Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jópár szerón az adminokat is ismertem rendszerint ha wh vagy egyéb probléma merült fel alaposan az ember körmére néztek ban elött.
Ennyit errõl,mindenképpen jobb a dedikált támogatás mint ez a szar amiben senki és semmi nem véd cheaterektõl és minden kis pöcs balanszolatlan fegyverkombinációkkal és értelmes játékba nem illõ perkekkel rohangálva lövi a normális játékosokat akiknek pedig jó játékra igen csekély az esélyük mert normális tudást is igénylõ fegyver/perk kombinációval gyakorlatilag SEMMI esélyük nincs.
Bojkott? És ki fog bojkottálni? Az 500ezer pc-s abból a 8-9 milliós eladott példányból? Pont annyira le fogja szarni a készítõ mint amennyire most is. Legfeljebb nem fogják feleslegesen kiadni pc-re,nem pc-n sikeres a játék,pc-n egy hatalmas bukás,amikor milliókkal dobálóznak a Cod6 cikkekben akkor ott nem a pc változatról van szó,hanem a konzolos sikerekrõl...Arról hogy az IW fórum pc-s részlegének gyakorlatilag 1 olyan topikja nincs ami dicsérné a játékot arról néma csönd...Szart sem ér itt a pc-s bojkott.
Cod7 vietnam? Treyarch féle hulladék lesz akárcsak az 5 volt. Kíváncsian várom lesz-e dedikált vagy véletlenül az is IWneten vagy neadjisten Treyarch neten fog-e menni pc-n..😊 Bár nem érdekel Treyarch játékra az 5 után nem adok ki pénzt de így a 6. cod rész után többé IW sem lát tõlem egy buznyákot sem.
A CALL OF DUTY cím a 4. rész után megszünt létezni,ez már nem cod,hanem egy nagyrakás fos.
Amikor megvettem elsõre tök jónap tûnt,1-2 hétig élveztem aztán elõkerültek a balanszolatlan fegyverek,elkezdték kiismerni a hülyegyerekek milyen kombinációval lehet nehez ellõni õket a lagos szemét szervereken megjelentek a cheaterek...
Ahogy december elején meg lett jósolva: januárra a játék egy dögvész lesz.
Hogy miért sok a rinya? A régi cod rajongók a cod4 miatt is rinyáltak de azért felfel mentek játszani elég sokan a nomrálisabb szerókra...És igen sokan a régi cod rajongók és a cod4 rajongók várták ezt a játékot,fõleg az után amit COD5 néven a Treyarch bagász elkövetett...És mit kaptunk? Egy hülyegyerekeknek való, beképzelt kishugyos játékát minden téren segítõ fullmegpakolt kamaznyi szart...
Persze az ember türelmesen várt,vártuk a dedikáltat mondván IW biztos nem gondolja komolyan...Vártuk a patcheket amik olyan minõséget és javításokat tartalmaznak mint Cod4 patchei....
De már eltel a megjelenés óta elég szép idõ,és mit kaptak a COD rajongók pc-n?
1. Warez ellenes patcheket.
2. 2500 lebanolt cheaterrõl egy adag hazugságot.
3. 0 cheaterek elleni védelmet
4. Továbbra is balanszolatlan fegyvereket a sokadik patch után
5. Egy kedves support admint 402 személyében aki ha néha feltûnik szabadidejében a pc fórumon akkor gyorsan kitörli a kényes témákat.
Köszönjük szépen!<#taps>#taps>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Már elnézést , elég régóta játszom multi fps-ekkel . A színvonalas magyar szerveren nem igazán voltak "megalomán" adminok . Max idióta játékosok akik nem bírták a pont agyukkal felfogni ,hogy valaki nem azért bérel x-összegért szervert ,hogy a Jóska a Hortobágyról GL- el rohangáljon rajt. Nagyon sok jó szerveren jártam ami nem kis munkát és anyagi ráfordítást igényelt az adminok részérõl , ezt inkább értékelni kellene .
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
De értsd meg ott tudtál tenni a csaló ellen, itt nem!
Megalomániás adminokkal meg azért találkoztál, mert basztál megvenni a játékot. Eredeti szerveren kellett volna pubolni ott is, azokat nem hülyegyerekek üzemeltették.
@
Bár az is igaz, h nem könnyû olyat találni.
Téged nem basz fel, ha vkinek a fegyvere egyik emberrõl a másikra ugrál magától?
Nézd meg milyen ez:
http://www.youtube.com/watch?v=jDNSo_3XyUs&feature=related
Aztán ha ez neked tetszik vedd fel akit az elõbb írtam, haverkodj vele, játsszatok egy szerveren.
Bár keresni sem kell õket...
steam, origin: ACE_hun
DFTBA ಠ_ಠ
Ha eljut a pici agyukig, hogy itt azért valahogy kibasztak velük, kénytelenek csalókkal játszani 100+ pinges szervereken, akkor lehet, hogy a következõ ilyent nem veszik meg.
Aki ki meg akarja nézni milyen cod6-ban az aimbot, vegye fel steamen ezt a szart:
^0<^1Anti^0-^3Pro^0>Mightymaste
Modern Warfail...
Ha ez egy kurva cod4 lenne, már rég kibanoltam volna örökre, de itt meg röhög a markába. Így elkúúúúrni egy játékot...
De hogy az M4-mel mi lett azt máig nem tudom, last bloodosba régen belelõttem 3 at azt meg is halt, most majdnem egy tár kell bele...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
kicsit megbantam, hogy elõrendeltem de legközelebb mas jateknal megvarom majd az elsõ véleméyneket, de lehet itt nem hasznalt volna sokat. Nem tudom ti, hogy erzitek de az elsõ két hétben baromi nagy fun volt az egesz, de aztan elkezdett az szar lenni. Alig rak be olyan helyre ahol normalisabb ping lenne mindenkinel, egyre nehezebben talál jatekot és elkezdtek szaporodni az idiota emberek akik nyomjak a faszabbnal faszabb perk meg fegyver combokat. Az egeszel nem is lenne baj, ha legalabb lennének dedicated serverek, ahol lenne par ember aki szabalyozna a dolgokat. Baromi idegesito, hogy egy nagyon jo jatekot csesznek el igy,mert alig van szerintem hibaja és par dolgot kene csak balanceolni. Nem hiszem el, hogy meg mindig vannak seggfejek akik a carepackage jelzõvel rohangalnak és meg mindig nem csinaltak semmiféle javitast. El lehet baromkodni vele de egy ido utan baromira elmegy az ember kedve a jatektol hiaba van 20/1 vagy 1/20 K/D ha idiota kis pöcsök allandoan meglovagoljak a hibakat meg a szarul balanceolt dolgokat. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Elhiszem hogy midnenkinek tele a töke a hozzam hasonlo rinyalókkal, de felhúz, hogy egy jo jatekot kuldenek a levesbe raadasul meg fizettem is erte es remeltem hogy jobb szolgaltatas jar hozza 2 hét utan is.
Ilyeneknek valami indiános vagy ninjás játék kéne.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Azért hõbörög a pc-s TÖBBSÉG,mert a CALL OF DUTY névbõl ami a multi játékok egyik nagy neve volt egy NAGY RAKÁS HÜLYEGYEREKEKNEK VALÓ SZART CSINÁLTAK.😊
Hogy miért otljuk? Mert nagyonsokan erre vártunk de a készítõ a pofánkba köpött az IWNET rendszerrel ami a csalóknak és a nooboknak kedvez,a nomrális régi cod fanoknat pedig rettenetes ívben leszarja.
A CoD MW2 és a MW elindul Windows7-en?
Tg
HC rico-ban pedig a gránát/semtex már nem üt vissza az eldobójára.
Így elhiszem, hogy megint hozzányúltak a sebzéshez és a fegyverekhez.
Részemrõl kivenném a commandot (nevetséges, hogy 5m-rõl késelhet és megdöglesz) meg kivenném, hogy egy szúrással öljön. Öljön csak kettõvel, ha lesbõl vagy hátulról támadsz úgy is lesz idõd kétszer megbökni mielõtt felfogja mi van, elvileg ez lenne az értelme.
Ezt az egészet a fejlesztõk is csak akkor nem veszik észre ha nem akarják, de most már szánalmas, hogy minden kibaszott játékban van minimum 2 ilyen.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amúgy semmi.Papiron jól hangzik ez a rakj le claymore-t fordítva és egyéb trükkök.Talán húszból egyszer be is jön...
Nem tudom milyen csapat stratégia válhat be a roadrunner, akimbo vagy minden más szutyok ellen.
Hiába fedezi a társam a lépcsõt, egyszerûen felrohan a az idióta, lekéseli, majd engem is.
Lelõni szinte lehetetlen.
Csak nekem ez az agyatlan mentalitás nem tetszik.
Egy HC HQ sem tudok befejezni.
A többi csalót úgysem lehet bizonyítani,csak ha még a csaláshoz is hülye.
De ugye régebben GL,Akimbo 1887,ilyenek,felidegelték az embert.Ma már?Beírni se érdemes semmit.Egyrészt kiröhög.Másrészt 99% hogy a te csapatodban is lesz vagy 2-3 ember aki ilyen cuccokat használ,akkor én most milyen jogon szidjam a másik felet?Marathon-Lw ugyanez.
Az IW mindent eldöntött amikor úgy csinálta meg hogy semmit sem lehet a "szerveren" beállítani.Úgymond a játékosok kezébe adta a játékot,hogy úgy használja azt ahogy neki tetszik.Hát ezt sikerült belõle kihozni...
Tényleg igazatok van,ezen már felesleges idegeskedni.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ugyan ez minek ezt verkomolyan venni, ez a tomegeknek(nooboknak) keszult😊
En jelen pillanatban fejlodni akarok csak meg jot szorakozni, berakom a AC/DC discografy-at es ugy tolom szarok en ra hogy mit nem hallok meg😊 de pupalja az adrenalint😄
azt hiszem, tudom miért nem egyezik a véleményem veletek, miért nincs bajom se csalókkal, se IW-vel, se vac-al.
napi 1/2-3/4-1 órát játszom.
40 éves vagyok, középszerû játékos . ha megy a játék, akkor kurvára nem érdekel hogy hanyadik lettem, van úgy hogy alig nézem meg az eredményt a végén. ha érzem hogy most aztán nagyon jó voltam, akkor érdekel persze, és rohadt büszke vagyok ha elsõ lettem.
ha szarul megy, abbahagyom.
ha úgy érzem valaki olyannal találkozom, aki sokkal jobb nálam, egyszerûen nem érdekel, ha mindenki jobb nálam, otthagyom az adott játékot, mert szopni nem szeretek, megyek máshová. ha úgy érzem valami nincs rendben, mert olyan mintha mindenki gyorsabban reagálna mint én, akkor szintén odébbállok, mert talán laggol.
ha úgy érzem is, hogy jé, lehet hogy xy csal, mert annyira durván jó, lehet hogy beszólok, de még soha nem fordult elõ az, hogy nekiálljak utánajárni, hogy tényleg csal-e.
mivel nem járok utána, és nem lehetek biztos benne, ha megkérdezitek, azt mondom, hogy nem találkoztam csalóval.
ezek a dolgok nem jelentik azt, hogy én nemtörõdöm, vagy igénytelen lennék, megvettem, noha nem sok eredeti játékom van, nem szarok tehát bele hogy milyen.
de egész egyszerûen nem vagyok kocka.
ez egy játék.élvezetes, klassz, de csak játék.
azért is ennyire sikeres, azért is veszik még mindig, mert sokan ugyanúgy nem veszik véresen, mint én.
a hibái ellen nem sok mindent tehettek, mi a szarért nem próbáljátok meg élvezni?
ha nem megy, töröljétek le a francba, és adjátok el.
annyit sírtok, meg "üvöltöztök", hogy lassan nem érdemes olvasni a fórumot.
(na persze, természetesen mindenki azt ír amit akar, max nem kell elolvasni)
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Nem Xfire hiba.
Mindenesetre én hetek óta nem voltam olyan játékban ahol legalább 2-3 embernek ne 3 csíkos pingje legyen (tehát utánhúz--> lagol),és nincs olyan nap amikor nem futok össze: Rankhackerekkel,Wh-sokkal.
Aimosok ritkábbak mert könnyen kiszúrhatóak,de elõfordulnak heti 2-3ba ígyis belefutok,igen az 1.0.175 óta is már találkoztam az állatfajjal.
Wh? Nem szokásom wh-t kiáltani mert valaki beugrik elém lelõ,vagy mert tudja hol vagyok...De amikor kb a csalókból adódóan kb 200 halálom is van úgy,hogy falon keresztül be vagyok célozva kioldalaz és lelõ (halálpontosan odacélozva végig ahol vagyok akár a pálya másik felén) na az mi..😊
Vagy amikor a csapattársam él már csak B-nél nézi a falat A felé egyszercsak elindul de folyamatosan nem maga elé néz hanem átlósan falat felfut lépcsõn néz átlóba lefelé a padlón majd amikor beér a lerakóra pont ott van az ellenfél ahova addig nézett: a sarokban..
Vagy amikor barlangban fexem,a paraszt becéloz egy követ ACR-el,elkezd lõni közben kioldalaz a kõ mögül,persze esélyem sincs..😊
Ezek biztos nem WH-k és Gabe18 meg az összes ember aki kezdi megunni a játékot a sok csalót meg a pc szutyadék szar hazudozó supportját nomeg az IW hazugságait (Siker a játék--> persze konzolon,pc-n gyakorlatilag pedig bukás de errõl néma csend van) az hülye.😊
Javaslom ha kijön a DLC támogasd a készítõket és azt is vedd meg,hálából amiért ennyire csodálatosan foglalkoznak a pc-s vevõkkel😊