Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a büd** ku**a an**d, már rég bennt voltam a fal mögött mikor lelõtt"
erre szokták mondani: "Hello, welcome to the internet"
érdemes mosoporr hsz-eit nézni, aki a csalók oldaláról közeliti meg a dolgot
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
steam, origin: ACE_hun
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ma tiszta hiszti a játék.
Mindenki vádaskodik, hisztizik, noobol.
Egyik csíter szidja a másik anyját.
GD-ben az ellen AK-val kilövi a szomszéd tetõn lévõ snipert, rögtön jön a nobb és aimbot.
Pedig csak wallhack és no-recoil<#alien>#alien>
Nem emlékszem, hogy bármely multis játékban ekkora vitát váltott volna ki a csalás, hackelés és olyan dolgok, amik csak itt léteznek.
GL, akimbo, roadrunner, MB és a többi.
Pedig már játszottam néhánnyal.
A roadrunner meg jöhet, párszor már ráb*sztak, hogy azt hitték nem fogja õket a golyó. A TAR nagyon erõs, az fmj+stopping még rá is tesz egy lapáttal. Ha meg nagyon szemtelenkedik valamelyik nekem is van futkosós késelõs leosztásom, és akkor eldõl, hogy csak a perkek miatt hiszi-e, hogy jó.
Még nincs AK-m, de kíváncsian várom. Távolra meg ACR, bár elég gyengus, fõleg hangtompítóval.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
1887: amíg egy van valakinél semmi gond.(érdekes,egy szinte senkinél sincs...)
Noobtuber: nem cod pályákra való.
Shotgun: Egy shootgun közelre hatva,azzal szvsz nincs gond.Hiszen kicsit messzebbrõl már simán lelõnek ha azzal mész.
Ninja: Igen,lehet hogy a hangtalan ninja noob,de a HB szenzor miatt rá vagy kényszerítve hogy vidd.Amúgy az se normális hogy az alap karakter meg úgy csörömpöl Ninja nélkül hogy 3 utcáról hallani hogy jön...
Commando: a késelése nem jó,már anélkül is túl durva a kés egy vágás-halál rendszere,az hogy magasabbról is le tud ugrani azzal semmi gond.
Runner: hát az a MW2 legnagyobb vicce... rossz vicce.
Scar: Hát az ACR eleve sokkal jobb fegyver...
Steam fórumról, a konstans noobozásra:
AHAHA you were able to "pwn those noobs"?
Do you know what "noob" means? Newbie. and you call a level 70 guy newbie when you are not even level 30?
get better dude, its not hard to take akimbo 1887 guys out.
akimbo noob
1887 noob
noobtuber
noob shotgun
noob ninja
noob comando
noob runner
(noob scart is hallottam már)
Ebben a szarban mindenki noob? Vagy csak meg kéne tanulni EZT a játékot játszani? El kell fogadni, hogy vannak ilyenek...
Én egyébként kurvára élvezem a játékot, nem bántam meg hogy megvettem... jó kikapcsolódás... az hogy nem pro játék, már a 4 sem volt az ahogy hallottam (ok, modokkal talán). A Hardcore gamingnek leáldozott 😞 Casual konzolportok korát éljük :\
@
A hangtompító nem jó mert legyengíti,a távcsövekkel én nem variálok,a HB szenzort meg én elvbõl nem teszem ugye rá.
Úgyhogy a Bling elõnye nálam a másodlagos fegyveren jön ki.Shotgun-nál a FMJ+Grip,Machine Pistol-nál meg FMJ és egyes pályákon mellé a hangtompító.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
utálom már h mindig berak estate-re meg westelandra<#wow3>#wow3>
akimbo g18 nagyon jó közelre ajánlom
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Alapjában szerettem volna a Sniper class-t játszani ebben a CoD-ban.Az eddigiekben mindig valami assault voltam,de tetszett a régebbi részekben hogy akik megtanultak a sniper-el játszani azok szép lövéseket tudtak produkálni.
Úgyhogy indulásnál ez volt az alap.Viszont ha Sniper,akkor az öljön egy lövésre.A saját káromon tanultam meg hogy ez két dolgot magával hoz.Kell a Stopping Power,és kizárt a hangtompító az elsõdleges fegyverre..Illetve leginkább az elsõ két sniper ami számításba jöhet.
Tehát fegyvernek az Intervention vagy Barrett.Másodlagos fegyver pályafüggõ.Vagy az elsõ shotgun (SPAS-12),vagy Machine Pistol (PP2000,vagy mostanában a Raffica).Egy egész prestige alatt szivattam magam a sima pisztolyal,de abból annyi elég volt.
A perkek pedig Bling,Stopping,Ninja.
Bling azért mert az FMJ töltény kell a siper-be az egy lövés-egy halál elõsegítéséhez,illetve a másodlagos fegyvernél is elkél,meg akkor a shotgunra jó a Grip vagy a pizstolyra a hangompitó egyes pályákon.
Stopping egyértelmû hogy miért.
Ninja pedig HB szenzoros emberek elkerülése érdekében.SD-ben nemigen engedhetõ meg hogy az ellenfelek fél pályáról megmondják hol vagy...
Most megy a 3. sniper-es prestig-em,azokban ez volt a jellemzõ.Illetve egy Prestige-t vittem Assaultként.A perkek ott sem változtak,fegyver pedig a SACR-ACR volt leginkább szintén FMJ-vel és hangtompítóval.
Néhány oldallal ezelõtt belinkeltem a gamestar 2009 novemberi számát. Olyan dicshimnuszt még nem olvastál, mint ami ott volt.
Még azt is elérték, hogy Reaper (aki Battlefieldben WCG-t nyert Magyarországon, meg Cod4-ben is a Team Gigabyte tagja volt) bedícsérte, de nem kicsit.
Kben ezen hiába vitatkozunk, megvettem, ráb@sztam, a 10.000,- Ft nem vág földhöz, de akkor is elcseszték!
Hát nem arról irogatott a fél világ, hogy mekkora fasza egy játék lesz ez? Most akkor szerinted? Idáig minden codot megvettem még azt a szintén elcseszett cod5-öt is. Sok esélyem volt elkerülni...
Nem volt demo, hol próbáljam ki, hogy elcseszték, vagy sem?
De veled megértetni valamit...
De azt is leírtam már,ez az én véleményem.Neked tetszik,menj lõj a GL-el,figyeld a szenzort,futkos körbe-körbe a Marathon-LW-el.Úgysem tudok ellene tenni semmit,maximum én nem játszok ha megunom.De véleményem had legyen már meg róla,és had ne kelljen örülnöm is neki.
Ott az mp44-nek ha folyamatosan nyomtad, teleszórta a képernyõt, csak rövid sorozatokkal lehetett távolra lõni.
Persze mivel hülyül a világ a gyártó cégek elmozdulnak a nagyobb, de egyszerûbb tömegek felé és letesznek eléd egy ilyen dolgot, amivel még barátnõm is tud fragelni, ami már nagyon durva.
Kben egy kis politikát belekeverve. Ha jól megfigyeled globálisan hülyül a nép. Igyekeznek úgy oktatni, olyan szolgáltatásokkal, információkkal ellátni az embereket, hogy még véletlenül se kelljen gondolkodniuk, így sokkal könnyebb birka mód irányítani õket.
Na ez a játék pont errõl szól. Indítsd el aztán bambulj, nyomd meg a gombot örülj. Véletlenül se kelljen egy kis tudást belevinni.
Egy szó: hájp
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯