Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is nagyon egyszerû lenne (legalábbis sokat segítene) ha Finde game-re kattintva az automatikusan kidobott térképet te, egyedül képes lennél leszavazni.
Így legalább már arra nem dobna vissza.
Viszont így rengetegszer játszok olyan pályán, amitõl "menekültem" elõtte.
Azon mi a bonyolult?Csipog,ránézel,fél pályát elõre megmutatja van-e arra valaki.Fordulsz egy 90 fokot,újabb csipogás arra is megmutatja...
Ha haverokkal vagy mikrofonon szépen bemondod merre hány ember látsz.Ahogy Skyline írta többször,egész játékra van egy kézi UAV-od.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bocs nem neked írtam asszem. Hb szenzorra gondoltam tudni kell használni, és dedikált szerverrõl gabe 18 nem is beszélt.
Boron Power
Ezen a videon azért ennyire pro a sniperes, mert piros kis jelzõ van az enemy felett, kben nem venné észre.

Remélem ez pc-s verzióban nem lesz.

gagax
Ott az igazság... HB vel se megy már senki szinte mert tudják h sza*t se ér már... mert vagy coold blooded vagy a road runnerek ellen se ér már semmit mire megvillan a kis sza*ron már a pofádba van és röhög..annyi már elég lenne ehez a szerver választós dolgot hogy bele raknának egy ország vagy egy régió választot legalább és már elkülönülne a dolog... sok kis amerika hülye gyerek rohanhatna a másik 10 milli gyökér ellen mi meg itt "nyugodtan" játszhatnánk

Én inkább azt próbálom megtanulni hogy kéne játszani ezek nélkül.Tudod ha nem lenne pár ilyen hülye mint én,akkor nem tudom ki ellen élveznétek az alább leírt cuccok "áldásos" tulajdonságait...

És én egy pillanatig nem mondtam hogy nekem fog tetszeni a BC2,de persze lehet hogy fog.De azt nem tudom hogy nem lehet megérteni hogy a GL-el nem az a baj hogy van,hanem hogy a CoD 50 négyzetméteres pályáira nem való.
Egy BF-ben GL-ezhetsz a 3 kilométeres pályán,mert ott a nem GL-esnek is van esélye visszalõni,meg ott valóban kell is hozzá némi tudás,hogy azokon a távokon eltalálj valakit,amik abban vannak.

gagax
Engem is felbasz állandóan hogy, minden 2. emeber ugyanazzal a perkekkel+fegyókkal megy... ez valami tömeges vonulás hogy eggyik láma comborol a másikra vándorol a sok kis kcsg.... elõször akimbo soti... most road runner... aztán lessz valami GL claymore rpg dupla soti o_O alig találkozni rendes perkekkel játszó embereket... ez valami betegség már.. köv patchbe kivesznek mindent azt akk marad a road runner azt kész... azt akk válaszáá hogy mivel akarsz menni... így legalább egyenlõek lennének az esélyek.. gyökér roadrunner fut felém amapp másik felérõl 1 tár ACR azt nekem ugrik és lekésel... na az ien elmehet az annyába

Boron Power
A lényeget nem érted...
Ha betartják az ígéreteiket, akkor lesz dedikált szerver és ott ki lehet kapcsolni ami baromság és nem igényel tudást. Mint cod6-ban a gl, az akimbo shotgun és társaik. Plusz dedikált szerveren ki tudod rakni a csalót, itt max kilépsz. Egy dedikált szerveren közösségek tudnak kialakulni, itt max 6-an bohóckodtok együtt.

Az meg, hogy írod, tanulja meg használni a gl-t, akimbot, hb szenzort, ez téged minõsít. Neked szükséged volt tanulni ezeket? Mi a f@szt kell azokon tanulni? Két lövés után vágod milyen íven megy a gl, a többihez meg ennyi sem kell. Pont ezért van benne, hogy a lõképtelen amerikai hülyegyerek is nyálcsorgatva élvezzen el a monitor elõtt, amikor szerez egy fraget, miközben még az egeret sem bírja megfogni.

Szega87
remélem minden dlc után fizetniük kell majd és lejebb vesznek az aroganciából a keményvonalas BF-esek SG-n ( akinek nem inge ne vegye magára )

gagax
Itt megnézheted a 2. vidoba az ultimate super hero sniperestBC2

Gl,Akimbo,HB szenzor,Marathon-LW Roadrunner tanuld meg használni Gabe 18 írásodból kiderül hogy nem nagyon ment a jatek . Bad company 2 -rõl meg ne beszéljünk milyen háborus jatek amelyikbe nem lehet lehasalni illetve gl egyesen megy nincs ive, Ja ha gl hb ezek nem tetszenek mw2 akkor bad company 2 fog tetszeni nem értelek ember
Szega87
eredetileg a deathnotice miatt akartam lefényképezni, de a pillanat varázsa megragadott, hogy szó szerint "feldobtam a bakancsom" 😄DD

Gyerekek nem akarok beleszólni, de ez nem a BC2 topic.

Fpocok
A fájlokkal nem is lett volna gond, ha nem hazudják elõtte az ellenkezõjét. MOCSKOS HAZUG BANDA AZ IS.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja Gamestar-on meg is találtam egy errõl szóló nyilatkozatot gyorsan:

"Ehhez az EA CEO John Riccitiello csak annyit fûzött hozzá, hogy minden okuk megvan rá, hogy a világ elsõszámú FPS-éhez mérjék magukat és a Bad Company 2-t. Ezt látszik alátámasztani egy másik, DICE részrõl elhangzott nyilatkozat, miszerinte minden platform, s így a PC is egy saját Battlefield: Bad Company 2-t fog kapni, nem holmi konzolportot. Sõt, ha eljutnak odáig a motor fejlesztésében, akkor nagy valószínûséggel egy moddingot segítõ csomagra is számítani lehet."

Akkor ezek szerint nem jutotta?Nahát milyen meglepõ...
És azóta már lehasalni sem lehet.
Mért érzem úgy hogy lassan kezd ott is "kibújni a szög a zsákból",és a szokásos EA maszlag mellett mire kijön a játék a legnagyobb elõrelépés maximum az lesz hogy van pc verzió is...

"Modding eszközök: A BFBC2 -höz nem lesznek modding eszközök, dedikált szervereknél a beállítások nagy része szerver oldali, és nehéz lenne kivitelezni a módosításokat.

Nyilvános szerverfájlok: A szerverfájlokat nem fogjuk közzétenni. Számos oka van annak, hogy így döntöttünk, de a legfõbb okok, hogy meg szeretnénk õrizni a játék, és a szerverek biztonságát."

Fpocok
Jól emlékszel, így volt.

Ráadásul a dedi szerver fájlokat sem adják ki, csak EAnál lehet bérelni... aminek rengeteg hátránya van. Szóval DICE sem jobb az IWnél.

Érdekes,mikor a MW2-t megjelenése elõtt beindult az EA gépezet,és nagyhangon kijelentette hogy az õ játékuk mennyivel pc barátibb lesz,akkor mintha még lett volna mod lehetõség.De lehet rosszul emlékszem,vagy keverem.

Sajnos nem lesz modolás és ez 100% biztos,szóval már ez egy kicsit MW2 szagú és ugye modolás nélkül....

Igen,ez a gond.Mintha élet halál kérdése lenne pedig mégcsak nem is sport,csak egy játék ami kikapcsolódásra szolgál és valóban ez nem tudás kérdése csak gyakorlaté,nem is tudom miért várnak el "skill"-es játékmenetet az abszolúlt unreális Cod-tól mert ha FUN szintet kell vizsgálni akkor határozottan az MW2 visz mindent....

Fpocok
1. Lesz béta, de csak azoknak akik a bizonyos oldalon rendelik elõ.
2. Nem lesznek módok, mivel DICE nem akarja, hogy moddolják az új engine-t.

A BC2 két nagy elõnnyel rendelkezik ha jól látom.
1.lesz beta,tehát kipróbálható,és talán a bejövõ véleményeket is figyelembe veszik még.
2.lesznek modok,így egy idõ múlva az alapjátékot a közönség ígényeihez lehet formálni.

A Mw2 is lehetne jó játék,ha lennének modok (ahhoz viszont kellenének saját szerverek is...) és ezt a sok marhaságot (Gl,Akimbo,HB szenzor,Marathon-LW Roadrunner) néhány szerveren kiszórnák,vagy ezeket úgy átalakítanák hogy ne legyen ennyire "játékgyilkos".

Nem mondta senki, hogy ez csalás. Egyszerûen olyan dolgok amiknek ilyen formában nem lenne helyük a játékban.
Valami kicsit is magára adó játékos nem is használja õket.
elismerést nem is fogsz vele ki vívni sehol sem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ChaosTeam
Mondjuk ez is gáz, ha egy ilyen hack miatt kerül az ember egybõl 70-es szintre, akkor is, ha bant nem kap utána..... Én mindent magam akarok elérni és nem egy szar cheat hatására....
Szega87
az nem baj <#ravasz1>

danny94
azt sem tom, h mi az... >.<

Szega87
amig nem használod az említett perkekkel a carpackage markert addig nincs is gond.

Boron Power
Lehet, hogy neked van igazad, de hirtelen több ilyen topik is elõjött. Meglátjuk.

danny94
figyelj, ez 1általán nem csalás, és nehogy azt hidd, h a fegyvereimet nem használom...
1ébként ez egy taktika, nem kempelek, nem csitelek... >.<

Szega87
én anno felvettem videóra wegame kliensel és linkeltem is a videót mikor bedobott egy hackolt szerverre, de nem bannoltak , meg miért is bannoltak volna, nem én akartam oda menni, IWnet dobott oda, ki is léptem. Szerintem csak egy próbálkozás és lavírózás a penge élén táncolva, hátha feloldják a megtért bárány banját. De ez magánvélemény

Boron Power
Hát a franc tudja. A másik fórumban is hasonlókat írnak. Meg ugye cod5-ben is voltak olyan szerverek, ahol egy lövésre szintet léptek. Azt persze nem tudom, hogy ilyenkor a hostra keveredett embert is banolják-e. Ha igen, akkor elég nagy a baj, mert ezeknél mire kidumálod magad...

Szega87
MW2 megjelenésekor a hype meg az újdonság varázsa miatt egekig magasztalták, most ugyanez van BFBC2 fronton, bár halkan megjegyzem én nem bántam meg hogy megvettem az MW2-t, mert a hibák ellenére is nagyon jó és élvezetes, ráadásul mostmár napi szinten fix 10-12 emberrel partyzunk és ez eléggé megnöveli az X faktort

Persze használja. Így könnyebb beazonosítani azokat akik másképp csak free fragek lennének 😊

koschwarz
egy bc2 videóban sem láttam ilyet, pedig tudtommal mindegyiket megnézem. viszont olyan volt már a bf2-ben is hogy a helikoptervezetõt az .50 cal puskával fejen lehetett lõni a helikopter plexijén keresztül (de csak ezzel a puskával), na de egyáltalán ez nem egyszerû mutatvány.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
igen, csak a bc2-nél a konzolosoknak már megvolt a BÉTA teszt, és elvileg lesz pc-n is béta...és az eddigi beszámolók egyöntetûen pozitívak. úgyhogy van alapja a bizakodásnak.

míg a MW2 esetén kaptunk nagyon kúl összevágott videókat, aztán tessék a pofáraesés.

koschwarz
de hát ha az idióta fejlesztõk ilyeneket raktak a játékba, akkor miért ne használja?

Lehet, hogy így lesz, de egyelõre remény. Mint ahogy az is, hogy talán itt is rendbe tesznek egy-két dolgot.

Akkor te vagy a közellenség. A lehetõ legszánalmasabb láma combót használod.
Süt róla, hogy semmi közöd nem volna a játékhoz, ha nem lennének benne ilyen ultimate superhero képességek.

ChaosTeam
A sok BC2 rajongó nehogy úgy járjon majd, mint mi az MW2-vel... Ezt is mindenki várta, istenítette és megjelenés után derültek ki a hátrányai...

Lehet az Istenített BC2 is egy nagy rakás szar lesz... kár elõre a megváltót látni benne.
Szega87
a második link csak egy level hackes hazug disznó

sonic syndicate
danny94
hy!
ti milyen fegyver kiosztást (class) és hozzá milyen perket használtok?
én most Ninja taktikát használok: könnyû fegyvereket, és Marathon, Lightweight és Commando perket hozzá...
szal ilyen jó összeállítások érdekelnének...

gagax
Láttál te már BC2 vidot? sok értelme lesz hogy felmegy a sniperes a hegyre és onnan úgy lõ hogy akeze nem mozog a heliket 1 lövéssel öli.... az se lessz ennél jobb ha ezek benne lesznek.... a pálya másik felérõl lelõ mert te ida spawnoltál az meg azt gondoplja jó szórakozás ha leszed és nem tudsz játszani... abb igaz hogy ott lessz dedikált szeró stb és így élvezhetõb + lesz valamennyire közösség ...

Lenne egy kérdésem. A sima mw-nél meg lehetett azt tenni, hogy a single pályákat kitöröltem és úgy multiztunk. Ennél vajon lesz belõle probléma?
(a zone/english mappában vannak) Itt ugyan úgy meg vannak mp elõtaggal jelölve. Szerintetek lehet baj, ha kitörlöm a többit? (persze azon kívül hogy nem mûködik) Tapasztalat, vagy látott-e már más forumon vki ilyen témát? Ne foglalja a helyet az ami esetleg nem kell. Elõre is kösz a választ.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Boron Power
Mostanában én sem warozok, de publikon is elvárnám az 50-es pinget(egyébként itthoni szervereken 10 és 40 között van normális nettel).

A public természetesen nem véresen komoly, de azért szerintem a többség nyerni akar. A kisebbség, aki nem akar nyerni, annak tökéletes ez a mocsár, amit létrehoztak.

Kandurex
50ms a te és a szerver kapcsolata, erre még rájön az ellenfél kapcsolata, a késleltetés és szinkronizáció, szóval adj még hozzá bõven.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem véresen komoly, de kihívás. És mint ilyen az egészséges ember szeretne jobb, ügyesebb lenni a másiknál. Versenyszellem.

Na látod Te "warozásban" gondolkodsz, de én leszarom a warozást, nekem ez játék és nem munka. Nem tudom mit értesz normális serveren, én ebben a játékban ha valaki ott van, és lelövöm, az meg is hal, nem veszem észre a késlekedést, ennyi, mást nem figyelek...

steam, origin: ACE_hun

Valóban nem vagyok egy kocke szintû ember, de a nagy számok törvénye alapján azért nekem is kellett volna találkoznom hasonló dolgokkal, de nem találkoztam... Csak azért hogy ellenpéldát is mondjunk itt, és szerintem sokan mások is így vannak ezzel, akik viszont nem írnak ebbe a fórumba.
Csak azt sajnálom hogy egy-két ember presztízs kérdést csinál egy JÁTÉKBÓL! Sokan úgy fogják ezt fel, mintha a munkájuk volna jó eredményeket elérni benne, vagy sport lenne. Pedig ez attól még játék marad, nem véresen komoly.

steam, origin: ACE_hun

Boron Power
Bakker te tényleg nem játszottál még normális szerveren multit? Simán észrevehetõ, hogy késnek a találatok már 60-nál is, 100-nál már egyértelmû.

Warozni 70-es ping feletti(van aki még alacsonyabban húzza meg a határt) szeróra sokan nem is mennek már.