót játszik, nála ne legyen jobb a szerveren, mert az már csít...

steam, origin: ACE_hun

Vagy az sincs ha jobban játszol akkor kick elvégre az admin akkora pro hogy aki jobb az csak is cheater lehet...szóval ez a rendszer még mindig jobb

sajnos ez igaz

De mondjuk annak is meg van az elõnye, hogy nincsenek adminok... senki nem mondja meg, hogy most ezt-azt a perket nem használhatod meg hogy no gl, no martyr, no ez no az

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Érdekes én még nem voltam egyrészt olyan serveren, ami laggolt, másrészt hogy valaki a GL-ezéssel vagy egyéb perk összeállítással lerontotta volna a játékomat... Biztos én viselkedem furcsán, de érdekes hogy itt is csak egy-két ember nyávog mindig ezek miatt... elgondolkodtató...

steam, origin: ACE_hun

Kly
Az volt a kasztom neve 😄 (riot + dual desert)

Scientia potentia est.

Persze minden játékban vannak cheaterek. Csak majdnem mindig van egy admin aki kibassza,vagy van egy votekick opció hogy eltüntesd,vagy legalább próbálnak tenni ellenük,nem hazudoznak a semmittevés mellett 2500 lebanolt cheaterrõl....
Itt egy dolgot lehet tenni amikor cheater van: kilépni...És akkor megint jön hogy nehéztalálni lagmentes helyet,idiótákkal hemyzeg a pálya stb....Mire megint találsz egy jó helyet ahol értelmes arcok értelmes pinggel nyomják pályaávltásnál jön egy barom ai ezt elbassza és mehetsz megint keresgélni...Csodálatos...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

SÜN!

ez kegytlenXDXDXD

A sok fegyver-perk szidásban ne feledkezzünk el a pajzsosokról sem.<#vigyor4>
Eddig is egy gyáva nyomorékságnak tartottam,de most bementem a Bling perkemet fejleszteni HC TDM-be ahol a pajzs egy újabb nagyszerû tulajdonságát fedeztem fel.Ott már egy lökésre is megdöglesz... Hát tiszta vicc volt ahogy körbe-körbe szaladgáltak ketten a pajzsal és mindenkit felökleltek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kly
Kéne egyet darálni közösen... <#violent><#lama>

Scientia potentia est.

Benny04
biztos valaki a konzollal játszadozott 😊

armageddon666
nekem is ^^,

@

Megvártam a következõ mapot is. Elindult normálisan és 30-40 másodperc múlva megint kezdte.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Még jó hogy nem lehet csalni,és egyéb "illegális" dolgokat mûvelni.Tehát ha egy embert látsz felugrani 30 méter magasba,az csak a véletlen mûve lehet,vagy hallucináció...<#buck>

Most ilyen hoston sikerült játszani. Minden jump kilõtt az égbe és sérülés nélkül érkeztünk. Mindenki.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Frank99
annyit fûznék hozzá, hogy a GL-t én is használom, amikor többen jönnek, közéjük küldeni.
sztem erre való, nem kezdéskor beborítani vele a pályát. Tényleg unalmas a siránkozás a fegyverek tápossága vagy powere és egyébje miatt....
nekem egy level, és lesz 1887. Ki is fogom próbálni, ennyi.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

csuszi
akkor most nyúlnod kell😉 hud tájolás benne van.

MJ rulz Pink Team The Only One

armageddon666
Szerintem le kell szarni 😊
vagy az ilyen agyilag zoknikat (mert azok) ki lehet készíteni ha abszolút békésen lépsz fel 😊 egy szimpla "😊" ütni tud ám 😊

@

LeWyTy
Jah! és nem lett a cfg-hez nyúlva.<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

csuszi
nem egészséges cfg ét piszkálni, pláne ha nem tudod mit állítgatsz😊
vagy letölteni minden szar cfg et a netrõl, mert az majd jobban "adja" (szöveg a 12-18 évesig korosztálytól).

MJ rulz Pink Team The Only One

aricsi
Valaki elmagyarázná nekem miért van rinya a SCAR-H miatt? Erre már tényleg kiváncsi vagyok.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

LeWyTy
HELP!!!!!

Nem tudom hogy kerültek beljebb hud-ok...
De tudja valaki hogy kell visszaállítani?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát aki szét GL-ezi magát minden körben,az elhiszem hogy jobban élvezi mint akit felrobbant vele örökké,ez biztos.
És igen,ha játszok,szeretnék minél többször nyerni is,akkor én most "vérpistike" (vérgabika) vagyok?
És mégis,nekem sose lenne pofám a saját társamra beírni hogy "noob" csak azért mert esetleg utolsó emberként 1v1-be elrontja.Pedig 3. prestige-ben egy kis tapasztalatom már van errõl a játékról,és van hogy már amerre elindul szinte tudom hogy ebbõl már nem lesz semmi.De eszembe sincs "lealázni" ilyen beírásokkal azt a valakit,még ha full kezdõ akkor sem.
Engem viszont a sok GL/Akimbos/Level Hacker le-noob-oz/hülyéz/idiótáz mikor 1v3-ba nem tudom megnyerni nekik a kört.És ott aztán mindegy hogy beked 1 kill-ed van vagy 12,ha szerintük hülye noob vagy akkor be is írják.Hát szerintem inkább itt kezdõdik a "vérpistike" szint.

armageddon666
Áhááá...
hmm... kár -.- akkor már értem miért nem így gyûjtenek Nukera 😄

@

De az ACR-el akkor is meg kell célozni az embert és nem hal meg egy lövésbõl akármilyen pontos is,míg az Akimbo 1887 Stopping-al még mindig fél utca távolságról célzás nélkül egy klik és meghaltál.

Kly
A killstreakhez nem adódik hozzá, de szerintem nem is kell, jó ez így.

Scientia potentia est.

armageddon666
és a Scar miatt megy a rinya meg az Akimbo shotik miatt, közben ACR mintha nospread/norecoilt használna az ember :\ stopping powerrel a damage is tûrhetõ

@

armageddon666
mibe nem számítanak bele? O.o

@

Kly
Ezt még a SCARos témához:

A különbségek azt hiszem egyértelmûen látszódnak. A fal, amire tüzeltem kb. 25 méterre volt tõlem (mid range). Mindegyik fegyverrel (automatikus üzemmódban) a teljes tárat kilõttem egyszerre, amire lehet mondani, hogy hülyeség tunkolni és ettõl a SCAR még mindig túl pontos 1-2 lövés leadása esetén, de ne haggyuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a TAR is halálpontos az elsõ lövés leadásakor...

Scientia potentia est.

thx
Kly
Lõjj ki egy teljes SMG (submachinegun) tárat, anélkül, hogy 1 lövést is elhibáznál.

Scientia potentia est.

Challenge: "Mach 5" - Shoot an entire SMG magazine without missing a single shot. ezt vki forditsa le pls
Szega87
az emergency airdropban talált cuccok nem számítanak bele