Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én vok a host, kritizálják a netem. Mondom 120/10-es, nem annyira szar. Kérdezem honnan játszik. Mondja: USA.
Na mennek a k. anyjukba az Iwnettel.
http://mmvc.atw.hu/
"ÉN :-))" írtam az egyikben elsõre. a másikban meg ezt:
"igennnnn
itt vagyok picim
:-)"
Nagyon komoly comment volt mindkettõ, de látom a szemfüles "barátaim" mindent megtalálnak... Azóta azt írja, hogy én nyitottam, de teszek rá nagy ívben, hogy ki mit mond és gondol :-)))
Örülök, hogy átjártok onnan, így nem kell csodálkozni, hogy én is átjárok trollkodni a nap végén levezetõ gyakorlatként!
további szép napot kívánok!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
a BC elsõ részét eleve nem is akarták kiadni, míg a 2-õt igen, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem egyszerû konzolport. és amit még nem érdemes elfelejteni: bétatesztelõk tömegei vannak megelégedve eddig (igaz, az konzolos béta, de mindjárt itt a pc-s is).
na az MW2 esetén viszont semmi ilyesmi nem volt... és most itt van, "megkaptuk"... akárhányszor ide benézek, csak arról van szó, hogy nem lehet egy élvezeteset játszani mert teli vannak a szerverek GL-sniper-akimbo harcosokkal, stb. stb....
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az elsõ mapon simán kikaptak. Jött, hogy cheaterek vagyunk.
Következõn. GL és RPG mindegyiknél. Mást nem is használtak, Gyakorlatilag mintha aknamezõn játszottunk volna. Esély se volt a normális játékra.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
HP+
De lassan már annak is örülni kell ha GL-el felrobbantanak 2567-szer,mert akkor legalább nem a lobby-n nézed a harmincféle hibaüzenet egyikét (isten bizony olyan hiba ablakok jönnek fel néha hogy még nem is láttam olyat eddig...)
És hogy akkor mért játszok vele mégis?Mert per pillanat nincs jobb,ami meg van azzal az ember már játszott hónapokat/éveket,és kissé megunta.
Hát én pl. ezért várom a BC2-t,hátha jó lesz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De én nem a BC2 ellen szurkolok, de már fáj, hogy itt mindenki látatlanban egy meg sem jelent játékhoz hasonlítja az MW2t amikor annyiban fog hasonlítani a kettõ, hogy háborús fps. Ott hatalmas pályákkal, jármûvekkel, itt meg kisebb pályákkal pörgõsebb akcióval.
Na meg kis piros keresztekkel az ellenfél fölött is, hogy pistike is lássa sniperrel a pálya másik felérõl. <#idiota>#idiota>
Ja bocsi az offért. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Anyázni nemszoktam csak hamár nagyonagyon fennvan a pumpa,a csipa nemértem miért nem tetszik a sniper magyar megfelelõje röviden.😊
Fix Xar pedig az IWNET általános jellemzõje...<#idiota>#idiota>
Játékprogramozónak pedig nem készülök, autókat szerelek,tuningolok,néha versenyszervíz. És nem igyekszek szart sosem kiadni a kezembõl szemben elég sok játékgyártóval..😊
IWNET újabb és újabb fail..😊
1. Csodálatos IWNET.
2. Csodálatos készítõk akik szarnak a pc-re
3. Ennyire jól sikerült az 1.0.177-es patch.
<#idiota>#idiota>
A lentebb leírt gpusync átváltás nem segít.
csak úgy megjegyzem... mielõtt megint balhé lesz :-()))
no flame:
Sky, most komolyan próbálok hozzád szólni:
tudsz úgy beszélni valamirõl anélkül(játék), hogy a fos, xar, csipa, anyád, bmeg nem legyen benne?
A múltkor már kérdeztem. Te játék programozónak készülsz?
Meglátjuk a lefekvésen túlteszem magam (nem szoktam csipázva feküdni,csak akkor fog hiányozni amikor lõnek rám és nemtok hasravágódni).
EA-tól rendelõs szerver. Ha rendes áron lesz. Piszkálni lehet mint egy rendes dedi szerót...Akkor lehet hogy TALÁN jobban bevállik a cheater és warezellenesség mint az IWNET szemétnél. Végülis kíváncsi leszek warez változattal lehet-e majd EA szerón menni (ergo mehet-e warezos eredetis ellen),valamint lesznek adminok,ami már több mint az IW nulla védelme.😊
bocs, ez volt a tied. fröcsögõ pitbull végû duma (sztem kibaxott személyes volt) meg csuszka pajtásé, sorry.
nincs jobb dolgotok, a gyerek épp játszik, csont nélkül megy az IW...
@
<#eplus2>#eplus2>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Persze hogy modt a BC2-ben is igy lesz-e nem tudom,de gondolom a több játékmód között itt is ez lesz a fõ.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és érdekes pont olyan szól be, aki eddig nemigen szólt hozzá, ritka látogatója a topicnak, ha ezt pl. Szega mondja, akkor érdekelne.
Egy fogadatlan prókátor (akit lehet ideküldtek oltani) ne is haragudj, nem érdekel. Egy állandó, kialakult csapat commentel viszonylag normálisan, amikor egy héten úgy 2-3 alkalommal kitör a balhé, a napokban "ügyész úr". pl. kezdi a flamet, amibõl rövid idõ alatt anyázás lett.
Engedtem, egy darabig. Aztán radír.
De hadd ne kelljen már mindenkinek magyarázkodnom, nekem unalmas, és itt befejeztem a témát, tegyetek ti is így.
munka mellet, a játék iránti tiszteletbõl, és talán a korábbi összevisszaság miatt vállaltam, ez a módszer házigazdaként a Bioshock-nál is bejött.
csak hogy énis jópofizzak egy kicsit is....
kicsit sem érdekel, ki mit mond.
a topic karban van tartva, és ha akarom csak a játékkal kapcsolatos commenteket hagyom itt.
a sok elmebeteg - a játékhoz még köszönõviszonyban sincs - commentje miatt ekkora a topic. Ehhez adódik még személyeskedés, jópofizás, hülye képek beszúrása stb. stb. Amit általában egy darabig hagyok, de aztán tovább nem.
ha nem tetszik, nem kell idejárni.
ne akarjál mindenbe beleszólni és mindenhez kommentárt fûzni és hidd el máris jobban fognak szeretni az emberek és az egész topicba nem lesz ennyi "személyeskedés" és veszekedés.<#heureka>#heureka>
<#wave>#wave>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
na mind1, vki elmondaná hogy tudom az FPS merõt beallitani?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
és mivel a többség nem fogja megvenni (legalábbis remélem), ezért aki megvette az majd kurvasokat várhat, hogy berakja egy lobbyba
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2. multival vannak felvértezve
3. azonos piacokon debütálnak
4 ugyanazok lesznek a vásárlók"
1. meg a Worms is játék.
2. a wow is multi
3. persze, mivel mindkettõ pc-s játék, fps-ek, azonos a piacuk.
4. hátszerintem meg nem. pontosan errõl beszéltem, hogy igen-igen sok embert ismerek, aki nem azért játszik cod-ot, mert a BF-et megunta, hanem mert kurvára más, és neki-nekünk a cod játékmenete, pályái, stb. jött be, nem pedig a BF.
és vannak azok, akik játszanak a coddal, amíg nincs jobb, és amíg várják a bf-et, mondjuk.
nem másképp "definiálom" a codot, hanem más.
nagyon sokan vagyunk, akik nem vagyunk mindenevõk.
ez van.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni