Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha elfekszel, akkor lehet 5 halál.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
- a reflexet
- gyors helyzetfelismerést
- a pályaismeretet
- csapatjátékban a taktikát
Talán csak nem a 200 km/órával a pofádba futok és két méterrõl lekéssellek, vagy egy lövéssel 500 sörétet az arcodba lövök játékot?
Korábban a codban, cod2-ben, még a promodos (szerinted herélt) cod4-ben is legendás, nagy nevû klánok játszottak. Mindenki elismerte a tudásukat. Egy ilyen mindenperkes szerveren ugyanannyi esélyük lenne mint bárki másnak, hiába messze jobbak mint akárki a szerveren egy gl ellen nem tud mit csinálni.
A te általad heréltnek nevezett szervereken a korábban felsoroltak szerinti képességek - véleményem szerint a tudás - alapján következnek az emberek a fraglistán. Nem attól függ, hogy az illetõnek mennyire van gyomra a "cigányperkeket" berakni, vagy mennyire van türelme kikempelni egy killstreaket, aztán szétbombázni/lõni a mapot.
lehet hogy nekem is azért nincsenek gondjaim a játékkal meg a játékosokkal, mert mindig 1/2 12 és 1 között játszom éjszaka?
aluszik a fiatal nyomik és véristvánok többsége.😊
más.
cod4-ben útáltam, itt viszont egyre jobban tetszik az m16.
nagyon odabasz.😊
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az hogy itt nyavalyognak jópáran hogy minek így kherélni meg effektíve leszarom. Nincs gl autosotik,atomtáp automata kispisztolyok amik jobban ölnek mint egy AK 20 méteren belül.Ennyi.
Még annyi finomítás lehet lesz,hogy pam mód szintû perkek engedve lesznek (tehát amibõl nem lehet hatalmas elõnyöket kovácsolni mint ninja,maraton és egyéb baromságokból).
Perk1: Sleight of hand,Bling,Scavanger,One man army.
Perk2: Stopping power.
Perk3: Steady aim,Sitrep
Minden más perk TILTVA.
Fegyók továbra is csak Géppuska géppisztoly hevigánner (Ezek közül bármelyik) és a csipa (De csak az Intervention,autocsipák OFF)
Mellékfegyók: Spas12 vagy SIMA pisztolyok (tehát autostukkerek,rakétavetõ gl autosotik duplacsövû kilõve)
Fegyver motyik: Hangtomp,Reddot,Holografikus reddot😊
Granyók: Minden mehet C4 és CL is.
Minden más beleértve AKIMBO,Heartbeat,Thermal,gl...TILTVA😊
Killstreak: Nincs mert SD és ne egy szaros predatoron vagy helikopteren múljon már egy meccs.
Így nincs annyira kiherélve szinte csak a nooboknak való motyeszek vannak kiszedve,meg egy két dolog ami nem illik SD képbe, ennyi.
Max 18fõs SD-k 8 pontig körönként váltással,pingek valahol 40-50 körül vannak mindenkinél (private match tehát sajna szintugrás,egyéb nincs).
Már vagyunk páran,akit érdekel,általában esténként 8-9 körül csapatjuk:
HUN_Bl4ck
Ebben némi kemp és leszarom a foglalni való pontokat is benne kellett, hogy legyen.
Egy dominationban, fõleg ennyi emberrel, ha 2-nél jobb a kill/death arányod, akkor tutira basztál a világra. Ez meg 10x-es...
De ha Barack, akkor inkább Barrack 😄
Fatboyz4ever!
link: a dokumentum word formátumban van, a képek betöltését várjátok meg
Akinek nem nyílik meg, vagy hibát talál benne jelezze!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Volt hogy wastelandon bereakott mellem 4 lowot, akik csak a palyan ossze vissza komandiroztak. En meg egymagam haromszoros halalozasal foglaljam el a pontot. Hiaba volt 2szer tobb pontom az elenfel legjobb jatekosanal is, ha lowok vanak veled akkor nem nyersz.
Igaz még nem HC (még gyûjtögetem az xpt meg a challangeket) de HQ-t preferálom én is. Na itt volt egy olyan nevû játékos mintha beragadt volna a billentyûzete névbeírásnál szóval tuti valami warezhuszár. Elsõ kör, elfoglaljuk a pontot tartjuk is szépen, emberünk folyamatosan fröcsög, szidja "low"-ozza az ellenfél játékosait.
Na innentõl aztán mi kerültünk szopóágra, ezután már a csapattársait szidta ugyanígy de nem volt olyan perc amikor ne sz*rta volna tele a chatet és marhára idegesítõ volt. Na ez tipikus példa arra, hogy ha normális védelem lenne akkor ez az emberke mariózhatna nyugodtan, mert tuti nem adott pénzt a játékra. Ami mondjuk nem érdekelne, ha mindenki normálisan állna hozzá a dologhoz.
Az nálatok is elõfordul gyakran, hogy HQ pályán a csapattársaitok egyszerûen leszarják, hogy éppen el van foglalva a pont az ellenség által, kommandóznak meg rohangálnak a pálya teljesen más pontján? Én meg ötödször döglök meg mert ketten védik a szobát de egyedül kevés vagyok. Ezen mondjuk fel tudom húzni magam. Azt már meg sem említem amikor védeni kéne a pontot aztán valami szép camp helyre beáll ahol igaz nem nagyon veszik észre, de természetesen rá sem lát a pontra és simán visszafoglalják mellette. Hány ilyen van...
Nem hiszem, hogy túl komolyan veszem, hiszen csak egy játék, de hogy odáig nem jutnak el hogy egy HQ pályán senkit nem érdekel, hogy hány embert kommandózik le ha közben pörög a pont a másik csapatnak...
Bár engem nem nagyon érdekel ilyen pályákon a K/D arány, volt hogy 3x értem oda az elfoglalt pontra úgy, hogy ugyanaz az emberke még mindig az ajtó elõtt gondolkodott, hogy hogyan menjen be...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Példa. HC HQ-ban tegnap 11 után egy német klánnal nagyon jót játszottunk.
Nem voltak gyanús esetek, senki nem sírt, noobolt és maradtunk úgy ahogy voltunk még vagy 5 körre. Egy-két játékos cserélõdött csak.
Ma 6 után ugyancsak HC HQ és mindenki gl-el rohangál. Nulla taktika és eszement campelés.
Magyar srác hisztizik, hogy csalunk mert 200-50-re vertük õket és nekünk nincs annyi kill-ünk, mert õ 40-11 es átlaggal ezt evidensnek veszi.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
IDk helyett csalásokat küldjetek a VACteamnek, és akik azt használják kapják a bant.
@
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
de ez is csak egy vélemény
sztem ezért...
@
CoDokban nem tudom hogy van, de Sourceos játékokban, ahány szerverre lépek fel, mindegyik tölti le a buzi custom modelleket, hangokat, a szerver pedig tele van nyomva mindenféle módosítással, amik tök fölöslegesek, csak elbasszák a játékot...
Ez CSben volt, ott bõvítették a játékot, ezt a játékot Ti (nem tudom hogy hivatkozzam erre a csoportra) pedig herélni akarjátok... bár ellentétes dolog a kettõ, de szerintem mégis hasonló.
Ha nagy nehezen találok egy szervert, ahol a rendes CS megy, csak a legalapabb módokkal, vagy anélkül, az meg általában vagy üres, vagy ellepik a csalók, egyszerûen nem foglalkoznak velük...
Ez így berögzõdött, CoD community gondolom más (CoD2 alapján rosszabb, de többnyire kívülállóként, meg ismerõsökön keresztül szemléltem), de van egy olyan érzésem hogy itt is hasonló lenne a helyzet.
@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
GLlel nem foglalkoztam annyit, hogy ilyen pálya másik végére lövöldözzek vele.
Harrier egyszer lõ le, aztán zuhan is a Stingertõl...
----
Senki nem mondta hogy tudás kell azokhoz, én kérdeztem hogy a "sima" játék milyen tudást tükröz, de a kérdést megkerülted, nem válaszoltad meg, talán mert semmivel több tudás nem kell hozzá? Reflex és tapasztalat, ennyi... GLlel kicsit kevésbé kell célozni... Akimbo meg rövidtávra van... egyetlen hibája, hogy kb. semmi hátránnyal nem jár...
@
Mintha CoD4-be nem igazán igy lett volna.Mert ahová beléptem mindenhonnan a legkülönbözõbb mod-okat töltötte le.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
CSt ezért hagytam abba, nincs normális szerver...
TF2vel ezért játszom ritkán... megnyitom a szerverkeresõt, minden szar tele nocrit, nodmgspread (WTF?), meg egyéb marhaságok... alig találni normális szervert...
@
Így még tudást is igényel a játék,és egynelõek az esélyek kb....😊