Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ráadásul ha futsz vele akkor ugyanúgy letudnak szedni, ha már 2en jönnek veled szembe akkor véged
egyedül hq-ban van értelme, máshol nemsok
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ezzel kapcsolatban lenne egy kerdesem, ha riot shieldemre radobnak egy semtexet, akkor elvileg letudom dobnia pajzsot es igy nem robbanok fel.
lehet ilyet? es meik gombal?
mégis kipróbáltam...
Riot Shield, Akimbo 1887, Throwing Knife, Marathon, Lightweight, Commando? ... Commando a pajzs lökéstávát nem növeli gondolom, úgyhogy azt lecserélem valamelyik másikra... talán SitRepre, és akkor szép lassan fejlesztgetem...
OMEGA RED: igen, ez nagyon mókás, hogy a brutálpörgõs szaladgálós játék szinte megfagy mikor megjelenik valaki pajzzsal 😄 mindenki megáll hogy hú most mi legyen 😄
@
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
a pajzs tdm-ben meg hasonló ilyen támadó jellegû játékmódokban még hátrány is, és semeddig nem tart kijátszani
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Csirkemell nélkül nincs élet!
Szóval egyáltalán nem OP... tényleg a dobókés tud geci lenni vele, de egyáltalán nem biztos hogy eltalál 😊
@
mindössze ütni tud ha elõ van véve a pajzs és az is csak akkor ér valamit ha elég közel jut hozzád
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Pajzs meg tök jó 😄 HCben még nem néztem, de simában jópofa 😊 mondjuk imbábbnak hittem 😄 csak bénák ellen jó... a komolyabbak simán kiszednek... egyedül a dobókés a szívatás 😄
Én Dual Glock + Riot Shield + Dobókést használok a Riotos classnál 😄 bár még nem sûrûn használtam... csak kis szûk pályán látom értelmét, ott is inkább TDMbe... egyébként csapatmunkával még durvább lehet, mozgó fedezék ^^
@
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
steam, origin: ACE_hun
De mondjuk annak is meg van az elõnye, hogy nincsenek adminok... senki nem mondja meg, hogy most ezt-azt a perket nem használhatod meg hogy no gl, no martyr, no ez no az
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
steam, origin: ACE_hun
Itt egy dolgot lehet tenni amikor cheater van: kilépni...És akkor megint jön hogy nehéztalálni lagmentes helyet,idiótákkal hemyzeg a pálya stb....Mire megint találsz egy jó helyet ahol értelmes arcok értelmes pinggel nyomják pályaávltásnál jön egy barom ai ezt elbassza és mehetsz megint keresgélni...Csodálatos...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Eddig is egy gyáva nyomorékságnak tartottam,de most bementem a Bling perkemet fejleszteni HC TDM-be ahol a pajzs egy újabb nagyszerû tulajdonságát fedeztem fel.Ott már egy lökésre is megdöglesz... Hát tiszta vicc volt ahogy körbe-körbe szaladgáltak ketten a pajzsal és mindenkit felökleltek...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most ilyen hoston sikerült játszani. Minden jump kilõtt az égbe és sérülés nélkül érkeztünk. Mindenki.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
sztem erre való, nem kezdéskor beborítani vele a pályát. Tényleg unalmas a siránkozás a fegyverek tápossága vagy powere és egyébje miatt....
nekem egy level, és lesz 1887. Ki is fogom próbálni, ennyi.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
vagy az ilyen agyilag zoknikat (mert azok) ki lehet készíteni ha abszolút békésen lépsz fel 😊 egy szimpla "😊" ütni tud ám 😊
@
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
vagy letölteni minden szar cfg et a netrõl, mert az majd jobban "adja" (szöveg a 12-18 évesig korosztálytól).
MJ rulz Pink Team The Only One
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Nem tudom hogy kerültek beljebb hud-ok...
De tudja valaki hogy kell visszaállítani?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
És igen,ha játszok,szeretnék minél többször nyerni is,akkor én most "vérpistike" (vérgabika) vagyok?
És mégis,nekem sose lenne pofám a saját társamra beírni hogy "noob" csak azért mert esetleg utolsó emberként 1v1-be elrontja.Pedig 3. prestige-ben egy kis tapasztalatom már van errõl a játékról,és van hogy már amerre elindul szinte tudom hogy ebbõl már nem lesz semmi.De eszembe sincs "lealázni" ilyen beírásokkal azt a valakit,még ha full kezdõ akkor sem.
Engem viszont a sok GL/Akimbos/Level Hacker le-noob-oz/hülyéz/idiótáz mikor 1v3-ba nem tudom megnyerni nekik a kört.És ott aztán mindegy hogy beked 1 kill-ed van vagy 12,ha szerintük hülye noob vagy akkor be is írják.Hát szerintem inkább itt kezdõdik a "vérpistike" szint.
@
A különbségek azt hiszem egyértelmûen látszódnak. A fal, amire tüzeltem kb. 25 méterre volt tõlem (mid range). Mindegyik fegyverrel (automatikus üzemmódban) a teljes tárat kilõttem egyszerre, amire lehet mondani, hogy hülyeség tunkolni és ettõl a SCAR még mindig túl pontos 1-2 lövés leadása esetén, de ne haggyuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a TAR is halálpontos az elsõ lövés leadásakor...
Scientia potentia est.
Scientia potentia est.