Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Meg van egy csomó full alacsony rangú játékos,azok meg 3.-4. prestige-ben lévõ csapatokat aláznak agyba-fõbe.Bár biztos csak jó érzékük van a játékhoz...
The Matrix has you...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csirkemell nélkül nincs élet!
volt késelés, akimbo (én, Ranger :-)))) és minden más, ahogy kell pajzsot nem láttam. és senki nem okádott senkire, tényleg.
amúgy rászoktam a One Man Army-ra. bemegyek egy pályára, és látom kik és hogyan játszanak. és ha úgy látom, akkor class 1, 2 3... stb.
nem butaság, tényleg használható!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
lenne jobb dolgom, is asszony húzkodja a ...
ti meg itt csináljátok a feckót, de sebaj, az elõbb csináltam egy ilyet, elõtte tök normálisan játszottam 1 órát, és nrem tudom mi volt ma este, de nem volt csíter 1 szál se....
Hogy nem kell tudás? Csak reflex meg gyakorlat? Lol,warozz már egyet lowoknál keményebb ellenfelekkel Cod4-ben...
Többi beírás: Miért vettem meg? Mert reménykedtem benne hogy elöbbutóbb lesz dedikált,és csak warezelleni húzás az iw ideiglenesen. Hát nem az és az IWnet egy nagy rakás szar úgy ahogy van, a cheaterek elleni VAC védelem pedig ennél a játéknál egy nagy mese.
Hogy minden kivennénk a játékból? Nem...Csak azokat a dolgokat amiktõl nem lehet értelmesen játszani...
A következõ Cod részek PC-n a félmilliós eladást sem fogják elérni,remélem be is szüntetik a francba a pc release-t húzzanak csak a boxra,ott van igény az ilyen szemétre.
(Igen most jöttem játékból és megint : Lag miatt nem hatott a stun pedig ellen pofájába robbant,egy wh-s gyerekkel névszerin .!.. ma már 3szor találkoztam és nézve a játékát 10000% wh így azis adott egy adagot az agyamnak, na bementem dominationba ahol egy kis pályán minden fasz leighweight commandoval rohangált....Zseniális volt köszönöm.)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
HCben már több értelme van, de nem sokkal.
Ki az a barom aki ezzel tolja...
ennél nagyobb árulkodó cucc, hogy TE ott vagy, ahol... nincs😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
bár volt egy Christmas carol része... ott nyomott egy WII-s játékot... nah ott is anyázott rendesen😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
steam, origin: ACE_hun
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
---
KCSDUCK - nem szórják ki az embereket, ugyanis nem figyelik a bejelentéseket... a VAC banolgatja azokat akik publikus hekkeket használnak... priváttal nem sok mindent lehet kezdeni mert gyorsan frissítik... X22 pl. ha detected lesz mert frissítik a VACot, akkor központilag inaktiválódik a csalás, hogy a fizetõs csalók ne bukjanak le 😄 nagyon komoly :\
@
Mi ilyenkor azt írjuk be hogy :go report steam bye bye buy new mw2
50%-ban beválik és elmegy az illetõ.
Amúgy szedik le õket csak lassan, mint a pénztárnál amikor 30 állnak és a sor nem megy
És komplett magyarázata van,ami szerinte teljesen reális.
És ha én most leírnám amit gondolok róluk,meg hogy szerintem mit kéne velük csinálni,akkor én lennék a nem normális kockabaromállat,aki szegény kis gyerekeket bántja.Úgyhogy nem írom...