Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pl. már a 3, prestige-t végzem ki lassan,és kezdem a 4.-et.
Csak azért nem lesz soha 10-es az enyém,mert szerintem elõbb lesz elegem a ..... inkább nem írom le újra,a szokásos nyomoraim...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pisztácia
pfff, nincs ember aki ezt megcsinalja, max 1szer....

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

armageddon666
jah, 10szer 😄

@

pisztácia
És most ez a prestige 2 micsoda? lvl 70en után nyomok egy prestiget-t, azt felhúzom 70-re, és utánna megint prestige? vagy mi?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

#6600-ban lévõ videót megnézed és kiderül.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

armageddon666
Az egy dolog, de miért nem írta be, hogy hogy kell ezt megcsinálni, mikor itt kérdeztem a fórumon? 😄

@

Neked mitõl van ennyi csík ping-nél? Nálam csak 4 v. 5 vastagabb csík van!

steam, origin: ACE_hun

BaLeeX
Kicsit én hülyeségnek tartom ezt a Prestige megoldást, fõleg azt, hogy minden nullázódik újra.

Ha megcsinálom a prestige1-et és elkezdtem a 2-õt akkor már nem fog nullázódni semmi, csak az elsõnél?
Igaz még elég messze vagyok a 46os szintemmel. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

pisztácia
én nem is a fegyó, hanem azért nem kezdem el, mert nem akarok lvl1rõl játszani megint...:S majd késõbb talán.

pisztácia
ja, ok

armageddon666
Mi másért? Amit használok Attachmentet, azt simán killekbõl össze lehet szedni...

@

pisztácia
a title miért fontos? csak amiatt csinálod meg rendesen?😊

armageddon666
Én is így voltam vele 😄 csak én még nem kezdtem el a Prestiget... kimaxoltam még a TAR-t... Title megmarad, a szebb fegyverhez tartozó titlehez meg más kell majd 😊 szóval akkor már bele merek majd kezdeni 😄

@

Hát énis...

pisztácia
okés, remélem nem is lesz semmi.

Minden rendbe semmi gond nem történt eddig.

pisztácia
kaptál**

pisztácia
aha láttam, és neked azóta is jó a játék? nem kaptam mail-t vagy vmi történt azóta?

Énis így jártam pár oldallal visszább és még vidi is van.

70 elott ugy gondoltam tuti nem prestigelek semmi ertelme. amikor mar meg volt teljesen a max szint es hiaba kaptam xp-t nem szamitott semmit elkezdett idegesiteni es elkezdtem a prestiget. Kicsit megbantam de legalabb mar tudom milyen, meg1be tuti nem kezdek bele egy jo darabig. meg persze orulok ha lesz kedvem es energiam befejezni ezt is.<#finom>

ez szép....

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hát ok, köszi, utána nézek.
Nagyon remélem hogy nem ennyire elcseszett ez a rendszer
De már kezd iszonyatosan elegem lenni hogy egy ilyen qrvajó játékot hogy tudtak ilyen iszonyat körítéssel kiadni:@

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

pisztácia
Persze eredetis vagyok, meg minden.

pisztácia
Az szted nem gond, hogy ma valahogy betett egy olyan szerverre ahol vmi lvl-hack volt, és egy kill után 65rõl, 70re fejlõdtem. (nem prestige módban.) Persze egybõl kiléptem utánna. Valaki már írta hogy vele is ez volt, sõt, föl is vette. Szval nem lesz ebbõl semmi bajom?

armageddon666
Töröld a profilfájlokat, ha minden igaz, akkor kijavítja onlineról, de nem biztos :S volt már ilyen gond valakinek, és ha minden igaz van rá megoldás.

@

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
KÖCSÖG JÁTÉK....
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kidobott valami szar hosttól, kiírt vagy 10 féle hibát és resetelõdött a szintem... Ilyen volt már valakinek?:S:S:S:S Fúúú de szétbax az ideg... ezért fejlõdgettem... gratulálok az IW-nek...

Fair play? Igen.... nah ezek után faxom fog fejlõdni, keresek egy lvl hacket<#boxer><#falbav>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

armageddon666
Mitõl lett egyik pillanatról a másikra Strict a NAT typeom?
Prestige Modeban gyorsabban fejlõdöm végig a 70 szintet, vagy olyan mint a sima? Nagyon nem tudom hogy belekezdjek-e... Legalább Prestige 1-t meg kéne csinálni, és akkor lesznek szép arany meg ezüstkoponyás feliratok 😄

@

köszi

Jaffa 2843
igen
kivéve az emlémák és a title-k

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

aha, és akkor minden fegyver eltûnik? mindent elõrõl kell kezdeni?

Semmi. Szebb plecsnid lesz nem az alap proli.
Illetve kapsz új custome slotot.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hello. Lvl70es lettem, vki elmondaná, mi értelme a prestige-t elkezdeni?? Köszi

Srácok.A kiküldött meghívókra nem reagál az IWNet.Szar az egész.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Szega87
nem kell elbújni <#beka2>

Rage47
végigpörgettem az oldalt, nem láttam sehol flash videót:p
szívesen
armageddon666
A válasz RAGE-re ment, bocs 😄

@

armageddon666
Köszönjük, hogy beszúrtad a #13881-ben szereplõ videót! 😊

@

pisztácia
Meg nem is tudom hova küldeni:S

pisztácia
jó csak hát nem tudok vmi jól angolul. én ezt nem tudnám leírni. :S

Én lehet írnék a supportnak. Megírnám, hogy ez meg ez történt, van-e valami tenni valóm, mert nem akarom hogy ebbõl problémám legyen, bla-bla-bla.
Szerintem ez után tuti nem banolnának, vagy ha mégis, újra írhatsz a supportnak hivatkozva erre a levélre (és nem utólag magyarázkodnál).

De nem vagyok guru, várd meg mit mondanak mások.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

csuszi
zászlót fedez. meg ezen kívül van vagy 20 fedezék...

MJ rulz Pink Team The Only One

A reptéren hogy lehet meguszni, hogy csak 1* halj meg. Egyszerüen nincs hova bujni.

pisztácia
jó csak hát gondolom ezt visszatudják nézni, hogy ennyi xp-t kaptam, azért parázok még most is kicsit.

csuszi
1 kill után kiléptél, mi baj lenne belõle? mert ha még ottmaradtál volna megérteném az aggodalmad, de becsületes játékosként lekoccoltál ahogy észlelted az anomáliát.

pisztácia
Amúgy valaki fejlõdött már így szintet? Nem lett semmi baj belõle késõbb se???

Lvl hackre már fel se kapom a vizet viszont amikor aim wh vagy enyém nyalánkság van a csapattársak közt ugrálok füstöt hajigálok meg lövöldözök körülötte míg kinem lép😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Szega87
my first tactical nuke ( még szombatról csak nem volt idõm eddig feltenni )

videó link: http://www.youtube.com/watch?v=IA0wVSJmc64

kép:

pisztácia
Értem, hát bakker, a szívem majdnem megállt úgy beparáztam. Nem akartam így fejlõdni, de most már akkor mindegy, lényeg nem én vagyok a hibás, és játszhatok tovább.

Köszi, hogy megnyugtattatok.

Jó játékot mindenkinek.

csuszi
nem lesz semmi baj. nyertél 5 szintet akaratodon kívül, én se szeretnék, de ezért nem bannolnak. ez van, megtörtént így marad, ha nagyon szeretnéd hogy ilyen ne forduljon elõ, vannak profil mentõ programok, kimented vele az "állásod" és ha hasonló szopacs történik visszatöltöd.

Kandurex
<#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯