Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
Srácok valami óriási gáz van. 65-ös lettem, és megkaptam vmi aknavetõt. Beraktam másodlagos fegyvernek. Utánna mentem egy domination meccset. Utánna lelõttem egy embert azzal az új rakétavetõvel, es kaptam annyi xp-t hogy 70es lettem. nem prestige-eltem, hanem csak sima 65-rõl 70re ugrottam. Eredeti a játékom, es a steamemben több játék is van eredetiben persze. Tudjátok most ez mi? és mit csinaljak???
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Mondjuk én ha Lvl Hackert mellém rakja a lobbyn a csapatelosztásnál egybõl kilépek.Ez "globális" megoldásként jó lett volna megszivatni õket ha örökké mindenki kilépett volna mellõlük,de hát ere esély se volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Lenyomtunk 4 klántagommal 6-8 pályát SD-ben gond nélkül )nem dobott ki senkit,nem voltak gl és egyéb anomáliák),aztán belépett egy aimos kénytelen volt mindenki kilépni. Újra be SD. Valami SW klán H1n1 klán meg Uxa. Lvl hack, speedhack,wh.
Uxa gyerek kb 5 mp alatt a kezdõn (vagy kétszer gyorsabban futott mint a carepackage-esek) volt állandóan autosotival persze gl-el el lett lõve a második alkalommal mint a szar,egybõl mindenki noob lett mert lemertük lõni. h1n1-esek pedig falakon keresztül csipával szépen osztották a fejeseket. Csodálatos élmény volt minden kör végén egy falonkeresztüli fejes visszajátszása...😊
SW klánosok nemcsináltak semmi gyanúsat csak vicces volt amikor ilyen 1 frag 5 halállal elkezdték noobozni az embereket akik felemelték a hangjukat a wh és a speedhackes gyerek ellen...😄
Viszont legalább az a 6-8 tiszta pálya jó volt,kapásból én lettem a host,így viszonylag alacsonyabbak voltak a pingek,csak 1 ember ment olyan 150 körülivel utánhúzással a többi oké volt,az elmúlt 2 hétben az elsõ alkalom volt amikor nem untuk meg fél óra után a játékot.
Twilight Modern Warfare 2
<#wow2>#wow2><#violent>#violent><#worship>#worship><#taps>#taps>
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
HP+
Per Aspera Ad Inferi.
Egyszerûen nevetséges.A játék is rengeteg mindenben,meg a játékosai is.Tisztelet az azt hiszem nagyok kicsi kivételnek...
Miért irja ki állandóan hogy steam connect failed?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem lehet ez ellen tenni valamit?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
steam, origin: ACE_hun
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
33-as vagyok kb:S De mindegy akkor, kezdem elölrõl 😊
beneztem par körre hc tdmre és tenyleg durva hogy kb a 80% sajnos hb senzoros fegyverrel beul egy sarokba es lovi az arra setalot. kár hogy van 100 gametype es abbol 80at elrontanak az emberek.
Ott szépen begyorsult az "evolúcio"...
link
@
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Eredetis vok
volt ott lvl hackers prestiges is, ha jol látom....
tört játékos indított game-t, csak így lehet, ha te eredetivel játszottál...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info