Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
nem mindig de van amikor fogja magát és irogatja h unable to connect to host meg h you must have an online steam acc. elégé idegesitö h megvettem 10 kiloért és akor még a netet is lecsapja
Scientia potentia est.
de újabb vitát, és ismételt linkeket nem engedem.
csak így lehet normális keréknyomon tartani ezt a topicot.
Nem az értelmes vitával van bajom, hanem a kirobbanó állandó flammel. Ha visszaolvasol mindig hagyom a vitát (ha nem anyázás, persze), aztán ha megunom, beírom, hogy eddig engedtem, utána radír.
és aki nem hagyja abba, radír. kész
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Most 26-os vagyok, és egyszerûen nem tudok fejlõdni. Nem tudom anno is mit csináltam, de nagyon rossz döntés volt, hogy elkezdtem...:S
Megvan minden, aztán kész. CS-be sincs semmi xp, mégis nagy game...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
aki FPS-zik az tudja mik jönnek rövidesen, és szépen elmegy annak a topicjába....
és ha itt hagyom, megint elkezdõdik a flame, nincs egy hete, hogy ment az anyázásba forduló vita PONT errõl...
Ezért ki fogom törölni.
Ennyi.
Linkeld be a Bad Company fórumba, azért.
A hálózati, lobby, csiter problémák mellett a gl-ek miatt is játszhatatlan sokszor. Ha valaki elkezdi, utána a többi fasz is berakja és röpködnek csak a gránátok. A sok hülye meg büszke is rá, egyszerûen nem érti, hogy ez nem az õ tudása. Nagyon elcseszték a játékot. Ilyenkor basznám bele a játékújságírók, pl. a Gamestar cikkírójának a pofájába a dobozt, hogy te barom átgondoltad a pontszámot?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De látom erre már sokan rájöttek, ahogy vége egy mapnak kapásból az emberek min. 50% kilép a lobbyból nem várja meg azt a 2-3 percet amíg majd a játék fogja kidobni...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Most kért hogy indítsam újra mert update van:
Fixed a case that could cause stats and achievements to be reset
Show timestamps in both group and individual chats based on global setting
Fixed a Steamworks api crash that was affecting Call of Duty: Modern Warfare 2
Tweaked the connection fallback logic to be more robust
majd játszom késõbb, de nálam nem az van, mint nálad.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Úgy 11h körül ülhettem le játszani, most 1:45h van, és ha kb. 6 mapot sikerült játszanom, akkor sokat mondok!
Komolyan mondom, hogy eddig is idegesített az állandó lobby closed, unable to connect to host és egyéb marhaságok, de azért ez már több a soknál! Kár volt megvenni, mert ez a multi tényleg nem a játékról/kikapcsolódásról szól, hanem az agyvérzésrõl! ARGHH
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A DC minden robbanó "cuccra" hatással van (a stingert leszámítva, mert annak "végtelen" sebzése van, a javelinnél pedig a robbanási sugarat növeli.)
Scientia potentia est.
LINK
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Egy nem hivatalos fórumon találtam viszont egy utalást, hogy a végtelen care package bugot javították. Errõl tud vki vmit?
Scientia potentia est.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
kár, hogy a nuke-omat nem mentetted le 😊 legközelebb az jön 😉
The Matrix has you...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
- Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry.
- Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s.
- Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'.
- Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency. (PC-ONLY)
- Fixes to prevent various texture (PC-ONLY) and XP hacks.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LvL.70 után mikor kapon a Prestige fokozatot? mit kell még teljesítenem? Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
és amúgy sem, max ha meglátnak a menüben 2 prestigest-, menekülnek, bizony....
ezért is xar az IW, hogy közel sem egyforma erõsségû gamereket válogat össze, bár ez jó is, mert látod hogy játszik a pro(fõleg ha nem csíter), másrészt meg illuzióromboló, mert gyengébb vagy. Nehéz igazságos rencert csinálni az tuti! ezért nem bántom a rencert, csak lassúnak találom a követést, a javítást, az update-et...