Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boron Power
Bazdmeg iwnet...

Én vok a host, kritizálják a netem. Mondom 120/10-es, nem annyira szar. Kérdezem honnan játszik. Mondja: USA.

Na mennek a k. anyjukba az Iwnettel.

hahaha, valami annno el lett tolva. De itt megnézheted a valódi koromat.

http://mmvc.atw.hu/

Frank99
a másik topicban elmondtam, hogy nem én nyitottam, de mivel megláttam az új ökör topicot ökör módján beírtam elsõként.
"ÉN :-))" írtam az egyikben elsõre. a másikban meg ezt:

"igennnnn
itt vagyok picim
:-)"

Nagyon komoly comment volt mindkettõ, de látom a szemfüles "barátaim" mindent megtalálnak... Azóta azt írja, hogy én nyitottam, de teszek rá nagy ívben, hogy ki mit mond és gondol :-)))

Örülök, hogy átjártok onnan, így nem kell csodálkozni, hogy én is átjárok trollkodni a nap végén levezetõ gyakorlatként!

további szép napot kívánok!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szega87
mert mostmár megy, de eddig nem lehett belépni a multiba <#lama>

kigyi
Nem baj úgy is dolgozok 😊 Te meg ne kockulj, ha más dolgozik 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

goodgamer
Attól mert neked nem megy nem kell egybõl bekiabálni! Nálam semmi baja!

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

koschwarz
na de jelenlegi felhozatalban akkor is a BC2-õt lehet az MW2-vel párhuzamba állítani, más hasonló játék nincs (nem lesz) a piacon. ezért hasonlítják a két játékot.

a BC elsõ részét eleve nem is akarták kiadni, míg a 2-õt igen, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem egyszerû konzolport. és amit még nem érdemes elfelejteni: bétatesztelõk tömegei vannak megelégedve eddig (igaz, az konzolos béta, de mindjárt itt a pc-s is).

na az MW2 esetén viszont semmi ilyesmi nem volt... és most itt van, "megkaptuk"... akárhányszor ide benézek, csak arról van szó, hogy nem lehet egy élvezeteset játszani mert teli vannak a szerverek GL-sniper-akimbo harcosokkal, stb. stb....

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Szega87
leállt az IWnet !!!!!!!4444444

Higher
tényleg Frank az általad megnyitott "ki hord itt nõi fehérnemût?" és "van itt domina?" címû színvonalas topikok pörögnek még? 😊

Frank99
jól is van ez így!

Tegnap volt hasonló helyzet. Domination. 5 fõs klán ellen mentünk.
Az elsõ mapon simán kikaptak. Jött, hogy cheaterek vagyunk.
Következõn. GL és RPG mindegyiknél. Mást nem is használtak, Gyakorlatilag mintha aknamezõn játszottunk volna. Esély se volt a normális játékra.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

De lassan már annak is örülni kell ha sniperrel fejbe lõttek 2567-szer ... ez csak siránkozás, de a többivel egyetértek. Meglátjuk mi lesz a BC2-bõl de az a rész hogy Developer: DICE nekem már nagyon nem teccik, pedig itt a polcon az original BF1-2+jónéhány kieg

HP+

Senki nem várna megváltást ha a MW2 nem egy akkora szeméthalom lenne mint amilyen,a kismillió nyomorával.Pl az elõbb nyomtam egy 4 fõs klán ellen SD-t,MINDEGYIKNÉL GL,vagy Thumper.És ez a játék... Ha beírod mennyire szánalmas akkor jön annyi hogy "LOL" és el van intézve.
De lassan már annak is örülni kell ha GL-el felrobbantanak 2567-szer,mert akkor legalább nem a lobby-n nézed a harmincféle hibaüzenet egyikét (isten bizony olyan hiba ablakok jönnek fel néha hogy még nem is láttam olyat eddig...)
És hogy akkor mért játszok vele mégis?Mert per pillanat nincs jobb,ami meg van azzal az ember már játszott hónapokat/éveket,és kissé megunta.
Hát én pl. ezért várom a BC2-t,hátha jó lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lesz benne quad rush mód kis páláykon kis csapatokkal (mint Cod),meglátjuk😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Viselkedem,véleményt nyilvánítok,az meg hogy az ügyvéd úr helyre lett rakva,jogos volt.

BaLeeX
Én leginkább azon csodálkozom, hogy most a PC-sek jó része egy olyan konzolos játéktól várják a megváltást aminek az elsõ része ki sem jött PC-re. Miközben fikázva van az összes játék (többek közt ez is) hogy "fos konzolport". Itt halálos bûn, hogy nem lehet kihajolni, de legalább lehasalni lehet. Na meg majd milyen jó lesz lesz dedikált szerver, lesznek modok a játékhoz, ahogy közeledünk a kiadáshoz kiderült egyik sem lesz, illetve csak bérelhetõ szerver lesz.

De én nem a BC2 ellen szurkolok, de már fáj, hogy itt mindenki látatlanban egy meg sem jelent játékhoz hasonlítja az MW2t amikor annyiban fog hasonlítani a kettõ, hogy háborús fps. Ott hatalmas pályákkal, jármûvekkel, itt meg kisebb pályákkal pörgõsebb akcióval.

Na meg kis piros keresztekkel az ellenfél fölött is, hogy pistike is lássa sniperrel a pálya másik felérõl. <#idiota>

Ja bocsi az offért. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Frank99
akkor sztem viselkedj is így, és akkor nem leszel feltûnõ....

Hát nemtom... Amióta az eszem tom bf-ezek (megvan mind eredetiben),ez az elsö cod amit kiprobáltam (sajnos). 58 fejlövés sosem kellett (mifelénk elégvolt 1 is..).Sajnos a cheater problémát úgylátszik képtelenek megoldani, a punkbuster szintén egyenlö a nagybüdös nullával! A warezosokon kivül szivat mindenkit ahol csak tud. Kezdek ott tartani,hogy fps-t többet nem veszek. Valszeg a BC2-vel kezdem! Milyen háborús játék az amelyikben nem lehet hasalni? Kecseg ugrabugra játékot csinálnak ebböl is. Ugynézki visszafele fejlödünk. Jah tom a rombolható környezet.... Szerintem a bc2 sem fogja megérni az árát. 😞

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Tudok úgy beszélni (mellózve a jelzõket😄) ,olvass bele pl a Dragon Age topicba egy rossz szót nemírtam arról a játékról, Mass Effectnél hasonló lesz a vélemény.😊

Anyázni nemszoktam csak hamár nagyonagyon fennvan a pumpa,a csipa nemértem miért nem tetszik a sniper magyar megfelelõje röviden.😊
Fix Xar pedig az IWNET általános jellemzõje...<#idiota>

Játékprogramozónak pedig nem készülök, autókat szerelek,tuningolok,néha versenyszervíz. És nem igyekszek szart sosem kiadni a kezembõl szemben elég sok játékgyártóval..😊

Prince23
1.0.177 - a COD történelem mélypontja!

2010. január

A hackerek törésének köze nincs a sok host és egyéb kidobálósdi problémához,ma én voltam a host ergo nemvolt hack,mégis nem lehet egyszerüen 1-2 mapnál többet játszani mert kivág állandóan engem is,haverokat is.
IWNET újabb és újabb fail..😊

Három dologtól van.

1. Csodálatos IWNET.
2. Csodálatos készítõk akik szarnak a pc-re
3. Ennyire jól sikerült az 1.0.177-es patch.

<#idiota>

A lentebb leírt gpusync átváltás nem segít.

Frank99
azé, mert a hackerek megtörték, és bizonyos törésekkel megy a csocsó, olvasható a sokak által kedvelt off/warez topicban. sajnos mindig ez van, elõbbre jár a hack, mint a fejlesztõ. csak abban bízom, hogy megjön a MassEffect2 és a Bioshock 2, mielõtt újra játszani fogok...

Ez mitõl lehet hogy eggyik pályáról a másikra,vagy csak simán nem tudok egy mapra rálépni hc-n,állandóan unnable to connect host,game lobby closed, és hasonlók folyamatosan laggol....televan faszfej cheater buzikkal(non-steam-es),komolyan mondom ilyen trágyalé játékot életemben nem láttam....megyek vissza CS-re komolyan mondom amennyivel egyszerübb annál jobban van kitalálva, és nem kell 27-részt kiadni belõle, hogy eladja magát...ezt már több mint 10éve játszák nem is kevesen(CSS 6éve)..sokkal értelmesebben van kitalálva.
Frank99
csakhogy mindent annyira jól tucc', azé' kérdem'.

Frank99
sem a BF sem a BF warez nem idevaló.
csak úgy megjegyzem... mielõtt megint balhé lesz :-()))

no flame:
Sky, most komolyan próbálok hozzád szólni:

tudsz úgy beszélni valamirõl anélkül(játék), hogy a fos, xar, csipa, anyád, bmeg nem legyen benne?

A múltkor már kérdeztem. Te játék programozónak készülsz?

BF BC2-nél elképzelhetõ hogy akik a régi Battlefieldeket szerették csalódni fognak,mert totál más. Én utáltam a BF-eket,fõleg a BF2-t mert egy fos volt a sérülésmodell,a játékmenet...BF BC-t sokat toltam bogzon és szerettem,teljesen más volt,a sérülés is sokkal reálisabb jobb volt nem kellett 58 fejlövés hogy terüljön az ellenfél.
Meglátjuk a lefekvésen túlteszem magam (nem szoktam csipázva feküdni,csak akkor fog hiányozni amikor lõnek rám és nemtok hasravágódni).
EA-tól rendelõs szerver. Ha rendes áron lesz. Piszkálni lehet mint egy rendes dedi szerót...Akkor lehet hogy TALÁN jobban bevállik a cheater és warezellenesség mint az IWNET szemétnél. Végülis kíváncsi leszek warez változattal lehet-e majd EA szerón menni (ergo mehet-e warezos eredetis ellen),valamint lesznek adminok,ami már több mint az IW nulla védelme.😊

Prince23
Map Pack 1 DLC március elsõ napjaiban!

Magyarán: április-május környékén jön a DLC pc-re.

Frank99
1000x leírtam. ha törlök egy commentet, törlöm a reá adott választ is, mert így van értelme.

bocs, ez volt a tied. fröcsögõ pitbull végû duma (sztem kibaxott személyes volt) meg csuszka pajtásé, sorry.

nincs jobb dolgotok, a gyerek épp játszik, csont nélkül megy az IW...

armageddon666
Szerintem mondjuk semmi fröcsögés nem volt abban a konkrét hozzászólásban (legalábbis abban a részében amire válaszoltam, tovább nem olvastam). De te tudod, te vagy a HG

@

Frank99
a fröcsögõ pitbullt és reá adott választ is személyesnek értékeltem, mielõtt kérdeznétek...

Frank99
jobb is.

Frank99
na, pont ritkán reagálok a korra pl. mert általában a kisgyerekek (ezt értem 25 évig is akár) hazudnak a korukkal. Akkor meg minek hergeljük egymást kiscsírával, ha nem muszáj?

<#eplus2>

Jacek
P2P alapu az iwnet, magyarul az egyik player a szerver es ahoz csatlakoznak a tobbiek, pl quakelive kb ugyan ez csak szerverek vannak es te valasztod ki hova lepsz be.

ügyész úrhoz hozzá se mertem szólni. Annyira kiborító volt, hogy jobbnak láttam. <#mf2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mondjuk a Bad Company már nem egészen az a stílus mint a régi BF szériák (1942,Vietnam,BF2).Legalábbis az elsõ rész fõ játékmódja nem úgy épült fel hogy van egy marha nagy pálya és oda mész ahova akarsz.Hanem a nagy pálya fel volt osztva több kisebb részre (amik még mindig a sokszorosai egy CoD pályának) és azokon kellett a két célpontot támadni.Ha azt a támadó csapat lerombolta akkor úgymond "továbbment" a pálya,megnyílt egy újabb rész és akkor már ott újabb két célpont volt.Tehát jobban összpontosították a harcot egy bizonyos területre,nem az volt mint a régi BF-ekben hogy néha percekig mentél aztán arra épp nem járt senki.
Persze hogy modt a BC2-ben is igy lesz-e nem tudom,de gondolom a több játékmód között itt is ez lesz a fõ.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

csuszi
húúú bazdmeg de öreg vagy.

😊😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Frank99
minden kéthetente elindul ez, amikor valakinek a haverjai idejönnek osztani a házigazdát. Úgy pont 10 napja volt utoljára. A topic mûködik, sok mindent bennhagyok, amit nyugodtan törölhetnék, csak 1 napot olvass vissza. Gondolom a warez topicban tegnap kapottak miatt jön a sok ellen-comment, amire teszek nagy ívben, személy szerint végtelenül örülök, hogy ismét nem tudnak játszani, csak kínlódva. A többség úgy gondolja, ahogy én. A topicban elsõsorban arról kell szólni a szövegelésnek, amirõl a topic szól. Ha elvadul, eldurvul, akkor jövök. EBBEN NEM érdekel más véleménye, nem kell félreérteni és magyarázni semmit.

és érdekes pont olyan szól be, aki eddig nemigen szólt hozzá, ritka látogatója a topicnak, ha ezt pl. Szega mondja, akkor érdekelne.

Egy fogadatlan prókátor (akit lehet ideküldtek oltani) ne is haragudj, nem érdekel. Egy állandó, kialakult csapat commentel viszonylag normálisan, amikor egy héten úgy 2-3 alkalommal kitör a balhé, a napokban "ügyész úr". pl. kezdi a flamet, amibõl rövid idõ alatt anyázás lett.

Engedtem, egy darabig. Aztán radír.

De hadd ne kelljen már mindenkinek magyarázkodnom, nekem unalmas, és itt befejeztem a témát, tegyetek ti is így.

munka mellet, a játék iránti tiszteletbõl, és talán a korábbi összevisszaság miatt vállaltam, ez a módszer házigazdaként a Bioshock-nál is bejött.

Nagyon elvagy te szállva magadtól. Nem az emberek vannak a topicért, hanem forditva. Kár ennyire görcsölnöd a kivagyiságoddal. Nem kell ezt olyan véresen komolyan venni, mert ez azért mégiscsak egy játék fóruma. Aki olyat mond, hogy nemérdekel mit mond a másik, az még usernek is kevés, nemhogy adminnak. Több szerénységet.

Frank99
<#law>
csak hogy énis jópofizzak egy kicsit is....

Frank99
sztem meg ne szóljál bele.

kicsit sem érdekel, ki mit mond.

a topic karban van tartva, és ha akarom csak a játékkal kapcsolatos commenteket hagyom itt.

a sok elmebeteg - a játékhoz még köszönõviszonyban sincs - commentje miatt ekkora a topic. Ehhez adódik még személyeskedés, jópofizás, hülye képek beszúrása stb. stb. Amit általában egy darabig hagyok, de aztán tovább nem.

ha nem tetszik, nem kell idejárni.

Prince23
Na bakker 😄D

Játék a betûkkel.
hyjal
szerintem túlparázod ezt az adminkodást és te akarsz lenni az igázság osztó,és ebbõl csak az fog kisûlni,hogy megutáltatod magad az emberekkel nem is kicsit<#confused>.
ne akarjál mindenbe beleszólni és mindenhez kommentárt fûzni és hidd el máris jobban fognak szeretni az emberek és az egész topicba nem lesz ennyi "személyeskedés" és veszekedés.<#heureka>
<#wave>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

pisztácia
Hát, én megbántam hogy elkezdtem a prestige módot. 23-as vagyok, és egyszerûen nem tudok fejlõdni:S de hülye voltam, 70es voltam minden fegyo megvolt, mostmeg...:S
na mind1, vki elmondaná hogy tudom az FPS merõt beallitani?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Grove4
Nekem a Coddal mondjuk semmi bajom nincs,csak annyi,hogy az IW net szar,meg a speed glitch volt kurvára idegesítõ,de szórakozásnak elmegy.A Battlefield nekem azért tetszik,mert egy teljesen más játékmenetet/harcstílust prezentál,nagyobb pályák,jármûvek...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Marci0115
hát valszeg sokat fognak váratni a lobbyra ezzel is kényszeritve hogy többen vegyék

NEOreg3
gondolom igen

és mivel a többség nem fogja megvenni (legalábbis remélem), ezért aki megvette az majd kurvasokat várhat, hogy berakja egy lobbyba

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Marci0115
én nem értem ezt a dlc-t, ugye abban uj pályák vannak, és akkor ugy osztja el az iwnet hogy akinek nem vett dlc-t azt külön vagy hogy?

newszepiking
"1. játékok
2. multival vannak felvértezve
3. azonos piacokon debütálnak
4 ugyanazok lesznek a vásárlók"

1. meg a Worms is játék.
2. a wow is multi
3. persze, mivel mindkettõ pc-s játék, fps-ek, azonos a piacuk.
4. hátszerintem meg nem. pontosan errõl beszéltem, hogy igen-igen sok embert ismerek, aki nem azért játszik cod-ot, mert a BF-et megunta, hanem mert kurvára más, és neki-nekünk a cod játékmenete, pályái, stb. jött be, nem pedig a BF.
és vannak azok, akik játszanak a coddal, amíg nincs jobb, és amíg várják a bf-et, mondjuk.

nem másképp "definiálom" a codot, hanem más.
nagyon sokan vagyunk, akik nem vagyunk mindenevõk.
ez van.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni