Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Arról nembeszélve hogy már patchek óta a warezosakkal együtt játszik mindenki aki megvette,az 1.0.175-öt is 1 óra alatt feltörték és már fenn volt torrenten a mûködõ warez változat amivel jöhetnek az eredetisek közé,tehát Iwnet FAIL...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Senki nem kényszerítene téged hogy olyan szerverre menj amin az aktuális promod vagy akármi megy.
"Isten õrizzen bármiféle újítástól mert az lowoknak és nooboknak van"
Most pl. a HB szenzorra mégis mit lehet mondani?Fantasztikus újítás,de teljesen kimeríti amit te írtál...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Plusz volt hír hogy a PS3-as béta után a játékosok bejelentései,véleményei alapján máris több mint 100 féle dolgot javítottak vagy változtattak.MW2-ben most már vagy 5 patch után mi változott?Az IWNet szutykot tákolják hogy egyáltalán mûködjön...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De amúgy tényleg egy lovat részletekbe nekik. Elsõként egy nagy lóf...t. Mellesleg nem tudom mit vagytok ezért oda. Túl konzolos és unrealisztikus. Az enyémet a szomszéd "kölyök" úgy néz ki megveszi.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
És meggyõzõdésem, hogy azért nem adják ki a server támogatást, mert azonnal törnék, és játszanának a tört szerveren!!! Amíg az õ rendszerükön játszunk, addig ha késéssel is, de frisstenek, így csak ideig-óráig tudják a törtek használni...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Real banhammer for cheaters,not just fake 2500 ban news?
Real pc support?
Dedicated server support for normal ping play?
Support for REAL cod fans,not just noobz?
😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
balance weapons?
vac update?
MJ rulz Pink Team The Only One
Promod: Addig volt jó amíg nem CS-sítették halálba. Aztán jött Promod Live,benne fix csipa levegõvételnélkül, valami barom kitalálta a földetéréskor aktiválós granyót ami csak azt érte el hogy a granyót a meccs elején kezdõre hajította mindenki,mert késöbb szart sem ért,akárkinek házba bedobva annyi idõ volt mire robbant hogy addig az ellenfél simán lemehetett földszintre megebédelni...😊
PAM mód volt a jó,az kéne ide is. Normális fegyverek maradnak,normális perkekkel minden más off....Nomeg IWNET sürgõs elfelejtése kéne,de nem lesz,így marad az utánhúzásos lag szinte mindig és a cheaterek elleni nulla védelem,a kínszenvedés ha haverokkal akarunk játszani és a 0 választási lehetõség közösség szempontjából (értsd: akarsz-e skill-t nemigénylõ motyikkal rohangáló pistikékkel rohangálni vagy sem...Melyik mapon szeretnéd tolni...😊
Lehet ti élvezitek ezeket a domination meg egyéb módokat,de mi csak SD-t szoktunk nyomni,arra ez a játék egy kalap szar sajnos a jelen állapotában. Még annyira sem hajlandó a készítõ hogy a játék legeleje óta kéregetett többemberes több pontig tartó SD-t beletegye...
Így aki SD-zik haverokkal annak marad a szopás,30 percbõl kb 2 mapnyi játék,a többi a ki be lépegetés mert holeztdobja ki a játék holazt hol a féltársaságot berakja a másikfele SERVER FULL-al kinnmarad,aztán nagynehezen bejutunk megy a meccse lemegy 4:0-ra és a menüben jön egy LOBBY CLOSED vagy valakit kidob aki miatt ki kell lépni mert CHANGE TEAM opció bár van de szarik mûködni és ha vissza tud jönni a társ valszeg ellenfélhez kerül...Stbstbstb...
Hogy ki mivel rohangál lenne itt a kisebb baj,a nagyobb baj inkább ez az SD rombolás,az hogy mindenhol 100 fölötti UTÁNHÚZÁSOS ping van és minél jobban lagol valaki annál jobb esélyekkel rohangál,nomeg az hogy a cheaterek elleni SEMMI nem véd.
Tehát aki annyira védi a játékot menjen SD-zni,és meglátja milyen az amikor a legnagyobb játékmód gyakorlatilag itt a legszarabb lett....
Meglátjuk,mindenesetre több reményt látok abban,mint ebben fosban.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
egyébként a EAD-t volt már módotok megfigyelni, hogy mikor mi van benne? ha sokáig cipeled akkor tényleg jobbak a cuccok vagy random az egész. nekem tegnap 3 sentry és egy predator jutott, úgy, hogy kb 2 percig hurcoltam.
The Matrix has you...
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
The Matrix has you...
bocsi Gyulám lehet 14-et mondtál a múltkor, nekem 13 rémlik.😊 de így is vezetsz te hótláma...
aztán kipróbáltam a 4-et és talán 1-2 alkalommal nyúltam vissza a cod2-höz. most ugyanigy vagyok ezzel is. új gépem van és még nem raktam fel a cod4-et rá, pedig meg akarom nézni milyen full grafon, de hát ez leköt annyira, hogy nem rakom fel😊
The Matrix has you...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
kösz, hogy sáros bakancsoddal taposod a kisvirágoskertemet...
The Matrix has you...
igen, nehéz összehozni 7-es killstreaket csak késeléssel, hogy legalább egy harrierem legyen, aztán a chopper gunner és végül a nuke. Nekem ez volt a legnagyobb kihivás a játékban és nem tudom hányszor kellett megpróbálnom, hogy összejöjjön. legtöbbször a gl és a shoti vagy a g18 ami kiszedett. szóval nincs olyan ami mindenkor, mindenki ellen jó....ennyi.
már idejét sem tudom, talán a prestige 2-ben volt utoljára nuke-om, túl nehéz most már elérni 😊 és én se nagyon találkoztam vele, ez pedig jelent valamit, talán azt, hogy kezd kiegyenlitõdni a játékos állomány. most nem arról beszélek mikor csalókkal van tele a szeró. dehogyis. egyszerûen a prok és a nem prok közelebb kerültek egymáshoz. igen, láma fegyverrel..szerinted😊 szerencsével vagy kicsi skillel...szerintem. de mindenképp ez a jobb, mert igy mindenkinek megvan az esélye a kis örömre amiért ezt a szart megvette. annyira nem szar ez😊
The Matrix has you...
hype: pozitív tömegpszichózis, terjed mint a tûz hogy xy gecire jó (lehet igaz is, de ha nem igaz, az se gond, a tömeg benyalja amit sulykolnak)
anti ennek ellentéte
vili?😊
uo: ugyanaz.
cod2 haldoklik. és ott tényleg kurva sok a csaló, már csak azok maradtak akik komolyan veszik, azok meg fertõzött kis gerinctelen férgek, veszik a csalást pénzért. és amikor elküldöm a cb-nek a pb shotot, 3 hónapig ping-pongoznak velem, és adogatják a mail címeket. a gyerek pedig azóta is vígan tolja vagy 6 létrában. 3 hónap után feladtam... jó support😊 de engem azért kibasz meccsenként vagy 2 szer random, meg persze mást is. de jó érzés amikor kb 3 kört elbasz, és hipp hopp oda a vezetés.
cod4 mintha mw2 lenne, mert a promod is megérne egy misét, drága jó cs pajtásoknak köszönhetõen. és ügyesség oda se sok kell, igaz több mint promod nélkül...
én lassan meg kitûnõ leszek az egyetemen hála a sok "új és jó" játéknak.
már csak a blizzardban reménykedhetem vagy semmi sem ment meg a stréberségtõl😊 bezzeg a jó kis cod1, úgy megbuktam mint a szar...😊
Mese habbal.
Majd lehet abban bízni, hogy "kilopják" a fájlokat és lesznek tört szerverek, arra meg majd özönlenek a csalók. Remek kilátások.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De ennél az Mw2-nél mûvészet lenne rosszabbat.
cod
"meg jó kis anihype is beadta"
antihype
The Matrix has you...
vicces hogy attól várja most mindenki a megváltót, aki annak idején képes volt DIREKT elbaszni patch-el a játékot, csak hogy átszoktassa a népet az új részre. morálisan ingoványos mit ne mondjak😊
nem mintha a ocd jobb lenne, lásd server command overflow 2 éve. vagy a zseniálisan balanszozott cod4 és 6.
lehet basztatni az 5-öt (skyline), de simán verte a 4-et és a 6-ot versenyjáték szempontjából. warmoddal egész fasza lett, jó nehéz, megkockáztatom, hogy nehezebb volt benne ölni mint az 1-el és az uo-val.
NEM IS SZERETI A NÉP 😊 meg jó kis anihype is beadta, tisztára mint a waterworld-nél a filmvilágban, iskolapéldája a tömegpszichózissal hogy lehet kicsinálni valamit/valakit...
piros háromszög: - nem engedik piszkálni a szervereket.
- nem lesz moddolás
- nem lesz saját szervered, bérelsz az ea-tõl
- abban keresel skillt, ahol az a Jani aki: a, sniperrel lelõ 6 km-rõl, b, letankoz, c, lehelikopterez?
szerintem amire te vágysz (javíts ki ha tévedek, magamból indulok ki), az az, amikor ember ember ellen, nagyjából hasonló feltételek mellett küzd. van 3-4 fegyverosztály, más-más elõnnyel és hátránnyal. hát a bf nem errõl híres, van mindenféle jármû, fegyverarzenál, mint a való életben, a gond csak annyi, hogy a való életben nem a katonák döntik el a csata sorsát. innentõl ez pedig szimulátor ingyen frag-ekkel megáldva. és véletle se vegye egy elvakult bf-es se ezt támadásnak, de a bf-et inkább érzem szimulátornak mint fps-nek, mivel a csóró fps-t játszó játékost szedegeti a többi. de ahogy elnéztem a videókat, belátta az ea is látván az 1milliárdos bevételt, hogy jobb az arcade game😊
nem lesz itt értelmes verseny fps amíg a blizzard nem csinál egyet, már csak bennük lehet hinni, érdekes az sc-rõl nem szivárognak ki hírek hogy így elárkádosítjuk meg úgy elbalanszozzuk a game-t. kár hogy az nem igazán csapatgame😊