Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Tehát hogy annyi arányosság nincs benne,hogy efféle másodlagos fegyvert max a sniper vegyen elõ támadásnál... M4?MP5?Famas?Ugyan már.Kukába velük...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szóval OFF indul
Most váltam meg a High-End asztali gépemtõl, mert össze-vissza fogok repkedni 3 évig, különféle városokban fogok aludni, stb. Szóval ezért KELL laptopot vennem, mert egy asztali gépet kicsit macerás lenne cipelgetni...repülõvel meg pláne! Nem igazán gamer gép kell, mert az az Alienware lenne, és 1millió körül van, csak gondoltam megkérdezem, hogy ti melyiket javasolnátok. Köszönöm a sok reagálást, maradok az ati 5730-asnál.
OFF vége
Omegared:i7 950... +200-300 mhz (ennyi a max különbség húzásnál,alapból 400 mhz) szerintem nem ér meg + 50 gurigát de még egy huszast sem...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
mea culpa!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mert az M203 az mintha egybõl lõne, és gyorsabban elõ lehetne venni, mint az M79t...
@
i950 4.5 Ghz - Windows 7 64 - GB X58Ex - OCZ Plat 6gb - PCP&C 910 - Intel X25m SSD - 295 GTX - 26 inch Samsung LCD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
laptopon ne akarj játszani!!!
egy gamer laptop nem 300 ezer ft, hanem 600-tól kezdõdik...
370 ezer forintból ASZTALi gépet kell venni. ami olyan lesz hogy beszarsz...(szó szerint) 4Gb ram + i7 proci val + a legujabb 5szériás ATI, és kész ennyi.
ha laptopot választasz akkor az a teljesítmény meg se fogja közelíteni az asztali pc teljesítményét...
sry off
DFTBA ಠ_ಠ
Sokáig Guild Wars fan voltam, és ott az amcsi tagokat kérdeztem, hogy mi az a GG, és õk montdák, hogy gratgrat. A BB meg a byebye! 😊
És ennek mi értelme van?Bár biztos én vagyok már hülye ehhez.
az új ati pedig nagyon jó
nyugodtan vedd azt
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a GG-t mostanában a GratGrat-ra értik.
Az a helyzet állt elõ, hogy el kellett adnom a csodálatos asztali konfigomat, és egy laptopot fogok venni. Szeretnék minél inkább gamer laptopot, de legalább olyat, amivel elfogadhatóan tuom játszani az MW2-t.
A jelenlegi esélyes az ASUS N71JQ, amiben Core i7-es proci, 4GB ram és egy 5730-as ATI van. 17" - 375e forint. Namost, errõl az 5730-as kariról még semmi infót nem találtam.
A másik egy Asus G50j lenne, ami csak 15", fele akkora vinyó, fele ram, viszont egy M260-as nVidia, amirõl meg jókat olvastam. Ezért viszont 450e forintot kérnének.
Az N szériás az esélyesebb ebben a kettõsben, de ha valaki tud mondani - akár tapasztalatból - más megoldást, megköszönném a segítséget.
Persze, nem számítok 1920x1200-as felbontásra, de azért használható grafika+segesség komó kéne.
Köszi!
"gratgrat"XD

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
GG hozzá
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.