Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan 3-4 ezer körülre saccolnám,mivel konzolon is tuti az 1200 MS pontos kategória lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
The Matrix has you...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Fatboyz4ever!
De egyelõre még nem biztos hogy a BC2 nem lesz dugig hasonlókkal.Holnap béta,minden kiderül...
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
The Matrix has you...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nekem akkor már a 8, 7 vagy az 5 lenne a favorit, ilyen sorrendben. Az utolsó is csak azért lett unszimpi, mert a lvl hack-esek elõszeretteel használják, egyébként Terminator-feeling rulez! 😄
The Matrix has you...
gusztustalan a 10es emblem...
Scientia potentia est.
Jó lenne ha lenne még több. Illetve, ha lenne 3-4 fõs is.
Nah 1 hét pihi után, most újra Cod 😛
Scientia potentia est.
Nekem csak a plant lebeg a szemem elot, semmi mas. Sokat szivok a bena csapattarsak miat, akiknek TDM-en kivul mast nem is engednék tolni olyan benak hozza. Az eggyik haveromal toltuk a sabotaget akkor egymas utan 10-15 mecset mindig megnyertunk, sajnos mostanaban nincs. Ezert egyedul szar. ha esetleg akarsz velem tolni vegyel fel steamre: Sacee84
nálam a táska:
saját csapat: kerülnek, mintha leprás lennék...
ellenfél: vonzom õket, mintha mágnes lennék, s az is vagyok, egy ingyen pont, tudják merre, merrõl...stb
soxor, mint a ctf-ben is, belövök egy futkosós beállítást és csá... /marathon , ninja és társai../
Xbox Live: Lunatic HUN
steam, origin: ACE_hun
a Fall nem lenne rossz, de szerintem túl élénk a színe.... túl feltûnõ ...nekem...
Az M14est nem nerfelték, mindig is gyengus volt. Stopping power nélkül csak headshot-tal 1 lövés/ember, SP-rel viszont nyak- és "felsõ felsõtest" - nem tudom másképp megfogalmazni - lövés estén is elég 1 találat. (Barett SP-rel lábtól fölfelé 1 lövés)
Alap sightok (red dot, holo, mars) nem növelik az ADS idejét, az ACOG viszont kicsit igen.
Az ACR pedig k*rva jól néz ki fall camo-val, urban suxx 😄
Scientia potentia est.
Derail pálya. 2-1 az ellenfélnek.Egy jó védekezés nyomán lelövök 3 embert,de az utolsó a Final Stand-el kinyír engem is.De utánam jövõ ember lelövi,az meg elejti a bombatáskát.Ott virít a lépcsõn,két védõ emberünk van az ellenféltõl egy ember.Mindkettõ emberünk ott téblábol a lépcsõn vagy 10 másodpercig,nem igaz hogy nem látja.Erre ahelyett hogy bevédenék a táskát amiért oda kell jönnie a támadó egy maradék emberének úgyis,nem õk,ketten kétfelé szaladnak.Persze annak rendje szerint le is lövi az az egy ember mind a kettõt.1-3.Ezzel kijön neki a csomag,AC130... 1-4... Na gyorsan kikapcsoltam mielõtt...
amennyire vártam, annyira nagy csalódás számomra.... pedig már "loptam" ilyen fegyvert.....
irtó hülyén néz ki vele az acr....
azt hiszem maradok, az "urban"-nál....
kétféle sniper beosztásom van
az egyik a barrett 50, fmj-vel
a másik az m21, thermoval, vagy simán /bár vagy béna vagyok, vagy valami más, de ezt a fegyvert gyengébbnek érzem, egy jó ideje, mintha gyengítették volna ezt is.... pedig a silencer-t már ezer éve nem használom/
bizonyos idõközönként, más és más fegyver jön be nekem, valamiért jobban megy vele... mintha valami front lenne... 😉
most pl. a M1014 a favorit, fmj + az a kis baxxás ami biztosabb fogást nyújt a használat során...