Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boron Power
Hát ha odarohansz egy pontot foglalni, majd átmész a következõre, stb. Akkor nem ötször halsz meg, miközben 9-en vannak ellened gl, shotgun, ingyombingyom társaságában. Nekem is volt ilyen statom, de nem egy cél játékban. Tdm-ben, ha nyugiban lövöd õket, akkor rendben van, de itt elvileg a csapatért kellene hajtani.

Ha elfekszel, akkor lehet 5 halál.

Illetve COD 4 ben még jobb volt mint itt szerintem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

COD4 ben csak azt használtam. Gyorsan ráéreztél <#vigyor2>

Simán volt már nekem is néhány alkalommal 10* arányom és szinte csak dominationt játszom. Kell, hozzá egy gyengébb csapat meg némi szerencse is.

pisztácia
Sztem ACR a legjobb, egy G18as akimboval 😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Boron Power
Ne haragudj, de mit nevezel te tudásnak egy FPS játékban, ha nem:
- a reflexet
- gyors helyzetfelismerést
- a pályaismeretet
- csapatjátékban a taktikát
Talán csak nem a 200 km/órával a pofádba futok és két méterrõl lekéssellek, vagy egy lövéssel 500 sörétet az arcodba lövök játékot?
Korábban a codban, cod2-ben, még a promodos (szerinted herélt) cod4-ben is legendás, nagy nevû klánok játszottak. Mindenki elismerte a tudásukat. Egy ilyen mindenperkes szerveren ugyanannyi esélyük lenne mint bárki másnak, hiába messze jobbak mint akárki a szerveren egy gl ellen nem tud mit csinálni.

A te általad heréltnek nevezett szervereken a korábban felsoroltak szerinti képességek - véleményem szerint a tudás - alapján következnek az emberek a fraglistán. Nem attól függ, hogy az illetõnek mennyire van gyomra a "cigányperkeket" berakni, vagy mennyire van türelme kikempelni egy killstreaket, aztán szétbombázni/lõni a mapot.

newszepiking
tényleg.
lehet hogy nekem is azért nincsenek gondjaim a játékkal meg a játékosokkal, mert mindig 1/2 12 és 1 között játszom éjszaka?
aluszik a fiatal nyomik és véristvánok többsége.😊

más.
cod4-ben útáltam, itt viszont egyre jobban tetszik az m16.
nagyon odabasz.😊

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

pisztácia
akkor azt.😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Presztizs.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

8 pontig,4 körönként oldalváltás.

pisztácia
Üdv. Valaki pls mondja el, hogy mi ez a prestige. Mert Van olyan ember publicon, akinek már valami csillag a jele. Valaki pls magyarázza el nekem, hogy ez mi köszi

Szega87: Ezért írtam hogy cb szabályok finomítva,ott már tényleg olyan dolgokat is kiszedettek ami hülyeség😊

Az hogy itt nyavalyognak jópáran hogy minek így kherélni meg effektíve leszarom. Nincs gl autosotik,atomtáp automata kispisztolyok amik jobban ölnek mint egy AK 20 méteren belül.Ennyi.
Még annyi finomítás lehet lesz,hogy pam mód szintû perkek engedve lesznek (tehát amibõl nem lehet hatalmas elõnyöket kovácsolni mint ninja,maraton és egyéb baromságokból).

Perk1: Sleight of hand,Bling,Scavanger,One man army.
Perk2: Stopping power.
Perk3: Steady aim,Sitrep
Minden más perk TILTVA.

Fegyók továbra is csak Géppuska géppisztoly hevigánner (Ezek közül bármelyik) és a csipa (De csak az Intervention,autocsipák OFF)

Mellékfegyók: Spas12 vagy SIMA pisztolyok (tehát autostukkerek,rakétavetõ gl autosotik duplacsövû kilõve)

Fegyver motyik: Hangtomp,Reddot,Holografikus reddot😊
Granyók: Minden mehet C4 és CL is.

Minden más beleértve AKIMBO,Heartbeat,Thermal,gl...TILTVA😊

Killstreak: Nincs mert SD és ne egy szaros predatoron vagy helikopteren múljon már egy meccs.

Így nincs annyira kiherélve szinte csak a nooboknak való motyeszek vannak kiszedve,meg egy két dolog ami nem illik SD képbe, ennyi.

Max 18fõs SD-k 8 pontig körönként váltással,pingek valahol 40-50 körül vannak mindenkinél (private match tehát sajna szintugrás,egyéb nincs).

Már vagyunk páran,akit érdekel,általában esténként 8-9 körül csapatjuk:
HUN_Bl4ck

Boron Power
5 halál egy 9v9 dominationban?

Ebben némi kemp és leszarom a foglalni való pontokat is benne kellett, hogy legyen.

Egy dominationban, fõleg ennyi emberrel, ha 2-nél jobb a kill/death arányod, akkor tutira basztál a világra. Ez meg 10x-es...

Szega87
egy kis hajnali négyes RPD fun :]

Ügyes munka, nekem tetszik!
De ha Barack, akkor inkább Barrack 😄

Fatboyz4ever!

Szega87
Gondoltam egyet és tollat ragadtam, összeraktam egy custom classt némi leírással! <#email>

link: a dokumentum word formátumban van, a képek betöltését várjátok meg

Akinek nem nyílik meg, vagy hibát talál benne jelezze!

Elõbb utolsó emberként Akimbo G18-al ledarálnak,erre beírja csapatársam hogy én mekkora "noob" vagyok.Nézem következõ körben a beírogatós ember mit visz?Akimbo 1887... Hát õ már felkészült,ne legyen noob...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szega87
ez szinte egy az egyben clanbase csak pár apróbb változtatás van

Daell Drow
Ezzel en is igy vagyok, ahogy leirtad. Engem is nagyon fel tud idegesitenei a tarsaim lamasaga HQ-ban. Az ilyeneknek FFA es DM-en kivul masal nem is lene szabad jatszani.
Volt hogy wastelandon bereakott mellem 4 lowot, akik csak a palyan ossze vissza komandiroztak. En meg egymagam haromszoros halalozasal foglaljam el a pontot. Hiaba volt 2szer tobb pontom az elenfel legjobb jatekosanal is, ha lowok vanak veled akkor nem nyersz.
Abszolút így van,de tényleg minden játéknál....meg persze a megalomániás adminok....

BaLeeX
Sikerült belefutnom pár idiótába ma nekem is.

Igaz még nem HC (még gyûjtögetem az xpt meg a challangeket) de HQ-t preferálom én is. Na itt volt egy olyan nevû játékos mintha beragadt volna a billentyûzete névbeírásnál szóval tuti valami warezhuszár. Elsõ kör, elfoglaljuk a pontot tartjuk is szépen, emberünk folyamatosan fröcsög, szidja "low"-ozza az ellenfél játékosait.
Na innentõl aztán mi kerültünk szopóágra, ezután már a csapattársait szidta ugyanígy de nem volt olyan perc amikor ne sz*rta volna tele a chatet és marhára idegesítõ volt. Na ez tipikus példa arra, hogy ha normális védelem lenne akkor ez az emberke mariózhatna nyugodtan, mert tuti nem adott pénzt a játékra. Ami mondjuk nem érdekelne, ha mindenki normálisan állna hozzá a dologhoz.

Az nálatok is elõfordul gyakran, hogy HQ pályán a csapattársaitok egyszerûen leszarják, hogy éppen el van foglalva a pont az ellenség által, kommandóznak meg rohangálnak a pálya teljesen más pontján? Én meg ötödször döglök meg mert ketten védik a szobát de egyedül kevés vagyok. Ezen mondjuk fel tudom húzni magam. Azt már meg sem említem amikor védeni kéne a pontot aztán valami szép camp helyre beáll ahol igaz nem nagyon veszik észre, de természetesen rá sem lát a pontra és simán visszafoglalják mellette. Hány ilyen van...

Nem hiszem, hogy túl komolyan veszem, hiszen csak egy játék, de hogy odáig nem jutnak el hogy egy HQ pályán senkit nem érdekel, hogy hány embert kommandózik le ha közben pörög a pont a másik csapatnak...
Bár engem nem nagyon érdekel ilyen pályákon a K/D arány, volt hogy 3x értem oda az elfoglalt pontra úgy, hogy ugyanaz az emberke még mindig az ajtó elõtt gondolkodott, hogy hogyan menjen be...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Megerõsítem: este, késõn sokkal jobb játszani.
Példa. HC HQ-ban tegnap 11 után egy német klánnal nagyon jót játszottunk.
Nem voltak gyanús esetek, senki nem sírt, noobolt és maradtunk úgy ahogy voltunk még vagy 5 körre. Egy-két játékos cserélõdött csak.
Ma 6 után ugyancsak HC HQ és mindenki gl-el rohangál. Nulla taktika és eszement campelés.
Magyar srác hisztizik, hogy csalunk mert 200-50-re vertük õket és nekünk nincs annyi kill-ünk, mert õ 40-11 es átlaggal ezt evidensnek veszi.
Frank99
holnap, ma már nem...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

a VAC akkor lenne igen hatékony és szerintem nagyrészt kijátszhatatlan ha logolna... logolná minden játékos menetét aminek tudom nagy igénye lenne. viszont a privát meg vip hackesek hiába tudnák idõben kikapcsolni a hacket már logolta a VAC és ha megvan a cheat kód és egyezik a log-al azokot már banolhatnák is...

armageddon666
Szép és jó dolog a feljelentgetés, de szerintem fölösleges... VAC forumnál írják hogy "third party report" nem játszik... csak a VAC bannol, ha Pista aszondja csalsz, akkor sem banolnak...

IDk helyett csalásokat küldjetek a VACteamnek, és akik azt használják kapják a bant.

@

armageddon666
Mint látszik így sem nagyon veszik a játékot, úgyhogy ez rossz indoklás :S

@

igen Frank este, éjjel játszom és alátámasztom. egyáltalán semmi gond a game-el. nagy ritkán találkozom érdekes figurákkal. de az nem zavaró. keresek másik szobát. ennyi. Frank steam-en igazolj vissza mert beszélni szeretnék veled! köszi.

zotya10002
Jó kis játék ez!! Játéééék!Isméétlem játék!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Frank99
így legyen! ÁMEN.

Frank99
errõl nem nyitok vitát, mert abból igen sok törlés lesz. Ma is játszottam, egy gyanús figura volt az 1 órában, aki mindig 1,2-ik lett a 15-ös szintjével, amikor 2.x írtam rá hogy wallhack (folyamatosan követett a falon át killcamben) a következõben kilépett. Ettõl függetlenül felnyomtam a steamen, oszt' vagy van értelme vagy nincs, de mindegy. A gyerek délután játszott, õ 1 óra alatt 2 termin koponyával találkozott, este ilyen nem volt. Sztem tényleg a kis csírák nyomják elsõdlegesen csíttel, ezért este/éjjel jobb....
de ez is csak egy vélemény

sajnos igen. De szerintem most nem akarnak foltozgatni. inkább õsszegyûjtik a sok infot és dolgoznak a nagy paccson. ez a megérzésem és bár valóra válna. a VAC-et sem értem, hogy amennyire elnyerte a user-ek elismerését )egyéb játékok), hogy-hogy nem tesz semmit. én a helyükben kivétel nélkül bannolnék minden accot amin bármilyen cheat futott.

Az biztos.Csak a warez ha jól tudom per pillanat így is játszik...(csalók és hackerek meg mint égen a csillag)

Frank99
ezt már írtam korábban, de szerintem azért nincs ded szeró, mert ahogy kikerül, másnap meg van törve, innentõl a warez is jáccik'.
sztem ezért...

na mielõtt lenézel másokat én pl soha nem használtam még a shotikat. se a g18-at. nem runerkodok, gl-eket addig használtam amíg a cselenzs meglett és akkor se agyba fõbe csak amikor indokolt volt. HB lámáknak van azt sem használtam. a csõves hõérzékelõt sem használtam még soha. ellenben mégis jókat jásztom ezek nélkül is. az LS megint nob-ság inkább ninja helyette. nem értem minek ennél jobban kiherélni a játékot. azon nektek mi az élvezet? tedd fel inkább a duke nuke 3d-t azt azzal told.

armageddon666
Igen, ez mindenképp igaz, úgy lenne LEHETÕSÉG a jobbra. Hogy élnének-e vele az más kérdés.

@

A dedikált szerverrel akkor is lenne többféle választás.Így meg semmit se választhatsz a játékmódon kívül.Nem hinném hogy ez a jobb...

armageddon666
De szerintem hagyjuk a vitát, mert úgy sem gyõzzük meg a másikat, meg ha sikerülne is meggyõznöm, azzal sem nyernék semmit 😊 Én élvezem a játékot, nem bántam meg hogy megvettem, egy darabig kellemes kikapcsolódás lesz...

@

armageddon666
Sajnos szarul tudom magam kifejezni 😊 de azért próbálkozom...
CoDokban nem tudom hogy van, de Sourceos játékokban, ahány szerverre lépek fel, mindegyik tölti le a buzi custom modelleket, hangokat, a szerver pedig tele van nyomva mindenféle módosítással, amik tök fölöslegesek, csak elbasszák a játékot...

Ez CSben volt, ott bõvítették a játékot, ezt a játékot Ti (nem tudom hogy hivatkozzam erre a csoportra) pedig herélni akarjátok... bár ellentétes dolog a kettõ, de szerintem mégis hasonló.

Ha nagy nehezen találok egy szervert, ahol a rendes CS megy, csak a legalapabb módokkal, vagy anélkül, az meg általában vagy üres, vagy ellepik a csalók, egyszerûen nem foglalkoznak velük...

Ez így berögzõdött, CoD community gondolom más (CoD2 alapján rosszabb, de többnyire kívülállóként, meg ismerõsökön keresztül szemléltem), de van egy olyan érzésem hogy itt is hasonló lenne a helyzet.

@

pedig nem töltött az olyan sok modot

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tehát ha kétféle szerver van az se jó,ha sokféle az se.Hát nehéz neked megfelelni...<#vigyor4>

armageddon666
Tapasztalat.
"A legkülönbözõbb módokat töltöttem le"
Ez a másik amit meguntam CSbe 😊

@

armageddon666
Nem használok HB-t mert hülyeség, és fölösleges, hallom úgy is ki hol van, aki Ninjázik azt meg szenzoron sem látom.

GLlel nem foglalkoztam annyit, hogy ilyen pálya másik végére lövöldözzek vele.

Harrier egyszer lõ le, aztán zuhan is a Stingertõl...
----

Senki nem mondta hogy tudás kell azokhoz, én kérdeztem hogy a "sima" játék milyen tudást tükröz, de a kérdést megkerülted, nem válaszoltad meg, talán mert semmivel több tudás nem kell hozzá? Reflex és tapasztalat, ennyi... GLlel kicsit kevésbé kell célozni... Akimbo meg rövidtávra van... egyetlen hibája, hogy kb. semmi hátránnyal nem jár...

@

Én gondolkozok végletekbe,de szerinted csak kétféle szerver lenne.Akkor te hogy gondolkozol?
Mintha CoD4-be nem igazán igy lett volna.Mert ahová beléptem mindenhonnan a legkülönbözõbb mod-okat töltötte le.

modellmaker
Irak

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Mondjuk hogy nem lehet GL-el felrobbantani az embert a pálya másik végérõl?Hogy nem a HB Szenzor nyomán tudod hol van az ember,hanem a pályaismeret miatt?Hogy talán igy a fegyvereknek jobban kijön az elõny/hátrény része,és nem mindenki Akimbo-val rohangál és darál?Hogy talán a 3. játékkör nem azon dõl el hogy a "pro player" akimbo shotgun-al csinált két kör alatt egy 7-0-t és behívja a Harrier-t?

Felesleges olyan arcokkal vitázni akiknek a gl a heargbeat az autosoti az akimbo meg a többi szemét bármiféle tudást tükröz...😊

armageddon666
Sajnos az, hogy csak végletekben tudnak gondolkodni az emberek... látszik te is... lennének a Herélt szerverek meg a Szar szerverek... Szar szerver, ahol a játék úgy van ahogy lennie kell, de basznak rá, és ellepik a csalók, meg idióták... Herélt szerver, ahol egy alapvetõen normális brigád lenne, csak a játéknak az 50%-át nem lehet használni...

CSt ezért hagytam abba, nincs normális szerver...

TF2vel ezért játszom ritkán... megnyitom a szerverkeresõt, minden szar tele nocrit, nodmgspread (WTF?), meg egyéb marhaságok... alig találni normális szervert...

@

armageddon666
Kérlek magyarázd el mi a tudás így?

@

És ha lenne Dedikált ki kényszerítene hogy rámenj?Mehetnél az only GL szerveredre,azt jól van...

Egyébiránt leszarom ki mit gondol, CB szabályok kicsit könnyítve még ígyis.
Így még tudást is igényel a játék,és egynelõek az esélyek kb....😊