Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
a csalók bannolása a VAC, így a Valve gondja nem? ettõl még az IW megszûnhet...
Frank99
bocs, de akkor mi is is van? sírunk, és anyázunk, ennyi.

ahol gyanús a dolog, van ilyen soxor, kilépek...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Warton
Na jah, de ott legalább ha megvetted a játékot akkor mehettél olyan szerverekre, ahol be volt kapcsolva a PB, ami azért minden hibája ellenére a mostani vacnál százszor jobb (volt).

Grove4
Megszûnõ félben? Megszûnik Az IW? Lemaradtam.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

FSpofon
nem lehet jelenteni, automatikus a rendszer. és így hogy megszûnõ félben van a játék fejlesztõ cége, nem valószínû hogy túl gyakran frissítgetni fogják a cheat adatbázisukat.
szvsz még mindig sokkal jobb a helyzet mint a tört cod2/4 servereken, ott aztán az nem csal csak aki hátrányban akar játszani.

Arab money

Grove4
Sziasztok. Rég látogattam a topicot,szóval lehet,hogy már esett róla szó, hogy (úgy véltem felfedezni) a csalók száma mostanában hihetetlenül elszaporodott. Ti is észrevetéttek? Akit jelentek azt törlik legalább?(Ha megalapozott.)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

goodgamer
Nekem a terminal volt ilyen. de pár nap múlva helyrejött és újra tudtam játszani rajta.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

bigapó
ja, tényleg, ez a köztes rész. akkor tényleg nem lesz meg😊

The Matrix has you...

Szega87
Black Ops Vietnamban játszodik és nem az IW, hanem a Treyarch fejleszteni, mellesleg holnap van a premiere a trailernek

bigapó
ez a COD-black ops nem az a cod lesz ami most van és fõleg nem lesz olyan, mint amilyen régen volt. nagyon valószinû, hogy nem lesz meg eredetiben 😊 bár addig sok viz folyik le a Tiszán 😊

The Matrix has you...

ozimak
Gyerekek az mi az istentõl van,hogy csak és kizárólag a "quarry" betöltése közben kifagy az MW2??? Minden pálya faszán megy kivéve a quarry. Ha azt tölti akkor tuti,hogy befagy. Régebben mikor még warezzal nyomtam akkor is volt ilyen de azóta abbamaradt...most újrahúztam a gépet és megint csinálja,mit lehet tenni?
valamit olvastam hogy procitól is függ de nem értek hozza.

cumpy1337
nem rossz ez az új steam, nekem tetszik 😄 csak még meg kell szokni

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

DarkSector
jah vasárnap voltam utoljára steam-ben...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Amúgy már kedd óta ilyen 😄
DarkSector
elbaszodott a kép...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Most néztem csak hogy befejezték a Steam-et....😄
Gondolom már véget ért a béta tesztelése.

robotnyk
ha engem kérdel, halál random <#zavart1>
Hello!

Ping - host kérdésem lenne nekem is!
Mi alapján dõl el, hogy ki a host az adott játékban? csak ping? Mert én elég gyakran vagyok, és szerintem nem kiemelkedõ a netem.. (8M/768kb, ping a bix felé 26ms)
Szega87
mondjuk igazán beletehetnék már a global thermonuclear war és egyéb módokat amiket anno feltörtek, meg másodlagos fegyverekhez skineket stb

ja, pénzér' megkapod...

steam, origin: ACE_hun

FSpofon
xboxon kijött egy update erre a DLC-vel, kérdés van-e még pc-s fejlesztõ az IW-nél és megkapjuk-e mi is.

Arab money

Egyébként én csinálnék olyat a játékban, hogy pl. be lehetne állítani, hogy csak magyarországi IP címû emberek közül válasszon lobby-ba embereket, tehát így csak magyarral kerülnél össze... gondolom nem lenne bonyolult megoldani és sokat javítana a játszhatóságon...

Szega87
Ø Navigálj el a következõ mappába: ‘program files\steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players’ és nyisd meg a következõ fájlt „config_mp.cfg”
Ø Változtasd meg a „scoresping_interval” értékét 100ról 20ra, és a „maxbars” legyen 4 helyett 10 (10 lesz a maximum).
Ø Ha megpróbáljuk helyesen értelmezni, minden zöld csík 20 ms-t fog jelenteni, ha teljesen zöld mind a 10 csík, akkor 20 ms vagy alacsonyabb a pingünk, nagy eséllyel hosztok vagyunk.
Ø Az illetõ, akinek azonnal zöld minden a belépéskor = HOST
Ø A pingem általában 100-200+ ms között van
Ø A legtöbb ember 200+ ms-el csatlakozik, ami normál konfigban 3 zöld csík
Ø Normál configban 4 zöld csík 0-100 ms, 3 zöld csík 101-200 ms, 2 sárga csík 201-300 ms, 1 piros csík 301+ ms
Ø Érdemes sokan együtt játszani, mert ha lobbyba példának okáért 6 magyar van, és együtt mennek demolitionre, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy a 6 magyar valamelyike lesz a hoszt

Szar most is levágott a steam nehogy az ember tudjon kicsit játszani!
De elõtte sikerült egy nuke! Szerencsém volt mert még kellett 4 kill és sikerült összehozni! 😄

FSpofon
akkor ha 10 csíkod van akkor 25ms alatt van, ha 9 25-50 között, stb

Arab money

bigapó
Kis segítséget kérnék viszont.

Állítgattam ezt a pingmérõ cuccot cod-ban, de nem igazán értem a mûködését😊 most ha 10-es skálát állítok be és azt, hogy 25 egység (ping) egy csík benne, akkor abban az esetben ha nekem 6 csíkom van mekkora a pingem? 0-ról számolunk vagy 50-rõl?

The Matrix has you...

bigapó
lagg az ettõl független szerintem, mert nekem úgy tûnik, hogy gyorsabban is tölti be a cod-ot a steam, ami jó, csak hát a host-ok még mindig szarok, mármint amit mi kapunk, mert ezek szerint nem csak nálam szarakszik a net.

The Matrix has you...

ozimak
Mikor kezdtem akkor engem ledobott vagy 5x steam connect failed-el,aztán szinte minden egyes játékban volt kisebb nagyobb lagg... gondolom az új verzióra való átállás miatt.(remélem csak azért)
robotnyk
nekem a steam kapcsolat szakadozott egész nap, fórumok alapján nem én voltam az egyetlen.
ozimak
Húúú de egy fos volt ma az IWnet... minden menetben laggolt.
bigapó
ja, annyira nem dobja ki, más játékkal még mûködni fog 😊

The Matrix has you...

bigapó
ha már kontrollert akarsz venni, akkor a Logitech rumblepad2-ese is bõven megteszi, valamivel olcsóbb is, Én még 8k-ért vettem, most nem néztem mennyi. Megvannak hozzá az emulátorok, egész jól mûködik Assassin's Creed-el és lényegében bármilyen olyan játékkal tudtam játszani amihez lehetett használni. Az egyik PS kontrollert másolták le, de xbox is lehetne, nincs különbség, ugyanúgy felismeri. Star Wars Force Unleashed is ment vele, az meg full xbox átirat volt.

The Matrix has you...

Bartn73
Xpadder a progi neve De majd ezt is tölcsd le:Microsoft_Xbox.Jonathan.UK.bmp
innen:http://sites.google.com/site/xpadderfan/xpadder-big-download/controller-images

DöflingR
Esetleg megkaphatnám az egyik ilyen progi nevét , amivel el tudom érni hogy tudjak ESETLEG játszani controllerrel ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Igen , így volt köszi

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

elitehun
De valszeg azért kérdezte meg megint mert ehhez szeretne venni egy kontrollert és ha nem jó akkor kidobott 12k Ft az ablakon
robotnyk
dobozos biztos nem lesz, ahogy valaki írta, sztem is majd egy GOTY verzióban benne lesz, ha jön ki olyan. arra gondolok, hogy PCn csak Steamen keresztül lehet-e megvenni. de ahogy a hivatalos oldalt nézem, bár konkrétum nincs, úgy tûnik csak ott. 1 dollár = 1 euró - NEM MENÕ.
Szega87
XBOX 360 exkluzív, õk már tolják vele, de ha arra gondolsz lesz e dobozos DLC azt még nem tudni, bár a CD galaxis szerint õk nem fognak árusítani.

robotnyk
a DLC Steam exkluzív lesz, nem tudja valaki?
xbox360 kontroller nem kompatibilis a modern warfare 2-vel. Már próbáltam is meg van egy oldal ahol egy baromi hosszu listan felsoroljak mivel mukodik, mivel nem. Vannak fizetõs programok amik megoldjak, hogy olyan gamek is mukodjenek amik alapbol nem mukodnenek.

bigapó
igen, mindent lehet 😊

The Matrix has you...

bigapó
Én értettem elõbb is a kérdést, azért mondtam, hogy ne csinálj hülyeséget 😊 De végül is minden ember a maga hibájából tanul legjobban. kipróbálni ki lehet, természetesen mûködni is fog, de hogy milyen eredménnyel? azt majd meglátod😊

The Matrix has you...

Én most arra nyomtam és okés volt minden

AkAfinucsi
Tehát magyarul csak a Download to this machine-re nyomok és okés minden?

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Aha, nekem is most frissített a Steam, és rákérdez hogy mit másoljon. Szerintem ha eddig is azon a gépen játszottál, akkor nincs jelentõsége. Ezt gondolom arra találták ki, hogy ne vesszen el a presztizs.

AZ lesz XD

AkAfinucsi
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni😊

Nah itt most mit csináljak

(csak mert 9 prestige-t nem igen szeretnék elbukni 😄D)

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!