Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cod4: Az xfire-ben anno vagy 10 kedvenc szeró fel volt véve,egyiknél sem volt megalomániás admin,1-2 jogos szabály volt (no gl/ls/martyrdom/p90) és mindenki jól szórakozott....
Jópár szerón az adminokat is ismertem rendszerint ha wh vagy egyéb probléma merült fel alaposan az ember körmére néztek ban elött.
Ennyit errõl,mindenképpen jobb a dedikált támogatás mint ez a szar amiben senki és semmi nem véd cheaterektõl és minden kis pöcs balanszolatlan fegyverkombinációkkal és értelmes játékba nem illõ perkekkel rohangálva lövi a normális játékosokat akiknek pedig jó játékra igen csekély az esélyük mert normális tudást is igénylõ fegyver/perk kombinációval gyakorlatilag SEMMI esélyük nincs.

Bojkott? És ki fog bojkottálni? Az 500ezer pc-s abból a 8-9 milliós eladott példányból? Pont annyira le fogja szarni a készítõ mint amennyire most is. Legfeljebb nem fogják feleslegesen kiadni pc-re,nem pc-n sikeres a játék,pc-n egy hatalmas bukás,amikor milliókkal dobálóznak a Cod6 cikkekben akkor ott nem a pc változatról van szó,hanem a konzolos sikerekrõl...Arról hogy az IW fórum pc-s részlegének gyakorlatilag 1 olyan topikja nincs ami dicsérné a játékot arról néma csönd...Szart sem ér itt a pc-s bojkott.

Cod7 vietnam? Treyarch féle hulladék lesz akárcsak az 5 volt. Kíváncsian várom lesz-e dedikált vagy véletlenül az is IWneten vagy neadjisten Treyarch neten fog-e menni pc-n..😊 Bár nem érdekel Treyarch játékra az 5 után nem adok ki pénzt de így a 6. cod rész után többé IW sem lát tõlem egy buznyákot sem.
A CALL OF DUTY cím a 4. rész után megszünt létezni,ez már nem cod,hanem egy nagyrakás fos.

Amikor megvettem elsõre tök jónap tûnt,1-2 hétig élveztem aztán elõkerültek a balanszolatlan fegyverek,elkezdték kiismerni a hülyegyerekek milyen kombinációval lehet nehez ellõni õket a lagos szemét szervereken megjelentek a cheaterek...
Ahogy december elején meg lett jósolva: januárra a játék egy dögvész lesz.
Hogy miért sok a rinya? A régi cod rajongók a cod4 miatt is rinyáltak de azért felfel mentek játszani elég sokan a nomrálisabb szerókra...És igen sokan a régi cod rajongók és a cod4 rajongók várták ezt a játékot,fõleg az után amit COD5 néven a Treyarch bagász elkövetett...És mit kaptunk? Egy hülyegyerekeknek való, beképzelt kishugyos játékát minden téren segítõ fullmegpakolt kamaznyi szart...
Persze az ember türelmesen várt,vártuk a dedikáltat mondván IW biztos nem gondolja komolyan...Vártuk a patcheket amik olyan minõséget és javításokat tartalmaznak mint Cod4 patchei....
De már eltel a megjelenés óta elég szép idõ,és mit kaptak a COD rajongók pc-n?
1. Warez ellenes patcheket.
2. 2500 lebanolt cheaterrõl egy adag hazugságot.
3. 0 cheaterek elleni védelmet
4. Továbbra is balanszolatlan fegyvereket a sokadik patch után
5. Egy kedves support admint 402 személyében aki ha néha feltûnik szabadidejében a pc fórumon akkor gyorsan kitörli a kényes témákat.

Köszönjük szépen!<#taps>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mNzJean
"A megalomániás adminokból a többség nem kér."

Már elnézést , elég régóta játszom multi fps-ekkel . A színvonalas magyar szerveren nem igazán voltak "megalomán" adminok . Max idióta játékosok akik nem bírták a pont agyukkal felfogni ,hogy valaki nem azért bérel x-összegért szervert ,hogy a Jóska a Hortobágyról GL- el rohangáljon rajt. Nagyon sok jó szerveren jártam ami nem kis munkát és anyagi ráfordítást igényelt az adminok részérõl , ezt inkább értékelni kellene .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Szerintem a Csapatjáték,az Sport.Nem azért,de itt ha nincs TS,akkor mindenki arra megy amerre akar.Senki nem védd senkit.Kurva nehézz megvédeni egy HQ-t,vagy el lopni egy Zászlót,és bevinni.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Az életregenerációt se felejtsd ki 😄...nem értem az lenne jó ha a játék nem változna és csak szebb graffal meg új pályákkal jönne ki?ez nem sport hanem játék!

Boron Power
Jobb is az UO az biztos. Ott még rajtad múlt megölsz vkit vagy nem.

De értsd meg ott tudtál tenni a csaló ellen, itt nem!
Megalomániás adminokkal meg azért találkoztál, mert basztál megvenni a játékot. Eredeti szerveren kellett volna pubolni ott is, azokat nem hülyegyerekek üzemeltették.

tommygear
cod2be arra emléxek hogy a találat jelzõ miatt pampogtak
armageddon666
Sõt, amennyit (nem sokat) játszottam CoD2vel, az is azzal volt tele, hogy United Offensive mennyivel sokkal jobb, ez meg szar...

@

Miért megalomániás adminokkal tömött szerverre jártál, keresni kell másikat.
Bár az is igaz, h nem könnyû olyat találni.

tommygear
ja ugyen ez ment 2 éve isa cod4el... nevetséges már
A megalomániás adminokból a többség nem kér.

Boron Power
Gyereksírás...

Téged nem basz fel, ha vkinek a fegyvere egyik emberrõl a másikra ugrál magától?

Nézd meg milyen ez:
http://www.youtube.com/watch?v=jDNSo_3XyUs&feature=related

Aztán ha ez neked tetszik vedd fel akit az elõbb írtam, haverkodj vele, játsszatok egy szerveren.
Bár keresni sem kell õket...

Szerintem is inkább magyar, mert az olasz az zöld-fehér-piros balról jobbra... Bár a magyar zászlót így nem használjuk, hogy balról jobbra, csak felülrõl lefele, olaszban viszont felülrõl lefele nincs...

steam, origin: ACE_hun

jah de amúgy ez minden codnál így kezdõdött,emlékszek anno a legtöbb fórumon a 4 kijötte milyen sírás volt a perkek körül a last stand meg a martrydom noobozás stb...

A kocka bojkott ennyit ér,tudták a fejlesztõk elõre.Sok kalóz sem bírt várni 1 hónapot a törtre inkább megvették a játékot

Már megint a gyereksírás, a faszom kivan vele...

Hát jobban meg is éri az árát mint ez, én is azon filózok, h újra elkéne indítani a custom mapos only rifle szerónkat.

Kicsikiraly
a bannerban lévõ Titles és Emblems oldalon, az olasz zászlóhoz megjegyzésnek ott van hogy fordítva van, mert zöld fehér piros helyett piros fehér zöld. oké hogy az egész balról jobbra van, de akkor nem lehet hogy az egy magyar zászló?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Boron Power
Ugye õk már látták elõre, hogy a dedicated szerverek hiányából mekkora szar jöhet ki. Most már láthatod te is, illetve a nagyközönség.
Ha eljut a pici agyukig, hogy itt azért valahogy kibasztak velük, kénytelenek csalókkal játszani 100+ pinges szervereken, akkor lehet, hogy a következõ ilyent nem veszik meg.

tommygear
sokat ért a mostani bojkott is, pár kocka elkezdett lázadni a megjelenés elõtt 2 héttel utána má nyomták õk is
Boron Power
Bojkottálni kellene a következõ fosukat. Talán most már a mocsarat szeretõ super marion felnõtt generáció is látja, hogy ez az iwnet egy fooos.

Boron Power
Krva jó ez az iwnet, meg vac meg... Berakják az új kibaszott patchüket, de ugyanúgy csalnak, hogy basszák szájba a @@@@@@@.

Aki ki meg akarja nézni milyen cod6-ban az aimbot, vegye fel steamen ezt a szart:

^0<^1Anti^0-^3Pro^0>Mightymaste

Modern Warfail...

Ha ez egy kurva cod4 lenne, már rég kibanoltam volna örökre, de itt meg röhög a markába. Így elkúúúúrni egy játékot...

Amikor kijött a COD2,ha emlékeztek élvezetes volt a játék.Nekem is volt Szerverem,és mindig tele volt.Akik játszottak "anno" vele,és szerették a pörgös CTF-et,azok szerintem még emlékeznek is rá.Sajna az a jó hangulat eltünt.Itt már nem arra megy a játék,hogy élvezetes legyen,hanem hogy sok Zsét hozzon.

Shodan
Ja ezeket én is bírom, dominationbe elsõ vagyok. kb pontok között úgy rohangálok mint egy eszelõs ,mert persze a csapat fele baszik rá. Erre beírják hogy kemper<#falbav> az ilyen tényleg mi a faszért nem takarodik el. Ma különösen sok ilyen majom volt/van.
De hogy az M4-mel mi lett azt máig nem tudom, last bloodosba régen belelõttem 3 at azt meg is halt, most majdnem egy tár kell bele...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Sajnos teljesen jogos vélemény.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nah kb 3 het utan megint elkezdtem kicsit jatszogatni de meg mindig tele van idegesito szarsagokkal a multi <#szomoru1>
kicsit megbantam, hogy elõrendeltem de legközelebb mas jateknal megvarom majd az elsõ véleméyneket, de lehet itt nem hasznalt volna sokat. Nem tudom ti, hogy erzitek de az elsõ két hétben baromi nagy fun volt az egesz, de aztan elkezdett az szar lenni. Alig rak be olyan helyre ahol normalisabb ping lenne mindenkinel, egyre nehezebben talál jatekot és elkezdtek szaporodni az idiota emberek akik nyomjak a faszabbnal faszabb perk meg fegyver combokat. Az egeszel nem is lenne baj, ha legalabb lennének dedicated serverek, ahol lenne par ember aki szabalyozna a dolgokat. Baromi idegesito, hogy egy nagyon jo jatekot csesznek el igy,mert alig van szerintem hibaja és par dolgot kene csak balanceolni. Nem hiszem el, hogy meg mindig vannak seggfejek akik a carepackage jelzõvel rohangalnak és meg mindig nem csinaltak semmiféle javitast. El lehet baromkodni vele de egy ido utan baromira elmegy az ember kedve a jatektol hiaba van 20/1 vagy 1/20 K/D ha idiota kis pöcsök allandoan meglovagoljak a hibakat meg a szarul balanceolt dolgokat. <#fejvakaras>
Elhiszem hogy midnenkinek tele a töke a hozzam hasonlo rinyalókkal, de felhúz, hogy egy jo jatekot kuldenek a levesbe raadasul meg fizettem is erte es remeltem hogy jobb szolgaltatas jar hozza 2 hét utan is.

Kicsikiraly
errõl van szó

DFTBA &#3232;_&#3232;

Én már ott tartok,hogy kár volt megvennem.Inkább beruházok a COD5-re.Valahogy jobban bejön az,mint ez.Ez egy idö után unalmas.

Prince23
El. fõleg mw 2

Bizony és nagyon idegesítõ. Fõleg, hogy a pályák is olyan picik. Azt nem tudom mit élveznek benne...
Ilyeneknek valami indiános vagy ninjás játék kéne.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ez szép a gond csak az amit itt jópáran nem látnak be:
Azért hõbörög a pc-s TÖBBSÉG,mert a CALL OF DUTY névbõl ami a multi játékok egyik nagy neve volt egy NAGY RAKÁS HÜLYEGYEREKEKNEK VALÓ SZART CSINÁLTAK.😊
Hogy miért otljuk? Mert nagyonsokan erre vártunk de a készítõ a pofánkba köpött az IWNET rendszerrel ami a csalóknak és a nooboknak kedvez,a nomrális régi cod fanoknat pedig rettenetes ívben leszarja.

nem
Hali!
A CoD MW2 és a MW elindul Windows7-en?

Tg

Amúgy kaprunk mást is az új frissítésben: eldobom a füstgránátot, hogy kérjem a care p., erre eltûnik a füst és a doboz se érkezik meg.
HC rico-ban pedig a gránát/semtex már nem üt vissza az eldobójára.

Így elhiszem, hogy megint hozzányúltak a sebzéshez és a fegyverekhez.
BaLeeX
Most jövök egy játékból ahol egy ilyen roadrunner 4 embert késelt le szép egymásután a nagy kavarodásban és nem lámákat.

Részemrõl kivenném a commandot (nevetséges, hogy 5m-rõl késelhet és megdöglesz) meg kivenném, hogy egy szúrással öljön. Öljön csak kettõvel, ha lesbõl vagy hátulról támadsz úgy is lesz idõd kétszer megbökni mielõtt felfogja mi van, elvileg ez lenne az értelme.
Ezt az egészet a fejlesztõk is csak akkor nem veszik észre ha nem akarják, de most már szánalmas, hogy minden kibaszott játékban van minimum 2 ilyen.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ezzel semmit se tudsz csinálni.Illetve de.Te is roadrunner akimbo commandós leszel,és visszavágsz.És a végén a játék 12 egymást irreális sebességgel kergetõ játékos rohangálása lesz...
Amúgy semmi.Papiron jól hangzik ez a rakj le claymore-t fordítva és egyéb trükkök.Talán húszból egyszer be is jön...

KlinikaHUN
pont ugyanígy vagyok vele én is.

Igazból az egész játék azoknak kedvez, akiket hónapokig szidtunk.
Nem tudom milyen csapat stratégia válhat be a roadrunner, akimbo vagy minden más szutyok ellen.
Hiába fedezi a társam a lépcsõt, egyszerûen felrohan a az idióta, lekéseli, majd engem is.
Lelõni szinte lehetetlen.

Csak nekem ez az agyatlan mentalitás nem tetszik.
Nálam egész délután "server connection timed out" van.
Egy HC HQ sem tudok befejezni.
Ez a baj hogy lassan oda jutok hogy már fel se idegesít.Ja de,tegnap felidegesített a pont-vonal nevû emberek,mert már megint egy újabb ügyeskedési forma.Legalábbis én más hasznát nem látom...
A többi csalót úgysem lehet bizonyítani,csak ha még a csaláshoz is hülye.
De ugye régebben GL,Akimbo 1887,ilyenek,felidegelték az embert.Ma már?Beírni se érdemes semmit.Egyrészt kiröhög.Másrészt 99% hogy a te csapatodban is lesz vagy 2-3 ember aki ilyen cuccokat használ,akkor én most milyen jogon szidjam a másik felet?Marathon-Lw ugyanez.
Az IW mindent eldöntött amikor úgy csinálta meg hogy semmit sem lehet a "szerveren" beállítani.Úgymond a játékosok kezébe adta a játékot,hogy úgy használja azt ahogy neki tetszik.Hát ezt sikerült belõle kihozni...
Tényleg igazatok van,ezen már felesleges idegeskedni.

Shodan
miért mindig a meccs kibebaszott utolsó 1 másodpercében adja a carepackegben a jó dologkat <#falbav><#duma>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Frank99
ugyanígy gondolom én is, van benne igazság, már én sem foglalkozom a cslókkal különösebben, csak játszom, ha véletlenül ráérek.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Jacek
<#eljen>

Ugyan ez minek ezt verkomolyan venni, ez a tomegeknek(nooboknak) keszult😊
En jelen pillanatban fejlodni akarok csak meg jot szorakozni, berakom a AC/DC discografy-at es ugy tolom szarok en ra hogy mit nem hallok meg😊 de pupalja az adrenalint😄

Shodan
én is észre vettem mintha szarabb lenne az M4

newszepiking
nem õ az egyetlen. én is itt vagyok.
azt hiszem, tudom miért nem egyezik a véleményem veletek, miért nincs bajom se csalókkal, se IW-vel, se vac-al.
napi 1/2-3/4-1 órát játszom.
40 éves vagyok, középszerû játékos . ha megy a játék, akkor kurvára nem érdekel hogy hanyadik lettem, van úgy hogy alig nézem meg az eredményt a végén. ha érzem hogy most aztán nagyon jó voltam, akkor érdekel persze, és rohadt büszke vagyok ha elsõ lettem.
ha szarul megy, abbahagyom.
ha úgy érzem valaki olyannal találkozom, aki sokkal jobb nálam, egyszerûen nem érdekel, ha mindenki jobb nálam, otthagyom az adott játékot, mert szopni nem szeretek, megyek máshová. ha úgy érzem valami nincs rendben, mert olyan mintha mindenki gyorsabban reagálna mint én, akkor szintén odébbállok, mert talán laggol.
ha úgy érzem is, hogy jé, lehet hogy xy csal, mert annyira durván jó, lehet hogy beszólok, de még soha nem fordult elõ az, hogy nekiálljak utánajárni, hogy tényleg csal-e.
mivel nem járok utána, és nem lehetek biztos benne, ha megkérdezitek, azt mondom, hogy nem találkoztam csalóval.
ezek a dolgok nem jelentik azt, hogy én nemtörõdöm, vagy igénytelen lennék, megvettem, noha nem sok eredeti játékom van, nem szarok tehát bele hogy milyen.
de egész egyszerûen nem vagyok kocka.
ez egy játék.élvezetes, klassz, de csak játék.
azért is ennyire sikeres, azért is veszik még mindig, mert sokan ugyanúgy nem veszik véresen, mint én.

a hibái ellen nem sok mindent tehettek, mi a szarért nem próbáljátok meg élvezni?
ha nem megy, töröljétek le a francba, és adjátok el.

annyit sírtok, meg "üvöltöztök", hogy lassan nem érdemes olvasni a fórumot.
(na persze, természetesen mindenki azt ír amit akar, max nem kell elolvasni)

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Daell Drow
szerintem nincs koze, nalam mindig megy az xfire es nem dobot ki.
Nállam nem fut és nincs is felrakva még xfire,mégis folyamatos lobby close,could not migrate host és egyéb nyalánkásgok fõleg ha partyval próbálunk menni...
Nem Xfire hiba.

nekem esetleg lenne egy elképzelésem a sok lobby close-és stb-rõl. tegnap visszatértem kicsit cod4-hez és mikor mentem mw2-özni megnyitva maradt a xfire. folyamatosan folyamatosan kidobált a lobby-ba. aztán ki is léptem. majd kis idõ múlva visszatértem de bezártam addigra már az xfiret. és utána nem dobált ki. De ez csak TIPP. esetleg teszteljétek mi valóban van-e köze hozzá...

Na, én is vagyok így párszor, hogy a kill után már számítok rá hogy beírja valaki hogy cheater noob...

már többször is

ACE: Jelen állás szerint te vagy az egyetlen aki nem volt lagos szerón (kétlem) és te vagy aki még talán csalót se látott (vagy csak nem vett észre)...

Mindenesetre én hetek óta nem voltam olyan játékban ahol legalább 2-3 embernek ne 3 csíkos pingje legyen (tehát utánhúz--> lagol),és nincs olyan nap amikor nem futok össze: Rankhackerekkel,Wh-sokkal.
Aimosok ritkábbak mert könnyen kiszúrhatóak,de elõfordulnak heti 2-3ba ígyis belefutok,igen az 1.0.175 óta is már találkoztam az állatfajjal.
Wh? Nem szokásom wh-t kiáltani mert valaki beugrik elém lelõ,vagy mert tudja hol vagyok...De amikor kb a csalókból adódóan kb 200 halálom is van úgy,hogy falon keresztül be vagyok célozva kioldalaz és lelõ (halálpontosan odacélozva végig ahol vagyok akár a pálya másik felén) na az mi..😊
Vagy amikor a csapattársam él már csak B-nél nézi a falat A felé egyszercsak elindul de folyamatosan nem maga elé néz hanem átlósan falat felfut lépcsõn néz átlóba lefelé a padlón majd amikor beér a lerakóra pont ott van az ellenfél ahova addig nézett: a sarokban..
Vagy amikor barlangban fexem,a paraszt becéloz egy követ ACR-el,elkezd lõni közben kioldalaz a kõ mögül,persze esélyem sincs..😊
Ezek biztos nem WH-k és Gabe18 meg az összes ember aki kezdi megunni a játékot a sok csalót meg a pc szutyadék szar hazudozó supportját nomeg az IW hazugságait (Siker a játék--> persze konzolon,pc-n gyakorlatilag pedig bukás de errõl néma csend van) az hülye.😊

Javaslom ha kijön a DLC támogasd a készítõket és azt is vedd meg,hálából amiért ennyire csodálatosan foglalkoznak a pc-s vevõkkel😊