Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy itt egy másik a kettesre: 2.rar
Viszont ez külföldi,és nem tudom milyen gyors.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valószínûleg az volt a gond, hogy a kettõt együtt nem engedi letölteni meg kell várni amíg az egyik lejön, utána kezdeni a másikat.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Bár kicsit megszívtam, 31 killnél jártam a nuke felé, mikor lejárt az idõ. <#buck>#buck>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Persze angol nyelvû de vannak benne mindenféle leírás vagy pl. komplett fegyver statisztikák ,vagy nulti pálya térképek és leírások.
PDF formátum ~200 mega,ha kell valakinek feltölthetem valahová.
olvass vissza, van akinek eladó, ha komolyan gondolod.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
amúgy sokan nem tudják, érdemes a letöltött steames játékot archiválni, a my gamesban a játék nevére jobb klikk, Backup game files, kiválasztod a játékot, kiválasztod hova, kiválasztod a médiát (dvd/cd stb) és kirakja tömörítve a könyvtárba. Aztán a könyvtárban található file-okat kiírod lemezre. A lemezre ha jól emlékszem ír egy exe-t, azt indítva visszarakja a játékot mondjuk egy winfos telepítés után ...
Az lenne a kérdésem, hogy a szintem és a cuccaim a játékba ( Lv 70) ezek online vannak mentve ?
Tehát ha újra rakom a játékot belépek a steam profilomba és ott a szintem meg minden .....?
(Természetesen eredeti a játék!<#vigyor3>#vigyor3>)
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
(szerda éjjel indul a Bad Company 2 beta) <#violent>#violent><#gun>#gun><#hehe>#hehe>
Valószínû hogy az utolsó cod volt amit megvettem ...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Egyébként a videót amit linkeltél nem tom megnyitni, de az hogy a kiképzésen lelõjük a csávót és jön a stáblista.
Aha, de ott PhotoImpact progit irta vki. De nekem ez kiba bonyolult😊
Nem csinálnál nekem vmi egszerût? 😊
Másik hogy vki pls irja le az fps merot hogy allitom be jatekbe köszi
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Megpróbáltam gugliban rákeresni.
Az eredmény:0.180 patch
kommenteknél.
steam, origin: ACE_hun
Én max akkor ordíbálnék ilyen hatásosan és eredetien, ha nukot dobnának
Scientia potentia est.
http://www.youtube.com/watch?v=BWCOCW-Vjoc&feature=related
XDDDDDDDDD
Scientia potentia est.
ja, és pályaváltásnál is megvárom azt a qrva 1 percet aztán betölti a
pályát majd jön egy ilyen ablak hogy lobby closed vagy unable to connect...
<#zavart2>#zavart2><#szomoru2>#szomoru2><#levele>#levele>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
# 14.78% - UAV
# 14.78% - Ammo
# 13.04% - Counter-UAV
# 10.43% - Sentry Gun
# 10.43% - Predator Missile
# 9.57% - Precision Airstrike
# 6.09% - Harrier Airstrike
# 6.09% - Attack Helicopter
# 4.35% - Pave Low
# 4.35% - Stealth Bomber
# 2.61% - Chopper Gunner
# 2.61% - AC-130
# 0.87% - EMP
EAD:* Ammo: 40.0%
* UAV: 40.0%
* Counter-UAV: 50.2%
* Sentry Gun: 50.2%
* Predator Missile: 45.3%
* Precision Airstrike: 34.4%
* Harrier: 18.5%
* Attack Helicopter: 18.5%
* Pave Low: 11.5%
* Stealth Bomber: 11.5%
* Chopper Gunner: 7.8%
* AC-130: 7.8%
Amúgy valaki nem tudna csinálni nekem logót pisztácia névvel?😊
Scientia potentia est.