Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
elég volt csak "byzhouse" nevû reg kommentjeit elolvasnom <#szomoru2>

Szega87
ez az internet egyik hátulütõje, más játékokban is van hitboxcsúszás. Eleve látható a videón, hogy marathon+lighweightbe fut a sniper plussz még a net miatt csúszik egy 100 ms-t, ilyenkor van hogy összeesik fedezékben a fal mellett és ordít, hogy :

"a büd** ku**a an**d, már rég bennt voltam a fal mögött mikor lelõtt"
erre szokták mondani: "Hello, welcome to the internet"

Rage47
ha valaki utálja a csalókat, itt kiöntheti a lelkét😄
érdemes mosoporr hsz-eit nézni, aki a csalók oldaláról közeliti meg a dolgot
Szega87
azért még várjunk picit az utolsó mondattal <#wink>

Ja és még mi lesz kiszedve benne, csak hogy a konzolosoknak jó legyen
Jean és szerinted a Bad Company 2 nem lesz mesejaték. Egy háborús jatek nem lehet lehasalni nevetséges.
mNzJean
Szerintem rosszul értelmezitek . Képzeld el ,hogy van olyan játékos / nem ebben a játékban / aki képes komoly energiát , idõt, pénzt belefektetni abba ,hogy egy adott játékban jó eredményeket érjen el . Hogy miért ? 1, elismerés , cikkek,interjuk , riportok stb.., 2 egy jó csapatban részvétel , 3, pénz , 4, LAN , 5, klántalálkozók. Szóval mi amikor megvettük a cod6-ot valami ilyesmire vártunk , de ehelyett egy mesejátékot kaptunk. Elhiszem ,hogy jó ökörködni a haverokkal , felbaszni pár embert a GL-el de mindez tart 2-3 hónapig , utánna elfelejtitek a játékot , ez is egy hozzáállás , csak az a baj ,hogy ez a két csoport nem tud külön játszani.Itt cseszték el a cod6 ot.Mi is pubolunk a cod6 al nem rossz móka , de ennyi sajnos ebbõl nem lessz több.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Erre énis mondhatnám, hogy jó fegyvert használsz? Akkor Te is noob vagy, miért nem használsz gyengébb fegyvert, amivel nem olyan könnyû ölni? Az igazi ászok azt használnak, nem? Egyébként én jó ideje M4-et használok, és nekem bejön, pedig tudom az a leggyagyibb fegyver, majd késõbb talán áttérek az M16-ra, ha lesz annyi rangom 😛

steam, origin: ACE_hun

hát én szerencsésnek érzem magam köztetek. Eddig amióta játszom semmi gondom. persze fel kell nõni a feladathoz. legyen az búgos user vagy cheater. nem pedig sírni. én speciel tök jókat jászom és nem panaszkodok...

Hát én szinte csak SD-zek,ott még nem nagyon fordult elõ hogy egy kör alatt ellõttem volna az összes sniper töltényt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha 1887 nem szedték le jól a hatásfokát, akimbó+fmj ugyan olyan mint volt sajna
Ezért nem kellett volna "külföldre menni". Ilyen ezen a fórumon is volt már és lesz még.

Ma tiszta hiszti a játék.
Mindenki vádaskodik, hisztizik, noobol.
Egyik csíter szidja a másik anyját.
GD-ben az ellen AK-val kilövi a szomszéd tetõn lévõ snipert, rögtön jön a nobb és aimbot.
Pedig csak wallhack és no-recoil<#alien>

Nem emlékszem, hogy bármely multis játékban ekkora vitát váltott volna ki a csalás, hackelés és olyan dolgok, amik csak itt léteznek.
GL, akimbo, roadrunner, MB és a többi.
Pedig már játszottam néhánnyal.
Nagyobb tár se? 😊

Jaja, pont errõl beszélek énis, mindenki noob, aki kinyír egy "komoly" "WAR"-ozó játékost 😄

Garou
Én TAR-al nyomom (FMJ+Holo) + Bling-Stopping-SteadyAim.

A roadrunner meg jöhet, párszor már ráb*sztak, hogy azt hitték nem fogja õket a golyó. A TAR nagyon erõs, az fmj+stopping még rá is tesz egy lapáttal. Ha meg nagyon szemtelenkedik valamelyik nekem is van futkosós késelõs leosztásom, és akkor eldõl, hogy csak a perkek miatt hiszi-e, hogy jó.

Még nincs AK-m, de kíváncsian várom. Távolra meg ACR, bár elég gyengus, fõleg hangtompítóval.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Akimbo: ahogy itt van ugy szerintem nem jó.
1887: amíg egy van valakinél semmi gond.(érdekes,egy szinte senkinél sincs...)
Noobtuber: nem cod pályákra való.
Shotgun: Egy shootgun közelre hatva,azzal szvsz nincs gond.Hiszen kicsit messzebbrõl már simán lelõnek ha azzal mész.
Ninja: Igen,lehet hogy a hangtalan ninja noob,de a HB szenzor miatt rá vagy kényszerítve hogy vidd.Amúgy az se normális hogy az alap karakter meg úgy csörömpöl Ninja nélkül hogy 3 utcáról hallani hogy jön...
Commando: a késelése nem jó,már anélkül is túl durva a kés egy vágás-halál rendszere,az hogy magasabbról is le tud ugrani azzal semmi gond.
Runner: hát az a MW2 legnagyobb vicce... rossz vicce.
Scar: Hát az ACR eleve sokkal jobb fegyver...

Bartn73
Az én aktuális kiosztásom AK 47 FMJ+GL+STINGER perk1:bling perk2:stopping power perk3:steady aim Mostanába hogy meglett az AK má nem a pontokért játszok csak szórakozás leszarom hányszor ölnek meg ha futóbolond öl meg naés nemidegesittem fel magam ilyeneken😊 Ugyhogy 2 napja gamepaddal nyomomXD háát fura, tanulom..😊

armageddon666
Te mázlista 😞

@

Hm "kocsmai hangnemre". olvasd már el a dolgokat.Asszem nem kocsmából jöttem.
hali, nekem single playerrol volna egy apro kerdesem, XPn kijatszottam mar normalon, de nemreg elkezdtem veteranon viszont WIN7-re valtottam, es a vegefele a csonakos resz utana a betolto kepernyonel leall a jatek es kidob asztalra. van erre megoldas?

armageddon666
WA2000+Silencer Stopping Powerrel többnyire 1hit kill... silencer nélkül Stopping Power sem kell.

Steam fórumról, a konstans noobozásra:

AHAHA you were able to "pwn those noobs"?
Do you know what "noob" means? Newbie. and you call a level 70 guy newbie when you are not even level 30?
get better dude, its not hard to take akimbo 1887 guys out.

akimbo noob
1887 noob
noobtuber
noob shotgun
noob ninja
noob comando
noob runner
(noob scart is hallottam már)

Ebben a szarban mindenki noob? Vagy csak meg kéne tanulni EZT a játékot játszani? El kell fogadni, hogy vannak ilyenek...

Én egyébként kurvára élvezem a játékot, nem bántam meg hogy megvettem... jó kikapcsolódás... az hogy nem pro játék, már a 4 sem volt az ahogy hallottam (ok, modokkal talán). A Hardcore gamingnek leáldozott 😞 Casual konzolportok korát éljük :\

@

A sinper-re semmi.Ott csak az FMJ van.
A hangtompító nem jó mert legyengíti,a távcsövekkel én nem variálok,a HB szenzort meg én elvbõl nem teszem ugye rá.
Úgyhogy a Bling elõnye nálam a másodlagos fegyveren jön ki.Shotgun-nál a FMJ+Grip,Machine Pistol-nál meg FMJ és egyes pályákon mellé a hangtompító.

mNzJean
Mi csak próbáljuk normális hangnemben megvitatni a játék gyengéit , semmi szükség erre a kocsmai hangnemre, ha nem tetszik amit itt olvasol , fogj két plazmaágyut akimboban szerelj a hátadra egy uavos katyusát és menj szépen vissza oda ahol eddig voltál .<#levele>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

akimbo g-18 nagyon jó közelre ajánlom.
tommygear
remélem valami map szûrés lesz az 1.1-be
utálom már h mindig berak estate-re meg westelandra<#wow3>
Mi a második kieg, mert blinget írtál.

m4a1 (FMJ) perk1 maraton, perk2 cold, perk3 ninja vagy scramb
akimbo g18 nagyon jó közelre ajánlom
Illetve 2 pálya van ahol ez változik.A Wasteland-en a Stopping helyett Cold-Blood,mert a Thermal-os játékosok ott nagy számban vannak.Illetve a Scrapyard-on nem megyek Sniper-el,mert az annyira kis pálya hogy nem látom értelmét,tehát ott valami Assault fegyveres class van beállítva.

FAL Perk 1 dupla cucc (silencer, FMJ) Perk2 Stoping power, Perk 3 Ninja.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Most is elõre tájékozódtál a játékkal kapcsolatba . 😊
Na nézzük.
Alapjában szerettem volna a Sniper class-t játszani ebben a CoD-ban.Az eddigiekben mindig valami assault voltam,de tetszett a régebbi részekben hogy akik megtanultak a sniper-el játszani azok szép lövéseket tudtak produkálni.
Úgyhogy indulásnál ez volt az alap.Viszont ha Sniper,akkor az öljön egy lövésre.A saját káromon tanultam meg hogy ez két dolgot magával hoz.Kell a Stopping Power,és kizárt a hangtompító az elsõdleges fegyverre..Illetve leginkább az elsõ két sniper ami számításba jöhet.
Tehát fegyvernek az Intervention vagy Barrett.Másodlagos fegyver pályafüggõ.Vagy az elsõ shotgun (SPAS-12),vagy Machine Pistol (PP2000,vagy mostanában a Raffica).Egy egész prestige alatt szivattam magam a sima pisztolyal,de abból annyi elég volt.
A perkek pedig Bling,Stopping,Ninja.
Bling azért mert az FMJ töltény kell a siper-be az egy lövés-egy halál elõsegítéséhez,illetve a másodlagos fegyvernél is elkél,meg akkor a shotgunra jó a Grip vagy a pizstolyra a hangompitó egyes pályákon.
Stopping egyértelmû hogy miért.
Ninja pedig HB szenzoros emberek elkerülése érdekében.SD-ben nemigen engedhetõ meg hogy az ellenfelek fél pályáról megmondják hol vagy...
Most megy a 3. sniper-es prestig-em,azokban ez volt a jellemzõ.Illetve egy Prestige-t vittem Assaultként.A perkek ott sem változtak,fegyver pedig a SACR-ACR volt leginkább szintén FMJ-vel és hangtompítóval.

Nem használnak perket mert az is rossz.Ha jó emlékszem nem egy ember véleményét mondtam, hogy olvasd el, de hagyjuk én úgy se tudlak meggyõzni nem is akarlak, de nem is érdekel a dumád ennyit errõl.Sírjál tovább mi rossz. Bad company 2 megveszed ugyan úgy sírni fogsz mint most.Én már elõre megmondom.😊
Lunatic83
azért ne essünk már túlzásokba, ennyire azért nem szar a játék...

Xbox Live: Lunatic HUN

Boron Power
Figyu Csabikám...
Néhány oldallal ezelõtt belinkeltem a gamestar 2009 novemberi számát. Olyan dicshimnuszt még nem olvastál, mint ami ott volt.
Még azt is elérték, hogy Reaper (aki Battlefieldben WCG-t nyert Magyarországon, meg Cod4-ben is a Team Gigabyte tagja volt) bedícsérte, de nem kicsit.

Kben ezen hiába vitatkozunk, megvettem, ráb@sztam, a 10.000,- Ft nem vág földhöz, de akkor is elcseszték!

Akik annyira szidják a különbözõ perk kiosztásokat, akkor azok meséljék el melyik a kedvenc fegyverük, perk kiosztásuk, és miért az.

Figyelj nem a reklámokat kellett volna olvasni,hanem fórumokat illetve pcgurut vagy gamestar internetes oldalakat megjelenés elõtt pár héttel irtak a jatek jó és rossz oldaláról. Pötyike!!!
Ja ez a #13239-re ment.

Mutass már egy cikket-videót nov.11 elõttrõl amibõl kiderül hogy minden meccsen lesz legalább 2 GL-es az ellenfélnél aki felrobbant?Amibõl kiderül hogy a perkek használata hangtalan/késelõ örök sprintben lévõ futóbajnokok hadát hozza el (és akkor még a csomagos trükköt be se számítottam)?Amibõl kiderül hogy hogy az Akimbo 1887-el fél utca távolságról egy kattintásal agyonlõnek?És még sorolhatnám...

Boron Power
pistike, pistike...
Hát nem arról irogatott a fél világ, hogy mekkora fasza egy játék lesz ez? Most akkor szerinted? Idáig minden codot megvettem még azt a szintén elcseszett cod5-öt is. Sok esélyem volt elkerülni...

Olvasni tudsz illetve neted van nem, akkor mirõl beszélsz kispajtás!!!!!!!!!
Mért,lehet õ Nikita a bérgyilkos nõ.Figyelj,nehogy a kádban mesterlövész puskák úszkáljanak a hab alatt... <#vigyor4>

Boron Power
Most ezen mit nem értesz pistike?
Nem volt demo, hol próbáljam ki, hogy elcseszték, vagy sem?
De veled megértetni valamit...

Boron Power
Ez a korábban említett elb@szott pingek miatt lehetett.

Boron Power bemondtad a frankot ebbõl is látszik te vagy a tudatlan. "elõre tudom, hogy ennyire fogalmatlan, akkor megveszem?" Ennyit rólad.Ilyen emberre az idõt is kár pazarolni. Viszlát!!!!
Nem "semmi se jó",de van pár dolog ami igy nem jó.

De azt is leírtam már,ez az én véleményem.Neked tetszik,menj lõj a GL-el,figyeld a szenzort,futkos körbe-körbe a Marathon-LW-el.Úgysem tudok ellene tenni semmit,maximum én nem játszok ha megunom.De véleményem had legyen már meg róla,és had ne kelljen örülnöm is neki.

Boron Power
Meg ugye összehasonlítási alapod sincs, ha nem játszottál korábbi verziókkal, te már nem is tudod milyen az, amikor cod uo-ban isten volt aki jól tudott csipázni. Itt meg minden hülye azzal lõ.
Ott az mp44-nek ha folyamatosan nyomtad, teleszórta a képernyõt, csak rövid sorozatokkal lehetett távolra lõni.

Persze mivel hülyül a világ a gyártó cégek elmozdulnak a nagyobb, de egyszerûbb tömegek felé és letesznek eléd egy ilyen dolgot, amivel még barátnõm is tud fragelni, ami már nagyon durva.

Tessék egy új fogalommal ismerkedni: Magic Bullets <#banplz><#taps><#lama>
Boron Power
A tetris az neked való, mi játékot szerettünk volna. Helyette kaptuk ezt a .....-t. Szerinted ha elõre tudom, hogy ennyire fogalmatlan, akkor megveszem?

Kben egy kis politikát belekeverve. Ha jól megfigyeled globálisan hülyül a nép. Igyekeznek úgy oktatni, olyan szolgáltatásokkal, információkkal ellátni az embereket, hogy még véletlenül se kelljen gondolkodniuk, így sokkal könnyebb birka mód irányítani õket.

Na ez a játék pont errõl szól. Indítsd el aztán bambulj, nyomd meg a gombot örülj. Véletlenül se kelljen egy kis tudást belevinni.

Kandurex
"Mi a f..... vetted meg?"

Egy szó: hájp

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ha mindent ki akartok szedni és semmi se jó akkor, felteszem a kérdést. Mi a f..... vetted meg? Akkor játsszál tetrisszel ott nincsenek ilyen dolgok. Boron power és többiek!!!!!!!!!!!