Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drogosgeci
ha nem olyan ember lennél aki minden létezõ játék topicjába beugatott már valamit, akkotr igazat adnék
de ne játsszd már itt a jófiút darki

DarkSector
nem rosszindulatból, de azt is meg kellene érteni.
hogy itt frank-nek igaza van...nincs helye a vitának, mert amúgyis értelmetlen.

az hogy valakik átjárnak, és ott keresik az üdvüket, azok tutira nem a játék miatt mennek át, és nem egyezik (mindenben) a véleményük (szerintem) az itt tartozkodó forumozóknak, és mint én is, szerintem itt sokan mások is elhatárolódnak az ienektõl, akik átmennek oda balhézni, ahhelyett hogy játszanának.
véleményt lehet mondani, de nem kell hasonlítgatni.
vagyis lehet, de ne olyan durva stílusban.

ÉS ha ott balhé van néhány ember miatt, azt ott kell elintézni, nem jogosít fel senkit arra hogy erre hivatkozva ezt a totyikot is átváltoztassa bárki is háborús övezetté.
be kell menni a játékban, és ott játszani és leölni egymást.
de aztán mindenki azt tesz amit akar.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
cod is konzolról van.
bf3-4-5-6 is onnét lesz. nem azért szar a játék...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
Itt hagy kérdezzem meg: akkor hol lehet vitázni a 2 játékról? 😊 mert BC2 topicból ugyanígy ki lehetne zavarni a vitázókat...

És engem speciel (mivel nincs béta kulcsom és nem tudom honnan szerezhetnék) marhára érdekel mi az emberek véleménye a játékról, és nem csak az elvakult BFeseké, hanem azoké is, akik MW2znek...

@

Prince of Máté
Én nem is vártam többet tõle, csodálkoztam hogy ennyien várják a BC2-t, pedig egy konzolos singles szutyok kb.
Majd a BF3, arra lehet várni!

DarkSector
jah akkor tegyél be battleba 1-2 perket meg air-t, és próbáld meg a fegyvereket is, az irányítás célzás kezelés teljessen eltér.
én próbáltam egyeltalán nem volt semmi érzésem hogy ez most egy mw2 klón jármûvekkel.

hozzáteszem nem rossz a battlefield, de iszonyat nem 1 kategória...
csak ezt sokan így akarják beállítani, hogy legyen min vitatkozni!

bár ezért elnézést ha rosszul írom, de fejlõdési rendszer sincs a bc2-ben.

DarkSector
ez ha idecsõdülnek, soha nem lesz nyugta az embernek.
de ezt soha nem értettem, mi a ló...nak kell beleszólni egyik játékosnak a konkurensbe?

nem veszi észre már senki, hogy a versenyt egyedül a fejlesztõk gerjesztik, a jobb profit érdekében?

köze nincs egymáshoz a 2 játéknak.
fps és fps-rõl beszélünk, ezen kívül közük nincs egymáshoz.
a battlefieldben vannak jármûvek, ez egészen más játékot eredményez.

akinek a nagy gépek vezetése okoz örömet, és tankokkal pusztítani, az soha nem fogja megérteni, egy codban mit jelent az hogy másodperc töredéke alatt reagálj 1-1 támadásra, és ott célozni is kell, ugye fõleg HC.
több fegyver is van tudtommal.

itt ha játszik valaki 1 órát azonnal el tudja dönteni neki meik kell, ezekután nem mással kell foglalkozni.
VAGY ANNYIRA ROSSZ A JÁTÉK, HOGY A BÉTA HELYETT VAN IDÕ IDE BESZÓLOGATNI?<#confused>

csuszi
nincs lean, nincs hasalás, nincs oldalazás futás közben!!! (jóhogynemmá vegyük ki az a és d gombokat, minek az...), és kurva sok kell egy emberbe, a jármûvek arkadosak, squad 4fõs max, bárkire lehet spawn-olni, nehogymá taktika és gondolkodás kelljen. no skill game az is, ez is.
ahogy elõre láttam, mw2 jármûvekkel.

MJ rulz Pink Team The Only One

HD JOHNNIE
Na akkor egy mw2-es téma: tudom már kérdeztem, hogy hogy lehet nevet változtatni játék közben, írta is valaki, hogy settingsnél. Meg is tettem de nem változtatja át, csak akkor ha a fõmenüben vagyok. Vki vmit erre?
Azért kérdezem mert ha én vagyok a host és szidnak mint a bokrot, akkor elvileg névváltással meg lehet változtatni a hostot a játékban, ergo nem kõ kilépnem.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Frank99
Ismételten szólok, BE LEHET FEJEZNI ITT a BC2 vs. MW2 vitát!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

F E R I
Nagyon sok hibái ellenére, nekem is sokkalta jobban bejön ez a játék, mint akármelyik...

Csirkemell nélkül nincs élet!

drogosgeci
igazán? legutóbb amikor néztem (5perce) még a legnépszerûbb online fps volt pcn, ami valaha létezett.

bigapó
nekem minden negativ részével együtt is jobban tetszik, mint a cod4, mint multiplayer.

The Matrix has you...

Érdekes én eddig csak tõled olvastam BF BC2-rõl rosszat,az eddigi összes értékelés 9 fölötti beleértve a mulitját is pc-sektõl.😊

Amit eddig láttam/olvastam azalapján év multiplayeresese lesz,hacsak MOHA nem mutat valami nagyot.
Cod MW2 megbukott pc-n mint multiplayer játék.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

V43 1105
Folyamatos mozgás, idõnként meg-meg állás környezet áttekintése alaposan, megfelõl felszerélsek hordozásra, füles kellõ hangerejû hallgatása 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bigapó
Szia!

Tuti taktika nincsen, de persze elõnyösebb a helyzeted, ha találsz egy megfelelõ kemp-helyet. nem túl szép dolog, de ha most kifejezetten ráálsz a nuke-ra mondjuk akkor ezt kell csinálnod.
ettõl függetlenül nagyon sok szerencsére is szükséged van, mert mondjuk ha ellenem játszanál és tudnám hol kempelsz, mert már mondjuk 3-szor kiszedtél, akkor tuti nem lenne meg a harriered sem, - ha meg igen, akkor kilõném rakétával - de számithatsz rá, hogy addig nem nyugodnék és tulok módjára addig járnék visza mig meg nem halsz. hogy egy GL-tõl vagy semtextõl az éppen hangulatomtól függ 😄

gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. ez mindennek az alapja. ettõl lesz skilled, helyismereted, tapasztalatod. mikor, hol, mire számits, mit reagálj a különbözõ szitukban. innen már nem rajtad múlik, hanem a host-on, azaz a laggon és a noob-okon. remélem segitettem.

The Matrix has you...

még csak 40. de egész hónapban ezzel toltam h végigérjek minél elõbb

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

elitehun
Nálam tökéletesen megy a steam
POI33
Nektek is baszakszik a steam? :S Nekem már kb 2 órája nem akar mûködni.

elitehun
Hányas szintû voltál?
Firerock
darksectorral keversz öcsi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kezdhetem elölrõl -.-

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Na ez mi a picsa???? Resetelte az egész multimat :S:S:S

ok, eddig a max egy AC-130 volt és nem care packagebõl vagy emergency dropból 😊

elitehun
Ja hogy hogy gyilkolj. Hát ügyesen 😄
Nekem úgy össze szokott jönni általában. a lényeg hogy ne azzal foglalkozz hogy az jöjjön össze csak játssz.

aflamin:Biztonsági okokból kilépett
hát arra gondolok, h milyen taktikával csináljam? pl álljak be egy forgalmas folyosóba ahonnan 1irányból jöhetnek és szántsak? vagy csak futkossak össze-vissza?

Ezmiez? o.O
elitehun
Olyanra gondolsz hogy többet kelljen gyilkolni érte?
elitehun
Nem értem a kérdésed. Szintlépésnél tudsz kioldani magasabb killstreaket, de persze nem minden szintlépésnél.
heló!
van vmi taktikátok, h hogyan szerezzek magasabb szintû killstreakeket? mert nekem a legalacsonyabb szintû a harrier, de kb. 6kill után mindig hátbalõ egy camper sunyi fasz, vagy éppen pofánlõ egy g18 akimbos :S, és kezdhetem elõlrõl, tök idegesítõ

pisztácia
jah ertem, de nekem igy valamiert nem menti el rendesen a kepet. :S
Ilyen felirat jelenik meg benne hogy trial version..:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Kly
Nekem is trialos van (volt).

Scientia potentia est.

Nekem sem bejövõs a BFBC2, szerintem is nagyon eltolták, bár lehet az amerikai serverek hibája meg a gyenge gépem...

steam, origin: ACE_hun

V1
nuke<#violent>

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

pisztácia
Kly, esetleg tudnal ani linekt ahoz a progihoz? avgy serialt? mert trialt talaltam es nem engedi menteni😞

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
gif animatort megnezem. köszi szépen.

Kly
Egyszerûbb logóhoz Paint, látványosabbhoz inkább photoshop és gif animator.

Scientia potentia est.

HD JOHNNIE
Sztem itt se várj nagyon sok választ 😊 Egyébként meg: GOOGLE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

pisztácia
hello. Valaki tudna mondani egy könnyen hsználható logó készítõ progit?? pls nagyon kéne. Írtam logo fórumra, de senki nem válaszolt. PLS help

Pretorian
Már csak a dedikált szervereket kérjük, és minden rendben lesz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

RatBaG
a messiást hallották!
nem te voltál az aki napokig-hetekig osztottad azt észt, hogy a mw2 mekkora fos, aztán mégis megvetted? röhej...

Per Aspera Ad Inferi.

zotya10002
Egyet értek!!Ez ezerszer többet ér!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Most tolta úgy 4 kör sabotage-t, és nagyon bejött. Se csaló, se hacker, jó banda...tetszett na! Egyik pályán beálltak egy sötét kis sarokba vagy hárman pajzzsal, persze a bomba náluk, és ment a csete-paté. Végig is ment a 20 perc, de egy percig nem volt unalmas.
A kezdeti nehézségek után kezdene magára találni az IW? Nagyon remélem...
Firerock
na skacok kipróbáltam az ellenjátékot is
ez a BfBC2 ez egy szar lett😊még lehet hogy a warezt sem érdemli meg
hatalmas szerencse hogy nem rendeltem meg
ez a béta még bétának is nagyon fos,és ezért a szarért is pénzt kértek,szánalom

elitehun
Attól függetlenül hogy a multi nem a legjobb (bár nekem tetszik) nagyon sokan megveszik tehát nem állhatnak olyan rosszul anyagilag.
Tudom hogy volt.De ebben a helyzetben mint most az IW van ezzel a játékkal,te ezt elképzelhetõnek tartod?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

elitehun
Ne haragudj de volt olyan DLC ami konzolon ms pontba került de pc-re ingyen volt. ami DLC eddig még nem jelent meg dobozos változatban mert akkor az kiegészítõ lenne. És ezt tartom szomorúnak hogy manapság már csak faszom DLC-ket adnak ki egy jó kieg. helyett<#bdead>
Jaka923
Bocs, de ez nekem kínai... Pontosan, mit kell ezekkel csinálnom?

Firerock
kössz
és steamen melyik a legegyszerûbb vásárlásmód egy 18éves fiatalember számára?😄

ReTeK
router - port forward
tcp 27014-27050
udp 1500, 3005, 3101, 27000-27030, 28960