Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahol gyanús a dolog, van ilyen soxor, kilépek...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
szvsz még mindig sokkal jobb a helyzet mint a tört cod2/4 servereken, ott aztán az nem csal csak aki hátrányban akar játszani.
Arab money
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
The Matrix has you...
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gondolom már véget ért a béta tesztelése.

Ping - host kérdésem lenne nekem is!
Mi alapján dõl el, hogy ki a host az adott játékban? csak ping? Mert én elég gyakran vagyok, és szerintem nem kiemelkedõ a netem.. (8M/768kb, ping a bix felé 26ms)
steam, origin: ACE_hun
Arab money
Ø Változtasd meg a „scoresping_interval” értékét 100ról 20ra, és a „maxbars” legyen 4 helyett 10 (10 lesz a maximum).
Ø Ha megpróbáljuk helyesen értelmezni, minden zöld csík 20 ms-t fog jelenteni, ha teljesen zöld mind a 10 csík, akkor 20 ms vagy alacsonyabb a pingünk, nagy eséllyel hosztok vagyunk.
Ø Az illetõ, akinek azonnal zöld minden a belépéskor = HOST
Ø A pingem általában 100-200+ ms között van
Ø A legtöbb ember 200+ ms-el csatlakozik, ami normál konfigban 3 zöld csík
Ø Normál configban 4 zöld csík 0-100 ms, 3 zöld csík 101-200 ms, 2 sárga csík 201-300 ms, 1 piros csík 301+ ms
Ø Érdemes sokan együtt játszani, mert ha lobbyba példának okáért 6 magyar van, és együtt mennek demolitionre, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy a 6 magyar valamelyike lesz a hoszt
De elõtte sikerült egy nuke! Szerencsém volt mert még kellett 4 kill és sikerült összehozni! 😄
Állítgattam ezt a pingmérõ cuccot cod-ban, de nem igazán értem a mûködését😊 most ha 10-es skálát állítok be és azt, hogy 25 egység (ping) egy csík benne, akkor abban az esetben ha nekem 6 csíkom van mekkora a pingem? 0-ról számolunk vagy 50-rõl?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
innen:http://sites.google.com/site/xpadderfan/xpadder-big-download/controller-images
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
The Matrix has you...
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Nah itt most mit csináljak
(csak mert 9 prestige-t nem igen szeretnék elbukni 😄D)
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!