Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
#17557 es kommentben a videó nektek megjelent?

elvileg ezt posztoltam volna

Elõször is pave lowom összejött belélõttek final standdal feltámaszkodtam, darált vagy 22-ig utána nyomom chopper semmi, légtérben csak enyém darált. Bugos, de majd kitapasztalom.

ozimak
Megdöntöttem az egyéni rekordomat: 3900 pontocska 😊)) eddig nekem legalábbis ez volt a legtöbb 😛
ozimak
OFF Igen sajnos ez itt csodaországban így mûködik :S Utána mikor megcsinálták megkaptam tõlük a fenyegetõlevelet(amivel kicsit elkéstek),hogy amennyiben nem "bennük" van a hiba akkor fizetem a kiszállást stb. De a UPC szerintem a legszarabb,a DIGI még mindíg jobb 80/25 Mbit 3500.- 😉 ON
Doom 4
Alapból nem volt az üzletben a cs az csak meglepi volt.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

FSpofon
akkor már vehettél volna csak cs1.6ot 1-2 ezerért, jobb online game úgysincs annál

Arab money

Doom 4
Én is 5000 ért vettem használtan és szintén semmi baja! Ja és kaptam +ba CS 1.6 ot mert én voltam az elsõ normális vásárló!

amit megprobaltam leirni az az, hogy a pavelow killjei akkor szamitanak bele a killstreakedbe ha még egyaltalan nem haltál meg még 1szer sem az egész jatek alatt az az 9-0 nal amit megszerzel pawelow lesz az aminek a killjei mar viszik tovabb a killstreakedet. Ha már mondjuk meghaltál de öszeszedsz egy pavelowot akkor az mar nem viszi tovább a killstreaket.

kBagyula
Ez nem derült ki a hozzászólásodban. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

bigapó
aha, erre gondoltam, erõs pszichikai nyomás alá kell õket helyezni és akkor csodát mûvelnek...amit egyébként alapból kéne. Én nem értem, hogy itt nálunk miért mûködik minden fordítva mint ahogy kellene éppenséggel...

The Matrix has you...

ozimak
Régebben volt vonalszakadás,sõt a sebességemmel is volt gond de miután kihívtam õket 4x és megfenyegettem õket a 2 rokonnal akik a hírközlési hatóságnál dolgoznak nagynehezen sikerült helyrerakniuk 😊 Hibás volt a házban lévõ fõoptika. bgreg: Szerintem 6000-et megér még,bár én 5-ért vettem,és használtan,semmi gondom vele 😊
az van odaírva, hogy bontatlan.vásárlásnál látszik hogy ki volt e bontva vagy sem😄

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

kBagyula
Játszható. De használtat ne vegyél szerintem.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Nem lehet, hogy a légtér foglalt volt és azért nem engedte be a chopper gunnert? Ha sok a légijármû a környéken, akkor nem hívhatod, csak ha tisztul az ég... ill. hívhatod, de nem adja be amíg a többit le nem lövik, el nem megy...stb, vagy ha folyamatban van már másnak aki elõtted hívta be.

hi.6000ezret megér a játék? játszható még a csalók miatt?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Srácok haverral megvetettem a Stimulate Pack-ot, kaptam is egy üzenetet, hogy ajándékom érkezett, rányomtam, de nem történt semmi. Azóta nem találom. Tudom hogy csak holnap jelenik meg, de azért valamilyen nyoma csak kell hogy legyen a Steamen, vagy nem?
Doom 4
Szerintem ezek teljesen hülyék. És akkor még meglepõdnek hogy sok a warez -.-

Szega87
ha lesz majd szólok, 1 órája sincs hogy hasznalom 😛

bigapó
Nálad - illetve nálad is szega - szokott lenni vonalszakadás?

digi topikjában panaszkodnak rá, de nem túl sokan szerencsére.

The Matrix has you...

ozimak
Nekem is az van már egy éve 😊 Topnet, nyomj egy szoftverbázis letöltést csak úgy próbaképpen, beszarsz 😊 100 Mbit 😊 Innentõl elég sokszor leszel host 😉
Szega87
igen

ozimak
DIGI? 😊
bigapó
ne ezt nézd, a pingtest-et. ott mérvadóbbak az adatok. különben nem sokat számít, de egy viszonylagos adatot megmutat. nálam durva eltérések is vannak, de a 100 feletti ping az átlagos😞

The Matrix has you...

Szega87
új netet ma kötötték be , hajrá peer to peer! 😄

Szega87
Túl olcsó a Stimulus Package?

Igen, legalábbis Jesse Divnich, az EEDR egyik elemzõje szerint. Az IGN-nek adott interjújában kifejtette álláspontját, miszerint ha 15 dollárnál drágábban dobták volna piacra a Stimulus Package-et, még úgy is rekordokat döntögetõ eladásokra számíthatott volna az Activision.

"Egy videójáték DLC-jénél a várható letöltések mennyisége az alapjátékkal rendelkezõk számának 20%-a körül mozog. A Stimulus ezt az értéket egy hét alatt képes volt elérni, becsléseim szerint a végsõ érték összesen 30-35% lesz. Egyértelmû, hogy az a 2,5 millió Xbox felhasználó aki megvásárolta a csomagot úgy érezte, a 15 dollár nagyon jó ár ezért a DLC-ért. Rögzõdött az emberek fejében ez az árazás, így a jövõbeni DLC-k árának megemelése igen nehézkes lehet. Pszichológiai trükköt kéne alkalmaznia az Activision-nek, mondjuk 5 teljesen új pálya 20 dollárért? Mindenesetre egy biztos: a jövõben a letölthetõ tartalmak árai emelkedni fognak, egészen addig, míg el nem érik az optimumot a keresletnek megfelelõen."

forrás: http://www.totalcod.hu/

bigapó
ha meghalsz, akkor nem fogja számolni egyiket sem már. ez mindig is így volt.

The Matrix has you...

bigapó
inkább harrier, chopper, nuke kombót használd, az biztosan mûködik. pave low az bugos.

The Matrix has you...

bigapó
korábban már volt errõl szó, bugos a pave low. Mondjuk Én úgy emlékszem, hogy ha behívod és még egy valakit meg tudsz ölni mielõtt az kezd el gyilkolni akkor már számolja 😊

The Matrix has you...

elitehun
Jah úgy van. Tehát 9 kill pawe low ha az megöl mondjuk még 2-õt akkor p chopper gunner és ha azzal megölsz pl 14 embert akkor pl nuke
Sza'l biztos nem úgy mûködik, ahogy Te mondod, ha meghalsz 0-3-nál állsz, és utána csinálsz 9-3-at, akkor miért ne számolná bele?

steam, origin: ACE_hun

He? Úgy érted, hogy 9-0-ra megszerzed a pave-et, és utána meghalsz, de még nem hívtad be. Utána mindjárt nyomsz egy Pave low-t, akkor már nem számolja a streak-be a killjeit? Mondjuk ez logikus lehet, mert akkor ennyi erõvel az ember megcsinál egy 9-es kill streak-et, és utána halál után elbújik, pavelow-t elhasználja, az csinál megint 9 kill-t, és lesz megint pave low, és így tovább... Akkor ez valószínû mindegyiknél így van...

steam, origin: ACE_hun

pavelow úgy mûködik, hogy csak akkor számolja a killstreakbe bele a killeket amit csinál ha elõtte még egyszer sem haltál meg. Pl ha elkezded a jatekot es 9-0 val állsz akkor beleszámolja a pavelow killjeit a killstreakbe, de ha mondjuk kapásból meghalsz háromszor, de magadratalálsz és leszedsz 9 embert és 9-3 a statod akkor már nem számolja.

én frissítettem a steam-et erre kilép erroral:S

örülök az ujabb jo megoldánsak ebben a játékban:S
Nekem történt az hogy megkaptam a pave low-ot, onnan már csak a chopper és nuke volt hátra. Elbujok, pave teszi a dolgát eljutok vele 22-ig, utána nyomnám a choppert de semmi nem történik. Ez mitõl van? Nem careban volt, hanem killekkel kaptam. Esetleg final stand lenullázhatja a killeket? Úgy rémlik, hogy utána kaptam ilyen lövést.

bigapó
amikor vége van a pályának, akkor lépj be steambe (tudod, shift+TA😎 és ott keress olyat, hogy játékosok listája, elõzõ játékok. Ott megtalálod majd azoknak az embereknek a listáját akikkel korábban játszottál. ha rákattintasz a STEAM ID-re, akkor betölti a steam-es adatlapját. na ott, jobb oldalt van egy ilyen opció, hogy sértõ magatartás jelentése (Report Violation), ott megadod, hogy mit találtál, meg egyebeket és akkor jelentetted. Szemléltetõ videó a banner alatt.

próbálkozni lehet, talán van is eredménye, mindenesetre egyenlõre a csalók állnak jobban...

The Matrix has you...

Elég sokat tolom és egyre gyakrabban találkozni csíterekkel! De a mostanin jót nevettem mert kurwa bamba volt és még így se tudott elsõ lenni FFA-ban! (RUS) L@ki volt a neve!

Amúgy hogy lehet jelenteni a csalókat? Valamint érdemes jelenteni õket utánuk néznek esetleg?

ozimak
Nekem is szar volt a quarry! tedd fel a saját directx-ét(steam/steamapps/common/mw2/redist/directxsetup)utána tedd a grafikát automatikusra! Ha a szûrés 4x-es akkor azt is vedd vissza 2x-esre! Nekem így jó!
Doom 4
Na sikerült megfejelnem a billentyûzetemet!!!!!! Most jövök FFA-ról, kibírtam 1 mecset kemperekkel meg g18-asokkal aztán keresek másik játékot és elekzdi betölteni a quarryt ami nekem hibás vagy nem tom és olyankor kifagy a játék. Szerencsére a bill.-nek nem lett baja<#idiota>.

Frank99
sztem ne a játékban kérdezz ilyet :-))
kérdezz itt.. max itt is mosolygunk, de általában válaszolunk.

mi a kérdés?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

így szokott lenni, minél többet játszik valaki annál reálisabb képet kap a valós helyzetrõl.

F E R I
elhiheted én is irigylem õket 😊

Csirkemell nélkül nincs élet!

Frank99
ez bizony egy ideje így megy, de páran még soha ne láttak csalót... jó nekik..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

en itt vagyok <#email>
aki akar felvehet, steam profil: banderashun

Nem véletlenül nem szoktam mostanában CoDozni...

Why so serious?

Doom 4
Nem bannolnak azok senkit. Fõleg nem a lvl hackereket. De még az aim+wh-t sem. Az lenne a legjobb komolyan mondom ha innen összejönnénk a forumról azt privátba nyomnánk.

böröczk
<#eljen>

Kumiho #2179

ozimak
Na akkor úgynézem fasza lesz a ma este 😞(( Bratyóval pénteken játszottunk utoljára,ma este lenne a folytatás,de ahogy elnézem jobb ha felkészülünk a legrosszabra :S Bár mióta megvan az eredeti game(kb három hete) még nem találkoztam cheaterrel. Elõtte warezon volt egy kettõ,de ott megpróbáltuk lvl 70-el kompenzálni,de az édeskevés ellenük 😞 Most meg már meg sem merném próbálni nehogy bannoljanak,nem mintha egyáltalán akarnám.Amúgy sem akarom még1x megvenni,meg nem is tudnám 😞
Én meg egy WH-s majommal találkoztam! Mikor megkérdeztem mit élvez benne azt válaszolta, hogy mert FUN! Fun-ból én meg megfognám és egyenként rúgnám ki a fogait!

Jaffa 2843

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

F E R I
Na most teszem félre két hétre a játékot... az egyiknek fekete színûvel volt a neve a játékban és hiába lõtte mindenki, az nem pusztult, amikor rákérdezek, hogy "god mode?", belök egy "😊" -t utána meg ír egy loserst...ááááááááááá<#boxer>

Csirkemell nélkül nincs élet!