Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így legalább már arra nem dobna vissza.
Viszont így rengetegszer játszok olyan pályán, amitõl "menekültem" elõtte.
Ha haverokkal vagy mikrofonon szépen bemondod merre hány ember látsz.Ahogy Skyline írta többször,egész játékra van egy kézi UAV-od.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Remélem ez pc-s verzióban nem lesz.
És én egy pillanatig nem mondtam hogy nekem fog tetszeni a BC2,de persze lehet hogy fog.De azt nem tudom hogy nem lehet megérteni hogy a GL-el nem az a baj hogy van,hanem hogy a CoD 50 négyzetméteres pályáira nem való.
Egy BF-ben GL-ezhetsz a 3 kilométeres pályán,mert ott a nem GL-esnek is van esélye visszalõni,meg ott valóban kell is hozzá némi tudás,hogy azokon a távokon eltalálj valakit,amik abban vannak.
Ha betartják az ígéreteiket, akkor lesz dedikált szerver és ott ki lehet kapcsolni ami baromság és nem igényel tudást. Mint cod6-ban a gl, az akimbo shotgun és társaik. Plusz dedikált szerveren ki tudod rakni a csalót, itt max kilépsz. Egy dedikált szerveren közösségek tudnak kialakulni, itt max 6-an bohóckodtok együtt.
Az meg, hogy írod, tanulja meg használni a gl-t, akimbot, hb szenzort, ez téged minõsít. Neked szükséged volt tanulni ezeket? Mi a f@szt kell azokon tanulni? Két lövés után vágod milyen íven megy a gl, a többihez meg ennyi sem kell. Pont ezért van benne, hogy a lõképtelen amerikai hülyegyerek is nyálcsorgatva élvezzen el a monitor elõtt, amikor szerez egy fraget, miközben még az egeret sem bírja megfogni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Ehhez az EA CEO John Riccitiello csak annyit fûzött hozzá, hogy minden okuk megvan rá, hogy a világ elsõszámú FPS-éhez mérjék magukat és a Bad Company 2-t. Ezt látszik alátámasztani egy másik, DICE részrõl elhangzott nyilatkozat, miszerinte minden platform, s így a PC is egy saját Battlefield: Bad Company 2-t fog kapni, nem holmi konzolportot. Sõt, ha eljutnak odáig a motor fejlesztésében, akkor nagy valószínûséggel egy moddingot segítõ csomagra is számítani lehet."
Akkor ezek szerint nem jutotta?Nahát milyen meglepõ...
És azóta már lehasalni sem lehet.
Mért érzem úgy hogy lassan kezd ott is "kibújni a szög a zsákból",és a szokásos EA maszlag mellett mire kijön a játék a legnagyobb elõrelépés maximum az lesz hogy van pc verzió is...
Nyilvános szerverfájlok: A szerverfájlokat nem fogjuk közzétenni. Számos oka van annak, hogy így döntöttünk, de a legfõbb okok, hogy meg szeretnénk õrizni a játék, és a szerverek biztonságát."
Ráadásul a dedi szerver fájlokat sem adják ki, csak EAnál lehet bérelni... aminek rengeteg hátránya van. Szóval DICE sem jobb az IWnél.
2. Nem lesznek módok, mivel DICE nem akarja, hogy moddolják az új engine-t.
1.lesz beta,tehát kipróbálható,és talán a bejövõ véleményeket is figyelembe veszik még.
2.lesznek modok,így egy idõ múlva az alapjátékot a közönség ígényeihez lehet formálni.
A Mw2 is lehetne jó játék,ha lennének modok (ahhoz viszont kellenének saját szerverek is...) és ezt a sok marhaságot (Gl,Akimbo,HB szenzor,Marathon-LW Roadrunner) néhány szerveren kiszórnák,vagy ezeket úgy átalakítanák hogy ne legyen ennyire "játékgyilkos".
Valami kicsit is magára adó játékos nem is használja õket.
elismerést nem is fogsz vele ki vívni sehol sem.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
1ébként ez egy taktika, nem kempelek, nem csitelek... >.<
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
míg a MW2 esetén kaptunk nagyon kúl összevágott videókat, aztán tessék a pofáraesés.
Süt róla, hogy semmi közöd nem volna a játékhoz, ha nem lennének benne ilyen ultimate superhero képességek.
Lehet az Istenített BC2 is egy nagy rakás szar lesz... kár elõre a megváltót látni benne.
ti milyen fegyver kiosztást (class) és hozzá milyen perket használtok?
én most Ninja taktikát használok: könnyû fegyvereket, és Marathon, Lightweight és Commando perket hozzá...
szal ilyen jó összeállítások érdekelnének...
(a zone/english mappában vannak) Itt ugyan úgy meg vannak mp elõtaggal jelölve. Szerintetek lehet baj, ha kitörlöm a többit? (persze azon kívül hogy nem mûködik) Tapasztalat, vagy látott-e már más forumon vki ilyen témát? Ne foglalja a helyet az ami esetleg nem kell. Elõre is kösz a választ.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
A public természetesen nem véresen komoly, de azért szerintem a többség nyerni akar. A kisebbség, aki nem akar nyerni, annak tökéletes ez a mocsár, amit létrehoztak.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
steam, origin: ACE_hun
Csak azt sajnálom hogy egy-két ember presztízs kérdést csinál egy JÁTÉKBÓL! Sokan úgy fogják ezt fel, mintha a munkájuk volna jó eredményeket elérni benne, vagy sport lenne. Pedig ez attól még játék marad, nem véresen komoly.
steam, origin: ACE_hun