Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
leírtam korábban, hogy a gyerek mellett ültem, amikor ellopta valakinek a ládáját, és nuke volt benne, amit fel is robbantott. egy db láda volt, tehát carepackage. Hogy esetleg csalt-e az ellenfél azt nem tudom, de NUKE volt, az biztos, olyan villanást és felhõt más nem csinál, ugye...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kly
Nah kicsit a (care) package-ekrõl:
Elõször is, nem lehet bennük Nuke (se CP-ben, se EAD-ban - ezt az IW megerõsítette), aztán Emergency Airdropban egy killstreakbõl 2nél több nem lehet (ez vonatkozik az AMMOra is). A matematikáját a dolognak pedig már meg sem említem, hogy mekkora esély lett volna erre...

Scientia potentia est.

Firerock
szerintem nem
én nem tapasztaltam
inkább alacsonyabbat

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Lassan eljutok oda,hogy eladom a g*cibe ezt a játékot.Várok egy másikra.<#awink>Tényleg:nincs valaki,akinek kellene?Ha lehet,Kaposvár környékérõl.Eredeti,össz-vissz 2szer volt felrakva.A Steam-es accountomon csak ez a játék van,tehát az is eladó vele együtt.

pisztácia
Az igaz, hogy ha prestige módba léptem, akkor magasabb szinten több xp-t ad?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Na új hibaüzenetet kaptam. Eddig még nem volt.
"Host Migration aborted. No good host is available"
Pont egy lengyel klán ellen rakott be egy Demolition meccsre.
Jól nyomták a srácok, nem volt csíter, nem volt lag. Aztán, mikor épp letettem a bombát,jött a host migration, aztán meg kivágott a fenti üzenettel.
Jöhetne már a BBC2. Ez a szar már unalmas.

proway
na bazd+! nem tudtam😄 bocs thx

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Solid Snake
<#eljen><#hehe>
Solid Snake
Ha belépsz a steambe updateli magát automatice <#vigyor3>
mascarun
Steam felpakolja neked sorban!

proway
hali. szûz game-el nyomom? milyen sorrendben kell felrakni a patcheket mer ha jól tudom már 2 van

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Akkor meg is nyugodtam, kösz a válaszokat 😄

Frank99
tegnap este igen ment a játék, mindenhova odaértem, ládákat lopkodtam, megvan a 70 lvl, kétszer írták RÁM, hogy cheater.... :-))) pedig aztán ha valaki utálja õket.... egy gyanús figura volt, aki a játék kezdés után 3 perccel nukot hívott, 28 kill-el, és 1x sem halt meg, ez TDM-em ez igen ritka

Frank99
igen, de elég ritka...

Nemigazán. Ha nem csaltál szerintem nem kell aggódnod. Nekem is irták már. hali

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Az elõbb nyomtam egy TDM-et, és valaki akinek nem igazán tetszett, hogy leszedtem, elkezdte írogatni, hogy köszöni a videót, szép WH, fel is jelent, hogy Steam-ban-t kapjak. Erre meg egy csapattársa leírta neki, hogy VAC-ban kell, és azt a neten megnézheti hogyan kell csinálni. Lehetséges egy ilyen, kezdek kiakadni?!

F E R I
Én már 2-szer is láttam, csak sajna nem nekem jött 😞

Csirkemell nélkül nincs élet!

BaLeeX
1. Unable to connect
2. Unable to connect
3. nagynehezen betölti a mapot majd a szokásos awaiting connection után kidob time outtal

Pedig már azt hittem valamit rendbetettek...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Nuke lehet egyáltalán ládában?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

V43 1105
Hát én azthittem agyvérzést kapok, háromszor megszórt AC130-al.. mondjuk Stinger esõ ment utána <#hehe> de aztán mikor Tactical Nuke is megérkezett, volt anyázás rendesen 😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Speciális "Berniehack" .<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

V43 1105
WTF.. ma este kis játék haverokkal, ellefélben berniehack nevezetû egyén ledobja emergencyt 3 db AC130 1 db Nuke ez most miii ? :/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

goodgamer
GG

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Szega87

Kly
Happy Birthday Paul 😄

Scientia potentia est.

Kly
Hali! Nekem is hasonló hibaüzenetek szoktak megjelenni, de nem tudom, hogy mi a megoldás sajnos. Adok azért pár tippet, hátha segít vmit:
A NAT type-odat állítsd strict-rõl open-re.
Gyakran "synceltesd" a fájlokat a steam segítségével.
A steam-nél érdemes bekapcsolni a bétát.
Ügyeljj rá, hogy ne szakadjon meg a neted, játék közben.
Inkább a késõbbi órákban próbálkozz a játékkal.
Bármi olyan dolgot, ami nem hivatalos, azt felejtsd el.

Az IWnet valamilyen szinten mindeképpen fog szívózni, bármit is teszel ellene. Ebbe bele kell törõdni :|

Scientia potentia est.

Frank99
ismét toltam egy órát, semmi gond. minimális lag, és nincs kidobálás.
megyek vissza!

nekünk a klánba (12 fõ) a frissítés után minden rendben. simán megy órák óta játszunk...

Szega87
"hátha kapok olyan infot amit tudok használni, de sajnos csak baszogatni tudjuk egymást, érdemleges info nagyon kevés alkalommal jön fel"

SAJNOS <#rolleyes>

szasztok nemtudjátok h miért dob le a net amikor játszani akrok vele?
nem mindig de van amikor fogja magát és irogatja h unable to connect to host meg h you must have an online steam acc. elégé idegesitö h megvettem 10 kiloért és akor még a netet is lecsapja
Kly
Csá!
Úgy látom, hogy az újabb frissítéssel sem oldódott meg a probléma, legalábbis nálam. Most hagytam abba a játékot mert állandóan "Unable to connect to host" vagy "Game lobby closed" vagy Server connection timed out" hibaüzenet volt. Nem tudom, hogy a mostani patch mire volt jó, de ezeknek a hibáknak a kiküszöbölésére egy kalap sz@rt sem ért.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Frank99
amúgy megvan az akimbo 1887, és sztem gyengébb, futottam pár kört, de nem úgy oszt, mint régen. többször haltam, mint öltem. Tuti gyengébb!

Frank99
1 órát játszottam a 2. pályánál ne dobott ki, 1x volt migrate, és kidobott, és 1 volt új host keresés, ami rendben lezajlott.
nem láttam csalót...

Lunatic83
na végre megvan az "Infected" title.... most azt hiszem egy darabig csak a commando + tacticval fog nálam játszani 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

lol ma 2x-is van steam update. legalábbis nekem délben is frissült és most is.

ebben lehet valami 😊 köszi

Firerock
gondolom prestige-be léptél
ahogy egyre magasabb szinten leszel egyre több xp-t ad

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lehet az én gépembe a hiba de nekem még novemberbe,december elején tényleg sok exp-t adott de most alig és tök mind1 mi az állás.<#nemtudom>

Frank99
a gyerek 40 perce játszik, és nem dobta ki sehonnan....

elitehun
Fõleg ha a csapatod nyer 😄
Kly
Xp szempontjából valóban a demo a legjobb, 4-5k match bonusból simán összejön körönként és még erre jön rá a többi...

Scientia potentia est.

Játsz demolitiont, ott sok pontot lehet szerezni.

Csak nem megcsináltada 10 prestiget ? 😄

Prince of Máté
Hogyan lehet új profilt csinálni? Vagy újat kezdeni, és a mostanit törölni?

Kly
Függ a játékstílusodtól/szintedtõl/játékmódtól/pályától stb., hogy milyen kaszttal tudsz gyorsan fejlõdni, majd válaszoljj ezekre a körülményekre!

Scientia potentia est.

pisztácia
Írj lécci nekem jó kasztokat, amikkel gyorsan tudnék fejlõdni. Köszi

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Kly
Level 30 környékén már egész jó kis kasztokat lehet összerakni, az 50. szintet elérve pedig szinte minden megvan, ami az érvényesüléshez kellhet a harctéren.

Scientia potentia est.

Kly
Az igen 😄

Scientia potentia est.

DarkSector
Tedd hozzá hogy konzolon, ott vannak iszonyat nagy törések.
kötve hiszem hogy pc-n te ienekkel találkoznál.
amúgysem újdonság, a megjelenéstõl számítva 3 nap után kb volt már ien. ezen miért kell lovagolni honapokon át?
jó vannak ienek, nem lehet ellenük tenni, ha meg igen, akkor ettõl nem lesz jobb hogy minden nap beszúrunk 1 ien videót.

a gyorsfutás is ott konzolon volt

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BaLeeX
Na akkor ahogy látom nem csak PC-n szívünk a hülyékkel...