Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Elõször is, nem lehet bennük Nuke (se CP-ben, se EAD-ban - ezt az IW megerõsítette), aztán Emergency Airdropban egy killstreakbõl 2nél több nem lehet (ez vonatkozik az AMMOra is). A matematikáját a dolognak pedig már meg sem említem, hogy mekkora esély lett volna erre...
Scientia potentia est.
én nem tapasztaltam
inkább alacsonyabbat
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"Host Migration aborted. No good host is available"
Pont egy lengyel klán ellen rakott be egy Demolition meccsre.
Jól nyomták a srácok, nem volt csíter, nem volt lag. Aztán, mikor épp letettem a bombát,jött a host migration, aztán meg kivágott a fenti üzenettel.
Jöhetne már a BBC2. Ez a szar már unalmas.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
2. Unable to connect
3. nagynehezen betölti a mapot majd a szokásos awaiting connection után kidob time outtal
Pedig már azt hittem valamit rendbetettek...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A NAT type-odat állítsd strict-rõl open-re.
Gyakran "synceltesd" a fájlokat a steam segítségével.
A steam-nél érdemes bekapcsolni a bétát.
Ügyeljj rá, hogy ne szakadjon meg a neted, játék közben.
Inkább a késõbbi órákban próbálkozz a játékkal.
Bármi olyan dolgot, ami nem hivatalos, azt felejtsd el.
Az IWnet valamilyen szinten mindeképpen fog szívózni, bármit is teszel ellene. Ebbe bele kell törõdni :|
Scientia potentia est.
megyek vissza!
SAJNOS <#rolleyes>#rolleyes>
nem mindig de van amikor fogja magát és irogatja h unable to connect to host meg h you must have an online steam acc. elégé idegesitö h megvettem 10 kiloért és akor még a netet is lecsapja
Kly
Úgy látom, hogy az újabb frissítéssel sem oldódott meg a probléma, legalábbis nálam. Most hagytam abba a játékot mert állandóan "Unable to connect to host" vagy "Game lobby closed" vagy Server connection timed out" hibaüzenet volt. Nem tudom, hogy a mostani patch mire volt jó, de ezeknek a hibáknak a kiküszöbölésére egy kalap sz@rt sem ért.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
nem láttam csalót...
Xbox Live: Lunatic HUN
ahogy egyre magasabb szinten leszel egyre több xp-t ad
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Scientia potentia est.
Scientia potentia est.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Scientia potentia est.
kötve hiszem hogy pc-n te ienekkel találkoznál.
amúgysem újdonság, a megjelenéstõl számítva 3 nap után kb volt már ien. ezen miért kell lovagolni honapokon át?
jó vannak ienek, nem lehet ellenük tenni, ha meg igen, akkor ettõl nem lesz jobb hogy minden nap beszúrunk 1 ien videót.
a gyorsfutás is ott konzolon volt
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"