Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ne játsszd már itt a jófiút darki
hogy itt frank-nek igaza van...nincs helye a vitának, mert amúgyis értelmetlen.
az hogy valakik átjárnak, és ott keresik az üdvüket, azok tutira nem a játék miatt mennek át, és nem egyezik (mindenben) a véleményük (szerintem) az itt tartozkodó forumozóknak, és mint én is, szerintem itt sokan mások is elhatárolódnak az ienektõl, akik átmennek oda balhézni, ahhelyett hogy játszanának.
véleményt lehet mondani, de nem kell hasonlítgatni.
vagyis lehet, de ne olyan durva stílusban.
ÉS ha ott balhé van néhány ember miatt, azt ott kell elintézni, nem jogosít fel senkit arra hogy erre hivatkozva ezt a totyikot is átváltoztassa bárki is háborús övezetté.
be kell menni a játékban, és ott játszani és leölni egymást.
de aztán mindenki azt tesz amit akar.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bf3-4-5-6 is onnét lesz. nem azért szar a játék...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És engem speciel (mivel nincs béta kulcsom és nem tudom honnan szerezhetnék) marhára érdekel mi az emberek véleménye a játékról, és nem csak az elvakult BFeseké, hanem azoké is, akik MW2znek...
@
Majd a BF3, arra lehet várni!
én próbáltam egyeltalán nem volt semmi érzésem hogy ez most egy mw2 klón jármûvekkel.
hozzáteszem nem rossz a battlefield, de iszonyat nem 1 kategória...
csak ezt sokan így akarják beállítani, hogy legyen min vitatkozni!
bár ezért elnézést ha rosszul írom, de fejlõdési rendszer sincs a bc2-ben.
de ezt soha nem értettem, mi a ló...nak kell beleszólni egyik játékosnak a konkurensbe?
nem veszi észre már senki, hogy a versenyt egyedül a fejlesztõk gerjesztik, a jobb profit érdekében?
köze nincs egymáshoz a 2 játéknak.
fps és fps-rõl beszélünk, ezen kívül közük nincs egymáshoz.
a battlefieldben vannak jármûvek, ez egészen más játékot eredményez.
akinek a nagy gépek vezetése okoz örömet, és tankokkal pusztítani, az soha nem fogja megérteni, egy codban mit jelent az hogy másodperc töredéke alatt reagálj 1-1 támadásra, és ott célozni is kell, ugye fõleg HC.
több fegyver is van tudtommal.
itt ha játszik valaki 1 órát azonnal el tudja dönteni neki meik kell, ezekután nem mással kell foglalkozni.
VAGY ANNYIRA ROSSZ A JÁTÉK, HOGY A BÉTA HELYETT VAN IDÕ IDE BESZÓLOGATNI?<#confused>#confused>
ahogy elõre láttam, mw2 jármûvekkel.
MJ rulz Pink Team The Only One
Azért kérdezem mert ha én vagyok a host és szidnak mint a bokrot, akkor elvileg névváltással meg lehet változtatni a hostot a játékban, ergo nem kõ kilépnem.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csirkemell nélkül nincs élet!
The Matrix has you...
Amit eddig láttam/olvastam azalapján év multiplayeresese lesz,hacsak MOHA nem mutat valami nagyot.
Cod MW2 megbukott pc-n mint multiplayer játék.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tuti taktika nincsen, de persze elõnyösebb a helyzeted, ha találsz egy megfelelõ kemp-helyet. nem túl szép dolog, de ha most kifejezetten ráálsz a nuke-ra mondjuk akkor ezt kell csinálnod.
ettõl függetlenül nagyon sok szerencsére is szükséged van, mert mondjuk ha ellenem játszanál és tudnám hol kempelsz, mert már mondjuk 3-szor kiszedtél, akkor tuti nem lenne meg a harriered sem, - ha meg igen, akkor kilõném rakétával - de számithatsz rá, hogy addig nem nyugodnék és tulok módjára addig járnék visza mig meg nem halsz. hogy egy GL-tõl vagy semtextõl az éppen hangulatomtól függ 😄
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. ez mindennek az alapja. ettõl lesz skilled, helyismereted, tapasztalatod. mikor, hol, mire számits, mit reagálj a különbözõ szitukban. innen már nem rajtad múlik, hanem a host-on, azaz a laggon és a noob-okon. remélem segitettem.
The Matrix has you...
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Nekem úgy össze szokott jönni általában. a lényeg hogy ne azzal foglalkozz hogy az jöjjön össze csak játssz.
aflamin:Biztonsági okokból kilépett
van vmi taktikátok, h hogyan szerezzek magasabb szintû killstreakeket? mert nekem a legalacsonyabb szintû a harrier, de kb. 6kill után mindig hátbalõ egy camper sunyi fasz, vagy éppen pofánlõ egy g18 akimbos :S, és kezdhetem elõlrõl, tök idegesítõ
Ilyen felirat jelenik meg benne hogy trial version..:S
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
steam, origin: ACE_hun
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Scientia potentia est.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
nem te voltál az aki napokig-hetekig osztottad azt észt, hogy a mw2 mekkora fos, aztán mégis megvetted? röhej...
Per Aspera Ad Inferi.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A kezdeti nehézségek után kezdene magára találni az IW? Nagyon remélem...
ez a BfBC2 ez egy szar lett😊még lehet hogy a warezt sem érdemli meg
hatalmas szerencse hogy nem rendeltem meg
ez a béta még bétának is nagyon fos,és ezért a szarért is pénzt kértek,szánalom
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és steamen melyik a legegyszerûbb vásárlásmód egy 18éves fiatalember számára?😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"