Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Aztán mégis gyorsabban futott bárkinél...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
olyan szép lehet belemosolyogni a saját fegyverembe nem?
majd lekaptak hamar, de megérte. 1 level, és enyém lesz a DRÁGASZÁG.
<#gun>#gun>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha már 1887 akimbo akkor legalább ne a "roadrunner" perkeket rakná mellé,de hát ez igy szokta egymást vonzani...
@
Átvettem egy srác COD6-ját. Szoc.problémám, hogy nem az õ profilját szeretném folytatni, hanem nullázva elõlrõl. Tudna erre valaki megoldást?
Ahogy olvastam egy cikkben a DiCE buzgón olvasgatja az MW2 fórumokat és kijelentették: õk nem követnek el ilyen kapitális hibát, ezért lesznek dedikált szerverek az új BF-ekben!
DFTBA ಠ_ಠ
"shotival is csak azért nem kell célozni mert ameddig elvisz, ott már nem lehet mellélõni mert az arcodban áll az ember"
Hát pont az Akimbo 1887-nél ha 20 méterre áll az ember ott is megdöglik ha a Stoppingal párosítod.Semmi bajom nincs a sima 1887-el,de a kettõ együtt vicc.
@
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Elegáns mert célozni is kell vele,nem az az ész nélküli puffogtatás mint az Akimbo shotgun és társai.És hatásos mert ilyen kiegészítõkkel kis és középtávra már-már felér egy Assault fegyverrel,akár egy hármas-sorozat is halálos lehet,de kettõ már tuti.Sõt még hangtompítóval is elfogadható.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ennyi szemétséget ilyen tudatosan megmagyarázva leginkább ott látni.
"Nem célunk a PUB szerverek elárasztása csalókkal. Sokkal inkább az élvonalbeli eSport játékosok támogatása, akik így jobban felkészülhetnek a csatákra. Igazolt, hogy a Private Hack használata rövid idõ alatt is kiválóan javítja a játékstílust, így a hack 1-2 hónap használata után el is hagyható! Elítéljük, akik Undetected Hacket készítenek ingyen, PUB-ra, hogy ezzel mások játékát, pihenését szándékosan tönkretegyék!"
XD
Insertion és nem Invention
"Hülye amerikaiaknak készült" szöveg nagyon fals szöveg... erõsen konzolport, ennyi biztos.
Nem a játék miatt megy be a suliba fegyverrel... csak vannak akik erre szeretnék fogni, mert nekik is kell csinálni valamit hogy kapják a pénzt...
@
@
tegnap karachi mapon megy ezerrel a gém (demolition), enemybõl meg néhányan használták ezt a tactical inventiont amit tapasztalatból tudom hol kell keresni és ha megtalálok egy ilyet (rendeszerint a tetõkön + a gazdája is ott kempel valahol) egybõl kinyirom az illetõt + mégegyszer mikor spawnol.
na erre kaptam olyat. elküldtek mindenhova :S
amit nem értek, mert miért volt olyan láma h nem dugta el? ráadásul challange-t is kapunk érte + a site rip is ezért van. na mind1
ez a gém télleg az azmariakikank készült akik lusták mindenhez és ha felb*sszák az agyukat, fogják az igazi fegyvert és bemennek a sulijukba, mert nem tudnak érvényelsülni :S szánalom és szomorú
KL
Elvileg innen le is lehet szedni, bár most túlterhelt a szerver:
http://rapidshare.com/files/313881977/gamstr0911_mrmatyi.rar
rarpass: bdwmatyi
KL
AK a fasza, meg az M16. másodlagosnak meg a tökös legények pumpálós shotit visznek <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.
Menj cszni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthetõ sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitõl lehet?
még1x bocs
Hát mekkora vicc már hogy kb 3 perc alatt nagy nehezen elindul egy meccs.Betölti a pályát,erre elsõ körben aim-os gyerek lõ egy 5-0-t.Forog mint a ringlispil,teljesen egyértelmû.És nem lehet k...ni a jó ..........-ba,hanem az összes normális játékosnak kell elmenni,hogy újabb percek alatt keressen egy másik csapatot.
Ha két kör után valaki AFK akkor nem lehet kitenni,hanem várni hogy a csodás rendszer észrevegye hogy "inactive",addig az a csapat egyel kevesebben van.
És akkor még a sok GL/roadrunner/egyéb emberkérõl nem beszéltem,akikkel így kénytelen vagy együtt lenni ha tettszik,ha nem.Meg is kaptam egy magyar klántól a minap mikor a GL-ezésükre írtam valamit hogy "azért van a játékban hogy használjuk".Hát most erre mit lehet mondani....
Mennyit fizettek neki? 😊
KL_atya'tok
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
Nincs is ezzel semmi baj ,hisz mindenkinek mást jelent egy játék . De nekem személy szerint az a gondom ,hogy ha szinvonalas játékot szeretnék GL meg pubhero perkek nélkül akkor erre nincsen lehetõségem. Az admin által "felügyelt " szervereken nem volt kötelezõ játszani , volt ezeken kívül 1000 másik , mégis minden magára valamit adó játékos a moderált szervereket kereste , vajon miért ? Akinek meg csak kis kikapcsolódás kell GL el meg martydommal azoknak mindíg ott lesznek az alap szerverek , csak a fejlesztõknek tiszteletben kellene tartani azt a kisebb csoportot akik ennél magasabb szinten szeretnek játszani.
Nincs idom proplayre!!! akinek van egyebkent is elete munka/feleseg/gyerek esetleg nem tud napi szinten 4-5-6-7-8 orat eltolteni jatekkal,(volt ido amikor en is igy toltam) azoknak ez tokeletes pugolas! es orulok hogy valami buzi admin nem tilt ki mert teljesen korrekt modon eleresztek neha eg GL-t, meg barmi amit valami kis hatalom ehes geci kitalal hogy marpedig igy nem lehet...
@
Viszont ez az iwnet + vac párosítás világot megrengetõen szar. Most is a srác wh-zott és aimozott, Steam neve Henk, játékban borat volt a nick.
És megcseszhetem, hiába látta mindenki, de még egy pb_kick parancs sincs, hogy admin nélkül kitegyük.
Ez az egész rendszer a gondolkodni képtelen, amerikai hülyegyerekeknek lett kitalálva(és a konzolosoknak), hogy még a szerverre csatlakozáson se kelljen gondolkodnia.
Cod2-ben és cod4-ben is fullon futó origi public szervert vittünk, és kurva sokat banoltunk pb shotok alapján. Ugye erre itt nincs lehetõség.
Modern Warfail.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |