Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább annyi a lényeges különbség, h a holo kicsit nagyít is közben...
a csoportba sorolnám az acog-ot is, természetesen az más....
h melyik a jobb? fegyver függõ, szerintem... és inkább ez a fontos:
bizonyos fegyverekre nem kell semmi, felesleges, ilyen szerintem az ump és társai, és a sörétes puskák... egyikkel se fogsz a pálya túloldalára lövöldözni... persze, le lehet lõni bárkit így, de ez csak töltény pazarlás... ennek az ellentéte a sniper puskák, ezek pedig e cuccok által elvesztik az "erejüket"...max. a challenge teljesítéséig kellenek... (kiv. a thermo - bár az se mindig jó , pl. havas pálya...)
szóval ilyen kiegészítõket én csak az assault és a ligt termékekre raknék... de azt se ész nélkül.... sok fegyvernél a célzás túl "hosszadalmas" lesz velük.... vagyis amíg becélzod, ráközelítesz az emberre, már rég halott vagy....
Xbox Live: Lunatic HUN
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
messze a legjobb pályák a cod-ban, az ilyen csernobil és környéke...
/ a stalkert is csak a pályák miatt szerettem/
Xbox Live: Lunatic HUN
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Miért van az hogy multi közben kifagyok bejutok a pályára és egyet gondol és már meg is fagytam (server disconnect)?
@
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Amik nem lennének jobbak mint a többi, de legalább egyedi lenne.
Számomra az, hogy kapok még slotot az nem nagyon érdekes. Bõven el lennék 3-4 custommal is.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szerintem jó ötlet volt berakni, mert nekem például már kell a 8-adik class is, mivel többféle módban játszom, szinte mindegyikben, ezért többféle class kell. mindegyiknek megvan az ideális összetétele valamint azok többféle variációja, azonkívül fegyver-függõ is. szóval lehet vele bíbelõdni, mindezt nem tudnám 5 class-al - illetve 6 ha az elsõ prestige már megvan.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Ha a red dot pöttye "oda lenne festve" akkor ha nem mindig ugyanolyan szögbõl nézed akkor mindig máshova mutatna. A red dot egy homorú üvegre rávetített lézerpont aminek az a lényege, hogy bárhonnan nézed, ha látod a pontot az ugyanoda mutat.
Más.
A játékban eddig nem használtam shotit, aztán a Rangert kipróbáltam és bejött, de ez az M1014 ez valami nagyon király. Fõleg demolition mapokon bombát védeni, hiába vakítanak be, lövöd az ajtót, mire elmúlik a flash hatása már 2-3 halott. <#vigyor3>#vigyor3>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Csirkemell nélkül nincs élet!
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
ennyi. lehet köpködni, de ez van.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a magyar színvonal meglátszik eléggé, a klán neve meg valami H,A,S vagy mi
De amúgy jah, többnyire jó az ironsight assault fegyvereknél.
@
Igaz csak assault fegyverekkel.
am nem gugliztam, mert már régen valamiért kíváncsi voltam az EOTechre és megmaradt 😊
@
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
én holographic sight-ot használok, de nem tudom, hogy az miért jobb mint a red dot?😄
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Scientia potentia est.