Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen faszányos, erõs, pontos géppisztolyt!
Minden rohamkarabélyt ûberel!
De akkor minek az összes többi?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2.-at késõbb veszem majd meg, mikor minimum féláron lesz, mert most nincs rá keretem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vállalod 10x hogy elkezded nulláról vagy megállsz.Ennyit jelent.Egyfajta elismerés.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bár omlana össze az egész a wareztól.Megérdemelnék...
soxor alázok prastige 1-2 õt, a sima 68-el.... ez nekem semmit nem jelent, de hát különbözõek vok' . Igaz, én nem menõzök osztálytársakkal, mert már olyan nekem régen nincs....
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
tar 21 gl
RPG
frag
scavenger
danger close
commando
martyrdom
vagy
tar21 gl
desert akimbo
blast shield
sleight of hand
hardline
last stand
painkiller
mellé egy pred missile / prec air / harrier ks kombináció és tökéletes 😄
Scientia potentia est.
Prestige-el legalább kis változatosság van benne,ahogy újrakezdve nincs meg mindened.Kicsit másképp kell játszani az elején.
Meg eleve azért mert "presztizs".Megmutatja hogy te már kipörgetted 2x,3x,stb... ha 70-nél megállsz,akkor "csak egy sima 70-es vagy és leszel mindíg".
És akik megvették, jogosan bírálják a rendszert, hogy miért nem müxik. A megjelenéskor megvettem, úgy dec. közepén kezdem multizni, akkor semmi gond nem volt. Megjött a karácsony, egy kicsit terheltebb lett a rendszer, de mûködött. Aztán megtörték, megjöttek a cheatek, és annyi. Nekem hiába mondja bárki (ezt ugatják a warez topicban) hogy ha kétszer annyian +vették volna, akkor is összeomlik... De nem vették meg, ugye? Hanem a172-es és 175-ös verzióval folyamatosan terhelték (ik) az rendszert, és ehhez hozzájött valami nagyobb gubanc (vagy van egy olyan javítás-vagy lesz-, amirõl még nem tudunk) ami miatt most almás a rendszer.
apró dolog, én ügyfelezek egy szoftverrel, megveszem 50 ügyfélig, mert nekem van 20 ügyfelem. Azt hiszem nem lehet gondom, hiszem messze van az ötven, ha jön még 20, akkor sincs gond, hiszen még van tartalék kapacitás. Ezért nem hibáztatom az IW rendszert azért, mert a nagy warez roham miatti kapacitás csökkenésre (és a hackerekre) nem volt felkészülve, viszont azért hibás, mert azóta nem sokat tett ellene.
Én is lépek egy verzióval nagyobbra, ha látom, hogy kevés lesz a licenszem...
@
már gondolom sokadik prestige-ben lehetsz....<#wink>#wink>
most kb 1 hónapja már nem játszok az eredetivel sem...
kicsit el vagyok foglalva, és kell szereznem munkahelyet is gyorsan....:S
no mindegy. nem lecseszni akartalak, vagy okosságokat mondani, de úgy gondolom a vita soha nem ér véget, ebben gondolom egyet értünk,
warez üti az origist, és fordítva.
én ha warezoltam is nem szóltam be az origis játékosoknak, és fordítva se.
ha nekem bajom volt...valaha, az kizárólag csak játékokkal, illetve fejlesztõkkel kapcsolatbna történt kivéve a sértõ kömmentekre reagált válaszaimat.
ahhogy hallottam itt többiektõl az újabb peccsektõl csak rosszabb lesz a játék, ettõl is kicsit elment a kedvem, meg megvettem 2000-be mass effectet, most azt nyomatom néha-néha...nyakunkon a 2.része....<#buck>#buck>
addig meg kiderül, hogy lesz-e még esélye a MW2-nek nálam, de sztem az, hogy idõnként nem elérhetõ és problémás az IW azt jelenti, hogy dolgoznak rajta. Ha mégsem, el lesz számomra felejtve, holott 1 level hiányzik a 70-hez :-)))
mert nem azért adtam ki rá pénzt, hogy 1 órában 20 percet játsszak, a többiben meg a laggot és host-keresést nézzem.
igazán nem is tudom hogy te most törttel játszol, vagy nem.
bár az tudom, hogy korábban többen toltátok 1 példánnyal.
úgyhogy sok igazság van a commentedben, de nekem egy kicsit visszás.
Ha bárki átmegy oda, megnézheti, hogy az aktív warezt segítõk között vagy, de normális módon... úgyhogy nekem semmi bajom veled, és igazad adok neked.
kár, hogy a másik oldal nagy része ezt nem éri fel IQ-val...
5x kell próbálkozni mire betesz valahova, aztán vagy kivág vagy laggolsz, ha esetleg mûködik rendesen, akkor mapváltásnál 90%, hogy kidob mielõtt betöltené a következõ pályát.
Most untam meg, mert csak felbaszom magam. Remélem rendberakják, mert így fos.
Én nem a warezesekre haragszom emiatt, hanem erre a rakás szerencsétlen bandára akik milliárdokat kaszáltak ezzel a játékkal de képtelenek arra, hogy megoldást találjanak a problémákra.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
a warezosoknak ne köszönjön senki semmit.
nem kényszerítette senki, az Activision-t semmire, nem kell takarózni semmivel, mindenki vállaja fel amit tesz, és annak következményeit.
aki warezol az ne burkolózzon azzal hogy szar az élet szar a fizetés, akkor az Activision hibájáért se a warezosokat kelljen már hibáztatni.
szerintem ez így korrekt, ha pártatlanul nézem.
"Hatalmas infóáradat érkezett a Modern Warfare 2 DLC-jérõl. Az elsõ és legfontosabb hogy a DLC csak az elsõ 30 napon lesz Xbox360 exkluzív, utána az összes platform megkapja. „Szóval elérhetõ lesz a többi platformon is, de elõször az Xbox360-al rendelkezõk játszhatnak vele." nyilatkozta az Eurogamer-nek az egyik szóvivõ. Továbbá a „content packs" mondatokat is használta, amely arra enged következtetést, hogy lesz még pár DLC.
A másik hír a Screw Attack's oldalán látott napvilágot, amelyben a DLC megjelenését március elsejére skálázzák az egyik forrásuknak köszönhetõen. Viszont egy másik dátum is felreppent, méghozzá a március 26.
És ha ez még mindig nem volna elegendõ, megtudhattuk, hogy a DLC milyen pályákat tartalmazhat anthonyaisrael8-nak köszönhetõen, aki a YouTube-ra töltötte fel a videóját. Igaz a videót letörölték, „copyright claim of Activision Games Inc" és a feltöltõét maga Robert Bowling ban-olta ám egy másik személy készített pár képet a videóból. A videóban a Revolt, Complex, Storm, Abandoned, DCWH(D.C WhiteHouse), Compact továbbá a MW-bõl még Shipment, Vacant, Overgrown, Crash pályák voltak láthatóak.
Hm,9 pálya (nem,nem 10 mert a Shipment-et nem lenne pofám pályának nevezni).Jobb mint amire számítottam.Mondjuk jó kérdés mennyit fognak elkérni érte...
Scientia potentia est.
Egy tény: INNEN EL!
és unom a beszólogatást nagyon. péntek van, nem vagyok igazán elnézõ...
De a legnagyobb jság az amikor a Host az egyetlen akinek maxicsíkos a pingje,mindenki más 3 csíkos (ergo 120-150es ping),de a csodálatos IWNET még véletlenül sem rakja át a hostot amíg az az ember akit kiválasztott ki nem lép...Ergo ha 10 mapon át bennvan a gyerek akkor 10 mapon át õ a host,hiába van benn sokkal jobb nettel renelkezõ player.
Iwnet rulzik elég keményen.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Xbox Live: Lunatic HUN
Scientia potentia est.
Egy kis segítség kéne. Pár napja hogy el akartam indítani a Modern Warfare 2-t és nem indul el ezt a kiírást kapom: Steam must be running to play this game. Mitõl lehet ez és hogy lehet orvosolni?
http://noob.hu/2010/01/22/3.tacticalnuke_0.jpg
viszint most nagyon gáz az egész 😞 alig tudok játszani, marha nehetzen indul...
@
Xbox Live: Lunatic HUN