Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
Öcsém annyira szeretem már évek óta ahogy használjátok ezeket a köcsög gamer kifejezéseket és amikor rákérdezek hogy mi a fenét jelent egybõl megy a noob-ozás meg a de etc...
De ha "kedves" játékostársaim vannak olyan barmok hogy fel sem világosítják a tudatlanabbakat inkább csak osztanak kérdem én honnan tudjam hogy mi a fasz van???????

Szega87
An analyst is predicting that Activision will close down Infinity Ward after the release of a second Modern Warfare 2 map pack. Development on Modern Warfare 3 will be handled by two new studios.

The game may be over for Infinity Ward. After two months of drama that daytime soap opera fans would find hard to accept, Activision may have just tactically nuked it right out of business.
Rarely has a more successful company crumbled as quickly as Infinity Ward. After releasing one of the best-selling video games of our time, a pair of firings quickly snowballed into legal warfare that pitted the former developer heads against the publisher. The courts soon became the venue of choice for both sides, but that became secondary to the battle over the future of the Modern Warfare franchise. A third entry is already underway, but the question of who would be left to make it rang with resonance as 28 of the 93 original IW employees have since left the developer after their bosses were fired in March.

Then yesterday the most recent bomb was dropped, and 38 current and former IW employees officially sued Activision, claiming that the publisher had withheld their contractually obligated bonuses in order to force them into working on the new Modern Warfare title. It now seems like that may have been the final straw, and Activision is allegedly making plans to close down Infinity Ward and push the development of Modern Warfare 3 off to two new studios.

CVG is reporting that Janco Partners industry analyst, Mike Hickey, has told investors to expect Activision to close down Infinity Ward as soon as a second Modern Warfare 2 map pack has been released. No info has been released on when the second map pack is due out (although rumors suggest mid-summer).

“Continued defections from their Infinity Ward studio have created meaningful uncertainty around the future of their Call of Duty: Modern Warfare franchise. A reported 26 developers have left the studio behind, with an original studio size of roughly 100,” Hickey told investors. “It was revealed yesterday that 38 Infinity Ward employees filed a lawsuit against Activision over royalties and alleges that they were held ‘hostage’.

“We expect Infinity Ward studio will be essentially closed after their next map pack release,” Hickey wrote, “with development work on Modern Warfare 3 spread between two studios not historically tied to the franchise.”

Activision has yet to comment. Although this is just one analyst’s advice to investors, with 28 employees having left the staff that was maxed out at 93, it seems not only possible, but likely that Infinity Ward will soon be a memory. No word yet on where the employees will end up, but if irony has a say in it, there is one company that is definitely looking to hire.

Forrás: digitaltrends.com

jetblack
Ez tipikusan az amikor hiába lövöd a fejét nem adja be mert haxol 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

böröczk
* sikerül, * belépnem

Kumiho #2179

böröczk
csak az a fostalicska, hogy a csodálatos és fensõséges iw-nek hála hatodjára sikerült egy telibeáldott játékba belépnek, majd szembesülök egy vesztésre álló csapattal, ahol nem hallok a choppertõl, a harriertõl meg az ac-tõl, és akkor maradjak bent játszani a másik 3 megmaradt taggal az oldalamon, ellenben a top elsõ halálfejes hetvenes díszmajommal, hát köszönöm nem.

Kumiho #2179

böröczk
hát én ma elsõ, kora délelõtti játékomban kapásból összefutottam egy hasonlóval, diszkréten ki is léptem. : D
de az konkrétan a scrapyardon vectorozva nyomott elsõre valami 22-0-át, úgy, hogy szerencsétlent egyszerre 3 ember nem tudta kinyírni szemtõl szemben, majd jött az ácéje, meg a kilépegetések sorozata...

Kumiho #2179

F E R I
OMG nem tudom mi van ma, talán aimbot végkiárusítás vmelyik oldalon, mert mod-tól függetlenül akárhová belépek 2-3, ground warnál a legtöbb vagy 5-6 amit én tapasztaltam. Úgy látszik olyan célja lesz az egésznek, hogy ki tud nuke-t elérni aimbot-os környezetben... Így nem lehet élvezni a játékot...<#boxer>

Csirkemell nélkül nincs élet!

Doom 4
Hát az az igazság hogy igazad van de ez xboxon van mi meg pc-n játszunk. Lehet hogy ott máshogy megy kés.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

böröczk
néha elég messze visz a dobó-kése, szerintem normális esetben nem lehet ennyire távolra dobni vele, mert van egy íve, és idõ elõtt leesik... õ meg még csak fölé se dobja a csávónak, pl annál a résznél, amikor kifejezetten messze tõle, fent kempel a gyerek, õ meg lazán ledobó-késeli, még csak a feje fölé se céloz vele.. hát írdekes mindenképp..

Kumiho #2179

ozimak
Igen a "dobokéselés"-el nekem sincs bajom,sõt ha valaki így nyír ki mindíg vissza is nézem 😛 ahhoz tényleg ügyesség kell. Nekem még csak egyszer sikerült vele ölnöm egy szépet game winning lett pont 😊 tökön dobtam az invasion-ön a házban 😊
killcamok tenyleg nagyon durvak :0
a dobókéssel nekem semmi bajom mert tényleg fasza érzék kell hozzá.

ozimak
Én nem szeretem a késelgetõs emberkéket de ez nagyon tud : http://www.youtube.com/watch?v=lT5XsoGJHqc
ozimak
http://www.youtube.com/v/lT5XsoGJHqc&hlflash]
pisztácia
De miket mûvelnek mikor az ellen háta mögött vannak😄 kurrrrva nagy videó😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Okés, de a legjobb rész 2.14nél mikor nem tudja desertel fejbe lõni..😄
És ott is lesz egy kérdõjel... hat ez kurva nagy videó😄D

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

jetblack
Nézd meg a második részét nah abban a teletubbi rush a legdurvább <#nevetes1>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

pisztácia
Hát ez kurrrva nagy videó😄DD Még most is szakadok rajta..😄DD

jetblack
http://www.youtube.com/watch?v=2A_xDluEILo

jetblack
<object width="1280" height="745"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2A_xDluEILo&hl=hu_HU&fs=1&rel=0&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2A_xDluEILo&hl=hu_HU&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="1280" height="745"></embed></object>

Igaz nem MW2 de mivel nagy 1.6 gamer vagyok és ez is hasonló kategória nagyon gondoltam nem maradhat ki <#banplz>

bigapó
EZ MEGALOL. baszartam-behugyoztam mialatt néztem 😄 nagyon tetszik, sok a vicces ember világszerte 😊

The Matrix has you...

figyelmedbe ajánlom a video 37. másodpercét az is egy hasonló halottgyalázás, de maga a vid is elég lol <#idiota>
http://www.youtube.com/watch?v=t1h9YAyjDLM

bigapó
ez nagyon nagy 😄DDDD

The Matrix has you...

Jaffa 2843
NOMNOMNOMNOMNOM
yeah suck it bitch 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
nemlehet csinálni semmit vele. ha egyszer megáll, onnantol kezdve betonstabilan ott marad 😄

ittvan még 2 fail 😄
ez van amikor soha nem esik le, és lehuzni sem lehet a csomagot😄

bátor pilóta 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

F E R I
jaja, sajnos akkora fail ez is, hogyha csak pár cm tartja vissza és meglövöd gl-el, vagy rakétával sehogysem jön le a kis huncut 😊

Csirkemell nélkül nincs élet!

bigapó
tényleg, ez jó kérdés. ilyenkor alá lehet pörkölni? nekem úgy rémlik, hogy "beragad", nem lehet vele csinálni semmit.

The Matrix has you...

lelõni nem siekrült?

Solid Snake
Mágnes van a ládában <#nevetes1>
Grove4
A fizika törvényeit meghazudtolva. xD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bigapó
ez nem kicsi hanem EPIC FAIL 😄DD

The Matrix has you...

bigapó
igazából akár 18-at is hivhatsz (vagyis 17, Te vagy a 18-adik ugye😊 ), de akkor már érdemes Privat-ba játszani és akkor be tudod állitani az egészet. nekünk eddig 12 volt a legtöbb, ha jól emlékszem vagy 11, de sokan voltunk és privátba nyomtuk, S&D-t.

The Matrix has you...

Jaffa 2843
kicsi fail 😄

Jaka923
Sziasztok!
Spec ops módban szeretnék csillagot gyûjteni, de egyedül elég nehézkes lenne Veteran-on, úgyhogy aki segítene, az felvehetne Steam-en, Jakesz néven.

elitehun
Nemtom mi van ezzle de ma sehova nem akaart csatlakozni
DöflingR
Solid Snake
Na ez érdekes, mert tudtommal csak valós mail címet fogad el <#wow3>
elitehun
Tudtommal meg lehet változtatni a mail címet a beállításoknál
Garou
Én azon nem húzom fel magam, ha level hack-est látok, felõlem ha arra veri magát, hogy koponyás emblémája, meg AK47-je van, hát tegye, skill nélkül ugrálhat ahogy akar. A wh-s aimos gyerekek már idegesítõek és általában ezek sipákolnak a legjobban ha kinyírod õket. De ha ilyet látok én is lépek egybõl.

A másik érdekesség, hogy milyen istentelen bugyborékolás, röfögés meg visítozás meg néha meccs elõtt a mikrofonosoktól. Tiszta tanyasi feeling vazz. Ilyenkor érzem, hogy az emberiség megérett egy szupervírusra.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Sziasztok !
Egyik barátom megvette a játékot, és egy nem létezõ email címre regisztrálta a steamet. Így nem tudja telepíteni a játékot. Mit lehet ilyenkor tenni? Az activisionnak írtam de nem válaszolnak 😞
elitehun
Max 6 embert lehet behívni partyba
elitehun
Nehezen mivel itt nincsenek szerverek. Fõleg nem német szerverek
ozimak
Tényleg arra kíváncsi lennék hány embert lehet party-ba meghívni. Mi eddig max 5-en voltunk. De mi lenne ha 10-en 12-en lennénk? Akkor egymás ellen? Vagy max 6 embert lehet? Ki kellene próbálni.
böröczk
és az a gond , hogy igaza van, mi is mostanság jöttünk rá, hogy tosznak a csalókkal való foglalkozásra.
csak egy apró példa: ingyen hétvégén több ismerõsünk is leszedte, az egyik a behívott jópár ember közül (szintén ingyen hétvégés, kevesebb, mint 20 óra játékidõvel) 70-es szintû volt. gondolkoztam rajta, aztán végül nem kérdeztem meg, mi értelme volt erre a 3 napra feltolnia magát max szintre, de aztán csak hagytuk annyiban, majd 4-en is jelentettük, de azóta semmi. és még mindig ott van a barát listámon, de feltehetõleg nem sokáig, mert van pár közös játékunk, és nem hiszem, hogy a továbbiakban szeretnék egy ilyen emberrel játszani, aki esetleg a többi játékban is hasonló eszközökhöz folyamodik tudtunk nélkül..

Kumiho #2179

Antal99
Semmi lehetõség nincs,hogy csak Magyarok játszanak egymással???

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

mascarun
Én múltkor S&D ben beakadtam az utolsó pályán! Csak az egeret bírtam mozgatni. Én maradtam utolsónak és emiatt el is vesztettük a kört. Erre a maradék idõben azt olvashattam hogy mekkora "fucker , sucker" és társai vagyok! Pedig enyhe angolommal próbáltam jelezni hogy beragadtam!
AZtán meg osztanak a kis 12-3 évesek!

Solid Snake
A kávé titkos "összetevõit" áruld el, léci <#hehe>
Szép májusi reggelt mindenkinek,

A minap engem is "le cheater -eztek" egy német szerveren, bár én tudván, hogy csak 2 kávét ittam, dicséretnek veszem😊
Azt írták pontosan, hogy unhuman reflex -el bírok😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Grove4
Igen,de tegnap pl. egy " 😄 " nevû felhasználó úgy nyomta,hogy az valami hihetelen. Az Estate-en (Azt hiszem így hívják a pályát) voltunk és a C pont körül csoportosult a csapatom, a házban és amögött. Õ meg a B-pontnál, ott a feljárónál a csónakházhoz. És röhögve lõtte a ki a házbanlévõket rálátás nélkül, headshotokkal és ugrált a célkeresztje. Le is áltam vele veszekedni, erre õ arra verte magát,hogy nem tudom úgysem jelenteni.Meg elkezdte hírdetni,hogy hol lehet cheatet letölteni. Késõbb kiderült a beszélgetés folyamán,hogy magyar volt :S
Mondom neki,ezt ne hangoztasd. Nem értem az ilyeneket, egy játék lényege a kultúrált szórakozás és kihívás, mi abban az élvezet,hogy beállok 100 km-re és mindenkit kinyírok,sztem 2 perc után unalmas.A fejlesztõknek meg nem kéne ennyire magárahagyni a játékot,mert a normális userek fognak elmenni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

robotnyk
pár hete vettem csak meg a játékot, még az elsõ napokban engem 5-4es statnál csalóztak le, szal jogos :p
Valahol azt olvastam hogy VAC leginkább source motorra lett optimalizálva. Így tehát foltozgatós rendszernek tûnik nekem.
Akárhogy nézzük csalók mindig lesznek, de olyanok is akik csalást látnak minden lövésben. Valamelyik nap olyan klán ellen nyomtam kik minden egyes lelövésnél wh-t irt, mindegy ki volt az.
Mikor irta valamelyikük, akkor mindig irtam hogy stupid gamer, aztán befogták a pofájukat egy idõ után.