Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dobozost kizártnak tartom.Ne felejtsük a pc nem számít a konzol a lényeg.Ott a XLive és a PSNet megoldja a terjesztést.Így pc-n szerintem tuti a Steam-es vásárlás marad.Max késõbb kiadják egybe hogy alap+dlc.
Olyan 3-4 ezer körülre saccolnám,mivel konzolon is tuti az 1200 MS pontos kategória lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Firerock
szeritnetek a dlc nagyságrendileg mennyibe fog kerülni?és milyen formában lehet megvenni?(gondolok itt letölthetõ változat vagy rendes dobozos verzsön)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Jaka923
Most kötötték be az új netet, de amikor játszani akarok, azt írja ki, hogy "Your NAT Type: Strict". Kiírt egy IW-s oldalt is, de nem tudom, mit kellene csinálni

Kicsikiraly
én is csak 9-ig akarom majd, de csak azért mert ahhoz tök jó title jár 😄

DFTBA ಠ_ಠ

HD JOHNNIE
Én megmaradok a 9-nél 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
demgeasszontad 😄 amúgy igaz

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

morphologu
na igen de az az embléma nem jelent semmit, mert lehet hogy 1 béna pöcs lvl 10 emblémával. Nem egyet láttam már ott virított az a szép embléma és porig alázták, és nem egy pályán. Csak azt nem értem miért kell így elb*** egy jó játékot, azért nem lenne rossz ez.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

bigapó
szerintem a single is megmarad.

The Matrix has you...

bigapó
ha külön partíción van - és ugye azon van 😉 - akkor nem fog semmi baja esni. pár perc alatt megvan, mert magát a játékot nem is rakja fel, csak a steamet szinkronizálja. egyszerû és nagyszerû, bárcsak a többi része is ilyen lenne.

The Matrix has you...

mindaddig amíg nem törlõdik egy szép napon minden ok nélkül😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

a single elveszik!

Fatboyz4ever!

Igen,sokan vannak ezzel így.Lehet én is.
De egyelõre még nem biztos hogy a BC2 nem lesz dugig hasonlókkal.Holnap béta,minden kiderül...

fúúú de idegtépõ dupla pisztolyos ninja ruhás össze vissza rohangáló lelõhetetlen késelõ lelöhetetlen duplapisztolyos kõsöbb lõvõ mégis õnyerõ legyözhetetlen idegtõpõ mw2 amint megjelenik a bc2 leléptem.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Igen, megmarad a rangod is!

Prince of Máté
és a rankom is megmarad?

Nem mert a Steam tárolja.
Prince of Máté
Ha újrarakom a Windowst akkor ugye nem törlõdik a profilom?

idõt* xD
Ok, köszi hogy legalább idöt szakitottatok rá 😊
Grove4
OK,te kérdezted a véleményünk.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

xD,jóvanna siettem,majd holnap leirom még 1x, a hirek leirása után meg az infók után már nem volt lelki energiám irni xD
Grove4
Hát,rosszul szerkesztettek a mondatok szerintem,meg negyon gyerekes,de ez csak az én véleményem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gömbgiliszta
a lesz egy 'sz'

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Pontosan mi a baj?
Grove4
A bevezetõ szövegen csiszolhatnál egy kicsit(fogalmazásilag).

Jah,és nem kell valami nagyra számitani mert még eléggé kezdö vagyok 😞
Helló! Gyakorlásból csináltam egy oldalt a játékról. Lécci nézzétek meg és mondjatok véleményt. Köszi
Jól néz ki szerintem a 10-es prestige jelvény.De valóban nem tett neki jót hogy a csalás egyik jelképe lett...

bigapó
jaj, hát azok olyan szépek. nem azt mondom, hogy õrülten jól játszom és mindig pozitív a statom, de azért nem vagyok rossz. de mikor látom ezeket a bénákat játszani, hát attól a sírás kerülget. biztosra veszem, hogy nagy problémákkal küszködik az életében és azért csinálja itt az ilyet, mert legalább ebben van sikerélménye. mármint, hogy tud a fegyverek között válogatni, mert más élménye nincs belõle.

The Matrix has you...

Igazad van a P10 értékét, tönkre vágták a lvl hackesek...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bigapó
Hali!

Nekem akkor már a 8, 7 vagy az 5 lenne a favorit, ilyen sorrendben. Az utolsó is csak azért lett unszimpi, mert a lvl hack-esek elõszeretteel használják, egyébként Terminator-feeling rulez! 😄

The Matrix has you...

Firerock
énis 9ig
gusztustalan a 10es emblem...

Firerock
valaki megtudja mondani hoyg az xfire-be hogyan mûködik az a funkció hogy a haverom tudja nézni ahogy játszom!?

Steam-ben:Settings-Friends és ott a Nickname átír.

Grove4
Felvettelek,este fele szoktam lenni,olyan 6 körül.

HD JOHNNIE
feltennék egy iszonyatosan jó kérdést: hogy tudom a nevem megváltoztatni játék közben? Próbáltam a steamnél, settings és ott de nem reagált semmit. Vagy kell még valamit csinálni hogy a játék is vegye, hogy megváltozott a nevem?

Kly
Anno a Ghost Reconban lehetett 4en nyomni co-op módban, ezt kicsit hiányolom én is. A küldetések közé pedig tettem volna be még 1-2 jármûves akciót (pl. a Borzot írányítani), de egyébként jól összehozták.

Scientia potentia est.

Az az egyik legjobb.
Jó lenne ha lenne még több. Illetve, ha lenne 3-4 fõs is.

Kly
Tényleg jó a co-op játék, fõleg AC-130-vel fedezni a másikat 😄

Nah 1 hét pihi után, most újra Cod 😛

Scientia potentia est.

Ma kipróbáltam a cop modot. Ez a legjobb része a játéknak. Teljesen bele feledkeztem. Csakis veteranon 😊 ezt még biztos végig viszem.

Daell Drow
en csak sabotaget tolok, neha HQ. en is ugyanugy vagyok ahogyan leirtad.
Nekem csak a plant lebeg a szemem elot, semmi mas. Sokat szivok a bena csapattarsak miat, akiknek TDM-en kivul mast nem is engednék tolni olyan benak hozza. Az eggyik haveromal toltuk a sabotaget akkor egymas utan 10-15 mecset mindig megnyertunk, sajnos mostanaban nincs. Ezert egyedul szar. ha esetleg akarsz velem tolni vegyel fel steamre: Sacee84
Lunatic83
ne is mond... a napokban fejeztem be a Sabotage challenge-t... 50-et kell nyerni... azt hittem, a hajam hullik ki...

nálam a táska:
saját csapat: kerülnek, mintha leprás lennék...
ellenfél: vonzom õket, mintha mágnes lennék, s az is vagyok, egy ingyen pont, tudják merre, merrõl...stb

soxor, mint a ctf-ben is, belövök egy futkosós beállítást és csá... /marathon , ninja és társai../

Xbox Live: Lunatic HUN

Én úgy vettem észre hogy a Marathon, Lightweight, Commando a kedvenc favorit... meg a G18 akimbo, de magába úgy rángat mint állat...

steam, origin: ACE_hun

Grove4
Én most a Sabotage-ra vagyok rákattanva,de ott is hasonló elmebeteg csapattársaim vannak,pörölök is velük rendesen.A leggyakoribb az az eset,hogy le se basszák a táskát vígan futkorásznak,és ott van a mi bázisunktól 3 méterre,közben meg rohan az ellenfél,ha meg valami csoda folytán felveszik,akkor azt az utvonalat erõltetik,ahol a legtöbben jönnek,jó példa erre a Highrise,ahelyett,hogy levinnék az alagsorba,ugrálni ki az ablakon,ahol persze,hogy lelövik õket.A másik rohadt idegesítõ dolog,az hogy nem segítenek,kénytelen vagyok egyedül elvergõdni az ellenfél bázisáig(ha el tudok),mert õk a mi bázisunkon campelgetnek,amikor meg Defuse.olni kéne,a pálya másik végén vannak.

Daell Drow
en nem hasznalok festest a fegyvereken, nekem ugy jo ahogy van.
Lunatic83
de k. kevesen használnak c-blooded-et... mindenki stoppingol....

a Fall nem lenne rossz, de szerintem túl élénk a színe.... túl feltûnõ ...nekem...

Kly
Néha lehet a hátrányból elõnyt kovácsolni. Példa erre, hogy mégis csak jó a "thermo" havas pályára. Az emberek nagy része, valóban fehéren fog virítani az ugyancsak fehér háttrében (ergo nem látszik semmi), de a cold-blooded-os kollegák szürkére változnak pechükre... <#hehe> (Ez se mindig a legjobb)

Az M14est nem nerfelték, mindig is gyengus volt. Stopping power nélkül csak headshot-tal 1 lövés/ember, SP-rel viszont nyak- és "felsõ felsõtest" - nem tudom másképp megfogalmazni - lövés estén is elég 1 találat. (Barett SP-rel lábtól fölfelé 1 lövés)

Alap sightok (red dot, holo, mars) nem növelik az ADS idejét, az ACOG viszont kicsit igen.

Az ACR pedig k*rva jól néz ki fall camo-val, urban suxx 😄

Scientia potentia est.

Hát most nagyon felidegelt.De most nem a játék hanem a játékosok.
Derail pálya. 2-1 az ellenfélnek.Egy jó védekezés nyomán lelövök 3 embert,de az utolsó a Final Stand-el kinyír engem is.De utánam jövõ ember lelövi,az meg elejti a bombatáskát.Ott virít a lépcsõn,két védõ emberünk van az ellenféltõl egy ember.Mindkettõ emberünk ott téblábol a lépcsõn vagy 10 másodpercig,nem igaz hogy nem látja.Erre ahelyett hogy bevédenék a táskát amiért oda kell jönnie a támadó egy maradék emberének úgyis,nem õk,ketten kétfelé szaladnak.Persze annak rendje szerint le is lövi az az egy ember mind a kettõt.1-3.Ezzel kijön neki a csomag,AC130... 1-4... Na gyorsan kikapcsoltam mielõtt...

Lunatic83
tegnap végre meglett az elsõ "fall"-os skin az egyik fegyverre....
amennyire vártam, annyira nagy csalódás számomra.... pedig már "loptam" ilyen fegyvert.....
irtó hülyén néz ki vele az acr....

azt hiszem maradok, az "urban"-nál....

Lunatic83
nekem nem jön be a sniperes acog

kétféle sniper beosztásom van
az egyik a barrett 50, fmj-vel
a másik az m21, thermoval, vagy simán /bár vagy béna vagyok, vagy valami más, de ezt a fegyvert gyengébbnek érzem, egy jó ideje, mintha gyengítették volna ezt is.... pedig a silencer-t már ezer éve nem használom/

bizonyos idõközönként, más és más fegyver jön be nekem, valamiért jobban megy vele... mintha valami front lenne... 😉

most pl. a M1014 a favorit, fmj + az a kis baxxás ami biztosabb fogást nyújt a használat során...