Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább promodszerüsítjük eztaszart minthogy a CS nevü hulladékkal tologassam (no offense😊 ).....
Bár egyrejobban érik hogy vissza cod4 pam és promodozni....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

armageddon666
tessék

itt a normális játék <#wow3>
(no offense, jó játékot kívánok nektek 😊)

@

na ez az amiért örülök, hogy nincs dedicated... az ilyen kiherélt, megcsonkított modoknál nincs rosszabb. ezt annyira lebutiottad, hogy kár a cod6 ezért ott a cod4 mért nem azzal tolod akkor? Vagy csak a mw2 mapok miatt? biztos sok értelme van. egyébként ne vedd személyeskedésnek! csak vélemény...

Nya!
Óhajt valaki normálisat játszani.
Normális játék:
-Fegyverek: Bármelyik géppuska,géppisztoly,hevigánner.

-Mellékfegyók: Csak MEZEI stukker (tehát nem automata), vagy CSAK spas12 (többi shoti nem!).

-Ezeket nem használjuk:Automata sotik,duplacsövû,gl,pajzs,akimbo,heartbeat,hõérzékelõ,és egyéb szenny cuccok.
-Fegyvermotyik: csak hangtompító,reddot,holografi. ACOG,hõérzékelõ szemét NEM😊
-Perkeket automatikusan letiltom.
-Killstreakek ajándékok nincsenek.
Játék: SD 5mp lerak 7.5 felszed. 8 pontig tartó meccsek 4. köröknél oldalváltás.

Már vagyunk 5-en pár klántárs és haverok.
Aki bennevan gyorsan priviiiii és küldöm steamnév😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

RatBaG
fmj legyen a fegyveren és falon (vagy más tereptárgyon) átlõve ölj 40szer.

Per Aspera Ad Inferi.

Frank99
engem meg érdekel, hogy büdös csaló patkány ne jáccon' ellenem!

és attól, hogy valaki máshogy játszik -ne adj isten csak ismergeti egyik-másik játékmódot - még nem böszme hazánkfia. Imádom az ilyen nagyképû benyögéseket.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

pisztácia
Ja, és még annyi hogy mi ez a prestige?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
köszi szépen.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

armageddon666
FMJvel falon át kell lelõni az embereket... ez a leggecibb challange szerintem :S (A dobozzal ölésen kívül 😄)

@

Frank99
te 11 évesen inkább ne menjél!
<#ravasz1>

armageddon666
Szerintem drága az nekem :S

@

pisztácia
Üdv. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az extended mag-ot hogy tudom megszerezni? Valami olyat ír hogy 0/40, és hogy FMJ vel kéne ölni. Én öltem is vagy 50 embert, de végül 1/40 lett. Hogy tudom megszerezni? thx elõre is.

Szega87
<#eljen>

Airsoft? próbált! több mint 2 éve Airsoft-ozok isten királyság. Csak most hideg van. meg ha nem cqb-zünk akkor minden kopár és nem annyira élvezhetõ. viszont jön a tavasz 😄 onnantól számítógépes játékok mennek a galydeszba ahogy szoktak... <#violent>

armageddon666
Egyáltalán nem indultam ki ebbõl O.o valósághû játékot akarok akkor ARMA, vagy ha kimozdulok, akkor esetleg Paintball (csak kurva drága, meg inkább kipróbálnám Airsoftot)

@

Miley Cyrus
Minek menjen Iraq-ba?

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Jacek
azt kihagyom😊 inkabb kimegyek airsoftozni😊 popec a grafika, es stabil a framerate😄

Vagy mehet Irakba <#violent>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Aki valósághûBB játékot akar, annak inkább az arma sorozat. Aki még valoságosabbat, annak meg red orchestra.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

mNzJean
Így van , és ha hozzávesszük ,hogy a valóságban egy USP pisztoly 2 lövésbõl biztos halál/ mellény nélkül / ,vagy egy uzi sorozatról ne is beszéljünk , akkor már bukott a valósághû játék .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Na most ez szerintem vicc. mi az hogy onnét tudja védeni. A hq egy egész mappal odébb van. éledsz- halál, éledsz- halál. Ez jó játék.

Jacek
Az a problema hogy abbol indulsz ki hogy valosaghu jatekot akartak kesziteni😊 nem akartak😊 mert barmilyen erdekes ha kezembe adsz egy p90 vagy egy pitolyt nem fogok gyorsabban futni mintha egy AK van a kezembe vagy forditva😊 de aki rangerrel eletben akimbozna egyet, na az sem csinalna tobbet😊

Viszont, ha nem tudnak foglalkozni vele akkor egy-egy szerveren nagyobb rend lenne az adminolhatóságnak köszönhetõen.
Mindenki megtalálhatná a magának valót. Akik rohangálni akarnak meg GL partit nyomni. Illetve a normálisabb játékosok is.
Legalább azt lehetne választani, hogy melyik pályán akarok játszani...

armageddon666
VAC meg egyébként egy nagyon jó rendszer lenne, ha többet foglalkoznának vele... de szélmalomharc ugye, és nem éri meg a befektetett energiát (pénzt)...

@

armageddon666
Ha tudja onnan védeni miért ne védje onnan? Én meg ezt nem szeretem, mikor megmondják, hogy hogyan játsszon az ember... amiatt örülök speciel a moddolhatóság hiányának... (persze a szabadság az csak szabályok betartásán belül érvényes, csalás meg glitchkihasználás is hogyanja a játéknak, de azokat elítélem...)

@

armageddon666
IWnet szar.
A játék egyébként tetszik, ha változtatnék, akkor kivenném a könnyebb KÉZBEN LÉVÕ fegyver = nagyobb sebesség marhaságot, és úgy csinálnám, hogy a fegyverek össztömege határozza meg a sebességünket... így kiesne a CarePackages rohangálás. Sprintelést egy picit hosszabbra venném (vagy a 2 sprint közötti idõt rövidebbre), így a Marathon is visszább szorulna, illetve Akimboval lehetne kezdeni valamit. Pl Rangernél nem látom hátrányát csak elõnyét, az 1887 meg magában olyan lassú, hogy muszáj mellé az Akimbo... szóval vagy erõsíteni kéne magában (gyorsabban fel lehessen húzni), vagy pedig Akimbonál kellene lejjebb venni a ranget. Kb Ranger szintre, kicsit távolabbra vigyen azért.

Illetve a sniper 1-hit-1-kill felületét meg kéne növelni. a has is essen bele és ne csak deréktól fölfele 😊 Illetve FMJ növelhetné jobban a sebzést (jelen esetben asszem nem kompenzálja a hangtompítót, pedig az jó lenne). Így szükséges lenne a Bling egy jó stealthsniperhez...

így hirtelen ennyi 😄

@

Engem az se érdekel, ha velem,ellenem esetleg egy másolt játékkal rendekezõ emberke játszik, amíg betartja a szabályokat. Engem a cheater emberkék mellett az olyan értelmes gyerekek szoktak idegesíteni akik pl a hqt a spawnponton védik. Nem mellesleg sajnos a legtöbb ilyen böszme hazánkfia.

Nem fogják sosem beismerni, de ez egy elhibázott döntés volt.
Én elviselném, ha valóban nem tudnák feltörni, de nem így van.

Frank99
sajnos így van.

NEOreg3
ez mindenkit érint

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Üdv!

Körülbelül 2 hónapja vásároltam meg a MW 2-t.
Mivel jómagam nagy "cod rajongó" vagyok ezért természetesen nagyon tetszik a játék.

Azonban sajnos van 1 "kis" hibája, vagy ki minek nevezi.

Ez pedig nem más lenne mint a multiplayeres megoldás. Biztos sokan panaszkodtak már, sokaknak mondták már hogy biztos nálad van a baj a tiéd szar..... miért is lenne maga a játék az... na de mind1.

Szóval, multiplayer..... Van amikor hip-hop fennt vagyok egy szerveren, de van amikor connectelni akarok bedob valahova és vagy 10 percig azt írja hogy WAITING..... ilyenkor persze szép lassan lemennek az emberek, megunják a várakozást, ekkor azt írja hogy waiting for ... player, attól függõen hogy hány játékos kell még a játék inditásához.
Amikor pedig már kezdem azt hinni hogy mivel feljött még pár ember és már legalább 9-10 en vagyunk, hogy kezdõdik a játék, akkor mi mást írna ki megint? WAITING....😊

A vége pedig az szokott lenni hogy Game lobby closed vagy host migrationos hülyeség....

Elég idegesítõ hogy olykor 10 percet kell csak arra várni hogy elinduljon a szerver...

Jó, persze, ki kell szûrni a kalóz verziókkal rendelkezõket, stb.... de ennek ne az legyen az ára hogy mi akik pénzt adunk érte szívunk rendesen.

Nem beszélve arról hogy akinek másolt az is multizik.....

Ettõl eltekintve maga a játék, a Sp és a multiplayer játékélménye kiváló, csak dicsérni tudom, csak ez a fránya "csatlakozásos dolog ne lenne".
Nameg ez a hostos dolog.... néhány szever annyira laggos hogy hihetetlen....

Csak ennyit akartam, lehet szidni, meg tiéd a szar....
Csak gondoltam leírom a véleményem, mert pont most sz*tam vele egy csomót és inkább kiléptem...

Titeket mennyire érintenek ezek a gondok?

Üdv: ToM

PS3 Slim 250 PC

jól kibasztál vele😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ma kifogtam egy durva cheatert. De jól "kibasztam" vele. Kilépésnél ugye mivel én voltam a host, elkezte a szokásos procedúrát. Én meg "véletlen rácsaptam a reset gombra. Ugye az nekik server fail. A kis köcsög ne nyerjen.

Frank99
hogy miért csinál az ember linkeket nektek nem tudom...(tudom, write only módban vagytok...)

ott van a banner alatt....

köszikeee
Garou
Átálltam RPD-re, és így kicsit távolabbról próbálom kilõni az ellenfeleket. Ezért a gránátomat le is cseréltem védõmaszkra. Nagyon hatásos! Jól jön, mikor megrohannak, és elõször bedobják a stunt meg a flasht, aztán vidám beszambáznak, hogy lelõjenek. Egy próbát megér szerintem, sokszor jobb, mint fraget vagy semtexet vinni.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Akkor már inkább Sit Rep. 😊

beírod a google-ba hogy névszínezés és meg is van az elsõ linknél a leírás

Hali

Tud valaki segíteni?Hogyan tudok színes játékosnevet csinálni?köszi
Talán oda jó, ahol sok a clay, olvastam hogy 5mspercel késõbb robban a scramble prot használónál.

NEOreg3
nem

menj a warezba, ott tudják

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

megmagyarázná valaki mi az a zero gear demó?
HD JOHNNIE
Persze írhatja, hogy unable to connect meg ilyenek, de ne foglalkozz vele, csak próbálkozni kell.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Én 3 lehetõségrõl tudok: Az elsõ hogy bent vagy a fõmenüben és nyomsz egy invite-t, amikor a cimborád megjelenik akkor játékmód oszt öl 😊 A második, te belépsz vhova és azonnal invitet nyomsz, itt könnyen lehet, h nem tud felkapcsolódni a haver. A harmadik, hogy a haver a steamen a nevedre kattintva jobb egérrel nyom egy join game-t.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Törölt felhasználó
Tudnál segíteni, hogy hogyan? Eddig próbálkoztunk de nem sikerült.
Elõre is köszi!
Meg lehet oldani.

HD JOHNNIE
Én sosem használtam a scramble-t és hogy õszinte legyek nem is tartom jónak. Nekem nagyon is jól jön, ha használják ellenem ugyanis könnyebben kiszúrom h van ott valaki, jobban figyelek akkor. Sztem csak felhívja az ellen figyelmét.

Törölt felhasználó
Helló!

A havert felvettem steam-en. Azt meglehet oldani, hogy abba a játékba ami épp benne vagyok, oda meghívjam?

Mert eddig csak ketten tudtunk hálóban játszani.
danny94
nem szóltam...

Snexi
mondjuk ha prestigebe nyomod?